Prag "bola" ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
perfekcionista1

#76 Re: Prag "bola" ?

Post by perfekcionista1 »

HadiRa wrote: okej :)
:) :thumbup:
Sunny-7

#77 Re: Prag "bola" ?

Post by Sunny-7 »

HadiRa wrote:
Sunny-7 wrote:Sve ti je to relativno, taj "prag". Zavisno od situacije. Osobno, oprostila sam prvi put. I pojela govno. Nakon njegovog petog "izleta" sam mu samo tako vratila...splet okolnosti je bio takav, da sam birala sta ce se desiti ne bih to mogla iscenirati. A inace nisam neki osvetnicki tip.
Naravno da ovo zvuci prilicno nisko, al' kad te parner dotjera do krajnje granice "bola", ne vidis vise nista. Utrnes, i ides do kraja.
I interesantno, nema kajanja, nema ni nekog "pobjednickog" osjecaja. Nema nicega.
Da mogu vratiti film, nakon te prve izdaje sam ga trebala ostaviti, ali sta ja znam... Bila mlada, glupa, umjesto da uradim pravu stvar trazila sam razloge da ostanem s njim.
Prema tome, pri ovoj svijesti?
da.. shavatam.

jesi li bila barem tad ponosna na sebe.. u momnetima kad si ga "kaznjavala " ? :)
[/quote]
Cuj ponosna... I osmijeh na kraju ovakvog pitanja... :shock:
Nema tu ponosa. Plakala sam.
Ti ides na seksualnu prevaru, a izdaja ima vise vrsta.
Plakala sam kad sam citala njegove poruke nekim drugim zenama, plakala na njegove rijeci nekoj drugoj za kojim sam ja tako ceznula, plakala kad sam ih slusala od nekog drugog a to nije bio on.
O kakvom ponosu pricamo?!
prog321

#78 Re: Prag "bola" ?

Post by prog321 »

Znaci sama si kriva za raskid ?
Da nisi njuskala po njegovim porukama, vjerovatno bi jos bili u braku. :-D
vade_mecum

#79 Re: Prag "bola" ?

Post by vade_mecum »

Hadira ko te prevari? :D
Sunny-7

#80 Re: Prag "bola" ?

Post by Sunny-7 »

MJAU - da wrote:
Tužna priča. Dobro se iščupa iz svega. :kiss:
Istina je da te ovakvi udarci zaista ojacaju. :kiss:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#81 Re: Prag "bola" ?

Post by Velkoski »

Ima ba puno gorih stvari od prevare, jeb'la vas prevara :mrgreen:
HadiRa

#82 Re: Prag "bola" ?

Post by HadiRa »

animals wrote:
HadiRa wrote:
animals wrote:Ima nas i vaki i naki..
a najvise svakakvi... :D
zov sexa je jaci od morala..
nije zov sexa jaci.. ne :)
zavisi koje je godisnje doba :D

haha, moral nema veze sa godisnjim dobima :-D
HadiRa

#83 Re: Prag "bola" ?

Post by HadiRa »

direktni wrote:
HadiRa wrote:
direktni wrote:Sve osobe koje imaju skrivene namjere prema partneru, podsvjesno su spremne na novu vaginu ili kitu. Nebitno je kada će se to desiti. Uglavnom desiti će se za dan ili 30 godina.

Takve osobe su prljave i uvijek će biti.
sta znaci skrivene namjere ? koje ?
Postoje osobe koje nikada ne lažu, ali baš nikada. Međutim, takvi često u svojim glavama kroje planove, kako, šta, gdje, ko...i o tim (ozbiljnim) namjerama šute. Kriju tajnu. Na kraju te planove realiziraju bez znanja ili saglasnosti partnera. U narodi poznati termini - hinja.
ihh, takvi onda lazu.

jer osobe koje ne lazu, nemaju ni pokvarene skrivene snove :)
HadiRa

#84 Re: Prag "bola" ?

