Pa vidi, Sejfo da ne maše tim zastavicama i ne pravi skandale, rizikujući ugrožavanje života drugih ljudi - za njega se ne bi ni znalo.GeeTnT wrote:Tu pricu zna svako od vraga do popa
jer mnogi su mangupi ostali tropa
kockar se krije i cuci
u svakom od nas, i ceka pravi cas
treb'o je biti veterinar
al' je ter'o neki inat....
Najgore od svega je sto Božu, tj Sejfu komentarisu oni koji su prokockali zivot...
uHapsiše Sejfudina
- Ommadawn
#76 Re: uHapsiše Sejfudina
- GeeTnT
#77 Re: uHapsiše Sejfudina
Cekaj sad...nije mi jasno jel problem u Sejfi ili u "zastavicama"?
- spreca
#78 Re: uHapsiše Sejfudina
kako to on ugrozava zivot drugih ljudi?.....zastavom?......mozda onim kopljem da ubode koga u oko?.............ili nekima bude lose od ljiljana?Ommadawn wrote:Pa vidi, Sejfo da ne maše tim zastavicama i ne pravi skandale, rizikujući ugrožavanje života drugih ljudi - za njega se ne bi ni znalo.GeeTnT wrote:Tu pricu zna svako od vraga do popa
kockar se krije i cuci
treb'o je biti veterinar
Najgore od svega je sto Božu, tj Sejfu komentarisu oni koji su prokockali zivot...
- Ommadawn
#79 Re: uHapsiše Sejfudina
Ja sam iz Banja Luke. Doživio sam rat u njoj i znam vrlo dobro na šta su tamošnji stanovnici spremni, čak i kad im se nije mahalo zastavom u gradu nego je proglašena nezavisnost. To je rezultiralo maltretiranjem, smrću i progonom dobrog dijela građana kao i mene lično. Jedan dio protjeranih se nakon rata vratio. Vele "dobro je, ne tuku više". Ali kad sa strane dođe neki patriota pa maše i kurči se simbolima obično najebu upravo ti povratnici. Nije se jednom desilo da je neko pretučen, polupani prozori ili da mu istovare pun kamion smeća u dvorište.spreca wrote:kako to on ugrozava zivot drugih ljudi?.....zastavom?......mozda onim kopljem da ubode koga u oko?.............ili nekima bude lose od ljiljana?Ommadawn wrote:Pa vidi, Sejfo da ne maše tim zastavicama i ne pravi skandale, rizikujući ugrožavanje života drugih ljudi - za njega se ne bi ni znalo.GeeTnT wrote:Tu pricu zna svako od vraga do popa
kockar se krije i cuci
treb'o je biti veterinar
A trebalo je imati muda ko lubenice pa proći gradom 1992-1996 a da nisi Srbin.
- GeeTnT
#80 Re: uHapsiše Sejfudina
..klasika u sumskoj...
Treba biti oprezan ovih dana jer mijenjaju dlaku...
Treba biti oprezan ovih dana jer mijenjaju dlaku...
- spreca
#81 Re: uHapsiše Sejfudina
Znam ja to sto ti pises......ali nije Sejfo kriv za to...ne vaspita Sejfo djikane.......znam da nije lako ali svejedno Sejfo je pokazao da ima muda u sred BlOmmadawn wrote:
Ja sam iz Banja Luke. Doživio sam rat u njoj i znam vrlo dobro na šta su tamošnji stanovnici spremni, čak i kad im se nije mahalo zastavom u gradu nego je proglašena nezavisnost. To je rezultiralo maltretiranjem, smrću i progonom dobrog dijela građana kao i mene lično. Jedan dio protjeranih se nakon rata vratio. Vele "dobro je, ne tuku više". Ali kad sa strane dođe neki patriota pa maše i kurči se simbolima obično najebu upravo ti povratnici. Nije se jednom desilo da je neko pretučen, polupani prozori ili da mu istovare pun kamion smeća u dvorište.
- Adriatic
#82 Re: uHapsiše Sejfudina
Sejfo, vrati pare koje si pokrao iz blagajne SDU-a, ili kako se već zvala ta strankica. 
- ultima_palabra
#83 Re: uHapsiše Sejfudina
Obrati se upravi ColoseumaAdriatic wrote:Sejfo, vrati pare koje si pokrao iz blagajne SDU-a, ili kako se već zvala ta strankica.
- dustaban
#84 Re: uHapsiše Sejfudina
Klasicni primjer umobolnog egzibicioniste.
Steta, bilo je u njemu potencijala.
Steta, bilo je u njemu potencijala.
- ultima_palabra
#85 Re: uHapsiše Sejfudina
I oni su pokazali muda, pa su opet budale:spreca wrote:Znam ja to sto ti pises......ali nije Sejfo kriv za to...ne vaspita Sejfo djikane.......znam da nije lako ali svejedno Sejfo je pokazao da ima muda u sred BlOmmadawn wrote:
Ja sam iz Banja Luke. Doživio sam rat u njoj i znam vrlo dobro na šta su tamošnji stanovnici spremni, čak i kad im se nije mahalo zastavom u gradu nego je proglašena nezavisnost. To je rezultiralo maltretiranjem, smrću i progonom dobrog dijela građana kao i mene lično. Jedan dio protjeranih se nakon rata vratio. Vele "dobro je, ne tuku više". Ali kad sa strane dođe neki patriota pa maše i kurči se simbolima obično najebu upravo ti povratnici. Nije se jednom desilo da je neko pretučen, polupani prozori ili da mu istovare pun kamion smeća u dvorište.

