Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

supercali

#76 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by supercali »

palestinka wrote:Dobro, fiko. Pretpostavljam da je i to neka japanska mehka, ali nepoznata na Gradačačkom sajmu šljive. Kako god, propustila sam još jednu priiku, to ti pričam:-)
Ja ti sutra na uglu hezbolahove ulice se nalazimo i vodim te na kafu a onda pricaj
palestinka

#77 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by palestinka »

supercali wrote:
palestinka wrote:Dobro, fiko. Pretpostavljam da je i to neka japanska mehka, ali nepoznata na Gradačačkom sajmu šljive. Kako god, propustila sam još jednu priiku, to ti pričam:-)
Ja ti sutra na uglu hezbolahove ulice se nalazimo i vodim te na kafu a onda pricaj
Hahaa može, a unda Arafatovu na kolače. Nećemo kukati, ima zamimljivijih stvari za pričati:-)
ljevoruki

#78 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by ljevoruki »

decko_sa_kovaca wrote:Eo u Makarskoj prije dvije hefte setkarim ja po molu muzika iz one pecine udara, cehinja sa moje desne strane mijesa u sorcu do po guze , gleda me i smijesi se, a ja budala samo prodjem. Jos uvijek zalim sto nisam priso.
Kako znas da je bas Cehinja? :D
decko_sa_kovaca

#79 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by decko_sa_kovaca »

ljevoruki wrote:
decko_sa_kovaca wrote:Eo u Makarskoj prije dvije hefte setkarim ja po molu muzika iz one pecine udara, cehinja sa moje desne strane mijesa u sorcu do po guze , gleda me i smijesi se, a ja budala samo prodjem. Jos uvijek zalim sto nisam priso.
Kako znas da je bas Cehinja? :D
Kada sam se udaljavao nesto je rekla drugarici na ceskom ili mi se ucinilo :-)
Dr Kova

#80 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by Dr Kova »

Ova tema ima potencijal
Eborg

#81 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by Eborg »

Bio u prilici da se konektujem dvaput odjednom. :( Skandinavke, prejake. :( Kreten, skontao sam šta je u pitanju tek sutradan kada sam povezao neke stvari, presuptilno je bilo za to stanje. Njihov kiseli osmijeh na odlasku mi je bio zadnja stvar na pameti dok sam pravio show na vrhuncu razlivanja. :mrgreen:
ho oponopono

#82 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by ho oponopono »

...biram pokusaj, makar bio popusaj... :pusi2:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#83 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by _BataZiv_0809 »

Eborg wrote:Bio u prilici da se konektujem dvaput odjednom. :( Skandinavke, prejake. :( Kreten, skontao sam šta je u pitanju tek sutradan kada sam povezao neke stvari, presuptilno je bilo za to stanje. Njihov kiseli osmijeh na odlasku mi je bio zadnja stvar na pameti dok sam pravio show na vrhuncu razlivanja. :mrgreen:
Threesome ?
Ramzess Veliki

#84 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by Ramzess Veliki »

Jednom sam sredio neki stan na čuvanje dvjema prijateljicama.
Zgodne ženske. :thumbup:
Gradske mačke! :thumbup:
Jedan dan me pozvale na kafu ... malo se popilo, ostao nešto duže sa njima, smijeh, dobra atmosfera ... rekoh - Moram ići, kasno je.
Izađem, krenem u svoj stan i gurnem ruku u džep - ostao mi ključ kod njih. Nije mi jasno kako mi je ispao kad je bio u jakni, jakna okačena u hodniku na vješalici ...
OK, štajetuje ... okrenem nazad, već je dva ujutru ... pokucam ...
Otvaraju se vrata ... njih dvije polugole i u čipkastom vešu, gurkaju se, hikoću i mame me onim ključem da ga uzmem ... :shock:

... a sorry ... sad sam skontao da je ovo tema o propuštenim prilikama. :twisted:
Sorry, moja greška ... zanemarite gornji tekst ... :oops:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#85 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by _BataZiv_0809 »