Post by HadiRa »

Sunny-7 wrote:
Cuj ponosna... I osmijeh na kraju ovakvog pitanja... :shock:
Nema tu ponosa. Plakala sam.
Ti ides na seksualnu prevaru, a izdaja ima vise vrsta.
Plakala sam kad sam citala njegove poruke nekim drugim zenama, plakala na njegove rijeci nekoj drugoj za kojim sam ja tako ceznula, plakala kad sam ih slusala od nekog drugog a to nije bio on.
O kakvom ponosu pricamo?!

ohh, oprosti.. mislila sam na to, jesil bila tad ponosna jer si mu konacno "naplatila" dug, te zato osmijeh.. kojeg sam uistinu trebala birati da bude kiseo.

da, slazem se da je to prevara, u jednom odredjenom smislu, na koju covjek nikako nemoze biti ravnodusan..

no izdaja je za mene uvijek i samo jedna - izdaja.
kad se prelomi to u sebi i prekoraci u svijet prevare, gotovo je. Izdaja je rodjena, zauvijek.
HadiRa

#85 Re: Prag "bola" ?

Post by HadiRa »

vade_mecum wrote:Hadira ko te prevari? :D
ma jedan ovamo.. pokusava zapravo da me prevari.. pa ja ovo sakupljam infos preventivno, da znam kako da mu koljena polomim :-D
HadiRa

#86 Re: Prag "bola" ?

Post by HadiRa »

Velkoski wrote:Ima ba puno gorih stvari od prevare, jeb'la vas prevara :mrgreen:
cuj to..

a zar nije prevara drugog zapravo prevara sebe samog ? :)
vade_mecum

#87 Re: Prag "bola" ?

Post by vade_mecum »

HadiRa wrote:
vade_mecum wrote:Hadira ko te prevari? :D
ma jedan ovamo.. pokusava zapravo da me prevari.. pa ja ovo sakupljam infos preventivno, da znam kako da mu koljena polomim :-D
Uleti mu klizeci kramponima. Polomices ga, to je sigurno :D
vade_mecum

#88 Re: Prag "bola" ?

Post by vade_mecum »

HadiRa wrote:
Velkoski wrote:Ima ba puno gorih stvari od prevare, jeb'la vas prevara :mrgreen:
cuj to..

Ima ih koji to shvataju, ono, po casual pravilima.
Walther

#89 Re: Prag "bola" ?

Post by Walther »

HadiRa wrote:
Velkoski wrote:homo sapiens jednostavno nije monogaman po prirodi.
muskarac dakle moze da zivi sa prevarom ?
moze... da joj to nabija na nos do smrti ;-)
MJAU - da

#90 Re: Prag "bola" ?

Post by MJAU - da »

Walther wrote:
HadiRa wrote:
Velkoski wrote:homo sapiens jednostavno nije monogaman po prirodi.
muskarac dakle moze da zivi sa prevarom ?
moze... da joj to nabija na nos do smrti ;-)
Može naravno, ako je govno od čovjeka, pa dozvolio to isto i svjesno otjerao ženu od sebe. Oovdje ne spadaju ove bezobraznice, nego kao forumašica kao gore, što je žena sve preživjela).
MJAU - da

#91 Re: Prag "bola" ?

Post by MJAU - da »

direktni wrote:
HadiRa wrote:
direktni wrote:Sve osobe koje imaju skrivene namjere prema partneru, podsvjesno su spremne na novu vaginu ili kitu. Nebitno je kada će se to desiti. Uglavnom desiti će se za dan ili 30 godina.

Takve osobe su prljave i uvijek će biti.
sta znaci skrivene namjere ? koje ?
Postoje osobe koje nikada ne lažu, ali baš nikada. Međutim, takvi često u svojim glavama kroje planove, kako, šta, gdje, ko...i o tim (ozbiljnim) namjerama šute. Kriju tajnu. Na kraju te planove realiziraju bez znanja ili saglasnosti partnera. U narodi poznati termini - hinja.
oprosti molim te. Kako osobe koje ne lažu nikada mogu kovati planove po glavama i to zle? Valjda misliš na osobe koje su hinje, pa ne govore ono što misle, nego ono što proračunaju, pa kažu?
animals

#92 Re: Prag "bola" ?

Post by animals »

HadiRa wrote:
cuj to..

Ka muskarac vara , on se ne zaljubljuje..
kad zena vara, ona to drugacije osjeca..
kod muskaraca je to samo potreba, kod zena nesto vise..
SaraFina

#93 Re: Prag "bola" ?

Post by SaraFina »

HadiRa wrote:
Je li moguce oprostiti prevaru i zaboraviti ju zauvijek ?

