Sprijecen teroristicki napad u Janji kod Bijeljine !?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

spreca

#76 Re: Sprijecen teroristicki napad u Janji kod Bijeljine !?

Post by spreca »

costacurta wrote:
Zokipfc wrote:Srbi: Vidite Vehbijose, to su oduvijek teroristi bili!

Bosnjaci: Ma, da li ti znas sta su oni nama radili?! I jos uz to, SIPA samo hvata 'nase' kriminalce?

:roll:

Nego,
Otkrise li ovi specijalci za terorizam i extremizam s kim nam se Miirsa aka Gabrijela zamjerila? Šta kazu Đevad i Prota Lazanski? :mrgreen:
Kome je Mirsada žirant bila jal sihre pravila :lol:

Al fakat fascinira koliko su opsjednuti muslimanima i terorizmom.
Jos me zanima ova jedinica (specijalna) za terorizam i "extremizam"..... e cime se bave ovi iz "extremizma"? Al bez zajebancije, ljudi dobijaju plate za ovu funkciju pa bih zaista volio da znam sta im je u opisu posla? :mrgreen:
Ovim dokazuju samo koji su to klokani......neka nek se narod malo smije a i ima cemu
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#77 Re: Sprijecen teroristicki napad u Janji kod Bijeljine !?

Post by Truba »

vijest koja ode u eter se ne može demantirati i nastaje šteta
zato sam za velike tužbe novčane kazne i bankrot takvih medija...ako se nastavi by iste medijske osobe može malo u ĆUZE

jbg nema druge
ako nekome naneseš štetu za života s pričom o terorizmu, pedofiliji, i svemu ostalome na što se narod odmah loži da bije bez suda
treba fina odšteta ako se dokaže da nije kriv

pa bi dva puta svi režimski i ostali mediji promislili kad skontaju da možde neće imati plate mjesecima
dok se ne izmiri odšteta
costacurta

#78 Re: Sprijecen teroristicki napad u Janji kod Bijeljine !?

Post by costacurta »

Black swan wrote:vijest koja ode u eter se ne može demantirati i nastaje šteta
zato sam za velike tužbe novčane kazne i bankrot takvih medija...ako se nastavi by iste medijske osobe može malo u ĆUZE

jbg nema druge
ako nekome naneseš štetu za života s pričom o terorizmu, pedofiliji, i svemu ostalome na što se narod odmah loži da bije bez suda

pa bi dva puta svi režimski i ostali mediji promislili kad skontaju da možde neće imati plate mjesecima
dok se ne izmiri odšteta
:thumbup:
E to je to.
Samo po džepu majkin sine pa ces dobro razmisliti sta ces pisati.
Sad bi ovi sto uredjuju jedan od bezbroj portala rekli "udar na slobodu govora.... sloboda riječi...bla bla".
Zatrovaše narod gore nego Mittal Steel :mrgreen:
spreca

#79 Re: Sprijecen teroristicki napad u Janji kod Bijeljine !?

Post by spreca »

costacurta wrote:

jbg nema druge

dok se ne izmiri odšteta
E to je to.
Samo po džepu majkin sine pa ces dobro razmisliti sta ces pisati.
Sad bi ovi sto uredjuju jedan od bezbroj portala rekli "udar na slobodu govora.... sloboda riječi...bla bla".
Zatrovaše narod gore nego Mittal Steel :mrgreen:
Ponekad kazem sve to treba pozatvarati..........ali onda nemas sta ni procitati :lol: :lol: :lol: .........samo po dzepu.....ja kad vidim kakvi komentari se ostavljaju ovdje na portalu bude mi muka..........niko ne brise komentare.....ja bi kaznajavao klix za ove propuste ili nek onemoguce komentare na chlanke
Promoe

#80 Re: Sprijecen teroristicki napad u Janji kod Bijeljine !?

Post by Promoe »

jbg nema druge

dok se ne izmiri odšteta
Podsjeti me tvoj post na njemacki film the hunt, dzaba i novac i sve kad ti se zvono nabaci.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#81 Re: Sprijecen teroristicki napad u Janji kod Bijeljine !?

