BRUKA U DUBLINU

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
cyprus

#76 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by cyprus »

U ovom kvalifikacionom ciklusu je baš krmad maloumna isplivala na površinu među BH navijačima... Iskreno me strah da se ovi trendovi neće i dalje pogoršavat... Mislim da bismo tako kroz par godina (ako ne i prije) mogli dobiti idiote ravne onima koji Srbiju i Hrvatsku brukaju već odavno...
House

#77 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by House »

pola jedan :shock: odoh se spremat'
mouton noir

#78 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by mouton noir »

Ma licemjerstvo na kvadrat.. siguran sam da ovi debili u Dublinu te House i slicni se ubise od tuge kad dijete umre od gladi u Africi, ili Kambodzi... sve pravi sveci i borci za pravdu :lol: :roll: :run:
sledge

#79 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by sledge »

It_is_a_Leclerc wrote:Strašno. Nečuveno. Skandalozno.

Ovo je dno-dna. I kad će više neko stati na kraj ovoj šačici bijednika koji okolo hodaju da bi gazili zastave države Izraela, zviždali himni, u korteu pjevali - "Ognjenova mama je kurva" i, kao vrhunac, ali vrhunac jednog šovinizma, antisemitizma i grozomorno glupe zasljepljenosti - prekidanje minuta ćutanja u kojoj se, inače, ujedinio cijeli svijet u znak saosjećanja sa nevinim žrtvama ?!

I naravno, jedva dočekali kojekakvi srpsko-hrvatske protuhe, ofucani portali masnoglavih "analitičara", da se, po ko zna koji put, upre prstom i pred cijelim svijetom pokaže kakvo ordinarno smeće živi i navija za ovu zemlju.
Potpisujem sve ovo :thumbup:
insomnia78

#80 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by insomnia78 »

Mozda nije Srbin, mozda m je šija :shock:
It_is_a_Leclerc

#81 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by It_is_a_Leclerc »

Iako pojedinci nastoje toliko spammovati ovu temu da je administracija zaključa, bruka i sramota ostaje

http://www.her.ie/life/outrage-on-twitt ... site_share
maraccana

#82 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by maraccana »

House wrote:
zašto nisi odgovorio? jesi li srbin? :)
House wrote:srbin,srbina lajaka :lol: :lol: :lol: moar!
House wrote:pa nisi :-? simple as fuck

jesi li srbin? al iskreno :D znam da ti je pradjed bio bošnjak, i tako to...al danas
Najgore kada ovakvi nacionalisti krenu da morališu...
KUZNETSOV

#83 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by KUZNETSOV »

jesi li srbin? al iskreno :D znam da ti je pradjed bio bošnjak, i tako to...al danas
kako da ti dokazem isprdče da sam bošnjak? :lol: saaaaaaaaaaaaa gradačcaaaaaaaaaa bijele kuleeeeeeeeeeee zmaja od bosneeeeeeeeeeeeee sokolovi zakliktaliiiiiiiiiii

vjerujem da tebi kao neoosmanliji nije drag zmaj od bosne, pobio je on mnogo okupatora turaka :lol: kako ide ona pjesmica, turcine nap..? :lol:
Honda Hondas

#84 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by Honda Hondas »

Ovim cinom smo samo dokazali koje smo samo dno. Bas ta rijec, DNO! Jer ovakvu provokaciju i samar koji smo uputili u lice Evrope. Ovdje svaka prica o fudbalu, O Dzeki O Pjanicu i Spahicu pada u vodu...

Ovim cinom smo svima dokazali kakvi smo mi CIMPANZE, i ORANGUTANI! O vi, koji Palestinu niste u stanju pronaci na mapi, i ne znate ni na kojem se kontinentu nalazi, draze vam je da pokazete silnom svijetu da strasno patite za Palestinom , sa kojom nemate, niste nikada imali, niti cete imati bilo kakve veze i poveznice pa makar zivjeli jos hiljadu godina!

Sranja se desavaju svugdje u svijetu, ali zaboravljate na cinjenicu da je citav arapski svijet, kojeg zdusno branite, u ratu vec 60 godina.. Njima je postala svakodnevnica da se raznose bombama po pijacama, da se kolju medjusobno godinama, da tu nema mira nece biti nikad. :-)

Svaka neduzna zrtva koja izgubi zivot u ratovima i sukobima, zasluzuje da joj se oda pocast, ali raditi to na ovakvom mjestu i na ovakav nacin,
SOKIRAN sam! :shock:

A mi koji tezimo uredjenom, civiliziranom svijetu da saljemo takvu jednu poruku svijetu.. :roll:

Ovim cinom su ovi pojedinci toliki ukaljali obraz i ugled nase drzave, da se sa pravom zapitam u kakvoj ja vukojebini zivim? :shock:
House

#85 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by House »

maraccana wrote:
House wrote:
zašto nisi odgovorio? jesi li srbin? :)
House wrote:srbin,srbina lajaka :lol: :lol: :lol: moar!