Postoji li osoba koja ce ocajnicki skrivati i potiskivati da je prevarena, samo da bi ostao / la sa onim koga voli ? Ili je moguce s tim zivjeti kao da se nista nije desilo.
Gdje nam je prag "bola" ?
Oprostiti u smislu zadržavanja civiliziranih odnosa radi djece svakako. Ne bi dozvolila da mržnja ovlada mojim sposobnostima zdravog rasudjivanja.
To može ostaviti trajno posljedice na djecu. No oprostiti i nastaviti živjeti s pretvaranjem nikad.
MJAU - da

#94 Re: Prag "bola" ?

Post by MJAU - da »

animals wrote:
HadiRa wrote:
cuj to..

Ka muskarac vara , on se ne zaljubljuje..
kad zena vara, ona to drugacije osjeca..
kod muskaraca je to samo potreba, kod zena nesto vise..
netačno. Znam veoma dobro primjera da nije tako.
MJAU - da

#95 Re: Prag "bola" ?

Post by MJAU - da »

SaraFina wrote:
HadiRa wrote:

Postoji li osoba koja ce ocajnicki skrivati i potiskivati da je prevarena, samo da bi ostao / la sa onim koga voli ? Ili je moguce s tim zivjeti kao da se nista nije desilo.
Oprostiti u smislu zadržavanja civiliziranih odnosa radi djece svakako. Ne bi dozvolila da mržnja ovlada mojim sposobnostima zdravog rasudjivanja.
To može ostaviti trajno posljedice na djecu. No oprostiti i nastaviti živjeti s pretvaranjem nikad.
baš tako. Ono kad ti iskoči na portalu ofajla Seve i njen "jadni" bivši muž kako se svađaju oko bića (djeteta). Tuga, za bogu i nebogu plakati.
Last edited by MJAU - da on 24/09/2015 22:40, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#96 Re: Prag "bola" ?

Post by _BataZiv_0809 »

Prag bola:

Image
Walther

#97 Re: Prag "bola" ?

Post by Walther »

MJAU - da wrote:Može naravno, ako je govno od čovjeka, pa dozvolio to isto i svjesno otjerao ženu od sebe. Oovdje ne spadaju ove bezobraznice, nego kao forumašica kao gore, što je žena sve preživjela)
Ma ja, u biti je biti je jadna bila natjerana na tudju kitu...
SaraFina

#98 Re: Prag "bola" ?

Post by SaraFina »

MJAU - da wrote:
SaraFina wrote:
HadiRa wrote:

baš tako. Ono kad ti iskoči na portalu ofajla Seve i njen "jadni" bivši muž kako se svađaju oko bića (djeteta). Tuga, za bogu i nebogu plakati.
Ili kad čuješ majku koja istresa žučne kese pred djecom na oca im.
MJAU - da

#99 Re: Prag "bola" ?

Post by MJAU - da »

Walther wrote:
MJAU - da wrote:Može naravno, ako je govno od čovjeka, pa dozvolio to isto i svjesno otjerao ženu od sebe. Oovdje ne spadaju ove bezobraznice, nego kao forumašica kao gore, što je žena sve preživjela)
Nije natjerana, nego otjerana od čovjeka. isto kao što one što ih vječno glava boli se ibrete što ih čovjek prevari. A pride neyebica stigla, ne bi se sa svojim, ne mogu sa drugim, pa nastaje zvocanje i pstala sranja. Dosta slučajeva, kažem, ne brojim žene koje ne vole svoje ljude, pa se hebu s kim stignu, nego suprotno. isto kao i kod mušarca. Svaom dala, kojem njegova žena ne da i obrnuto.
Walther

#100 Re: Prag "bola" ?

Post by Walther »

MJAU - da wrote:
Walther wrote:
Nije natjerana, nego otjerana od čovjeka. isto kao što one što ih vječno glava boli se ibrete što ih čovjek prevari. A pride neyebica stigla, ne bi se sa svojim, ne mogu sa drugim, pa nastaje zvocanje i pstala sranja. Dosta slučajeva, kažem, ne brojim žene koje ne vole svoje ljude, pa se hebu s kim stignu, nego suprotno. isto kao i kod mušarca. Svaom dala, kojem njegova žena ne da i obrnuto.
Prevara nema veze sa partnerom. To je defekt osobe koji se vuce iz mladosti (obicno od majke) Zato se uvijek serijski vara. Nije to stvar kite vec stvar shebene psihe. Kita je tu samo hrana za ego. Da se "ego" odrzava potreba je hrana. Ljudi koji varaju u vezama rade to i u poslu, obitelju, ...
Takve ljude mozes napustiti (i pobjeci daleko) ili unistiti ego. Pa ko voli...
Post Reply