Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MJAU - da wrote:eh... nekad tako dođu dani šok za škom. Cura, akademnski obrazovana, zaposlena 28, muslimanka ono po nazivu. Lik akademski obrazovan, zaposlen, katolik, zapalo ga po rođenju. Sarajevska raja, konzerve im strane (osim roditelja njenih). Šta savjetovati? Molim vas, ovo je baš problem odvratni, kad ni sama (a vakona pamenta ) ne merem pomoći.
Sarajevska raja. ona Bosanka on katolik
hajd da i ovo cujem--estakvirula
pa fkt Edine, nije ona i on problem, nego njeni. zar viu ne kontate da nisu sva djeca slika i prilika roditelja.
baš tako, šta nije jasno? Majci četnici zaklali nekog dalekog rođaka, pa ona ovi bošnjaci pride dodali svoje, da budeš dio džemata, ili si ono, crna ovca. Fkt, ja ne kontam. Vi kad se ismijete ovom sranju, ja ću čekati strpljuivo da čujem koju pametnu. Do tada, smijte se, osvjetlite obraz ovog foruma.
baš tako, šta nije jasno? Majci četnici zaklali nekog dalekog rođaka, pa ona ovi bošnjaci pride dodali svoje, da budeš dio džemata, ili si ono, crna ovca. Fkt, ja ne kontam. Vi kad se ismijete ovom sranju, ja ću čekati strpljuivo da čujem koju pametnu. Do tada, smijte se, osvjetlite obraz ovog foruma.
Edin H. wrote:Vala ako je ovaj mogao promijeniti ime da bi izbjegao platiti £220 Ryanair-u za promjenu podataka, ne vidim sto ona i on ne bi mogli ime promijeniti
ne pomaži im--nek se snalaze kako znaju i umiju
halo, cura mi rida kod mene. Uninala je jedva, odoh sad čaj kakav kuhati da je pročistim od silnog alkohola. Čuj ne pomaži, svašta, pa nije drvo ba, i drvo mi žao kad zjapi za vodom.
Edin H. wrote:Vala ako je ovaj mogao promijeniti ime da bi izbjegao platiti £220 Ryanair-u za promjenu podataka, ne vidim sto ona i on ne bi mogli ime promijeniti
MJAU - da wrote:
halo, cura mi rida kod mene. Uninala je jedva, odoh sad čaj kakav kuhati da je pročistim od silnog alkohola. Čuj ne pomaži, svašta, pa nije drvo ba, i drvo mi žao kad zjapi za vodom.
Nego, evo da ja pokusam iole ozbiljno... Pretpostavljam da se vole dok su zajedno, pa pretpostavljam da to njima i ne smeta, zaposleni su (znaci neovisni od roditelja) i ja ne vidim problem. Ta nece njihovi roditelji lezati s njima u krevetu. A ja sam jos pomalo fasistoidan i ovo kazem.
Pa ne mora svaka tema piti p, pa da je nekome tako smiješno. Ajde razguli.
Al sta je tema pa da diskutujemo? Jel sto ga katolik zabija muslimanki,il sto ga muslimanka prima od katolika,il konzerve,il sto je akdemski gradjanin...? Jesu se ljubili usta?
Ovdje su roditelji podbacili samo tako, sada im se vraca kao bumerang...ako vec imaju takva shvatanja trebali su kcerku usmjeravati i odgajati tako da ne dodje u situaciju u kojoj se nasla...a roditelji ocito ni sada ne znaju razgovarati na racionalan nacin sa kcerkom, zabrana je najgora stvar jer to neminovno vodi ka prici o Romeu i Juliji kako njih dvoje sada sebe dozivljavaju, a to samo pogorsava stvari, ne daj Boze tragedije kakve
zeina wrote:Ovdje su roditelji podbacili samo tako, sada im se vraca kao bumerang...ako vec imaju takva shvatanja trebali su kcerku usmjeravati i odgajati tako da ne dodje u situaciju u kojoj se nasla...a roditelji ocito ni sada ne znaju razgovarati na racionalan nacin sa kcerkom, zabrana je najgora stvar jer to neminovno vodi ka prici o Romeu i Juliji kako njih dvoje sada sebe dozivljavaju, a to samo pogorsava stvari, ne daj Boze tragedije kakve
Halo, rijec je o osobi od nekih 27, 28 godina. Ko sta roditelje pita, meni je to smijesno. Samo nek se mali zove Hrvoje i sve ce biti O.K.
zeina wrote:Ovdje su roditelji podbacili samo tako, sada im se vraca kao bumerang...ako vec imaju takva shvatanja trebali su kcerku usmjeravati i odgajati tako da ne dodje u situaciju u kojoj se nasla...a roditelji ocito ni sada ne znaju razgovarati na racionalan nacin sa kcerkom, zabrana je najgora stvar jer to neminovno vodi ka prici o Romeu i Juliji kako njih dvoje sada sebe dozivljavaju, a to samo pogorsava stvari, ne daj Boze tragedije kakve
Halo, rijec je o osobi od nekih 27, 28 godina. Ko sta roditelje pita, meni je to smijesno. Samo nek se mali zove Hrvoje i sve ce biti O.K.
Halo, rijec je o osobi s nekih 27, 28 godina. Ko sta roditelje pita, meni je to smijesno. Samo nek se mali zove Hrvoje i sve ce biti O.K.
Mislim da nije smijesno ukoliko ti roditelji kazu: "Ili mi, ili on" ili slicne ucjene, a ti volis i roditelje i njega...bila sam u slicnoj situaciju samo sto je moj decko stranac ali je musliman ali je mojim roditeljima ipak smetalo, takve situacije nisu ni malo bezazlene, ali razgovorom se moze sve rijesiti....nek pusti malo da se smire i roditelji a i djevojka, alkoholom nece nista rjesiti to je samo bjezanje od problema....nek pusti malo i roditelje da se dohavizaju, mozda i promijene plocu, strpljenje cini cuda
što Hrvoje --nek se mali Mustafa zove
Ne moze, latin je zagondjija i latin bira. Hrvoje.
Uostalom, to je bas lijepo bosanskohercegovacko ime, bez ikakvih vjerskih konotacija. Dakle, ja predlazem ime za malog da bude Hrvoje. Em bosansko, em ga je nosi katolik (kao nasi golupcici), i svi happy. A moze i Tvrtko
Last edited by tututuuuu on 08/10/2015 22:28, edited 1 time in total.
Halo, rijec je o osobi s nekih 27, 28 godina. Ko sta roditelje pita, meni je to smijesno. Samo nek se mali zove Hrvoje i sve ce biti O.K.
Mislim da nije smijesno ukoliko ti roditelji kazu: "Ili mi, ili on" ili slicne ucjene, a ti volis i roditelje i njega...bila sam u slicnoj situaciju samo sto je moj decko stranac ali je musliman ali je mojim roditeljima ipak smetalo, takve situacije nisu ni malo bezazlene, ali razgovorom se moze sve rijesiti....nek pusti malo da se smire i roditelji a i djevojka, alkoholom nece nista rjesiti to je samo bjezanje od problema....nek pusti malo i roditelje da se dohavizaju, mozda i promijene plocu, strpljenje cini cuda
Il su roditelji nenormalne konzerve ili ta osoba nije dobra u glavu pa da joj/mu sa 28 stave takav ultimatum.