Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sad sam se sjetila...ne znam jel prvo sto primjetim (vjerovatno nije) al volim vidjet dobra ramena...i uzak struk (da ne bude zabune ne mislim na bildere...vec na zmijska tijela)
Lace wrote:sad sam se sjetila...ne znam jel prvo sto primjetim (vjerovatno nije) al volim vidjet dobra ramena...i uzak struk (da ne bude zabune ne mislim na bildere...vec na zmijska tijela)
Kareem Abdul-Jabbar wrote:....ali gledano iskljucivo sa anatomske strane ....(ako je moguce to izdvojiti , od "ostatka" licnosti )
tj. probajte iskljuciti stvari kao sarm, nacin oblacenja, bogatstvo, obrazovanje, komunikativnost itd i tome slichno
znachi, zanima me ono sta vam je privlachno na nepoznatim muskarcima koje vidite na tv ili u prolazu ili u casopisima itd.....
Da li su to oci, ruke, ramena, dupe , noge, visina, misicavost, kosa, celavost, mrsavost, pivski stomachitj , "ljepota" lica, zubi, brada, brkovi.... itd .....
IJAOO, VIĐAJ FINOG FORUMA
S anatomske strane, velis... ZUBE!!! (ko rece da se konju ne gleda u zube, heh )... ahem, RUKE (jer ako ce me šćapit, nel me šćapi njezno), stomachich... ooo yee, nemOre bidNit klempav