Post by Truba »

da nije švedski? ja ga ne mogu gledati jer ne volim to tako :cry: nepravde i ovo ono
Promoe

#82 Re: Sprijecen teroristicki napad u Janji kod Bijeljine !?

Post by Promoe »

Black swan wrote:da nije švedski? ja ga ne mogu gledati jer ne volim to tako :cry: nepravde i ovo ono
Moguce i da je svedski...
mO k3

#83 Re: Sprijecen teroristicki napad u Janji kod Bijeljine !?

Post by mO k3 »

oridjidji wrote:Nasli kod Muje povratnika u RS vazdusnu pusku, kupio je da ubija vraHne dok su mu jeli zrnevlje po livadi i uhapsi ga policija zbog nelegalnog posjeda vazdusne puske i optuze ga za terorizam i dodje pred sudiju:
-Sto ce vam vazdusna puska?
-Da ubijam vraHne.
- Vrane ne mozete ubijati to su srpske vrane.
- Cuj vraHne srpske...WTF? Zar postoje srpske vraHne?
- Da, da gospodine Mujo postoje, cim zobu na srpskoj zemlji. :lol:
:thumbup: dobar...
Danguba

#84 Re: Sprijecen teroristicki napad u Janji kod Bijeljine !?

Post by Danguba »

Image

Humanitarac iz Borika optuzen za posjedovanje oruzja.

...a ova policijska vjezba u Janji je jos jedno treniranje strogoce i izazivanje nacionalne netrpeljivosti time sto su Srbi u genocidnom brlogu ugrozeni sa par flasa loze i nekoliko plinskih boca...da ne zaboravim, povezanih carsafom.
spreca

#85 Re: Sprijecen teroristicki napad u Janji kod Bijeljine !?

Post by spreca »

Danguba wrote:Image

Humanitarac iz Borika optuzen za posjedovanje oruzja.

...a ova policijska vjezba u Janji je jos jedno treniranje strogoce i izazivanje nacionalne netrpeljivosti time sto su Srbi u genocidnom brlogu ugrozeni sa par flasa loze i nekoliko plinskih boca...da ne zaboravim, povezanih carsafom.
nikakvi su oni specijalci za terorizam kad nisu mogli naci neku zastavu na kojoj bi bilo sta napisano arapskim slovima :mrgreen: .....ko da im vjeruje?...pravi amateri :lol: :lol: :lol:
Danguba

#87 Re: Sprijecen teroristicki napad u Janji kod Bijeljine !?

Post by Danguba »

beniciodeltoro

#88 Re: Sprijecen teroristicki napad u Janji kod Bijeljine !?

Post by beniciodeltoro »

I šta sada? Niti izviniti se, idemo dalje pa svaki put ovako dok tamo nekad 5.-6. put ne bude pravi terorizam i onda će biti "jesmo li vam rekli"
Evo čitam i kod ovog slučaja se odmah naveo primjer Nerdina Ibrića kao teroristički napad vehabije a momak niti je imao bradu niti je napad bio u stilu ISILa, radilo se o osveti a mediji i danas uzimaju to kao primjer.
Srpski mediji huškaju a naše pi.de šute. Svaki put kada Bošnjak u RSu prdne oni će to na naslovnoj objaviti kao teroristički napad i kada se dokaže da nije onda se ignoriše slučaj bez sankcija za novinare koji su pisala o tome kao činjenicama bez ijednog dokaza. Ma važno je da su se novinari digli u zaštitu Gebelsovaca kada je ministar Mektić rekao istinu i RTRS nazvao SNSDovom javnom kućom. Fuj :run:
Jolpaz

#89 Re: Sprijecen teroristicki napad u Janji kod Bijeljine !?

Post by Jolpaz »

Sta se desilo na kraju sa ovom "senzacijom"?
Ima neki rasplet?
Danguba

#90 Re: Sprijecen teroristicki napad u Janji kod Bijeljine !?

Post by Danguba »

Lažan terorizam u RS: "Hotel Dallas" trebao izgoriti - bio osiguran na 5 miliona KM
treba li dalje. :-)
Post Reply