Najgore kada ovakvi nacionalisti krenu da morališu...

gdje ti vidiš nacionalizam? :) daj nešto

ili prestani srat'
House

#86 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by House »

KUZNETSOV wrote:

kako da ti dokazem isprdče da sam bošnjak? :lol: saaaaaaaaaaaaa gradačcaaaaaaaaaa bijele kuleeeeeeeeeeee zmaja od bosneeeeeeeeeeeeee sokolovi zakliktaliiiiiiiiiii

vjerujem da tebi kao neoosmanliji nije drag zmaj od bosne, pobio je on mnogo okupatora turaka :lol: kako ide ona pjesmica, turcine nap..? :lol:

gubiš se kume :D reci na glas jbt!!!

:lol: :lol: :lol: odoh do dagra :wink:
Last edited by House on 17/11/2015 00:31, edited 1 time in total.
zrakomlat

#87 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by zrakomlat »

insomnia78 wrote:Za to vrijeme u Palestini
Gaza
Image
Z. Obala
Image
Image
House

#88 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by House »

@zrakomlat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#89 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by hrasno38 »

House wrote:ne vidim problem u NAPOMENI za ljude palestine? to vama čudno!?

PALESTINA!!!
Kad se kaze da je minuta cutnje za gradjane Pariza onda se ta minuta odcuti i polsije pjevaj Palestina citavu utakmicu. Ali to je stvar kulture tj nekulture. Ono nesto daje podrsku Palestini a ne zna na karti ni poakzati gdje je Palestina.....a i Palestinci su se slomili placuci za nasim zrtvama.
KUZNETSOV

#90 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by KUZNETSOV »

House wrote:

znao sam da si buržuj haha :lol: , samo još po starim vukojebinama su ostali simpatizeri okupatora!
sledge

#91 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by sledge »

I ovi Fanatikosi su ispucali sve kredite ponašaju se kao da je Reprezentacija njihovo privatno vlasništvo, davno su skrenuli sa onog puta na kojem su bili prije 5-6 godina.
Ovi ljudi koji nas stalno sramote misle da svojim ponašanjem čine nešta dobro za državu, što je najjadnije od svega a njih 95% vidi BiH jednom ili dva puta godišnje max.
House

#92 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by House »

KUZNETSOV wrote:
House wrote:

znao sam da si buržuj haha :lol: , samo još po starim vukojebinama su ostali simpatizeri okupatora!
izbjegavaš i to poštujem :thumbup: :kiss:

bujrum ,da zalijemo ovaj poraz
Ljakan

#93 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by Ljakan »

House wrote: odoh u atomsko sklonište
bolje bi ti bilo da odes u tri lepe :lol:
It_is_a_Leclerc

#94 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by It_is_a_Leclerc »

Fanaticosima treba uskratiti sve privilegije koje dobivaju od saveza, kojem ionako samo nanose štetu - što financijsku, što reputacijsku.
Jer o ovom svi večeras pišu i govore. Ovo je nešto što se niko nije usudio da uradi.
sledge

#95 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by sledge »

insomnia78 wrote:Za to vrijeme u Palestini
Gaza
Image
Z. Obala
Image
Ma šta Palestinci znaju valjda Bošnjo na tribini u Irskoj zna bolje od njih. Čuj oni suosjećaju sa Francuzima pa zar ne bi trebalo da ih mrze :-) :-)
House

#96 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by House »

vratimo reprezentaciju na koševo :wink: :bih: dosta šabanluka

idem...pozz
Last edited by House on 17/11/2015 00:38, edited 1 time in total.
nekitamopd

#97 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by nekitamopd »

Davno smo mi skrenuli sa puta.
Prvi put me je bilo stid sto sam iz BiH.

Koliki moron moras biti da prekidas minutu sutanja za nevine zrtve?
Kikibombona

#98 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by Kikibombona »

Koji ljaks ovaj House...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#99 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by hrasno38 »

House wrote:btw francuzi su plakali,držali mitinge,pariz u tugi...dok su nas klali širom istočne bosne

how yes no :wink: koji vam je kur..?
Nisu.....dosta njih je bio ovdje....recimo oko Vrbanje....pa onda 95 kad se rokalo Mirazima po Rasinim polozajima....za to vrijeme dobra braca arapi su kitili dolarima trbusne plesacice i bolio ih je njihov pustinjski kurac za BiH.
klaki

#100 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by klaki »

Umjesto ovoga idioti su trebali spremiti veliku zastavu palestine ili nesto da pokazu tokom minute sutnje. Tako bi ispostovali i francuze a i rekli ono sto misle, ali pretpostavlja mto je previse planiranja za njihove male mozgice
Locked