Svi putevi vode ka trećem entitetu
-
HM 2011
#76 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Biće to sve bolje, jer ipak - bitno je biti Bošnjak
-
kakonako
#77 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
OK forumasu HM,skontao sam.Ako si Zukic bradom,a narocito glavom; oprosteno ti je...pa zemljaci smo.I cekam svoj dio tala,moze?i jos nesto"zemo",u tvojoj rodnoj nahiji ja sam na zadnjem popisu(ono kad nije bilo"vaznoje biti Bosnjak"),bio bas BOSNJAK,i to jedini,pa onda kad ste to casno ime ukrali Bosancima ja se odrekao(uz to - nisam musliman),pa sam sad NIKO,bolje i to nego biti jedinstven.Kuzis,sekretaru.
Last edited by kakonako on 02/11/2015 23:49, edited 3 times in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#78 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Meni nije...... ja sam Bosnjanin!!!!HM 2011 wrote:Biće to sve bolje, jer ipak - bitno je biti Bošnjak
-
HM 2011
#79 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Za mene pak tvrde da sam uposlenik propagandne službe SDA, i da primam platu za pisanje po forumu.....hrasno38 wrote:Meni nije...... ja sam Bosnjanin!!!!HM 2011 wrote:Biće to sve bolje, jer ipak - bitno je biti Bošnjak
Last edited by HM 2011 on 02/11/2015 23:46, edited 1 time in total.
- hrasno38
#80 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Nema Zukic toliki kapacitet da sastavi ovoliko gramaticki ispravnih recenica.....kakonako wrote:OK forumasu HM,skontao sam.Ako si Zukic bradom,a narocito glavom; oprosteno ti je...pa zemljaci smo.I cekam svoj dio tala,moze?
-
HM 2011
#81 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
hrasno38 wrote:Nema Zukic toliki kapacitet da sastavi ovoliko gramaticki ispravnih recenica.....kakonako wrote:OK forumasu HM,skontao sam.Ako si Zukic bradom,a narocito glavom; oprosteno ti je...pa zemljaci smo.I cekam svoj dio tala,moze?
Jel imam i tvoju podršku prilikom kandidature (nije sve u gramatici) ? Jelde mogao bi ja kao političar proći, još da me ko hoće na listu staviti pri samom vrhu - možda bi i bio.
Last edited by HM 2011 on 02/11/2015 23:48, edited 1 time in total.
- hrasno38
#82 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Ma jok ne misle oni to ozbiljno....nije mi jasno na osnovu cega su to zakljuciliHM 2011 wrote:Za mene pak tvrde da sam uposlenik propagandne službe SDA, i da primam platu za pisanje po forumu.....hrasno38 wrote:Meni nije...... ja sam Bosnjanin!!!!HM 2011 wrote:Biće to sve bolje, jer ipak - bitno je biti Bošnjak
- Kinesko prkno
#83 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Starac,spomenik da ti centrala napravi,opet si potplacen.HM 2011 wrote:Za mene pak tvrde da sam uposlenik press službe SDA, i da primam platu za pisanje po forumu.....hrasno38 wrote:Meni nije...... ja sam Bosnjanin!!!!HM 2011 wrote:Biće to sve bolje, jer ipak - bitno je biti Bošnjak
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#84 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Put ka trecem entitetu poplocan je dobrim namjerama.
Oskar Vajld
Oskar Vajld
- hrasno38
#85 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Pa za vas je svejedno za koga dati podrsku kad ste svi isti ili u prevodu niko ne valjaHM 2011 wrote:Jel imam i tvoju podršku prilikom kandidature (nije sve u gramatici) ?hrasno38 wrote:Nema Zukic toliki kapacitet da sastavi ovoliko gramaticki ispravnih recenica.....kakonako wrote:OK forumasu HM,skontao sam.Ako si Zukic bradom,a narocito glavom; oprosteno ti je...pa zemljaci smo.I cekam svoj dio tala,moze?
- BHCluster
#86 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Kad ce 3-ci?
-
kakonako
#87 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Hrasno,ma ima gramatickih gresaka koliko hoces,ama necemo cjepidlaciti.Te greske su,ono bas tipicne,za podneblje odakle potice...tome ni Dzevad Jahic ne moze(sto se tice gramatike) pomoci,mada su zemljaci.Ha,Zukicu!
