Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
MJAU - da

#76 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by MJAU - da »

Edin H. wrote:
muha_sa wrote:
MJAU - da wrote:eh... nekad tako dođu dani šok za škom. Cura, akademnski obrazovana, zaposlena 28, muslimanka ono po nazivu. Lik akademski obrazovan, zaposlen, katolik, zapalo ga po rođenju. Sarajevska raja, konzerve im strane (osim roditelja njenih). Šta savjetovati? Molim vas, ovo je baš problem odvratni, kad ni sama (a vakona pamenta :D ) ne merem pomoći.
Sarajevska raja. ona Bosanka on katolik :-)

hajd da i ovo cujem--estakvirula :lol:
:lol: :lol: :lol:

pa fkt Edine, nije ona i on problem, nego njeni. zar viu ne kontate da nisu sva djeca slika i prilika roditelja.
Edin H.

#77 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by Edin H. »

MJAU - da wrote:
pa fkt Edine, nije ona i on problem, nego njeni. zar viu ne kontate da nisu sva djeca slika i prilika roditelja.
Tobe Ja Rabbi :shock:
muha_sa

#78 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by muha_sa »

kakvih sam se ja belaja u životu nagledo i naslušo to kod njih nije nikakav problem :-)

nece se njeni za njega udat vec ona
MJAU - da

#79 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by MJAU - da »

KUZNETSOV wrote:akademici sa barijerama :lol:
baš tako, šta nije jasno? Majci četnici zaklali nekog dalekog rođaka, pa ona ovi bošnjaci pride dodali svoje, da budeš dio džemata, ili si ono, crna ovca. Fkt, ja ne kontam. Vi kad se ismijete ovom sranju, ja ću čekati strpljuivo da čujem koju pametnu. Do tada, smijte se, osvjetlite obraz ovog foruma.
muha_sa

#80 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by muha_sa »

MJAU - da wrote:
baš tako, šta nije jasno? Majci četnici zaklali nekog dalekog rođaka, pa ona ovi bošnjaci pride dodali svoje, da budeš dio džemata, ili si ono, crna ovca. Fkt, ja ne kontam. Vi kad se ismijete ovom sranju, ja ću čekati strpljuivo da čujem koju pametnu. Do tada, smijte se, osvjetlite obraz ovog foruma.
ne pomaži im--nek se snalaze kako znaju i umiju
Edin H.

#81 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by Edin H. »

Vala ako je ovaj mogao promijeniti ime da bi izbjegao platiti £220 Ryanair-u za promjenu podataka, ne vidim sto ona i on ne bi mogli ime promijeniti :oops:

http://www.theguardian.com/money/2015/j ... -admin-fee
muha_sa

#82 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by muha_sa »

Edin H. wrote:Vala ako je ovaj mogao promijeniti ime da bi izbjegao platiti £220 Ryanair-u za promjenu podataka, ne vidim sto ona i on ne bi mogli ime promijeniti :oops:

nek ON predije ime--nek se Salih zove
MJAU - da

#83 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by MJAU - da »

muha_sa wrote:
MJAU - da wrote:
ne pomaži im--nek se snalaze kako znaju i umiju
halo, cura mi rida kod mene. Uninala je jedva, odoh sad čaj kakav kuhati da je pročistim od silnog alkohola. Čuj ne pomaži, svašta, pa nije drvo ba, i drvo mi žao kad zjapi za vodom. :shock:
Edin H.

#84 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by Edin H. »

muha_sa wrote:
Edin H. wrote:Vala ako je ovaj mogao promijeniti ime da bi izbjegao platiti £220 Ryanair-u za promjenu podataka, ne vidim sto ona i on ne bi mogli ime promijeniti :oops:

nek ON predije ime--nek se Salih zove
Ma jok neka promijene obadvoje u recimo Jovan i Jovana :D
muha_sa

#85 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by muha_sa »

MJAU - da wrote:
halo, cura mi rida kod mene. Uninala je jedva, odoh sad čaj kakav kuhati da je pročistim od silnog alkohola. Čuj ne pomaži, svašta, pa nije drvo ba, i drvo mi žao kad zjapi za vodom. :shock:
Bosanka a cuga :-) :-)

hajd--nije jedina

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4W3j-axfx9M [/youtube]
tututuuuu

#86 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by tututuuuu »

Nego, evo da ja pokusam iole ozbiljno... Pretpostavljam da se vole dok su zajedno, pa pretpostavljam da to njima i ne smeta, zaposleni su (znaci neovisni od roditelja) i ja ne vidim problem. Ta nece njihovi roditelji lezati s njima u krevetu. A ja sam jos pomalo fasistoidan i ovo kazem. :wink: :D

Tata mama ja se udajem, hoces neces i cao.
BadSanta

#87 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by BadSanta »

Mjau ne seri bogati
palestinka

#88 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by palestinka »

HAVANA wrote:
MJAU - da wrote:
KUZNETSOV wrote:ja teme i q :lol:
Pa ne mora svaka tema piti p, pa da je nekome tako smiješno. Ajde razguli.

