Čuj nema sreće sa trenerima.Tipicoti wrote: Dobar je Izet.Samo nema srece sa trenerima.
Zao mi ga je, jer otkad igra za repku, njegova karijera ide nizbrdo.
Dok je bio ``Svicarac``bio je standardni igrac i zabijao golove kao lud.
10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#76 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
-
Stargate Punk
#77 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Izet nema dribbling, nema brzinu niti prodor, nemoze drzati loptu, nemoze stvoriti proctor ili sansu za sebe ili nekog drugog.
Jedino sto Izet moze je pucati iz daljine a to nije dovoljno za fudbalera.
Zato sto nije fudbaler nije mogao igrati u Turskoj, Njemackoj pa nece ni u Spaniji, jedino gdje je igrao bilo je u Svicarskoj.
Zato ljudi koji predlazu na ovom forumu potencijalne reprezentativce ne trebaju nas zamarati sa igracima iz Svicarke, Poljske, Ceske, Slovacke, Madzarske ili Austrijske lige.
Zato sto nije fudbaler nije mogao igrati u Turskoj, Njemackoj pa nece ni u Spaniji, jedino gdje je igrao bilo je u Svicarskoj.
Zato ljudi koji predlazu na ovom forumu potencijalne reprezentativce ne trebaju nas zamarati sa igracima iz Svicarke, Poljske, Ceske, Slovacke, Madzarske ili Austrijske lige.
-
Crvena Tifoza
#78 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Tipicoti wrote:
Kad se sjetim proslih kvalifikacija i one euforije i zelje za uspjehom, Forum padao par puta.....a sada![]()
Sjecam se onog na forumu sto nas je sa onim Hamsikom 3 mjeseca smarao.
Još je lik tu. Nakon svih mogućih banova, sad se zove DonEmir ili nekako tako
- Point.
#79 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
I sta je sad istina oko Izeta?
-
svi u napad
#80 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Ziv i zdrav bio Korisnicko.Korisničkoime wrote:Ima da sataremo i Vels i Kipar, ubit cemo ih ko stoku nece znati sta im se desilo. Eto to je neki moj osjecaj ne znam zasto, nismo u toj poziciji da mogu nesto tako tvrditi ali imam neki osjecaj da cemo ih brutalno pregaziti.
Da zavrsim. Korisnicko odlican komentar i pridruzujem se sa onim cuvenim komentarima "sinko jebat cemo im sve po spisku" (znao je stari prevarant zapaliti raju) "ma razbit cemo ih ko beba zvecku". Naprijed BiH!
- Droog
#81 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
svi u napad wrote:Ziv i zdrav bio Korisnicko.Korisničkoime wrote:Ima da sataremo i Vels i Kipar, ubit cemo ih ko stoku nece znati sta im se desilo. Eto to je neki moj osjecaj ne znam zasto, nismo u toj poziciji da mogu nesto tako tvrditi ali imam neki osjecaj da cemo ih brutalno pregaziti.![]()
Najzad jedan pravi komentar na ovoj temi. Jebo te ko da igra Rudar iz Ljubije (sad kazu iz Prijedora) a ne repka. Atmosfera nikakva. Samo 4 starnice komentara.
Da zavrsim. Korisnicko odlican komentar i pridruzujem se sa onim cuvenim komentarima "sinko jebat cemo im sve po spisku" (znao je stari prevarant zapaliti raju) "ma razbit cemo ih ko beba zvecku". Naprijed BiH!![]()
![]()
![]()
(ne smijem vise jer ce me Lucky tuziti za otimanje patenta)
![]()
- SaNsEo
#82 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
e j..ga Point , nemoj ni ti biti naivan pa znas da kod nas nikad nema prave "istine" , i da vazda je.e lud zbunjenogPoint. wrote:I sta je sad istina oko Izeta?
Tako ce biti i ovaj put i sve ce zavrsiti sa "dvije istine" od koji vjerovatno ni jedna nije prava ,nazalot
- Edin H.
