Prilazite li prve muškarcima?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#76 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by Ramzess Veliki »

Bloo wrote: Image
Ako ovog budeš vozila udat ćeš se brže nego što korozija napadne Opela GSI. :thumbup:
Bloo
Globalna šefica

#77 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by Bloo »

Ramzess Veliki wrote: Ako ovog budeš vozila udat ćeš se brže nego što korozija napadne Opela GSI. :thumbup:
htjedoh na fici izvuci ove trake :cry:
Ramzess Veliki

#78 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by Ramzess Veliki »

Bloo wrote:
Ramzess Veliki wrote: Ako ovog budeš vozila udat ćeš se brže nego što korozija napadne Opela GSI. :thumbup:
htjedoh na fici izvuci ove trake :cry:
Imaš ih u Konzumu ... :lol: :lol: :lol:
Image
Bloo
Globalna šefica

#79 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by Bloo »

ima tuc jednom punooo paraaa i kupit cu si kamaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :helga:
Sarajbeg

#80 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by Sarajbeg »

emko1234 wrote:Stanem na semafor na Otoci, desni prozor skroz spušten, lijevi do pola. Zadnji odškrinuti. Ruka kroz prozor sve s cigarom, marlboro lajt normalno, kajla preko koše ili polo majice ( polo majica samo Ralph Lauren, varijanta s konjem preko cijele majice ), kragna digunuta. Brze cvike Prada do pola nosa, polusomijeh, muzika je Mile Kitić - kilo gore, kilo dole ili nešto drugo od IDJ videos, maksimalno pojačan bass.

Trebe izlaze iz tramavaja i bacaju se na haubu da se upoznamo, kible mi. Takva dva kruga, 10 - 11 brojeva telefona, hladno.

Nažalost, naša realnost je dosta drugačija. Nije da nema i ovoga al dosta manje nego treba, trebica, djevojaka i žena koje izađu navečer da bi bile gledane, komentarisane, šmekane i šta sve ne, umjesto da izađu i imaju normalnu interakciju s drugim spolom.
Poslom puno putujem, i svaki put kad se vratim u Sarajevo, padnem u neku poludepresiju. Razlog je jednostavan, nigdje cure nisu zatvorene ko kod nas. Naravno ukoliko nemaju interesa. Ukoliko ga imaju, postaju dosadnije od najdosadnijeg muškarca.

Nije stvar varijante za jednu noć, nije do seksa, nije do fatačine ili bilo čega drugog. Stvar je do normalnog stupanja u interakciju s drugim spolom.
Situacija nedavno, lično prisutan. Kraj ljeta je u pitanju. Bašta City Puba, dvije ekipe jedna do druge. S jedne strane 3 lika s druge 4 cure. Stoje jedni do drugih i u jednom momentu konobar im skupa donosi piće. Idealna šansa da se probije led, jedan od likova to radi. Po mojoj procjeni i jedni i drugi su oko 25-26 godina stari. Počinje pričat s jednom od djevojaka, koja po meni najbolje izgleda, naravno ona je toga svjesna i odmah je kurčevita. Lik je haman pred odjebom kad s njim nastavlja priču cura iz raje, malo manje lijepa al daleko simpatičnija.
Ja to pratim s velikim zanimanjem, jer mi je izrazito dosadno.
Elem, pošto smo mi muški sposobni da se prešaltamo za sekundu, on nastavlja priču s curom broj 2. Poučeni njegovim primjerom, i druga dvojica počinju priču s otatkom cura iz ekipe. Meni drago, situacija je win win. Nešto se normalno dešava, nafurana alfa koka iz raje je na ignoru. Oni se zajebaju. Naravno, nakurčena koka je tu došla napucana da je šmekaju, a ne da priča s nekim likovima u starkama i običnim pamučnim majicama.
Prvo izolira jednu drugaricu, pa onda njih dvije zovnu drugu, i na kraju ova sad što je uletila mjesto nje, ostaje sama u priči s trojicom likova.

Naravno, neugodno joj je. Pozdravlja se i vraća se jatu.
Nakurčena ljepotica likuje.

Elem, moral of the story je da u gradu sigurno ima normalnih djevojaka kojim se i može prići i koje bi možda i prišle. Ali sindrom krda je sindrom krda. Do određenih godina starosti djevojke su prilično ukočene po pitanju nekih stvari koje nisu uobičajene, barem po mom iskustvu.
KAsnije kad probaju, vide da su se zajebale što nisu probale ranije.

