Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
- GeeTnT
#76 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
Zasto se ovde cesto forsira rijec "serijat"? Jeli to tesko napisati "zakon" ?
-
RepublikanskaGarda
#77 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
Trebalo je spojit Hezbollah i SAA, neznam za kog da glasam, cestitke kikiju na.prvom mjestu, saa je na drugom, mislim da cu za njih jer hezba previse zaostaje pa saa ima realnije sanse za titulu 
-
HM 2011
#78 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
Zakon o radu ?GeeTnT wrote:Zasto se ovde cesto forsira rijec "serijat"? Jeli to tesko napisati "zakon" ?
- KUZNETSOV
#79 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
koalicija Hezbollah-SAA definitvno vodi u anketi....RepublikanskaGarda wrote:Trebalo je spojit Hezbollah i SAA, neznam za kog da glasam, cestitke kikiju na.prvom mjestu, saa je na drugom, mislim da cu za njih jer hezba previse zaostaje pa saa ima realnije sanse za titulu
-
RNG_25
#80 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
Samo živi ti i tebi slični u zabludi. Ja mogu samo dalje do u detalje objašnjavati, ali nema svrhe. Bar ne danas. Realnost je najbolji učitelj, ali neki za to nemaju volje.HM 2011 wrote:na prvoj bi te opet safato djihadi john - 4 su pravedne Halife.
na drugoj bi te sigurno safato jer raspravu o tome mogu voditi samo ucenjaci iz oblasti Islama...
pored toga (idzma ul ummet) postoje jos tri izvora Serijata.
ti se pravo zavadio sa Svim mogucim fanaticnim frakcijama - ko blesavo bezglavo pile....
kani se toga - niti ista znas o tome - a pljujes po svemu tome....
eno jihadi john iza coska pazi se belaja...
-
RepublikanskaGarda
#81 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
Hvala na ispravku kolega, zaboravih na mogucnost koaliranjaKUZNETSOV wrote:koalicija Hezbollah-SAA definitvno vodi u anketi....RepublikanskaGarda wrote:Trebalo je spojit Hezbollah i SAA, neznam za kog da glasam, cestitke kikiju na.prvom mjestu, saa je na drugom, mislim da cu za njih jer hezba previse zaostaje pa saa ima realnije sanse za titulu
-
HM 2011
#82 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
spakuj se pa u Siriju ili kako se vec zove i objasni im sta ti je sve govorio HM 2011 a sta si ti njemu govorio - svi ti sa liste koju si postavio bi tebi problem napravili....RNG_25 wrote:HM 2011 wrote:na prvoj bi te opet safato djihadi john - 4 su pravedne Halife.
na drugoj bi te sigurno safato jer raspravu o tome mogu voditi samo ucenjaci iz oblasti Islama...
pored toga (idzma ul ummet) postoje jos tri izvora Serijata.
ti se pravo zavadio sa Svim mogucim fanaticnim frakcijama - ko blesavo bezglavo pile....
kani se toga - niti ista znas o tome - a pljujes po svemu tome....
eno jihadi john iza coska pazi se belaja...
Samo živi ti i tebi slični u zabludi. Ja mogu samo dalje do u detalje objašnjavati, ali nema svrhe. Bar ne danas. Realnost je najbolji učitelj, ali neki za to nemaju volje.
eto toliko o realnosti.
da te napomenem - nikad u zivotu nisam krocio na Azijski kontinent....
-
RNG_25
#83 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
Pa to i jeste poenta. Šta imam arapima govoriti. Možda, za kojih par stotina godina, će i oni nadoći na neke stvari. Možda.HM 2011 wrote:spakuj se pa u Siriju ili kako se vec zove i objasni im sta ti je sve govorio HM 2011 a sta si ti njemu govorio - svi ti sa liste koju si postavio bi tebi problem napravili....
eto toliko o realnosti.
-
HM 2011
#84 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
RNG_25 wrote:Pa to i jeste poenta. Šta imam arapima govoriti. Možda, za kojih par stotina godina, će i oni nadoći na neke stvari. Možda.HM 2011 wrote:spakuj se pa u Siriju ili kako se vec zove i objasni im sta ti je sve govorio HM 2011 a sta si ti njemu govorio - svi ti sa liste koju si postavio bi tebi problem napravili....
eto toliko o realnosti.
doci ce izgleda vakat kada ce takvi kao ti krojiti buducnost ovoga svijeta - a ovakvi kao ja nece imati nikakve veze sa tim niti moci izta uciniti po pitanju toga.....
ukratko narode - boli Vas k.... boli i mene....
pare ste mi duzni
over and out
- insomnia78
#85 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
Kao i u ratnim zlocinima prema civilimaKUZNETSOV wrote:koalicija Hezbollah-SAA definitvno vodi u anketi....RepublikanskaGarda wrote:Trebalo je spojit Hezbollah i SAA, neznam za kog da glasam, cestitke kikiju na.prvom mjestu, saa je na drugom, mislim da cu za njih jer hezba previse zaostaje pa saa ima realnije sanse za titulu
-
budza
#86 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
seshat wrote:ovo za pantalone, jesi li ozbiljno napisao ili se šališ?budza wrote:ne moze covek ovde ni ostati neutralan niti samo jedne podrzati... meni je hezbolah, koji je nazalost ovog puta na pogresnoj strani (iz taktickih razloga), prirastao ksrcu odavno, ali i svi drugi koji se bore protiv rezima u damasku.
kurdi su mi antipaticni jer im zene pantolone nose.
u sustini pitanje treba biti sta nakon pada zla pod imenom asad?!
pa ozbiljno.
njihove zene su jaci pol.
- asurbanipal
#87 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
walter kurtz wrote:

- asurbanipal
#88 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
Black swan wrote:hezbolah

- insomnia78
#89 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
Sve go' sektas
-
5 0 5
#90 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
4% židova na anketi. sto je realno. a gdje su turci?
- asurbanipal
#91 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
insomnia78 wrote:Sve go' sektas
I ti si za Kurde glasao. Hajde, priznaj...
- insomnia78
#92 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
Nisam ni glas'o
- KUZNETSOV
#93 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
"Smrt jednog covjeka je tragedija, smrt miliona je statistika."insomnia78 wrote:Kao i u ratnim zlocinima prema civilimaKUZNETSOV wrote:koalicija Hezbollah-SAA definitvno vodi u anketi....RepublikanskaGarda wrote:Trebalo je spojit Hezbollah i SAA, neznam za kog da glasam, cestitke kikiju na.prvom mjestu, saa je na drugom, mislim da cu za njih jer hezba previse zaostaje pa saa ima realnije sanse za titulu
- insomnia78
#94 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
Argumentovano, nema govora
- insomnia78
#95 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
Evo samo da povezem kakve ja veze imam sa podrinjem, rezultatima ankete o Siriji i izbjeglim Hrvatima oko Tuzle pa da ti odgovorim?
Sto se tice Sirije, vojnog rjesenja nema, po svemu sudeci nece ga ni biti, barem u ovom omjeru snaga, za sada su, ko sto vidimo poprilicno egal
Ići će se na neko politicko rjesenje, dobro, polu politicko
Neke smjernice su vec dogovorene, i prihvacene od svih clanica SB
DakleM prelazna vlada koja ce ukljucivati vise strana, sigurno bez Assada u konacnici
I to je i jedino moguce rjesenje, pokusati sastaviti nesto od djelova SAA, FSA i Kurda i onda zajedno slomiti Daesh i Nusrice
A opet puno je igraca i njihovih interesa ukljuceno u to sve
Ostaje da vidimo u septembru kada bi razgovori trebali poceti
Sto se tice Sirije, vojnog rjesenja nema, po svemu sudeci nece ga ni biti, barem u ovom omjeru snaga, za sada su, ko sto vidimo poprilicno egal
DakleM prelazna vlada koja ce ukljucivati vise strana, sigurno bez Assada u konacnici
I to je i jedino moguce rjesenje, pokusati sastaviti nesto od djelova SAA, FSA i Kurda i onda zajedno slomiti Daesh i Nusrice
- KUZNETSOV
#96 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
nema jarane dole rijesenja ako ne bude sa vana neka intervencija il' 10 godina rata do smrti.... asad nikada nece prihvatiti ostavku dokle god je odana SAA njemu...insomnia78 wrote:Evo samo da povezem kakve ja veze imam sa podrinjem, rezultatima ankete o Siriji i izbjeglim Hrvatima oko Tuzle pa da ti odgovorim?
- KUZNETSOV
#97 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
a šta insomnia bigo iz Tuzle? bonžu misje, sivupleMrKota wrote:Nemas ti veze ni sa cim (po tebi)..insomnia78 wrote:Evo samo da povezem kakve ja veze imam sa podrinjem, rezultatima ankete o Siriji i izbjeglim Hrvatima oko Tuzle pa da ti odgovorim?
Glasaj i ne lazi! I nije ti fer sto zamajavas ove koje citaju ovaj forum!
Insomnia!
Ako ima Allah, Bog kunem ti se sa njim da ti sa Tuzlom imas toliko kontakta isto kao OLIMPIK iz Sarajeva do BanjaLuke!
Znaci Tuzla ti je bila odskocna daska do Pariza!
Ti si uspjela izbjeglica, prijatelju!
- insomnia78
#98 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
Nejse, nisam tema ja
Sto se tice glasanja ostacu suzdrzan
Rek'o bih da glasam za IDF, da ulete u Siriju i odguraju ih u boziju majku ali sam svjestan da bi to iskoristili ovi naopaki
Tako da SAA, iako zlocinacka, u nekom obliku mora opstati
Pridruziti Kurde, koji svakako imaju najmanje okrvavljene ruke, ove "umjerene" koje vec guraju Ameri i ostali pa kom' opanci, kom' obojci
- insomnia78
#99 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
Vrijeme je da se spi
Valja u 6 ustati
PS: kisa lije pa e'o jedna prigodna
Valja u 6 ustati
PS: kisa lije pa e'o jedna prigodna
- insomnia78
#100 Re: Ideološko politička anketa - BLISKI ISTOK
Jah, samo da dodam

Vojska na ulicama Bejruta, protesti se nesmiruju, niti ima naznake, posebno nakon ubistva jednog od demonstranata od strane policije
Mog'o bi Hezb, ako se stvari nastave ovako odvijati, uskoro ispasti iz ankete
Sad stvarno kidam na lijevo

Vojska na ulicama Bejruta, protesti se nesmiruju, niti ima naznake, posebno nakon ubistva jednog od demonstranata od strane policije
Mog'o bi Hezb, ako se stvari nastave ovako odvijati, uskoro ispasti iz ankete
Sad stvarno kidam na lijevo