#83 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Trazio Izo od Meshe da zabrani Spahi i Dzeki da mu pucaju klempeSaNsEo wrote:e j..ga Point , nemoj ni ti biti naivan pa znas da kod nas nikad nema prave "istine" , i da vazda je.e lud zbunjenogPoint. wrote:I sta je sad istina oko Izeta?![]()
Tako ce biti i ovaj put i sve ce zavrsiti sa "dvije istine" od koji vjerovatno ni jedna nije prava ,nazalot
Salu na stranu, ovo je greska. Mora da je Izo trazio vecu minutazu, on je pomalo konfliktan karakter. Ovaj covjek nas je svojim golom odveo na Svjetsko prvenstvo, fazon je u tome da u nasem timu niko sa preko dvadeset metara iz igre ne moze dobaciti do gola, osim svojevremeno Salihovica i Ize. Gledao sam Besica u Engleskoj, kada mu se otvori prostor za sut, ne moze ni do peterca dobaciti
- Thorgerson
#84 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Pa obicno kad nema euforije mi napravimo nesto. Tako da i ja mislim da cemo dobiti Vels. Ne znam kako, ali hocemo.
Onda ce se dici euforija, pa mozete ocekivati boom na ovoj temi.
Na kipru ne znam, nekako me strah da ce ce nas sjebat nesta. Il ce izrael odigrati nerijeseno sa belgijom il cemo mi odigrati nerijeseno sa kiprom.
Kad bi barem kiprani klepili bod sad u izraelu...
Onda ce se dici euforija, pa mozete ocekivati boom na ovoj temi.
Na kipru ne znam, nekako me strah da ce ce nas sjebat nesta. Il ce izrael odigrati nerijeseno sa belgijom il cemo mi odigrati nerijeseno sa kiprom.
Kad bi barem kiprani klepili bod sad u izraelu...
-
dezurni_ucenik
#85 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Stargate Punk wrote:Izet nema dribbling, nema brzinu niti prodor, nemoze drzati loptu, nemoze stvoriti proctor ili sansu za sebe ili nekog drugog.
Ti ko da pricas o njemackoj reprezentaciji. Nismo mi u stanju da biramo, svaka liga se treba posmatrati.
- Thorgerson
#86 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Ovako je bilo.
Mesa je nazvao Izeta.
- Kako si Izete sine, sta ima?
- Sta me zoves u ova doba, koji qrac.
- Pa da vidim kako si, treniras li.
- Pa sta tebe briga treniram li, jok eto jedem govna
- Pa hoces li igrati za reprezentaciju sine
- Daj ba, smaras me, jebla te reprezentacija, imam hemeroide jos iz bremena i jos bi da sjedim na oni zenickim stolicama, odjebi.
- Dobro Izete, hvala ti, dovidjenja.
- Ajde idi u qrac.
Mesa je nazvao Izeta.
- Kako si Izete sine, sta ima?
- Sta me zoves u ova doba, koji qrac.
- Pa da vidim kako si, treniras li.
- Pa sta tebe briga treniram li, jok eto jedem govna
- Pa hoces li igrati za reprezentaciju sine
- Daj ba, smaras me, jebla te reprezentacija, imam hemeroide jos iz bremena i jos bi da sjedim na oni zenickim stolicama, odjebi.
- Dobro Izete, hvala ti, dovidjenja.
- Ajde idi u qrac.
- Thorgerson
#87 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Ono sto je zabrinjavajuce za ove mlade igrace, jeste da nisu iskoristili bogovsku sansu kakvu su dobili.
Besic, Hajrovic, Medunjanin - niko od njih ne bi potpisao ni u snu za ove klubove, da nisu bili na SP, da nisu nastupili za repku. Jos bi oni krvi morali prolit da se dokazu.
Sta su oni uradili, nista. Ne znas koji je gori. Ajd Besic ako nista igra, bori se, mada daleko je to i cisto sumnjam da ce ga ovi ostaviti u Evertonu ako nastavi ovako. I gdje ce onda?
Steta.
