Ispravio sam ti post kako bi bolje odgovarao real lifeu.Mentha_Piperita wrote:Žene, uvijek se jedno priča, drugo radi.
Koje djevojke treba zaobilaziti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Cartmane
#76 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
- Henry Chinaski
#77 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Ne znam cure, šta pjenite.
Ovdje su uglavnom nabrojane osobine koje ne oduševljavaju većinu muškaraca. Za utjehu, uvijek postoji neko kome se nešto sviđa pa lonac nađe poklopac.
Činjenica je da cure koje posjeduju više ovih nabrojanih osobina imaju smanjen izbor kad traže ozbiljniju vezu.
Za neobavezni sex, podnosio sam sve ove osobine, a neke su mi se čak i sviđale.
Ovdje su uglavnom nabrojane osobine koje ne oduševljavaju većinu muškaraca. Za utjehu, uvijek postoji neko kome se nešto sviđa pa lonac nađe poklopac.
Činjenica je da cure koje posjeduju više ovih nabrojanih osobina imaju smanjen izbor kad traže ozbiljniju vezu.
Za neobavezni sex, podnosio sam sve ove osobine, a neke su mi se čak i sviđale.
-
Pirija
#78 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
sad cita samo one "self help" knjige bjezi glavom bez obzira...
- Euridika
- Globalna šefica
#79 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Ma ne znam Otto, više je najbrojanih NE osobina, nego DA... Stvarno ponekad pomislim da, prema muškima, ne valjamo nikako...Otto_13 wrote:Nije to ba tako , evo meni je moja kraljica , princeza , cvjetic . Svako od nas ima razlicit ukus i svidja mu se nesto drugacije . I prirodno je da nesto sto nekog iritira privlaci nekog drugog . Samo treba naci tu osobu .Euridika wrote:A da skratite priču i kažete da nijedna ne valja...?
-
Walther
#80 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
traze muski ekvivalenti gornjih... znaci ispod 20 ili preko 35, pederusa, na relaciji kladionica&teretana, ...Mentha_Piperita wrote:Ali ovakve se traže (masovnoWalther wrote:Kad zna svaki restoran/kafic/hotel u gradu.
Telefon stalno u ruci a nije trgovacki putnik.
Redovno koristi usluge manikerke/pedikerke/frizerke/... a nije fotomodel po profesiji.
Koristi FB svakodnevno.
Koristi Instagram.
Pije pivo.
Reda cigarete.
Koristi rijeci kao sto su predobro/preslatko/predemedeno/pre*.*
Redovne selfie seanse
Prati "modu" tj. kupuje fals bljestavilo (satove, cipelice, parfeme, ...)
...
..
.
Signali da mozes ocekivati samo sranje ...). Ja sam nedavno napravila profil na badoo (ukinula sam ga za koji dan), i stavim čisto čavrljanje, reko' da vidim ko se tamo kreće i šta ima. Danas je prvo pitanje od muškaraca "daj" FB i možeš li mi poslati slika da te BOLJE vidim
. Naravno, na odgovor da ne šaljem slike i da ih baš i nemam,jer ne volim selfie varijante, misle da sam ružna ili lažnjak. Znači, sve ovo navedeno muškarci traže od žena. Ako si suprotno od ovog navedenog - za cirkuza si, dosadan.., neatraktivan i tako ono što bi rekli moderno "boring".
-
Walther
#81 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Fali? Sta mislis kako "nadju" svaku rupu?:)ultima_palabra wrote:Kad zna svaki restoran/kafic/hotel u gradu. Šta fali, to znanje može biti korisno... dođu ti prijatelji iz vana, može biti vodič![]()
Telefon stalno u ruci a nije trgovacki putnik. Ako je za gluposti, onda smeta.
Redovno koristi usluge manikerke/pedikerke/frizerke/... a nije fotomodel po profesiji. Ako vodi računa o svom izgledu, to je samo pozitivno. Ako joj to nije smisao života.
Koristi FB svakodnevno. Bitan je način na koji ga koristi.
Koristi Instagram. Isto.
Pije pivo. Taman, znači da zna uživati u životu.
Reda cigarete. To se slažem da je loš znak.
Koristi rijeci kao sto su predobro/preslatko/predemedeno/pre*.* Ako joj je to svaka druga, onda da.
Redovne selfie seanse. Fuj
Prati "modu" tj. kupuje fals bljestavilo (satove, cipelice, parfeme, ...) Fuj
...
..
.
Signali da mozes ocekivati samo sranje ...
Jok, eto na telefonima sklapaju posove
Koja ima 100+ KM mjesecno za nokte i ostale gluposti sigurno ne vodi samo racuna o izgledu. Svaka iole ozbiljna firma dress code i takve stvari nisu pozeljne.