- Alfons Kauders
#86 Re: uHapsiše Sejfudina
SVI SMO MI SEJFO!
(a narochito krupijei u Coloseumu)
(a narochito krupijei u Coloseumu)
- Ommadawn
#87 Re: uHapsiše Sejfudina
Što to nije pokazao 1992-1996, u sred BL?
U Sarajevo dođe pet pacijenata i mahnu srpskom zastavom na Principovom mostu, u doba kad nema nikoga, uslikaju se i bjež' nazad na Pale i postavljaj slike po društvenim mrežama - šta je to?
Upitaj ti prika moj ljude koji žive u BL šta oni misle o Sejfinom mahanju ljiljanima.
U Sarajevo dođe pet pacijenata i mahnu srpskom zastavom na Principovom mostu, u doba kad nema nikoga, uslikaju se i bjež' nazad na Pale i postavljaj slike po društvenim mrežama - šta je to?
Upitaj ti prika moj ljude koji žive u BL šta oni misle o Sejfinom mahanju ljiljanima.
- cyprus
#88 Re: uHapsiše Sejfudina
Blago nama sa ovakvim egzibicionistima, a.k.a. ''pokazivačima muda''...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#89 Re: uHapsiše Sejfudina
Upravo.Ommadawn wrote:Što to nije pokazao 1992-1996, u sred BL?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#90 Re: uHapsiše Sejfudina
cyprus wrote:Blago nama sa ovakvim egzibicionistima, a.k.a. ''pokazivačima muda''...
jebote kad nam psihijatrijski slučajevi dobijaju prostor u medijima i temu na forumima
- Šveđanin
#91 Re: uHapsiše Sejfudina
Moj tata je imao prilike upoznati Tokica, bio je Sejfo prije 5-10 godina u Svedskoj pricao na nekom skupu... Iz prve ruke mi kaze da je to lopov, prevarant, kockar i ozbiljan alkoholicar...nemam razloga da mu ne vjerujem, tako da ovaj ne moze biti uzor nikome a s obzirom na njegova djela u zivotu ne moze postojati ono "ali" koje bi ga pravdalo, makar bio za neke stvari i 300 puta u pravu - a po meni, nije.
Svojim egzibicijama u Banja Luci nista nije napravio. Samo je podigao tenzije, bio zvijezda medija na par dana, a Bosnjaci u Banja Luci ostavljeni u istim problemima, ako ne i gorim, tipa da neki zadojeni omladinac to procita pa krene da pravi probleme Bosnjacima u BL koji nemaju veze sa Tokicem.
Pozitivno bi bilo da je npr ogroman novac koji je imao iskoristio da otvori neku firmu u BL gdje bi zaposlio sunarodnike koji su bez posla a ujedno bi i on imao koristi. Mislim predstavlja se kao vodja, kao lider, kao glavni, kako se njega treba slusati, kako je sposoban, kako on zna... eto to bi mu znacajno podiglo ugled, da je nekako konkretno pomogao svojim ugrozenim sunarodnicima a ne samo ispraznom retorikom, sigurno da bi njegove rijeci tada imale vecu tezinu.
I sami znate kakvom je profilu ljudi Sejfudin Tokic pozitivna licnost.
Svojim egzibicijama u Banja Luci nista nije napravio. Samo je podigao tenzije, bio zvijezda medija na par dana, a Bosnjaci u Banja Luci ostavljeni u istim problemima, ako ne i gorim, tipa da neki zadojeni omladinac to procita pa krene da pravi probleme Bosnjacima u BL koji nemaju veze sa Tokicem.
Pozitivno bi bilo da je npr ogroman novac koji je imao iskoristio da otvori neku firmu u BL gdje bi zaposlio sunarodnike koji su bez posla a ujedno bi i on imao koristi. Mislim predstavlja se kao vodja, kao lider, kao glavni, kako se njega treba slusati, kako je sposoban, kako on zna... eto to bi mu znacajno podiglo ugled, da je nekako konkretno pomogao svojim ugrozenim sunarodnicima a ne samo ispraznom retorikom, sigurno da bi njegove rijeci tada imale vecu tezinu.
I sami znate kakvom je profilu ljudi Sejfudin Tokic pozitivna licnost.
- Ommadawn
#92 Re: uHapsiše Sejfudina
Ma takvi kao Tokić su se kurčili na malo prije rata u BL. Čim osvanuše prve barikade u BL, pobjegoše, ni traga ne ostaviše.
A kad već hoće da pokaže muda tim što će ljiljanima mahati u RS-u, neka to uradi u sred bijela dana u sred Foče.
A kad već hoće da pokaže muda tim što će ljiljanima mahati u RS-u, neka to uradi u sred bijela dana u sred Foče.