Besic, Hajrovic, Medunjanin - niko od njih ne bi potpisao ni u snu za ove klubove, da nisu bili na SP, da nisu nastupili za repku. Jos bi oni krvi morali prolit da se dokazu.
Sta su oni uradili, nista. Ne znas koji je gori. Ajd Besic ako nista igra, bori se, mada daleko je to i cisto sumnjam da ce ga ovi ostaviti u Evertonu ako nastavi ovako. I gdje ce onda?
Steta.
- luckylaka
#88 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
svi u napad wrote:Ziv i zdrav bio Korisnicko.Korisničkoime wrote:Ima da sataremo i Vels i Kipar, ubit cemo ih ko stoku nece znati sta im se desilo. Eto to je neki moj osjecaj ne znam zasto, nismo u toj poziciji da mogu nesto tako tvrditi ali imam neki osjecaj da cemo ih brutalno pregaziti.![]()
Najzad jedan pravi komentar na ovoj temi. Jebo te ko da igra Rudar iz Ljubije (sad kazu iz Prijedora) a ne repka. Atmosfera nikakva. Samo 4 starnice komentara.
Da zavrsim. Korisnicko odlican komentar i pridruzujem se sa onim cuvenim komentarima "sinko jebat cemo im sve po spisku" (znao je stari prevarant zapaliti raju) "ma razbit cemo ih ko beba zvecku". Naprijed BiH!![]()
![]()
![]()
(ne smijem vise jer ce me Lucky tuziti za otimanje patenta)
![]()

- Idemedosumom
#89 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Ma dobit ćemo mi ove dvije utakmice, problem je što će Belgija prodati bod izraelu (cionistićka veza).
-
condy
#90 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Lopovluk sa prodajom karata se nastavlja. Pola karata su razdjelili svercerima. Danas sam stajao u redu tri sata za kartu u redu dugom samo 10 metara sa nekih 100 ljudi. Samo jug imali. Zapada i istoka nije bilo a juce mi covjek u centrotransu kaze da ima i zapad i istok. Najveca gamad radi u centrotransu n8kakve organizacije treba im pet minuta po osobi. Svako malo pauza, ko da smo u zambiji. Sverceri stoje sa strane i cekaju karte, mamu im.
- Grean
#91 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Dobro je sto je Bazdarevic smanjio spisak na onaj broj igraca koji ima pravo uvrstiti na spisak za utakmicu. Nije dobro da igraci zavrsavaju na tribinama. Nesto sto je i prethodni selektor praktikovao zbog mira u svlacionici.
Znaci ostali su:
Begović (Chelsea), Šehić (Qarabag), Burić (Lech),
Mujdža (Freiburg),
Kolašinac (Schalke), Zukanović (Sampdoria),
Šunjić (Stuttgart), Vranješ (Gaziantepspor), Spahić (HSV), Bičakčić (Hoffenheim), Cocalić (Mechelen),
Hadžić (Sturm), Grahovac (Rapid),
Pjanić (Roma), Medunjanin (Deportivo), Sušić (Hajduk), Štilić (APOEL), Stojan Vranješ (Legia),
Višća (Basaksehir), Zec (Gabala),
Lulić (Lazio), Salihović (Guizhou),
Ibišević (Stuttgart), Džeko (Roma), Hodžić (Dinamo), Đurić (Cesena),
Otpali su:
Aničić (Astana), Hajrović (Eibar), Bajic. Zeca je selektor koristio kao krilo i alternativu Visci i vjerujem da ga tako i planira koristiti.
Mada ovo ne stima sa naslovima da je sveo spisak na 23 imena, bez Dzeke ih je jos uvijek 25.
Znaci ostali su:
Mujdža (Freiburg),
Šunjić (Stuttgart), Vranješ (Gaziantepspor), Spahić (HSV), Bičakčić (Hoffenheim), Cocalić (Mechelen),
Pjanić (Roma), Medunjanin (Deportivo), Sušić (Hajduk), Štilić (APOEL), Stojan Vranješ (Legia),
Otpali su:
Aničić (Astana), Hajrović (Eibar), Bajic. Zeca je selektor koristio kao krilo i alternativu Visci i vjerujem da ga tako i planira koristiti.
