UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
-
dezurni_ucenik
#77 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!
hrasno38 wrote:a za sina Bakira kaze nas @giovanni galli...giovanni galli wrote:bgm nista on nije prodao, da nije potpisao kamenovali bi ga ko kamene sejtane u mekki, a da je bilo ko drugi bio potpisao bi da pola sarajeva pripadne srbima pa bi sad grbavicom sa kokardom setali, kao sto drugari hodaju sa velikim "U" zapadnim Mostarom.
"a kaze i najbolje i najmudrije od svih dosad, nesto je i u genima!!"
http://forum.klix.ba/bakir-izetbegovic- ... l#p7193340
i covjek koji fali SSST pita ovako nesto...
"pozdrav raja, ja sam zavrsio 8 stepeni pravni fax, imam 240 bodova, u diplomi mi pise bakalaureat, moze li neko biti dobar da mi kaze sta sam ja sada, visa ili visoka strucna sprema?"
http://forum.klix.ba/bolonjci-se-konacn ... l#p7468931
eto takvi zavrsavaju i Ganicev fakultet pa kad ga zavrse ne znaju sta su zavrsili i koji stepen skole imaju a da ne govorim o znanju koje su stekli tj skupo platili:)
-
dezurni_ucenik
#78 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!
Kakav opis neke figure jbte ko da je rijec o Forrest Gumpu.giovanni galli wrote:opet vracas na Aliju i ja opet kazem hvala mu na svemu, na mudrosti koju je imao, plemenitosti koju je pokazao, sto nije otisao sa djecom, dok je prva linija bila 100 metara od njega, sto je ostao do zadnjeg dana, hvala mu sto je pametan sto je pitom sto je mudar, hvala mu jer je covjek, pravi primjer covjeka, koji se nikad oholio nije, sto je vodio peceni krompir kad su svi bjezali glavom bez obzira, sto nas nigdje nije obrukao, sto je pokupio mnoga priznanja i nagrade, sto je muslimanska licnost 20 stoljeca proglasena od Arapskih zemalja. hvala svima koji se bore koji trcu da nesto naprave, koji se bore traze kucaju na stotine vrata, i hvala tebi sto to sve pljujes, jer onda mozemo da vidimo primjerom kakvi ne treba da budemo, bas nesto zamisljam da su na vlasti u ona vremena bili takvi kao ti, sta li bi od nas bilo.
i da, ne pricam sa raznoraznim pljuvacima, svako dobro.
Nebitna figurna koja je totalno zaboravljena jer smo imali vise stete nego koristi. Jedan od dokaza za to je da samo kod onog vehabije, sto prodaje kod Begove dzamije, mozes kupit zvaljinu sliku.
-
giovanni galli
#79 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!
nadam se da si oprao usta kad si spomenuo Aliju 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#80 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!
Zamolio bih da mi ne zagadjujete temu sa porodicom Izetbegovic!!!
- greatful_and_dead
#81 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!
Jest, nakon spominjanja.giovanni galli wrote:nadam se da si oprao usta kad si spomenuo Aliju
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#82 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!
greatful_and_dead wrote:Jest, nakon spominjanja.giovanni galli wrote:nadam se da si oprao usta kad si spomenuo Aliju
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#83 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!
giovanni galli wrote:pare u pravim rukama, gospodine Ganicu samo nastavite ovim putem, jedna takva ustanova nam je bila neophodna i ne sumnjam da ce nakon ovog granta gospodin Ganic jos poboljsati ionako zavidan nivo znanja koje njegov univerzitet pruza i da ce se i definitivno izdvojit na celu visokoskolskih ustanova u BiH. sretno!
Pravda za Jupu Šošona!
-
giovanni galli
#84 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!
oo i mujica moralna vertikala dosao da koju popljuje
neka fino fino, jos malo i pravo sjelo.
-
dezurni_ucenik
#85 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!
giovanni galli wrote:nadam se da si oprao usta kad si spomenuo Aliju