Kada ste bile djevojcice...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
detroit-mercy

#76 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by detroit-mercy »

Partizzanka wrote:ja ih znam 4 single su

posao, fax, i super su cure!
Pa kad su super sto su single :mrgreen:
yoda82

#77 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by yoda82 »

Ma godine nisu toliko ni bitne. Naravno da treba da bude punoljetna, a ostalo puno više zavisi od mentalnog sklopa nego od godina. Naravno veće su šanse da ću imati nešto zajedničko (osim sexa) sa djevojkom koja je bliže mojim godinama, nego sa nekom od 18-19, ali ne mora značiti.
bezVolana

#78 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by bezVolana »

Matzan wrote: O jedinici iz kontrolnog.... Preko koljena pa po guzi. :izet:
ejsh, to sa tim losim ucenicama
i ja, budala, o peticama palamu... :lol:
detroit-mercy

#79 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by detroit-mercy »

ljevoruki wrote:Kad sam pitao mog jarana kako je uspio da zbari 20 i koju god mladju i jos je ozeni kaze on meni: Kad odes u mesaru sta trazis - teletinu ili staru govedinu? :D

Jbg, u pravu je.

Ja opet volim malo starije, ovako mojih godina da su ocuvane, garazirane i malo presle. :D
Hoces reci, stara koka dobra juha :mrgreen:

Ima jedan problem, od juhe se niko nije najeo :mrgreen:
A boga mi, mlado pile kad uhvatis za batkove pa sve mast niz ruke ide :mrgreen: :izet:
Euridika
Globalna šefica

#80 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Euridika »

detroit-mercy wrote:Hoces reci, stara koka dobra juha :mrgreen:

A boga mi, mlado pile kad uhvatis za batkove pa sve mast niz ruke ide :mrgreen: :izet:
Vidi se da ne kuhaš... :D
Kad raskuhaš staru koku, pa se s nje mast spadne, pa odvojiš malo prsa i na to dodaš malo bamje, mrkve, vrhnja za kuhanje i napraviš begovu čorbu, a ostatak koke s rižom ili krompirom zapečeš u rerni... da vidiš uživanja! ... prste ližeš od slasti... :D
detroit-mercy

#81 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by detroit-mercy »

Euridika wrote:

Kad raskuhaš staru koku, pa se s nje mast spadne, pa odvojiš malo prsa i na to dodaš malo bamje, mrkve, vrhnja za kuhanje i napraviš begovu čorbu, a ostatak koke s rižom ili krompirom zapečeš u rerni... da vidiš uživanja! ... prste ližeš od slasti... :D
Jel ti vidis sta je tu posla oko stare koke :mrgreen: , a pile kako god hoces, volj ti na razanj, volj u rernu, volj ti nako volj ti vako :mrgreen: jos ne moras nista dodavat. Samo od sebe slatko :mrgreen: do kostiju ga oglabas :mrgreen:
Ramzess Veliki

#82 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Ramzess Veliki »

detroit-mercy wrote:
Euridika wrote: Vidi se da ne kuhaš... :D
Jel ti vidis sta je tu posla oko stare koke :mrgreen: , a pile kako god hoces, volj ti na razanj, volj u rernu, volj ti nako volj ti vako :mrgreen: jos ne moras nista dodavat. Samo od sebe slatko :mrgreen: do kostiju ga oglabas :mrgreen:
Ja ne znam kuhati ... :sad:
Zato i staru i mladu koku nabijem na ražanj pa kako god ispadne ... :sad:
ljevoruki

#83 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by ljevoruki »

detroit-mercy wrote: Hoces reci, stara koka dobra juha :mrgreen:
Prob'o obadvoje. :oops:
Dajem prednost iskustvu. :izet:
Nema stida, kompleksa, zna sta hoce i kako hoce. :izet:
Nemam nista protiv ni piladi, gluho bilo. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#84 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by _BataZiv_0809 »