Mada ovo ne stima sa naslovima da je sveo spisak na 23 imena, bez Dzeke ih je jos uvijek 25.
Last edited by Grean on 03/10/2015 15:41, edited 2 times in total.
- MOSALJOZE
#92 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Poslao je nesto vise poziva,kako ne bi morao u posljednji čas zvati nekog,i onda zavisiti od kluba hoce li ga pustiti.
@condy znao sam i ja cekati po 16-17 sati,i nisam jednom izvisio.
@condy znao sam i ja cekati po 16-17 sati,i nisam jednom izvisio.
- Logovan
#93 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Pa ja, tako ti je to vazda. Lopovi, sve povezano, uigrano, klepaju velike pare na navijačima.condy wrote:Lopovluk sa prodajom karata se nastavlja. Pola karata su razdjelili svercerima. Danas sam stajao u redu tri sata za kartu u redu dugom samo 10 metara sa nekih 100 ljudi. Samo jug imali. Zapada i istoka nije bilo a juce mi covjek u centrotransu kaze da ima i zapad i istok. Najveca gamad radi u centrotransu n8kakve organizacije treba im pet minuta po osobi. Svako malo pauza, ko da smo u zambiji. Sverceri stoje sa strane i cekaju karte, mamu im.
- luckylaka
#94 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Znaci ono oko cega se Mesha cijelo ljeto najvise trudio Anicic i Vrancic otpadose u pocetku.Naravno Vranjesi ostaju po direktivi iz genocidneGrean wrote:Dobro je sto je Bazdarevic smanjio spisak na onaj broj igraca koji ima pravo uvrstiti na spisak za utakmicu. Nije dobro da igraci zavrsavaju na tribinama. Nesto sto je i prethodni selektor praktikovao zbog mira u svlacionici.
Znaci ostali su:
Mujdža (Freiburg),
Otpali su:
- Grean
#95 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Pa dobro, realno on na spisku vec ima pet stopera i nekako je logicno da je Anicic otpao.
Vrancic ima problem jer je rezervista bez minutaze u klubu. Ako pogledamo spisak, svi preostali igraci igraju prilicno redovno i jedini izuzetak je Medunjanin. Ja sam skeptican po pitanju poziva Stilicu pa i Vranjesu starijem ali vjerujem da selektor zna sta radi. Na kraju krajeva nikad svima ne moze ugoditi.
Vrancic ima problem jer je rezervista bez minutaze u klubu. Ako pogledamo spisak, svi preostali igraci igraju prilicno redovno i jedini izuzetak je Medunjanin. Ja sam skeptican po pitanju poziva Stilicu pa i Vranjesu starijem ali vjerujem da selektor zna sta radi. Na kraju krajeva nikad svima ne moze ugoditi.
-
Tipicoti
- Grean
- Idemedosumom
#98 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Ibišević opet dvicu uvalio. Ima da zgazimo Vels.
-
Frankyee
#99 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Najbolji pokazatelj stanje ja ova tema. Evo jedva nekoliko stranica a ove dvije utakmice su "istorijske" "presudne" "generacijeske" i slicno.
Kako je izduvala ta neka trema , ja se sjecam da sam Cirine i Safetove kvalifikacije docekivao na nogama, ovakve teme su bile pune forumasa.
Sta je ovo nekako smo se zasitili ili je nesto drugo u pitanju ?
Kako je izduvala ta neka trema , ja se sjecam da sam Cirine i Safetove kvalifikacije docekivao na nogama, ovakve teme su bile pune forumasa.
- FAP mashina
#100 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
ostala je dijaspora, da se zari i pali.Frankyee wrote:Najbolji pokazatelj stanje ja ova tema. Evo jedva nekoliko stranica a ove dvije utakmice su "istorijske" "presudne" "generacijeske" i slicno.