Ramzess Veliki wrote:Jednom sam sredio neki stan na čuvanje dvjema prijateljicama.
Jedan dan me pozvale na kafu ... malo se popilo, ostao nešto duže sa njima, smijeh, dobra atmosfera ... rekoh - Moram ići, kasno je.
Izađem, krenem u svoj stan i gurnem ruku u džep - ostao mi ključ kod njih. Nije mi jasno kako mi je ispao kad je bio u jakni, jakna okačena u hodniku na vješalici ...
Otvaraju se vrata ... njih dvije polugole i u čipkastom vešu, gurkaju se, hikoću i mame me onim ključem da ga uzmem ... :shock:

... a sorry ... sad sam skontao da je ovo tema o propuštenim prilikama. :twisted:
:lol: :lol: :thumbup:

Baj d vej ovo mi je 10 000-ti post :sax:
stetoskop
Grijem se na: Fujitsu 12llce
Vozim: Traktor, ide j€bi ga

#86 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by stetoskop »

Nu stvarno, ja mislio 0809-ti. :-)
Euridika
Globalna šefica

#87 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:Jednom sam sredio neki stan na čuvanje dvjema prijateljicama.

Eto te k'o Šeherzada... Prekidaš priču na najzanimljivijem dijelu. :oops:
Nastavak sutra? :D
betametazon

#88 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by betametazon »

cesce sam bio propusten nego sto sam propustao... :D
Secer_033

#89 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by Secer_033 »

RamzessU, zelimo nastavak!
vjesticanametli

#90 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by vjesticanametli »

supercali wrote:
:lol: ne odustajes.... cuj ugao hezbolahove :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#91 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by _BataZiv_0809 »

stetoskop wrote:Nu stvarno, ja mislio 0809-ti. :-)
To mi je rodjendan :oops:
betametazon

#92 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by betametazon »

Secer_033 wrote:RamzessU, zelimo nastavak!
interesantno koliko zene vole erotske price, ja ih npr. ne znam pricati, nazalost :-D
TAFKAP

#93 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by TAFKAP »

Dva puta... Oba puta zaspao kasno i pokupio se rano. Sad dal su propustene prilike ili hvalisanje :mrgreen:

Je'nput, sa sestrom od kolege s faksa (Rumun), cura (tj. razvedena žena mojih godina s dvoje male djece) me gotivila, i a ja nju, al jbg, sestra je to. Jednom dok sam bio kod njih ona izlijeće iz sobe vrišteći prema njemu "... ti možeš da j*bes moje prijateljice ..." Ja se pravim gluh :mrgreen: Prošlo je par godina od toga, tada već bivši kolega odselio u drugi grad a ja na nju i zaboravio, slučajno prolazim kraj njenog stana, kad ona na terasi... "Heeej gdje si, sta ima, kako si, hajd gore na kahvu, ..." Trebao joj nešto popravit računar, ostao na večeru, kaže ona možeš ovdje prespavat, kontam se ja OK :mrgreen: Iza ponoći idemo polako u krevet,tamo vamo, kad ulijeće joj sin (tada je imao ca. 2 godine) u sobu... "Mama, strah me je samog da spavam..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Uzela ga sa nama u krevet, ja joj poželio laku noć i :zzzz:. Iduće jutro se nakon tuširanja pokupio dok su još spavali... Od tad se nisam više vido/čuo s njom...

Druga prilika, s drugim kolegom s faksa (Rus) išli sa koleginicom s faksa i njenom sestrom (obije Ruskinje, kolegica udata, sestra razvedena, obije s malom djecom) na dernek do 4 izjutra, odatle taksijem kod sestre kući. Na derneku je bilo svega, stiskanja, pritiskanja, ... Dodjemo kući, kolega i kolegica u dnevnoj, nas dvoje u njenoj spavaćoj, taman ja navalio kad će ona "Znaš,moram ti reći da imam Hepatitis C..." Spade chuna ko dušica, :run: Izvinuh joj se preventivno i poželih joj lakhu noć i okrenuh se na drugu stranu... Nakon što sam se naspavao pokupio se i zbrisao...
Matzan

#94 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by Matzan »

ho oponopono wrote:...biram pokusaj, makar bio popusaj... :pusi2:
:thumbup: :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#95 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by Tomahawk11 »

Secer_033 wrote:RamzessU, zelimo nastavak!
Uzeo covjek kljuc i pritvorio vrata da ih promaha ne ubije :D
I otisao kuci. Nema nastavka.