Svakodnevno ga koristi za posao (0,1%) ili za mahalanje (99,9%)
Jedina svrha Instagrama je ego trip.
Pivo je ruzno i kod muskarca, a od zenske napravi ulicarku.
- Ramzess Veliki
#82 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Poželjno iskustvo ...Otto_13 wrote:Velika im kilometraza koju su presleRamzess Veliki wrote:A šta to fali tetoviranim bivšim zatvorenicama koje su odrasle u domu za prevaspitavanje jer su bježale od kuće i pod uticajem opijata se prijavile u reality?direktni wrote:- narkomanke ili bivše narkomanke
- one koje bježe od kuće
- one koje se pojavljuju u raznoraznim rijalitijima
- tetovirane (naročito ako je tetovaža na šakama, vidljivim dijelovima tijela ili istetovirano ime nekog od jebača)
- one iz domova za prevaspitavanje
- bivše zatvorenice
- polupismene
- lažove
- manipulatorke
- sponzoruše
- ...
-
Cartmane
#83 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Otto_13 wrote:Nemoj bona tako . Odes tamo na teme o muskim i vidis da po misljenju zena nema muska koje valja . A opet se vodaju za rukice zene se radjaju djecu i zivot ide svojim tokom . Ja bih sad mogao navesti desetak primjera loseg ponasanja kako muskaraca tako i zena ali ja cu svoju voljeti kao i prije ove teme . A bio sam u svakakvim situacijama vjeruj . Od onih standardnih svalerskih do situacija da zensko pokusava da me prevari za pare . Tako je jedna odjednom izgubila dokumente i kartice za bankomat i pored silnih brda i dolova fali joj neka realno sica od para . I ok pristanem ja da joj dam pare ali trazim da dodje i da joj dam licno u ruke . Ma kakvi ona samo govori dacu ja tebi broj racuna pa ti uplati . Ono klasicna prevara . Al opet nisam izgubio vjeru u zene i generalno ljudski rod . I nakon svega toga ja sam se izgubio u ocima jedne tako predivne osobe i zenim se i cekam da mi rodi bebacu .
Svaka čast. Izuzetak si koji potvrditi pravilo. Tebi upala kašika u med i neka je vala. A meni i meni sličnima ostaje da ocajnički provodimo dane tumarajuci po kafanskim bespucima.
-
prog321
#84 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Euridika wrote:Ali, nije mi jasno kako će uopće doći u kontakt s drugim muškim, ako je zatvorena u kući, u kakvom tamnom ćošku (preporučujem ormar ili tavan, i obavezno pod ključ!)...prog321 wrote:Takve varaju ocima.Euridika wrote:
Naručiš stacionaran model... Ako ne može hodati ni pričati, ne može ni varati.
Dok se okrenes, ona vec namiguje drugome.![]()
Osim ako nisi mislio da vlasnik sam dovede jarane... i izvede mladu pred njih... Ali, tad je sam kriv...... praktično je servirao njima... ili se možda radi o dogovoru, neka vrsta grupnjaka ili možda bolje svingeraj...
Kakva su ovo vremena dosla, da ne mozes dovesti jarane u vlastitu kucu vise?; sve zbog zene kurave. Cak i kad je gumena,.
- Matzan
#85 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Djevojke 30+ ili su nabile dobru kilometražu ili nisu ni pipnute.
Ne znam šta je gore.
Ne znam šta je gore.
- Euridika
- Globalna šefica
#86 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Ti si mi svijetla tačka foruma...Otto_13 wrote:Nemoj bona tako . Odes tamo na teme o muskim i vidis da po misljenju zena nema muska koje valja . A opet se vodaju za rukice zene se radjaju djecu i zivot ide svojim tokom . Ja bih sad mogao navesti desetak primjera loseg ponasanja kako muskaraca tako i zena ali ja cu svoju voljeti kao i prije ove teme . A bio sam u svakakvim situacijama vjeruj . Od onih standardnih svalerskih do situacija da zensko pokusava da me prevari za pare . Tako je jedna odjednom izgubila dokumente i kartice za bankomat i pored silnih brda i dolova fali joj neka realno sica od para . I ok pristanem ja da joj dam pare ali trazim da dodje i da joj dam licno u ruke . Ma kakvi ona samo govori dacu ja tebi broj racuna pa ti uplati . Ono klasicna prevara . Al opet nisam izgubio vjeru u zene i generalno ljudski rod . I nakon svega toga ja sam se izgubio u ocima jedne tako predivne osobe i zenim se i cekam da mi rodi bebacu .