-
brsti
#93 Re: uHapsiše Sejfudina
Ti ozbiljno misliš da se prosječan bosanski Srbin iz Foče i Banja Luke nešto razlikuju? Po čemu to misliš?Ommadawn wrote:Ma takvi kao Tokić su se kurčili na malo prije rata u BL. Čim osvanuše prve barikade u BL, pobjegoše, ni traga ne ostaviše.
Mislim da kod njih ne postoje regioni gdje bi mogli reći da su pripadnici jednog regiona/grada u "PC" i sl tolerantniji od nekog drugog.
U Srbiji ima razlike. U Vojvodini je mržnja prema Bošnjacima mnogo manja nego ona iz Beograda, o Šumadiji da ne govorim. Mislim da u Srbiji što ideš sjevernije i sjevernije narod je sve opušteniji i više tolerantan.
U "PC" toga nema. Svi nas podjednako mrze, kako onaj iz Foče, tako i onaj iz Banja Luke. Kako onaj iz Gradiške tako i onaj iz Vlasenice.
- Ommadawn
#94 Re: uHapsiše Sejfudina
Mislim. Iz dva razloga.
Prvi: Foča je donedavno važila za najbezbjednije mjesto za ratne zločince. Zbog toga u nju i nisu stizale strane donacije.
Drugi: Procentualno se tu najmanje Bošnjaka vratilo ukoliko se poredi sa Banja Lukom ili čak Gradiškom ili negdje drugo u RS.
Prvi: Foča je donedavno važila za najbezbjednije mjesto za ratne zločince. Zbog toga u nju i nisu stizale strane donacije.
Drugi: Procentualno se tu najmanje Bošnjaka vratilo ukoliko se poredi sa Banja Lukom ili čak Gradiškom ili negdje drugo u RS.
-
kakonako
#95 Re: uHapsiše Sejfudina
Pustilo Sejfu.Mora da je serijatski kum ef.Ceric intervenisao.Temu zakljucati jer Sejfo vec danas leti za Dansku.Ako dijaspora sta sazna novo na predavanjima neka dohaberi.
- GeeTnT
#96 Re: uHapsiše Sejfudina
Sejfo na slobodi... Stop... Referendum otkazan... Stop... Rajko na aparatima... Stop.
-
Ripicipi
#97 Re: uHapsiše Sejfudina
cyprus wrote:Blago nama sa ovakvim egzibicionistima, a.k.a. ''pokazivačima muda''...
- Ommadawn
#98 Re: uHapsiše Sejfudina
Zovi Zviza nek izvještava, on će to najslikovitije.kakonako wrote:Pustilo Sejfu.Mora da je serijatski kum ef.Ceric intervenisao.Temu zakljucati jer Sejfo vec danas leti za Dansku.Ako dijaspora sta sazna novo na predavanjima neka dohaberi.
-
VjecitiStudent
#99 Re: uHapsiše Sejfudina
Da li je ovim činom puštanja i ova bitka za bošnjački parking okončana?kakonako wrote:Pustilo Sejfu.Mora da je serijatski kum ef.Ceric intervenisao.Temu zakljucati jer Sejfo vec danas leti za Dansku.Ako dijaspora sta sazna novo na predavanjima neka dohaberi.
-
Patriotska_Liga
#100 Re: uHapsiše Sejfudina
Da ja tebi otvoreno kažem, ako je to tako nama ne treba jedan Sejfo nego na hiljade Sejfa da odu tamo, mašu zastavama i izbore se sa postratnim ugnjetavanjem u genocidnoj tvorevini.Ommadawn wrote: Ja sam iz Banja Luke. Doživio sam rat u njoj i znam vrlo dobro na šta su tamošnji stanovnici spremni, čak i kad im se nije mahalo zastavom u gradu nego je proglašena nezavisnost. To je rezultiralo maltretiranjem, smrću i progonom dobrog dijela građana kao i mene lično. Jedan dio protjeranih se nakon rata vratio. Vele "dobro je, ne tuku više". Ali kad sa strane dođe neki patriota pa maše i kurči se simbolima obično najebu upravo ti povratnici. Nije se jednom desilo da je neko pretučen, polupani prozori ili da mu istovare pun kamion smeća u dvorište.
Ovo najbolje govori o nama da smo nikakav narod, dopuštamo da nam se ovakve stvari dešavaju u vlastitoj državi. Ali šta očekivati od naroda koji problem vide u Sejfinom mahanju zastave i kao argumente iznose stvari iz njegovog ličnog života. Sve moralne vertikale, pošteni ljudi i komunisti.
Mi smo ti niko i ništa, evo prvi ja pa svi ostali. Znači ništarije. Maksimum nam je blebetanje po forumu, a pola nas smatra da je i blebetanje na forumu previše radikalno pa se svađaju s ovim što blebeću. Mi smo kesa zato nam i jest ovako. Dohavizamo se tek kad nam rat pokuca na vrata, a tad je uglavnom kasno. 20 gradova je palo pod četničku vlast prije nego što smo skontali da se uopšte vodi rat.