Djevojke, nemojte prilaziti u Sarajevu. Napucajte se navečer, i glumite neosvojive. I u ned popodne se jadajte najboljoj drugarici kako nikako ne možete naći momka :lol: :lol: :lol:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#81 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by heat »

Lijepo je kada postoji odlucna i hrabra zena.
Nemoj i ti biti ogranicena ko balkon. Slobodna budi i ˝pridji˝, fizicki ili porukom, daj neki signal.
Vecina muskaraca ne primjeti Vase signale, dodir po ramenu, zabacivanje kosice, liz po usnama itd...

Rijeci i gvozdena vrata otvaraju :wink:
:thumbup:
Coromandel

#82 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by Coromandel »

ne prilazite nikad, a dajte sve od sebe da vam neko bitan sam priđe...
Ramzess Veliki

#83 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by Ramzess Veliki »

heat wrote:Lijepo je kada postoji odlucna i hrabra zena.
Nemoj i ti biti ogranicena ko balkon. Slobodna budi i ˝pridji˝, fizicki ili porukom, daj neki signal.
Vecina muskaraca ne primjeti Vase signale, dodir po ramenu, zabacivanje kosice, liz po usnama itd...

JanuaryJones

#84 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by JanuaryJones »

Prišla jednom i nikad više :mrgreen:
irac300

#85 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by irac300 »

Nije mi nijedna nikada prišla, toliko o mojoj ljepoti. :D
annoy

#86 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by annoy »

irac300 wrote:Nije mi nijedna nikada prišla, toliko o mojoj ljepoti. :D
Mozda su uvjerene da ces ih odbit pa se ne usude :D
irac300

#87 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by irac300 »

annoy wrote:
irac300 wrote:Nije mi nijedna nikada prišla, toliko o mojoj ljepoti. :D
Mozda su uvjerene da ces ih odbit pa se ne usude :D
Da, da... preufuran. :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#88 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by _BataZiv_0809 »

Ja kad prvi pridjem kazu:

Kad vidim sta je meni prislo, kazem:

:roll: :lol:
trcicu trceci

#89 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by trcicu trceci »

To u kaficima prilazenje mi je nekako plasticno jer sluzi zbog toga, pa je i nasilu. Ali neki spontani prilasci ili signali koje ja zovem (sansa da ti Bosanka pridje je 0,1%) su meni super, to su neki susreti na posti, u prevozu, na fakultetu, na ulici... Meni se desilo da mi je djevojka davala signale, odnosno ocijukala me, i ja to primjetim. To je trajalo i onda se kasnije uspostavilo da je djevojka u vezi. Kazala je da joj je zao, mislim cudno je bilo s njene strane ako je u vezi a da se vec sa mnom upustila u zavodjenje. Imao sam jos slicnih uleta djevojaka i znao sam ih prepoznati, dakle samo treba to prepoznati i napraviti prvi korak.
Bansuri

#90 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by Bansuri »

@ćiribiribela ženo
ako se znate od prije, slobodno se javi na čudu fb
nemoj kontat ko će se kome prvi jer to nije bitno, bitna je priča i sve to
a da prve dojmove i upoznavanje ostavljam na chatu, toga sam recimo protivnik žestoki
al bilo je i toga, jel

ne izlazim skoro eto pa nikad (ono večernje, al udahnem zraka s polja, udahnem)
nisam taj tip, zanimljivije mi šetat cuku s jaranicom do iznemoglosti
il se s troječetvero dragih ljudi nać kod njih il kod mene kući i družit se svakako s njima
muški koje znam su il s faksa il s posla il njihovi poznanici, pa su se većinom tu i dešavale zgode i nezgode
i tu nakon upoznavanja (moramo se znat makar malo vala), dva puta sam učinila prvi korak i oba puta je rezultiralo vezom i bilo mi je jebiga prelijepo
tako da mogu reć da se isplati riskirat i razbijat mitove :D
ali naravno, sve je u zdravomstaromdebelomčeličnom samopozdanju,
treba vjerovat u sebe i da zaslužuješ da upoznaješ super ljude i eto će ih bit!

što se tiče prilaženja strancima,
tu mi asocijalnost ne da ni da sa ženskim krenem pričat prva, a kamoli muškim
kad mi priđu nepoznati doslovno se pogubim, zadnjem sam trčeći rekla da mi je crko mobitel, lafo tražio da me zovne :skoljka:
doduše skoro mi je na trolejbuskoj prišo lik relativno kasno naveče i dok sam molila boga da me ne zakolje,
skontam da uopšte nije opasan al svejedno kažem da ne živim u sarajevu (a bio mi čudan brate)
preferiram da se znamo, jel, tad mi nije teško inicirat ako mi se sviđa
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#91 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by heat »

Ramzess Veliki wrote:
heat wrote:Lijepo je kada postoji odlucna i hrabra zena.