Al sta je tema pa da diskutujemo? Jel sto ga katolik zabija muslimanki,il sto ga muslimanka prima od katolika,il konzerve,il sto je akdemski gradjanin...? Jesu se ljubili usta?
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
zeina

#89 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by zeina »

Ovdje su roditelji podbacili samo tako, sada im se vraca kao bumerang...ako vec imaju takva shvatanja trebali su kcerku usmjeravati i odgajati tako da ne dodje u situaciju u kojoj se nasla...a roditelji ocito ni sada ne znaju razgovarati na racionalan nacin sa kcerkom, zabrana je najgora stvar jer to neminovno vodi ka prici o Romeu i Juliji kako njih dvoje sada sebe dozivljavaju, a to samo pogorsava stvari, ne daj Boze tragedije kakve
tututuuuu

#90 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by tututuuuu »

zeina wrote:Ovdje su roditelji podbacili samo tako, sada im se vraca kao bumerang...ako vec imaju takva shvatanja trebali su kcerku usmjeravati i odgajati tako da ne dodje u situaciju u kojoj se nasla...a roditelji ocito ni sada ne znaju razgovarati na racionalan nacin sa kcerkom, zabrana je najgora stvar jer to neminovno vodi ka prici o Romeu i Juliji kako njih dvoje sada sebe dozivljavaju, a to samo pogorsava stvari, ne daj Boze tragedije kakve
Halo, rijec je o osobi od nekih 27, 28 godina. :D Ko sta roditelje pita, meni je to smijesno. Samo nek se mali zove Hrvoje i sve ce biti O.K. :D
tututuuuu

#91 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by tututuuuu »

ma i ja mislim, al bez obzira zabavno je. :D
republikauzicka

#92 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by republikauzicka »

hahahahahaa "Ona bosanka, on katotilik " :lol:
a teme i p. m.............
muha_sa

#93 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by muha_sa »

tututuuuu wrote:
zeina wrote:Ovdje su roditelji podbacili samo tako, sada im se vraca kao bumerang...ako vec imaju takva shvatanja trebali su kcerku usmjeravati i odgajati tako da ne dodje u situaciju u kojoj se nasla...a roditelji ocito ni sada ne znaju razgovarati na racionalan nacin sa kcerkom, zabrana je najgora stvar jer to neminovno vodi ka prici o Romeu i Juliji kako njih dvoje sada sebe dozivljavaju, a to samo pogorsava stvari, ne daj Boze tragedije kakve
Halo, rijec je o osobi od nekih 27, 28 godina. :D Ko sta roditelje pita, meni je to smijesno. Samo nek se mali zove Hrvoje i sve ce biti O.K. :D
što Hrvoje :? --nek se mali Mustafa zove :D
muha_sa

#94 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by muha_sa »

republikauzicka wrote:hahahahahaa "Ona bosanka, on katotilik " :lol:
a teme i p. m.............
:lol: :lol: oboje iz Sarajeva
vjesticanametli

#95 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by vjesticanametli »

Webamaster Dub wrote:još da im božo vrećo zapjeva na vjenčanju ilahije i kaside
I nek nabave cuku poslije vjencanja :D
Kakva je ba ovo tema .....cuj ona musljim a on ujko hahahhahaha
muha_sa

#96 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by muha_sa »

vjesticanametli wrote:
Webamaster Dub wrote:još da im božo vrećo zapjeva na vjenčanju ilahije i kaside
I nek nabave cuku poslije vjencanja :D
Kakva je ba ovo tema .....cuj ona musljim a on ujko hahahhahaha
neeeeeee--ona Bosanka, on katolik :D
zeina

#97 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by zeina »

tututuuuu wrote:
Halo, rijec je o osobi s nekih 27, 28 godina. :D Ko sta roditelje pita, meni je to smijesno. Samo nek se mali zove Hrvoje i sve ce biti O.K. :D
Mislim da nije smijesno ukoliko ti roditelji kazu: "Ili mi, ili on" ili slicne ucjene, a ti volis i roditelje i njega...bila sam u slicnoj situaciju samo sto je moj decko stranac ali je musliman ali je mojim roditeljima ipak smetalo, takve situacije nisu ni malo bezazlene, ali razgovorom se moze sve rijesiti....nek pusti malo da se smire i roditelji a i djevojka, alkoholom nece nista rjesiti to je samo bjezanje od problema....nek pusti malo i roditelje da se dohavizaju, mozda i promijene plocu, strpljenje cini cuda
tututuuuu

#98 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by tututuuuu »

muha_sa wrote:
tututuuuu wrote:
što Hrvoje :? --nek se mali Mustafa zove :D
Ne moze, latin je zagondjija i latin bira. Hrvoje. :D

Uostalom, to je bas lijepo bosanskohercegovacko ime, bez ikakvih vjerskih konotacija. :D Dakle, ja predlazem ime za malog da bude Hrvoje. Em bosansko, em ga je nosi katolik (kao nasi golupcici), i svi happy. :D A moze i Tvrtko :D
Last edited by tututuuuu on 08/10/2015 22:28, edited 1 time in total.
Bodkin

#99 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by Bodkin »

zeina wrote:
tututuuuu wrote:
Halo, rijec je o osobi s nekih 27, 28 godina. :D Ko sta roditelje pita, meni je to smijesno. Samo nek se mali zove Hrvoje i sve ce biti O.K. :D
Mislim da nije smijesno ukoliko ti roditelji kazu: "Ili mi, ili on" ili slicne ucjene, a ti volis i roditelje i njega...bila sam u slicnoj situaciju samo sto je moj decko stranac ali je musliman ali je mojim roditeljima ipak smetalo, takve situacije nisu ni malo bezazlene, ali razgovorom se moze sve rijesiti....nek pusti malo da se smire i roditelji a i djevojka, alkoholom nece nista rjesiti to je samo bjezanje od problema....nek pusti malo i roditelje da se dohavizaju, mozda i promijene plocu, strpljenje cini cuda
Il su roditelji nenormalne konzerve ili ta osoba nije dobra u glavu pa da joj/mu sa 28 stave takav ultimatum.

Inace, jel ko skontao poentu teme?
muha_sa

#100 Re: Ona bosanka, on katotilik - šta reći, koju posluku porati

Post by muha_sa »

neJma šaMse :-)

nece ni jedno ni drugo vec neko neutralno--recimo Hasan
Locked