Last edited by kakonako on 02/11/2015 23:56, edited 1 time in total.
-
kakonako
#88 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
E jebi ga Valtere koji brani Sarajevo.Pa put i u pakao poplocan je dobrim namjerama,ama..._BataZiv_0809 wrote:Put ka trecem entitetu poplocan je dobrim namjerama.
Oskar Vajld
- XXS
#89 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Ako ne primas platu za ovo sto radis onda si najveci pakas i panaglu na kojeg sam naletio.HM 2011 wrote: Za mene pak tvrde da sam uposlenik propagandne službe SDA, i da primam platu za pisanje po forumu.....
Ali, previse se disciplinovano drzis svoje strategije i nedas se isprovocirati za obicnog covjeka bez plate.
Jasta radi nego primas platu za svoj rad.
-
zenit dozic
#90 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Koji mrtvi narod, prodaju ga 20 i kusur godina, pa su opet glavne baje kod glupih bošnja, rade šta hoće i neka rade kad im se možeovo_malo_duse wrote:Ovo je samo ispitivanje pulsa naroda. I ovaj SDA placenik je u istu svrhu i otvorio ovu temu. Nadam se da si i ti i mindrasi ti u jedinstvu i snazi, svjesni sta ce im se desiti ako prodaju drzavu, a prodaju je malo po malo na ocigled svih nas.
Nema tog sultana koji ce vas sakrit, do 10 koljena. Pa dosta je vas je vise P.... Vam materina minderaska, jeste li samo glupi ili vas bas zaboli cuna. Nadam se da ce te se malo prisabrat jer moglo bi vas pocet ubrzo bolit svasta nesto....
- House
#91 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
manjinski narod ne može dobiti entitet.u hrvatsku pa tražite deset entiteta
- House
#92 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
kad ja opalim kim kardashianBHCluster wrote:Kad ce 3-ci?
-
TheMule
#93 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Treba i ove ukinuti; popisam se na entitete.House wrote:manjinski narod ne može dobiti entitet.u hrvatsku pa tražite deset entiteta
- Maharadza
#94 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
vade_mecum wrote:
u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga u jedinstvu je snaga

+

Zaključak: Narod je sve ovo zaslužio što se dešava, jer je NAROD IZDAO SDA, BAKE rekO!
-
Moenx
#95 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Pa za sada mozemo postaviti pitanje a kako to Hrvati nisu imali svoj entitet jos od rata , jer postoj manje ili vise definirane njihove teritorije -- tamo recimo postoje vlade koje izmedju ostalog i ne priznaju i ne poznaju bosanski jezik
Dakle mnoge stvari su na nivou simbola naravno da je Bosnjacima zadatak da se bore za pravne temelje ove drzave to jest da se ne propusti tu i tamo kakav zakon ili pak odluka koja bi poslije prerasla u nemoguc zajednicki zivot i slicno
NO sta sam htio reci postoji meni snazan utisak u mene mi da je sve na simbolima i da su ljudi sposobni ginuti radi i stih dakle mozda i besmisleno -- zasto temo ne bi bila teznje ka istinski drugojacijem ustroju BIH koji ce onemoguciti podjele, a ovako ti takvi mi ih zovemo HDZ Hrvati samo kad zinu entitet mi se ovdje tresemo a u sustini mnogo od toga i imaju vec jos samo da objese zastabvu himnu i slicno sto je sve svijet simbiola --no razvojem nekih bitnijih instanci zivota kao sto je tajednicka ekonomija pa i sport(primjer DAmira Belje) i tako redom mi dolazimo do toga da eliminisemo te mracne zelje poglavito Hercegovaca
Vi treba da znate a nazalost je tako da su Hrvati BIh bili u defanzivi u mnogim podruvcjima BIH zbog ustupaka jer su se Srbi povlacili iz Hrvatske pa i to kaktkad treba potencirati i to se i potenciralo -- to sto imamo jedan kraj koji je etnicki urbano takav da okuplja Hrvate to jeste faktor ali i taj faktor ima elemnte koji nam govore kako taj kraj zapravo gravitira ka BIH a ne prema Hrvatskoj preciznije prema DAlmaciji primjerice
