uHapsiše Sejfudina

Post Reply
Ommadawn

#76 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ommadawn »

GeeTnT wrote:Tu pricu zna svako od vraga do popa
jer mnogi su mangupi ostali tropa
kockar se krije i cuci
u svakom od nas, i ceka pravi cas

treb'o je biti veterinar
al' je ter'o neki inat....

Najgore od svega je sto Božu, tj Sejfu komentarisu oni koji su prokockali zivot...
Pa vidi, Sejfo da ne maše tim zastavicama i ne pravi skandale, rizikujući ugrožavanje života drugih ljudi - za njega se ne bi ni znalo.
GeeTnT

#77 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by GeeTnT »

Cekaj sad...nije mi jasno jel problem u Sejfi ili u "zastavicama"?
spreca

#78 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by spreca »

Ommadawn wrote:
kockar se krije i cuci

treb'o je biti veterinar

Najgore od svega je sto Božu, tj Sejfu komentarisu oni koji su prokockali zivot...
Pa vidi, Sejfo da ne maše tim zastavicama i ne pravi skandale, rizikujući ugrožavanje života drugih ljudi - za njega se ne bi ni znalo.
kako to on ugrozava zivot drugih ljudi?.....zastavom?......mozda onim kopljem da ubode koga u oko?.............ili nekima bude lose od ljiljana?
Ommadawn

#79 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ommadawn »

spreca wrote:
Ommadawn wrote:
kockar se krije i cuci

treb'o je biti veterinar

kako to on ugrozava zivot drugih ljudi?.....zastavom?......mozda onim kopljem da ubode koga u oko?.............ili nekima bude lose od ljiljana?
Ja sam iz Banja Luke. Doživio sam rat u njoj i znam vrlo dobro na šta su tamošnji stanovnici spremni, čak i kad im se nije mahalo zastavom u gradu nego je proglašena nezavisnost. To je rezultiralo maltretiranjem, smrću i progonom dobrog dijela građana kao i mene lično. Jedan dio protjeranih se nakon rata vratio. Vele "dobro je, ne tuku više". Ali kad sa strane dođe neki patriota pa maše i kurči se simbolima obično najebu upravo ti povratnici. Nije se jednom desilo da je neko pretučen, polupani prozori ili da mu istovare pun kamion smeća u dvorište.
A trebalo je imati muda ko lubenice pa proći gradom 1992-1996 a da nisi Srbin.
GeeTnT

#80 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by GeeTnT »

..klasika u sumskoj...

Treba biti oprezan ovih dana jer mijenjaju dlaku...
spreca

#81 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by spreca »

Ommadawn wrote:
Ja sam iz Banja Luke. Doživio sam rat u njoj i znam vrlo dobro na šta su tamošnji stanovnici spremni, čak i kad im se nije mahalo zastavom u gradu nego je proglašena nezavisnost. To je rezultiralo maltretiranjem, smrću i progonom dobrog dijela građana kao i mene lično. Jedan dio protjeranih se nakon rata vratio. Vele "dobro je, ne tuku više". Ali kad sa strane dođe neki patriota pa maše i kurči se simbolima obično najebu upravo ti povratnici. Nije se jednom desilo da je neko pretučen, polupani prozori ili da mu istovare pun kamion smeća u dvorište.
Znam ja to sto ti pises......ali nije Sejfo kriv za to...ne vaspita Sejfo djikane.......znam da nije lako ali svejedno Sejfo je pokazao da ima muda u sred Bl
Adriatic

#82 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Adriatic »

Sejfo, vrati pare koje si pokrao iz blagajne SDU-a, ili kako se već zvala ta strankica. :D
ultima_palabra

#83 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by ultima_palabra »

Adriatic wrote:Sejfo, vrati pare koje si pokrao iz blagajne SDU-a, ili kako se već zvala ta strankica. :D
Obrati se upravi Coloseuma :D
dustaban

#84 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by dustaban »

Klasicni primjer umobolnog egzibicioniste.
Steta, bilo je u njemu potencijala.
ultima_palabra

#85 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by ultima_palabra »

spreca wrote:
Ommadawn wrote:
Znam ja to sto ti pises......ali nije Sejfo kriv za to...ne vaspita Sejfo djikane.......znam da nije lako ali svejedno Sejfo je pokazao da ima muda u sred Bl
I oni su pokazali muda, pa su opet budale:
Image
Alfons Kauders

#86 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Alfons Kauders »

SVI SMO MI SEJFO!