:pasamoj:
edo_79

#92 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by edo_79 »

Ma neznam šta bih vam rek'o .... meni nikad niko ne prilazi ... nezman pojma što :roll:
edo_79

#93 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by edo_79 »

Bloo wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Bloo wrote: ja padam na fiću il stare chevrolete camaro :mrgreen:
Eto baš si nala Fiću i Camaro ... ma u po' deke se razlikuju ... :lol: :lol: :lol:
Ovog sam nedavno vidjeo na Marijin Dvoru ... :shock:
Kad krene pogužva asfalt ispod sebe ... :shock:
Image
Kod mene vaki....

Image

:stidljiv:

Al mi fali para za motor

Image

I da bude kompletan ....
sha_ba

#94 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by sha_ba »

edo_79 wrote:Ma neznam šta bih vam rek'o .... meni nikad niko ne prilazi ... nezman pojma što :roll:
ako te moze utjesit, ni meni :pasamoj: :mrgreen:
edo_79

#95 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by edo_79 »

sha_ba wrote:
edo_79 wrote:Ma neznam šta bih vam rek'o .... meni nikad niko ne prilazi ... nezman pojma što :roll:
ako te moze utjesit, ni meni :pasamoj: :mrgreen:
:josipalisac: Aaaaa priđi mi ... aaa skini miiii ...aaaa opanke ti ... da mogu plesati :josipalisac: :lol: :lol: :lol: :lol:
sheilak

#96 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by sheilak »

shady wrote:
sheilak wrote:al znate sta je problem sa tim navodnim signalima-jer ih muskarci cesto pogresno tumace. :D osmijeh recimo, zabacivanje kose, dodirivanje sugovornika-ja to cesto radim, stalno se smijem, kosu prebacujem iza vrata itd. al zaista bez ikakvih primisli ili zelje da nekom dam bilo kakav signal. :D al muskarcu je recimo dovoljno da ga malo duze gledas (iz bilo kojeg razloga ili da se smijes u njegovom prisustvu ili ne dao Bog pozoves van-kao prijatelja) da kaze, uz onaj samozadovoljni smijesak i klimanje glavom; "eno, vidi, mala me zeli, car sam" :D

btw. ne prilazim ako mi se fakat svidja. :D onda ignoriram, kao da ne postoji...mislim dok sam prilazila... :D
Koja je poenta toga? :shock:
pa da ne skonta da mi se svidja. joj tebe. :D
shady

#97 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by shady »

sheilak wrote:
shady wrote:
sheilak wrote:al znate sta je problem sa tim navodnim signalima-jer ih muskarci cesto pogresno tumace. :D osmijeh recimo, zabacivanje kose, dodirivanje sugovornika-ja to cesto radim, stalno se smijem, kosu prebacujem iza vrata itd. al zaista bez ikakvih primisli ili zelje da nekom dam bilo kakav signal. :D al muskarcu je recimo dovoljno da ga malo duze gledas (iz bilo kojeg razloga ili da se smijes u njegovom prisustvu ili ne dao Bog pozoves van-kao prijatelja) da kaze, uz onaj samozadovoljni smijesak i klimanje glavom; "eno, vidi, mala me zeli, car sam" :D

btw. ne prilazim ako mi se fakat svidja. :D onda ignoriram, kao da ne postoji...mislim dok sam prilazila... :D
Koja je poenta toga? :shock:
pa da ne skonta da mi se svidja. joj tebe. :D
Znaci one cure sto bjeze od mene ustvari su ludo zaljubljene u mene? :P Trcanje dok bjezi je onda poziv na... :lol:

Salim se naravno, shvatio sam ja sta hoces reci, ne znam kakva ti je sad ljubavna situacija, ali ako mislis da te primjeti/pridje, barem neki signal molim lijepo :D
vnm

#98 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by vnm »

da se obuce kao saobracajni policajac, pocne lizalom da mase i pistaljkom da probija mozak...ni tad ne bi skontao te famozne zenske signale.

dzaba, antitalenat sam za te stvari.
shady

#99 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by shady »

vnm wrote:da se obuce kao saobracajni policajac, pocne lizalom da mase i pistaljkom da probija mozak...ni tad ne bi skontao te famozne zenske signale.

dzaba, antitalenat sam za te stvari.
Ja sam tako jednom pomislio da mi prilazi...kad ono fkt policajka :P :lol:
vnm

#100 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by vnm »

shady wrote:Ja sam tako jednom pomislio da mi prilazi...kad ono fkt policajka :P :lol:
jesil uzeo broj? :D
Post Reply