Dakle mnoge stvari su na nivou simbola naravno da je Bosnjacima zadatak da se bore za pravne temelje ove drzave to jest da se ne propusti tu i tamo kakav zakon ili pak odluka koja bi poslije prerasla u nemoguc zajednicki zivot i slicno
NO sta sam htio reci postoji meni snazan utisak u mene mi da je sve na simbolima i da su ljudi sposobni ginuti radi i stih dakle mozda i besmisleno -- zasto temo ne bi bila teznje ka istinski drugojacijem ustroju BIH koji ce onemoguciti podjele, a ovako ti takvi mi ih zovemo HDZ Hrvati samo kad zinu entitet mi se ovdje tresemo a u sustini mnogo od toga i imaju vec jos samo da objese zastabvu himnu i slicno sto je sve svijet simbiola --no razvojem nekih bitnijih instanci zivota kao sto je tajednicka ekonomija pa i sport(primjer DAmira Belje) i tako redom mi dolazimo do toga da eliminisemo te mracne zelje poglavito Hercegovaca
Vi treba da znate a nazalost je tako da su Hrvati BIh bili u defanzivi u mnogim podruvcjima BIH zbog ustupaka jer su se Srbi povlacili iz Hrvatske pa i to kaktkad treba potencirati i to se i potenciralo -- to sto imamo jedan kraj koji je etnicki urbano takav da okuplja Hrvate to jeste faktor ali i taj faktor ima elemnte koji nam govore kako taj kraj zapravo gravitira ka BIH a ne prema Hrvatskoj preciznije prema DAlmaciji primjerice
- agent_zero
#96 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Naravno da vode, zahvaljujući SDA i sada SBB koje žele da ostvare vjekovni mlado muslimanski san o feudalnoj fildžan državi, pod oprobanim motom "neka meni samo moje avlije i mahale, u njoj da vladam".
A sve zahvaljujući retardiradim SDA glasačima. Za HDZ me ne iznenađuje, ali dosad smo imali snage koje su im se uspješno odupirale, a SDA i njeni sateliti sversdno pomažu HDZ-u i tim nakanama, od devedesetih pa naovamo.
A sve zahvaljujući retardiradim SDA glasačima. Za HDZ me ne iznenađuje, ali dosad smo imali snage koje su im se uspješno odupirale, a SDA i njeni sateliti sversdno pomažu HDZ-u i tim nakanama, od devedesetih pa naovamo.
- Mister Yes
#97 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Lažnim ljevičarima nije preostalo ništa drugo nego da plaše provjerenom babarogom "trećim entitetom"
Vlast nikada nije bila stabilnija. Krenulo se u istinske reforme sve uz saglasnost i pohvale međunarodne zajednice. Za ovu zemlju se napokon otvaraju sva vrata jer su na vlast došle stranke koje žele kompromis i koje prihvataju realnost Bosne i Hercegovine i njena 3 konstitutivna naroda.
Još samo na ovom forumu, koji je dominantno ljevičarski, mogu prolaziti te priče o babarogi trećeg
Šta reći? Gledajte vašu FACETV i plačite u tišini. Na vlasti su napokon stranke kompromisa
Vlast nikada nije bila stabilnija. Krenulo se u istinske reforme sve uz saglasnost i pohvale međunarodne zajednice. Za ovu zemlju se napokon otvaraju sva vrata jer su na vlast došle stranke koje žele kompromis i koje prihvataju realnost Bosne i Hercegovine i njena 3 konstitutivna naroda.
Još samo na ovom forumu, koji je dominantno ljevičarski, mogu prolaziti te priče o babarogi trećeg
Šta reći? Gledajte vašu FACETV i plačite u tišini. Na vlasti su napokon stranke kompromisa
- LBVIEW
#98 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Ti si ovaj tjedan Hrvat?Mister Yes wrote:Lažnim ljevičarima nije preostalo ništa drugo nego da plaše provjerenom babarogom "trećim entitetom"![]()
-
Moenx
#99 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Ma sad se svi prave lafo mutai dok drzava nam tone sve dublje i dublje u ambis ocaja
- bach
#100 Re: Svi putevi vode ka trećem entitetu
Neka tone i neka potone kada je ovakva...Moenx wrote:Ma sad se svi prave lafo mutai dok drzava nam tone sve dublje i dublje u ambis ocaja
Hoćemo to plakati za njom...