- Euridika
- Globalna šefica
#87 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Naravno da smiješ... Samo je ne pokazuj...prog321 wrote:Euridika wrote: Ali, nije mi jasno kako će uopće doći u kontakt s drugim muškim, ako je zatvorena u kući, u kakvom tamnom ćošku (preporučujem ormar ili tavan, i obavezno pod ključ!)...![]()
Osim ako nisi mislio da vlasnik sam dovede jarane... i izvede mladu pred njih... Ali, tad je sam kriv...... praktično je servirao njima... ili se možda radi o dogovoru, neka vrsta grupnjaka ili možda bolje svingeraj...
Kakva su ovo vremena dosla, da ne mozes dovesti jarane u vlastitu kucu vise?; sve zbog zene kurave. Cak i kad je gumena,.![]()
-
prog321
#88 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Otto_13 wrote:Nemoj bona tako . Odes tamo na teme o muskim i vidis da po misljenju zena nema muska koje valja . A opet se vodaju za rukice zene se radjaju djecu i zivot ide svojim tokom . Ja bih sad mogao navesti desetak primjera loseg ponasanja kako muskaraca tako i zena ali ja cu svoju voljeti kao i prije ove teme . A bio sam u svakakvim situacijama vjeruj . Od onih standardnih svalerskih do situacija da zensko pokusava da me prevari za pare . Tako je jedna odjednom izgubila dokumente i kartice za bankomat i pored silnih brda i dolova fali joj neka realno sica od para . I ok pristanem ja da joj dam pare ali trazim da dodje i da joj dam licno u ruke . Ma kakvi ona samo govori dacu ja tebi broj racuna pa ti uplati . Ono klasicna prevara . Al opet nisam izgubio vjeru u zene i generalno ljudski rod . I nakon svega toga ja sam se izgubio u ocima jedne tako predivne osobe i zenim se i cekam da mi rodi bebacu .
Za par godina bit ce--". Prokleta je zena taaaa sto razdvoji druga dvaaaaa jednom sreca, jednom tuga nemam nikog, nemam drugaaaaa" .
Ne raduj se unaprijed. Jos je ne znas. Tek se zena upozna poslije 10tak godina braka. A ni tad joj ne smijes vjerovati
- Matzan
#89 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
prog321 wrote:Otto_13 wrote:Nemoj bona tako . Odes tamo na teme o muskim i vidis da po misljenju zena nema muska koje valja . A opet se vodaju za rukice zene se radjaju djecu i zivot ide svojim tokom . Ja bih sad mogao navesti desetak primjera loseg ponasanja kako muskaraca tako i zena ali ja cu svoju voljeti kao i prije ove teme . A bio sam u svakakvim situacijama vjeruj . Od onih standardnih svalerskih do situacija da zensko pokusava da me prevari za pare . Tako je jedna odjednom izgubila dokumente i kartice za bankomat i pored silnih brda i dolova fali joj neka realno sica od para . I ok pristanem ja da joj dam pare ali trazim da dodje i da joj dam licno u ruke . Ma kakvi ona samo govori dacu ja tebi broj racuna pa ti uplati . Ono klasicna prevara . Al opet nisam izgubio vjeru u zene i generalno ljudski rod . I nakon svega toga ja sam se izgubio u ocima jedne tako predivne osobe i zenim se i cekam da mi rodi bebacu .
Za par godina bit ce--". Prokleta je zena taaaa sto razdvoji druga dvaaaaa jednom sreca, jednom tuga nemam nikog, nemam drugaaaaa" .
Ne raduj se unaprijed. Jos je ne znas. Tek se zena upozna poslije 10tak godina braka. A ni tad joj ne smijes vjerovati
Pročitah baš ovdje na forumu, ne mogu se sjetiti ko je postao, jedan odličan opis braka.
Nešto u smislu da je to ćup u kojem na vrhu pliva med, a ispod toga govna.
Eh, kad se pokusa ono slatko ostaje da se kusa i ono drugo.
Ako se žena ni tada ne promijeni i ako bude s tobom kusala i ono što ne valja i što nam se svima gadi,
onda možeš reći da si našao pravu osobu u koju se možeš pouzdati.
Tako da... kusajte med, ali znajte da vas čeka i ono drugo.
- kockica_kockica
#90 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Kad procitam kako neki muskarci pate tacno mi ih bude zao
A onda se sjetim svih se...nja koji su povrijedili nekog meni bliskog ili mene i prestanem ih zaliti...

cuj treba se kloniti zena crvene kose....
cudnog imena....
zena razvedenih roditelja....
cuj treba se kloniti zena crvene kose....
cudnog imena....
zena razvedenih roditelja....