Volim onaj miris mladog pichicha :sladoled:
Euridika
Globalna šefica

#85 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Euridika »

detroit-mercy wrote:
Euridika wrote:

Kakvo neiskustvo... :zoka:
Ni pile ne valja bez začina... Kad pojedeš kožicu, osta samo suho bijelo meso... :sad: A kad ga malo mariniraš ili opet malo skuhaš, pa začiniš, onda možda bude nešto od njega... Ali trud ti ne gine ni u ovom slučaju, s tim da pile nema nešto puno masti, osim ovih novih hibridnih, plastičnih... Ma kom ja pričam... :oops:
Matzan

#86 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Matzan »

detroit-mercy wrote:

Čekaju konja na bijelom princu. :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#87 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
detroit-mercy wrote:
Euridika wrote: Vidi se da ne kuhaš... :D
Ja ne znam kuhati ... :sad:
Zato i staru i mladu koku nabijem na ražanj pa kako god ispadne ... :sad:
OMG!
Ima da vas sve pošaljem u školu... :oops:... grijaćete vi meni stolicu dok ne stasate za prvoklasne kuhare... :D
nightvision

#88 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by nightvision »

Matzan wrote:
detroit-mercy wrote:

Čekaju konja na bijelom princu. :mrgreen:
Bas su cool sto su single. Mozda je bolje da tako ostanu. Da su u vezi mozda ne bi bile tako super. :mrgreen:
supercali

#89 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by supercali »

detroit-mercy

#90 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by detroit-mercy »

Euridika wrote:
detroit-mercy wrote:
Euridika wrote:
Kakvo neiskustvo... :zoka:
Ni pile ne valja bez začina... Kad pojedeš kožicu, osta samo suho bijelo meso... :sad: A kad ga malo mariniraš ili opet malo skuhaš, pa začiniš, onda možda bude nešto od njega... Ali trud ti ne gine ni u ovom slučaju, s tim da pile nema nešto puno masti, osim ovih novih hibridnih, plastičnih... Ma kom ja pričam... :oops:
Jebi ga, ja sam imao karijeru u gastronomiji :mrgreen: , kad uzmes staru koku uzme ti hejbe da je opertuas prvo, u mlade perje samo leti :mrgreen: . Pa je onda valja cusnut u lonac da se raskuha i to uzme vremena, a i kad se raskuha meso je potvrdo, suhoparno :mrgreen: dok je mladje pile puno socnije. Glede masti/mase, pa valjda znas kad je najveci prirast :mrgreen: od kog do kog vremena :mrgreen: kad koka ostari onda nema vise prirasta, nego jos pomalo i kalira na kilazi :mrgreen: .
Kad prodjes pored izloga nekog grila, jel se sve mlade koke okrecu na raznju a musterija navalila samo tako :mrgreen: stare su obicno nedje u zamrzivacu, cekaju hocel koja musterija svratit na corbanac, to su obicno ovi sto vole na kasiku :mrgreen:.
Matzan

#91 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Matzan »

nightvision wrote:
detroit-mercy wrote:

Bas su cool sto su single. Mozda je bolje da tako ostanu. Da su u vezi mozda ne bi bile tako super. :mrgreen:

Biće da je skrivena ljepota u pitanju. :mrgreen:
detroit-mercy

#92 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by detroit-mercy »

Matzan wrote:
nightvision wrote:
detroit-mercy wrote:

Biće da je skrivena ljepota u pitanju. :mrgreen:
Mozda ih samo niko ne razumije :mrgreen: a super su one inace :mrgreen: .
Euridika
Globalna šefica

