Po meni neki ljuidi, sa pravom, zamjeraju oštar stav/kritiku gey parada, a neosuđivanje fašizma/ustaštva /četništva i to je O.K, i mislim da su ovdje u pravu. Apsolutno sam protiv promovisanja gey populacije, javnog promovisanja, nametanja, kao nečeg poželjnog u društvu, ali slažem se, privatno, to je nečije lično pravo izbora, i to uvažavam...
Međutim , onako ne da se NE PRIMJETITI, organizovanost, bahatost i moć gey udruga, u sve smiješ "taknuti", sviju smiješ kritikovati, ali ako samo osudiš javnu promociju gey načina života, ne nečije privatno pravo na sopstvenu seks. orijentaciju, odmah si, kao: pojedinac, grupa građana, neki portal,vjerska zajednica ili..., pod oštrom kritikom, prijetnjama, nisi demokrata, prozivaju iz ambasada, EU proziva, "gaziš" ljudks prava, eto toliko, da se ponekad i ekstremistočke /desničarske organizacije vjerovatno "postide", jer ne mogu parirati ovoj gospodi u agresivnoj kampanji i "duhovnom odstrelu", protivnika, tj. sviju koji ih kritikuju?
Onako samo primjećujem. (Možeš negirati nečiji jezik, nečiju naciju, EU ni riječi, ambasade ni riječi, pretući povratnike, niko ni riječi, ali ako samo kritički spomeneš gey populaciju, "donji si" !!!)
Što li, ma znam da je sve to spontano da," nema veze" ,sa tvorcima , "new world order", to je samo "spontana" reakcija, demokratske javnosti

?