(a narochito krupijei u Coloseumu)
Ommadawn

#87 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ommadawn »

Što to nije pokazao 1992-1996, u sred BL?
U Sarajevo dođe pet pacijenata i mahnu srpskom zastavom na Principovom mostu, u doba kad nema nikoga, uslikaju se i bjež' nazad na Pale i postavljaj slike po društvenim mrežama - šta je to?
Upitaj ti prika moj ljude koji žive u BL šta oni misle o Sejfinom mahanju ljiljanima.
cyprus

#88 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by cyprus »

Blago nama sa ovakvim egzibicionistima, a.k.a. ''pokazivačima muda''...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#89 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by _BataZiv_0809 »

Ommadawn wrote:Što to nije pokazao 1992-1996, u sred BL?
U Sarajevo dođe pet pacijenata i mahnu srpskom zastavom na Principovom mostu, u doba kad nema nikoga, uslikaju se i bjež' nazad na Pale i postavljaj slike po društvenim mrežama - šta je to?
Upitaj ti prika moj ljude koji žive u BL šta oni misle o Sejfinom mahanju ljiljanima.
Upravo.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#90 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by JoseMujica »

cyprus wrote:Blago nama sa ovakvim egzibicionistima, a.k.a. ''pokazivačima muda''...
:thumbup:

jebote kad nam psihijatrijski slučajevi dobijaju prostor u medijima i temu na forumima :roll:
Šveđanin

#91 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Šveđanin »

Moj tata je imao prilike upoznati Tokica, bio je Sejfo prije 5-10 godina u Svedskoj pricao na nekom skupu... Iz prve ruke mi kaze da je to lopov, prevarant, kockar i ozbiljan alkoholicar...nemam razloga da mu ne vjerujem, tako da ovaj ne moze biti uzor nikome a s obzirom na njegova djela u zivotu ne moze postojati ono "ali" koje bi ga pravdalo, makar bio za neke stvari i 300 puta u pravu - a po meni, nije.

Svojim egzibicijama u Banja Luci nista nije napravio. Samo je podigao tenzije, bio zvijezda medija na par dana, a Bosnjaci u Banja Luci ostavljeni u istim problemima, ako ne i gorim, tipa da neki zadojeni omladinac to procita pa krene da pravi probleme Bosnjacima u BL koji nemaju veze sa Tokicem.

Pozitivno bi bilo da je npr ogroman novac koji je imao iskoristio da otvori neku firmu u BL gdje bi zaposlio sunarodnike koji su bez posla a ujedno bi i on imao koristi. Mislim predstavlja se kao vodja, kao lider, kao glavni, kako se njega treba slusati, kako je sposoban, kako on zna... eto to bi mu znacajno podiglo ugled, da je nekako konkretno pomogao svojim ugrozenim sunarodnicima a ne samo ispraznom retorikom, sigurno da bi njegove rijeci tada imale vecu tezinu.

I sami znate kakvom je profilu ljudi Sejfudin Tokic pozitivna licnost.
Ommadawn

#92 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ommadawn »

Ma takvi kao Tokić su se kurčili na malo prije rata u BL. Čim osvanuše prve barikade u BL, pobjegoše, ni traga ne ostaviše.
A kad već hoće da pokaže muda tim što će ljiljanima mahati u RS-u, neka to uradi u sred bijela dana u sred Foče.
brsti

#93 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by brsti »

Ommadawn wrote:Ma takvi kao Tokić su se kurčili na malo prije rata u BL. Čim osvanuše prve barikade u BL, pobjegoše, ni traga ne ostaviše.
A kad već hoće da pokaže muda tim što će ljiljanima mahati u RS-u, neka to uradi u sred bijela dana u sred Foče.
Ti ozbiljno misliš da se prosječan bosanski Srbin iz Foče i Banja Luke nešto razlikuju? Po čemu to misliš?
Mislim da kod njih ne postoje regioni gdje bi mogli reći da su pripadnici jednog regiona/grada u "PC" i sl tolerantniji od nekog drugog.

