Nisu gotove. U realnoj projekciji rezultata (da Belgija i Vels uzmu sve do kraja osim nas ), a mi pobijedimo sve i izgubimo od Belgija, opet smo treći, sa 2 boda ispred Izraela.Herr Flick wrote:Izgubimo li,kvale su nas gotove..Onaj poraz protiv Kipra nas je ukopao
BiH - Belgija 03-09-15
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- It_is_a_Leclerc
#76 Re: BiH - Belgija 03Sep15
-
Rob_Atl
#77 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Nebi rekao, prije utakmice sa Izraelom si imao pravo na jedan kiks, svi ocekujemo taj kiks u Belgiji, ali onda moras sve do kraja dobit i onda si 3. Dakle sami sebi sudbinu krojimo, samo ce bit teze doci do 2 pozicije jer niko nije ocekivao wels da ce dobit belgijuHerr Flick wrote:Izgubimo li,kvale su nas gotove..Onaj poraz protiv Kipra nas je ukopao
- ganjeta
#78 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Neda mi se računati, ako uzmemo bod i sve ostale pobjedimo do kraja, možemo li do drugog mjesta?
-
missko
#79 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Mogli i prvi bitganjeta wrote:Neda mi se računati, ako uzmemo bod i sve ostale pobjedimo do kraja, možemo li do drugog mjesta?
- Opetja033
#80 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Ja mislim da moze i tako, ako se drugi rezultati poklope. Ali ako uzmemo Belgiju i pobjedimo sve do kraja onda idemo direktno, ne kroz baraz.ganjeta wrote:Neda mi se računati, ako uzmemo bod i sve ostale pobjedimo do kraja, možemo li do drugog mjesta?
-
5 0 5
- ganjeta
#82 Re: BiH - Belgija 03Sep15
To znam da sa pobjedom i ostalim pobjedama idemo direktno.
Mislim da uzimamo najmanje bod u četvrtak.
Kičma ekipe je počela dobro sezonu, igraju svi važni igrači a to nam je itekako bilo potrebno u prethodnim utakmcama Džeko, Bega, Pjana, Spahić.......Višća nastavio sa dobrim partijama, Seo igra, Lulić takođe. Šunjić napravio dobar transfer
. Šta je sa Mujdžom igrali, nisam upratio? Vedo promijenio klub, valjda ga opet krene.
9. igrača iz prve postave je ok
. Ostaju nam 2. mjesta koja ćemo morati zakrpiti sa igračima koji nisu u fokusu u svojim ekipama.
Belgijanci nisu u opšte babaroge kakvim su ih predstavljali, to smo vidjeli i u Zenici...jesu moćni ali možemo sa njima komotno igrati. Treba ih respektovati ali ih se ne treba bojati, i mislim da i Meša isto tako razmišlja. Ne vjerujem da će ga Wilmots nečim iznenaditi, on je naša šansa jer je po meni beze trener, što će i vrijeme pokazati.

Kičma ekipe je počela dobro sezonu, igraju svi važni igrači a to nam je itekako bilo potrebno u prethodnim utakmcama Džeko, Bega, Pjana, Spahić.......Višća nastavio sa dobrim partijama, Seo igra, Lulić takođe. Šunjić napravio dobar transfer
9. igrača iz prve postave je ok
Belgijanci nisu u opšte babaroge kakvim su ih predstavljali, to smo vidjeli i u Zenici...jesu moćni ali možemo sa njima komotno igrati. Treba ih respektovati ali ih se ne treba bojati, i mislim da i Meša isto tako razmišlja. Ne vjerujem da će ga Wilmots nečim iznenaditi, on je naša šansa jer je po meni beze trener, što će i vrijeme pokazati.
- It_is_a_Leclerc
#83 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Ne možemo. Onda bi Belgija imala 21 bod, a mi 18.Opetja033 wrote:Ja mislim da moze i tako, ako se drugi rezultati poklope. Ali ako uzmemo Belgiju i pobjedimo sve do kraja onda idemo direktno, ne kroz baraz.ganjeta wrote:Neda mi se računati, ako uzmemo bod i sve ostale pobjedimo do kraja, možemo li do drugog mjesta?
Jedina realna opcija za drugo mjesto je - uzeti sve do kraja. Imali bismo 20 bodova, koliko i Belgija. Onda se, mislim, gleda međusobni omjer.
- ljevoruki
#84 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Mesa ce sigurno igrati povuceno, uduplati bokove u odbrani, dva zadnja vezna i pokusati na kontre razvuci njihovu zadnju liniju.
Vidjecemo kako ce postaviti vezni red, Pjanic, Lulic, Visca i Besic su sigurni, pitanje je ko ce igrati iza Dzeke na AM - Medunjanin, Vrancic ili Pjanic.
Ako gurne Pjanica blize golu onda mora kombinovati koga pored Besica na zadnjeg veznog.
Vjerovatno zavisi od Medunjanina koliko je spreman jer nije dugo igrao.
Ne znam moze li Vrancic pokriti ovu poziciju, je li ratnik ili umjetnik sto bi Baka rek'o?
Imam neki ruzan osjecaj, bojim se da cemo biti na streljani i da cemo gadno fasovati.