#93 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Euridika »

detroit-mercy wrote:Jebi ga, ja sam imao karijeru u gastronomiji :mrgreen: , kad uzmes staru koku uzme ti hejbe da je opertuas prvo, u mlade perje samo leti :mrgreen: . Pa je onda valja cusnut u lonac da se raskuha i to uzme vremena, a i kad se raskuha meso je potvrdo, suhoparno :mrgreen: dok je mladje pile puno socnije. Glede masti/mase, pa valjda znas kad je najveci prirast :mrgreen: od kog do kog vremena :mrgreen: kad koka ostari onda nema vise prirasta, nego jos pomalo i kalira na kilazi :mrgreen: .
Kad prodjes pored izloga nekog grila, jel se sve mlade koke okrecu na raznju a musterija navalila samo tako :mrgreen: stare su obicno nedje u zamrzivacu, cekaju hocel koja musterija svratit na corbanac, to su obicno ovi sto vole na kasiku :mrgreen:.
Brkaš domaće koke koje se hrane žitom i trčkaju po livadi sa galofak kokama iz kaveznog uzgoja. Kad si zadnji put pojeo domaće pile koje ima na sebi išta mesa ili masti... Vjerojatno nikad... :oops:. Sva ova dobro ugojena pilad su hranjena umjetnom hranom, punom steroida, hormona, antibiotika i koječega da bi se što brže napumpala i prodala... :D Slaba ti karijera, moraš i ti nazad u školu... :lol:
nightvision

#94 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by nightvision »

Da ja vama nesto kazem.... Ni jabuke ne valjaju kad su zelene. 8-) :lol:
Ali se kradu svejedno. :mrgreen:
Kikibombona

#95 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by Kikibombona »

Partizzanka wrote:a zasto bjezite od djevojaka 25+ koje su zavrsile fa xi imaju posao ?
Ne bjezimo! :D

Meni su takve prioritet. I privlacnije su! E sad, moram priznati da me tema malo pokolebala, navela na razmisljanje. :D

Djevojaka 25+ nema tako puno. A i ovo sto je ostalo, ugl nije za pohvaliti. Isto vazi za muskarce. Sto je valjalo, vec je razgrabljeno. Ima kvaliteta, svakako, ali ne u izobilju. Zato je mozda pametno ubaciti mladje djevojke u igru. Automatski si povecavam sanse da nadjem ono sto mi treba. :D
supercali

#96 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by supercali »

ma ganjati sve koje slave 18-i rodjendan pa nadalje :D
detroit-mercy

#97 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by detroit-mercy »

Kikibombona wrote:
Partizzanka wrote:a zasto bjezite od djevojaka 25+ koje su zavrsile fa xi imaju posao ?
Ne bjezimo! :D

Meni su takve prioritet. I privlacnije su! E sad, moram priznati da me tema malo pokolebala, navela na razmisljanje. :D

Djevojaka 25+ nema tako puno. A i ovo sto je ostalo, ugl nije za pohvaliti. Isto vazi za muskarce. Sto je valjalo, vec je razgrabljeno. Ima kvaliteta, svakako, ali ne u izobilju. Zato je mozda pametno ubaciti mladje djevojke u igru. Automatski si povecavam sanse da nadjem ono sto mi treba. :D
Najebo si sad :mrgreen: .
bezVolana

#98 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by bezVolana »

ma ovo sto je kikibombona napisao je realno
ne svidja mi se i mrzim svu ovu vasu pricu al hbg, realno je. lakse je ...
:ljulja:
dječak sa šibicama

#99 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by dječak sa šibicama »

Matzan wrote: O jedinici iz kontrolnog.... Preko koljena pa po guzi. :izet:
Sad sam se sam u sebe razocarao... i ja sam nekad bio perverzan, nekad... a sad bi nesto pric`o sa njom :roll:
hanamontanaa

#100 Re: Kada ste bile djevojcice...

Post by hanamontanaa »

Te sto su kao uspješne u svemu, a single su, sve su postigle pod pritiskom da moraju u svemu biti naj pa su im kriteriji previsoki i glumataju nedostižne.
Uglavnom u nedostatku seksa postaju frustrirane ili histericne.
S druge strane, one malo pametnije imaju prijatelje s povlasticama :mrgreen: dok ne naiđe neko njih dostojan :oops: znam nekoliko primjeraka i jednih i drugih, uglavnom komplikuju sebi život bezze
Post Reply