U Srbiji ima razlike. U Vojvodini je mržnja prema Bošnjacima mnogo manja nego ona iz Beograda, o Šumadiji da ne govorim. Mislim da u Srbiji što ideš sjevernije i sjevernije narod je sve opušteniji i više tolerantan.

U "PC" toga nema. Svi nas podjednako mrze, kako onaj iz Foče, tako i onaj iz Banja Luke. Kako onaj iz Gradiške tako i onaj iz Vlasenice.
Ommadawn

#94 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ommadawn »

Mislim. Iz dva razloga.
Prvi: Foča je donedavno važila za najbezbjednije mjesto za ratne zločince. Zbog toga u nju i nisu stizale strane donacije.
Drugi: Procentualno se tu najmanje Bošnjaka vratilo ukoliko se poredi sa Banja Lukom ili čak Gradiškom ili negdje drugo u RS.
kakonako

#95 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by kakonako »

Pustilo Sejfu.Mora da je serijatski kum ef.Ceric intervenisao.Temu zakljucati jer Sejfo vec danas leti za Dansku.Ako dijaspora sta sazna novo na predavanjima neka dohaberi.
GeeTnT

#96 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by GeeTnT »

Sejfo na slobodi... Stop... Referendum otkazan... Stop... Rajko na aparatima... Stop.
Ripicipi

#97 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ripicipi »

cyprus wrote:Blago nama sa ovakvim egzibicionistima, a.k.a. ''pokazivačima muda''...
:thumbup:
Ommadawn

#98 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ommadawn »

kakonako wrote:Pustilo Sejfu.Mora da je serijatski kum ef.Ceric intervenisao.Temu zakljucati jer Sejfo vec danas leti za Dansku.Ako dijaspora sta sazna novo na predavanjima neka dohaberi.
Zovi Zviza nek izvještava, on će to najslikovitije.
VjecitiStudent

#99 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by VjecitiStudent »

kakonako wrote:Pustilo Sejfu.Mora da je serijatski kum ef.Ceric intervenisao.Temu zakljucati jer Sejfo vec danas leti za Dansku.Ako dijaspora sta sazna novo na predavanjima neka dohaberi.
Da li je ovim činom puštanja i ova bitka za bošnjački parking okončana?
Patriotska_Liga

#100 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Patriotska_Liga »

Ommadawn wrote: Ja sam iz Banja Luke. Doživio sam rat u njoj i znam vrlo dobro na šta su tamošnji stanovnici spremni, čak i kad im se nije mahalo zastavom u gradu nego je proglašena nezavisnost. To je rezultiralo maltretiranjem, smrću i progonom dobrog dijela građana kao i mene lično. Jedan dio protjeranih se nakon rata vratio. Vele "dobro je, ne tuku više". Ali kad sa strane dođe neki patriota pa maše i kurči se simbolima obično najebu upravo ti povratnici. Nije se jednom desilo da je neko pretučen, polupani prozori ili da mu istovare pun kamion smeća u dvorište.
Da ja tebi otvoreno kažem, ako je to tako nama ne treba jedan Sejfo nego na hiljade Sejfa da odu tamo, mašu zastavama i izbore se sa postratnim ugnjetavanjem u genocidnoj tvorevini.

Ovo najbolje govori o nama da smo nikakav narod, dopuštamo da nam se ovakve stvari dešavaju u vlastitoj državi. Ali šta očekivati od naroda koji problem vide u Sejfinom mahanju zastave i kao argumente iznose stvari iz njegovog ličnog života. Sve moralne vertikale, pošteni ljudi i komunisti.

Mi smo ti niko i ništa, evo prvi ja pa svi ostali. Znači ništarije. Maksimum nam je blebetanje po forumu, a pola nas smatra da je i blebetanje na forumu previše radikalno pa se svađaju s ovim što blebeću. Mi smo kesa zato nam i jest ovako. Dohavizamo se tek kad nam rat pokuca na vrata, a tad je uglavnom kasno. 20 gradova je palo pod četničku vlast prije nego što smo skontali da se uopšte vodi rat.
Post Reply