ja sam mu fino rekao odmah, barem će imati o čemu pričati još minimalno 10 izlazakawalter kurtz wrote:Ja bi pricao o ratu u siriji pa ako upali
a kad se zakuha rasprava može se svašta desiti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ja sam mu fino rekao odmah, barem će imati o čemu pričati još minimalno 10 izlazakawalter kurtz wrote:Ja bi pricao o ratu u siriji pa ako upali
Zato sto one imaju p...uLucky Strike wrote:Bravo Kristi. Upravo o tome razmisljam. Zasto mi muski moramo da stalno budemo zanimljivi njima i mi se stalno moramo truditi, pokusavati i biti ti koji se moraju dopasti njima?KPNCTNJAH wrote:A sto muskarac treba brinuti o tim stvarima, pa neces joj izigravati klauna... neka se ona potrudi da tebi bude zanimljiva, pa ce se lako naci tema za razgovor
Zasto ne moze biti obrnuto?
Ako mi neko objasni ovu moju dilemu, prepisat cu mu kucu.
Hvala.
neruda wrote:kakve su ovo teme... grne rane
walter kurtz wrote: Zato sto one imaju p...u
walter kurtz wrote:Sad mi prepisi kucu

walter kurtz wrote: Hvala kurcu da je tako vise prostora za nas sexualne predatore koji se ne boje prici zenama
Zato što njoj za sex treba samo da digne noge, a ti za sex moraš da nabaciš dobru priču ili daš dobre pareLucky Strike wrote:Bravo Kristi. Upravo o tome razmisljam. Zasto mi muski moramo da stalno budemo zanimljivi njima i mi se stalno moramo truditi, pokusavati i biti ti koji se moraju dopasti njima?KPNCTNJAH wrote:A sto muskarac treba brinuti o tim stvarima, pa neces joj izigravati klauna... neka se ona potrudi da tebi bude zanimljiva, pa ce se lako naci tema za razgovor
Hvala.
I onda ti se nedigneNepass wrote:Zato što njoj za sex treba samo da digne noge, a ti za sex moraš da nabaciš dobru priču ili daš dobre pare :)Lucky Strike wrote:Bravo Kristi. Upravo o tome razmisljam. Zasto mi muski moramo da stalno budemo zanimljivi njima i mi se stalno moramo truditi, pokusavati i biti ti koji se moraju dopasti njima?KPNCTNJAH wrote:A sto muskarac treba brinuti o tim stvarima, pa neces joj izigravati klauna... neka se ona potrudi da tebi bude zanimljiva, pa ce se lako naci tema za razgovor
Hvala.
Prepiši mu kuću obavezno.walter kurtz wrote:Zato sto one imaju p...uLucky Strike wrote:Bravo Kristi. Upravo o tome razmisljam. Zasto mi muski moramo da stalno budemo zanimljivi njima i mi se stalno moramo truditi, pokusavati i biti ti koji se moraju dopasti njima?KPNCTNJAH wrote:A sto muskarac treba brinuti o tim stvarima, pa neces joj izigravati klauna... neka se ona potrudi da tebi bude zanimljiva, pa ce se lako naci tema za razgovor
Hvala.
Najbolje ali uhapsi te policija i dobijes 5 godina minimalnoBrane89 wrote:Ma najbolje ju je odvest di nema nikog i stavit joj ga,bez neke velike priče
Stroj-2 wrote:Jel sviju vam ima i TEMA ''šta pričat s djevojkom'', jebem ti dan glupi, dokle je ovo došlo....
Evo ne znam za druge, ali kod mene bi upalilo. Navila bih se ko nezdravawalter kurtz wrote:Ja bi pricao o ratu u siriji pa ako upali