- edo_79
#91 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Treba zaobilazit normalne cure jer su one najblentavije

-
prog321
#92 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Ma zena je zajebala covjecanstvo.
Gledala bogu u lice i slagala da je ukrala jabuku.
A da nece tebe premotati? , Eeejj..
Gledala bogu u lice i slagala da je ukrala jabuku.
A da nece tebe premotati? , Eeejj..
-
Mentha_Piperita
#93 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Neka si, ako ne možeš da čitaš i podneseš istinuCartmane wrote:Ispravio sam ti post kako bi bolje odgovarao real lifeu.Mentha_Piperita wrote:Žene, uvijek se jedno priča, drugo radi.
- shady
#94 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Ukoliko izleti na cestu ispred auta koje vozis, obavezno zaobici.Cartmane wrote:.........
Cheerleaderica.
Stalno nesigurna i traži vanjsku validaciju.
Ukoliko joj su se roditelji razveli u djetinjstvu.
Ukoliko ima čudno ime (obično ime napisano na čudan način. Ovo je više relevantno na zapadu).
Opsjednuta s reality programima (Big Brother itd).
Po meni treba samo izbjegavati cure sklone drami i scenama epskih razmjera
-
aminchev2
#95 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Walther wrote:Kad zna svaki restoran/kafic/hotel u gradu.
Telefon stalno u ruci a nije trgovacki putnik.
Redovno koristi usluge manikerke/pedikerke/frizerke/... a nije fotomodel po profesiji.
Koristi FB svakodnevno.
Koristi Instagram.
Pije pivo.
Reda cigarete.
Koristi rijeci kao sto su predobro/preslatko/predemedeno/pre*.*
Redovne selfie seanse
Prati "modu" tj. kupuje fals bljestavilo (satove, cipelice, parfeme, ...)
...
..
.
sta je tu pivo pogrijesilo jadno?
ono samo hoce da nekome uljepsa dan, a ti ga tako ispljuva
- dust in the wind
#96 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
ovu temu povežite sa temom zasto nemam curu, a fin sam. isto kmečanje. 
- sema911s
#97 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
mali su mali signali ....... .......Walther wrote:Kad zna svaki restoran/kafic/hotel u gradu. recimo ja nemam pojma kako se zove98% restorana u SA
Telefon stalno u ruci a nije trgovacki putnik. a kako drugacije da se boris sa 6"
Redovno koristi usluge manikerke/pedikerke/frizerke/... a nije fotomodel po profesiji. cek to su usluge hih+gijene, ljepote, valjda da bude ljepsa
Koristi FB svakodnevno. sta je tu lose, neko zivi od FB,
Koristi Instagram. ovo je super sexy
Pije pivo. ako pije crno pivo zenim je juce
Reda cigarete. ovje se slazemo/mrsko mi prat zavjese svake sedmice
Koristi rijeci kao sto su predobro/preslatko/predemedeno/pre*.* a kada ti kaze da si prevelik tada razvuces osmjeh
Redovne selfie seanse otvori u moj facebok
Prati "modu" tj. kupuje fals bljestavilo (satove, cipelice, parfeme, ...) sat potreba, cipele potreba, parfem da bolje misirse
...
..
.
-
zipoo
#98 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
FujMatzan wrote:zipoo wrote:Jebem ga ja mora i žena imati neki porok. Meni je ovo klasično pretjerivanje. Ispade da nije ni jedna za vezeHurije su Dzennetu
Zanimljivo ono sto mene odbija kod djevojke nema. Dugi nokti(može čovjeka zaklati), pretjerivanje sa šminkom i pretjerano iskvarcane.
Kad je vidim sa dugim noktim u glavi mi prvo prodje kako skuha ručak, očisti kuću, usisa, opegla. Kako uspije da se brine o vlastitoj higijeni.
Mozda i glupo od mene, ali jbg jebena mi psiha
Nema od te ni ručka ni čiste kuće.
- edo_79
#99 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Ja sam plaho fin a nemam curu ..... i rahat samOtto_13 wrote:Ovo je otvorena provokacija , direktan atakdust in the wind wrote:ovu temu povežite sa temom zasto nemam curu, a fin sam. isto kmečanje.![]()
Al opet mene boli dupe jer nisam fin al opet imam djevojku jos malo pa suprugu . Al ovo kmecanje nekako bezveze i nije plaho potrebno osim da nagrdis muske
- dobar osjecaj
#100 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Citam ovu listu i samo kratko mogu podijeliti misao koja mi prozuji glavom - kamo srece da su me svi koji su me davili jednostavno zaobisli. Da sam znala kako, pretvorila bi se u # 1 najodbojniju zenu svijeta.