Vidjecemo kako ce postaviti vezni red, Pjanic, Lulic, Visca i Besic su sigurni, pitanje je ko ce igrati iza Dzeke na AM - Medunjanin, Vrancic ili Pjanic.
Ako gurne Pjanica blize golu onda mora kombinovati koga pored Besica na zadnjeg veznog.
Vjerovatno zavisi od Medunjanina koliko je spreman jer nije dugo igrao.
Ne znam moze li Vrancic pokriti ovu poziciju, je li ratnik ili umjetnik sto bi Baka rek'o?
Imam neki ruzan osjecaj, bojim se da cemo biti na streljani i da cemo gadno fasovati.
- DonEmir
#85 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Sto se tice rep. Belgije.
Dembele definitivno otpao i najvjerovatnije Benteke (povrijedio se danas na treningu).
Ipak imaju jednako kvalitetne zamjene pa nam ovo i ne znaci puno.
Dembele definitivno otpao i najvjerovatnije Benteke (povrijedio se danas na treningu).
Ipak imaju jednako kvalitetne zamjene pa nam ovo i ne znaci puno.
-
mfeed
#86 Re: BiH - Belgija 03Sep15
mozda nismo gledali istu utakmicu, u prvih 15 minuta je zujalo na sve strane, imali smo srece...ako asmir konacno bude imao sjajan dan za repku mozemo se bodu nadati.ganjeta wrote: Belgijanci nisu u opšte babaroge kakvim su ih predstavljali, to smo vidjeli i u Zenici...
- avetinja
#87 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Uzimamo ih 1-2.
U petak niko ne ide na posao. Slobodan dan.

- luckylaka
#88 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Odigrao i Besic kup utakmicu cini mi se 120 minuta.Mujdza standardan do crvenog kartona al ore svaku utakmicu.Znaci najkriticniji su Medo i Hajrovic.Bod ko kuca,tri direktan plasman.ABD.ganjeta wrote:To znam da sa pobjedom i ostalim pobjedama idemo direktno.
Kičma ekipe je počela dobro sezonu, igraju svi važni igrači a to nam je itekako bilo potrebno u prethodnim utakmcama Džeko, Bega, Pjana, Spahić.......Višća nastavio sa dobrim partijama, Seo igra, Lulić takođe. Šunjić napravio dobar transfer. Šta je sa Mujdžom igrali, nisam upratio? Vedo promijenio klub, valjda ga opet krene.
9. igrača iz prve postave je ok. Ostaju nam 2. mjesta koja ćemo morati zakrpiti sa igračima koji nisu u fokusu u svojim ekipama.
- luckylaka
#89 Re: BiH - Belgija 03Sep15
U petak je praznik...avetinja wrote:Uzimamo ih 1-2.
slavimo odlazak na euro.ABD.
- SmokingMan
#90 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Hazard je njihova najjjača karika,ali fomra mu je u zadnje vrijeme u znatnom padu,ako će mo uzeti u obzir rezultate Chelsea.Smatram da će im zadnju liniju vjerovatno pokrivati Vertonger (lijevo) Kompani,Vermalen sredina,te desno (vjerovatno) Alderweireld.Ako budu igrali ofanzivnije tj,sa tri zadnja u odbranio,Kompani će se vjerovatno premjesiti na poziciju DM-a,na sredini bi im mogli igrati Demblele i Fellaini,ofanzivni će vjerovatno biti De Bruyne,Chadli bi,zajedno sa Edenom mogao ići na krilo,budući da Mirallas (kao jedini ozbiljniji kandidat za tu poziciju,budući da jednako dobro igra i desno i lijevo) još nije u formi.Špic će vjerovatno biti Lukaku...
- victom
#91 Re: BiH - Belgija 03Sep15
patoje prejsutra već Oo
-
missko
#92 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Nama ce najveca prijetnja biti Felaini i prekidi.
Sanse su nam vrlo male nismo ni na jednoj poziciji bolji od njih
Sanse su nam vrlo male nismo ni na jednoj poziciji bolji od njih
- Point.
#93 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Njihovi najjebeniji igraci, De Bruyne i Hazard, ce nam praviti najvise pometnji. Ocekujem Sea da polomi De Bruyna na pocetku da ga sjebe a i da Besic zakaci nekog. Bice jebeno, al nisu svemirci.
- mO k3
#94 Re: BiH - Belgija 03Sep15
uzimamo ih 2:1
- Romanista 101%
#95 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Bas malo vremena za pripreme, 3 dana.
- DonEmir
#96 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Suti kod Safet bi tek poceli od Utorka hem je i to pitanje ako bi kisa udarilaRomanista 101% wrote:Bas malo vremena za pripreme, 3 dana.
Mesha se odma zadao u Nedalju i to je sasvim normalno da selektor radi svoj posao..
- MOSALJOZE
#97 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Ko napisa ovakav naslov
li mu uciteljicu
Objektivno pobjeda Belgije sa 1 ili 2 gola razlike
Subjektivno 2:2
Objektivno pobjeda Belgije sa 1 ili 2 gola razlike
Subjektivno 2:2
- insaneinthebrain
- noiserr
#99 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Hazard mozda jeste ispao iz forme, ali zato su ovi ostali u dobroj formi. Kompany je zvjer ove sezone, Lukaku i ostali svi dobro izgledaju.
Neznam da se mozemo puno tome nadati, ali nikad se nezna. Belgija zna podbaciti.
Neznam da se mozemo puno tome nadati, ali nikad se nezna. Belgija zna podbaciti.
- ljevoruki
#100 Re: BiH - Belgija 03Sep15
Lomiti nego sta, lomice i oni, samo bez direktnih crvenih kartona.Point. wrote:Njihovi najjebeniji igraci, De Bruyne i Hazard, ce nam praviti najvise pometnji. Ocekujem Sea da polomi De Bruyna na pocetku da ga sjebe a i da Besic zakaci nekog. Bice jebeno, al nisu svemirci.
Svakako je sljedeca protiv Andore.