:mrgreen:
Dr Kova

#96 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by Dr Kova »

Tomahawk11 wrote:
Uzeo covjek kljuc i pritvorio vrata da ih promaha ne ubije :D
I otisao kuci. Nema nastavka.

:mrgreen:
:lol: :lol: :thumbup:
Dr Kova

#97 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by Dr Kova »

Sjedimo kod Advije u kafani, malo se cuga, ja u vezi... Tek upoznajem curu, zove me kod sebe... Nisam otišao...

Upoznam jednu paklenu u teretani, nabacivala mi se, ja u vezi istoj, nisam htio...

Jedna kolegica s prošlog posla me isto napadala, isto sam bio u vezi, nisam htio ništa s njom...

Zato sam sad slobodan i niko me ne napada :mrgreen:
ultima_palabra

#98 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by ultima_palabra »

Buckethead wrote:Sjedimo kod Advije u kafani, malo se cuga, ja u vezi... Tek upoznajem curu, zove me kod sebe... Nisam otišao...

Upoznam jednu paklenu u teretani, nabacivala mi se, ja u vezi istoj, nisam htio...

Jedna kolegica s prošlog posla me isto napadala, isto sam bio u vezi, nisam htio ništa s njom...

Zato sam sad slobodan i niko me ne napada :mrgreen:
Govori meni jaran jedan isto tako, kad sam u vezi samo nalijeću... a kad sam slobodan iz vreće pičaka bih kurac izvukao :mrgreen:

Murphyja niko nije zajebao...
Dr Kova

#99 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by Dr Kova »

ultima_palabra wrote: Govori meni jaran jedan isto tako, kad sam u vezi samo nalijeću... a kad sam slobodan iz vreće pičaka bih kurac izvukao :mrgreen:

Murphyja niko nije zajebao...

Fakat istina... Valjda kad si u vezi, pogotovo ako si sretan, zračiš nekom pozitivnom energijom, pa je ženama to sigurno privlačno... Barem ja to tako kontam... Kad si solo, niko te ne gleda :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#100 Re: Propustene prilike / ISPOVJEST(I)

Post by _BataZiv_0809 »

Boktejebo sad se i ja sjetih jedne scene, prije 5-6 godina, a propo bucketheadove i ultimine price. Tad sam bio u ozbiljnoj vezi folovi golovi i nakon poduuugo vremena izadjem s jaranima :lol:

Imali smo pravo gotivno mjesto u objektu, plus meza, pice, nesto smo cini mi se i slavili (ko kad sa 21-22 godina vazda nesto slavis).

I tako naspram nas neka grupica, ono 3-4 seke, mačkice, fazoni, cheerleader effect, ali fakat su bile mocne. I vidim jedna od njih me zagleda. Eh sad, kad god me zenska zagleda, u 85% slucajeva mi se vise svidja neka sto je sa njom u drustvu :lol: ovo je bilo u ovih 15% :evil:

Uglavnom nista ja, pravim se lud, dodjem navece kuci, kad na fejsu zahtjev za prijateljstvo i poruka "Jako lijepo izgledas" :zid: I kontam sta cu kud cu, stalo mi do cure, prihvatim prijateljstvo, ali odgovorim nesto neodredjeno: "Zahvlajujem na komplimentu" :oops:

Mala je pokusala jos par puta, a kako mi se veza u narednom periodu pocela ljuljati, dolazio sam u sve vece iskusenje. Konacno kad sam prekinuo, potrazim je, vidim sad ona u sretnoj vezi :zid: i brzo se nakon toga udala :twisted:
Post Reply