Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#76 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Tomahawk11 »

DoZeN wrote:
Tomahawk11 wrote: Ocito je mentalni sklop omladine koja je dosla da provocira poremecen i nakljukan nacionalistickom propagandom, kako drukcije objasniti. Zar nisu imali tu vece nista pametnije raditi to vece?
Ne slazem se, oni jesu krivo uceni,ali to ima veze da se ne mogu prvocirati vjernici.....oni zive u drustvu gdje se I onaj momak koji je ubio policajca u Zvorniku opravdava jer su mu oca ubili Srbi, ne mogu se Bosnjaci i Srbi dogovoriti je li to terorizam ili nije,uz to sada prica Oric,neimastina
Dok se god jedno djelo bude opravdavalo drugim, bicemo u pat poziciji. To je glavni problem.
SmokingMan

#77 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by SmokingMan »

Dobri su oni,kakvi su im roditelji.Ali će vremenom i oni sami postati još gori...
Last edited by SmokingMan on 22/06/2015 10:03, edited 2 times in total.
Partijaner

#78 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Partijaner »

Njima je to normalno sto su skandirali, pogledajte samo ovu fasisticku stranicu i sve ce vam biti jasno.

https://www.facebook.com/nasasvetinja?fref=ts

Mozes ti sa njima biti u nekim dobrim odnosima, ali kod njih uvijek treba biti oprezan, jer znam kakvi su tamo ljudi posto imam kucu nedaleko od Sipova u jednom selu i provodim dosta vremena tamo, rekao bi covjek duse od ljudi kad te podju zvat na pivo i rakiju, a iz ociju mu vidim da bi me zaklao sutra
supercali

#79 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by supercali »

Drinski wrote:
supercali wrote:ovima samo ne treba davati paznje u medijima a samo prijavljivati policiji nadleznim institucijama i u rs i na drzavnom nivou
sta dobiju
da nisu poznati u javnosti i pored toga jos kazne i jebavanje sa vlastima ma koja ona bila
Drzavne institucije nisu nadlezne, entitetske kazu nema kriv.djela. a ne zanima njih niti medijska paznja pa niti " medijski mrak".
mora biti bar neka nadlezna bar nad entitetskom policijom i sl
Drinski

#80 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Drinski »

supercali wrote:
Drinski wrote:
supercali wrote:ovima samo ne treba davati paznje u medijima a samo prijavljivati policiji nadleznim institucijama i u rs i na drzavnom nivou
sta dobiju
da nisu poznati u javnosti i pored toga jos kazne i jebavanje sa vlastima ma koja ona bila
Drzavne institucije nisu nadlezne, entitetske kazu nema kriv.djela. a ne zanima njih niti medijska paznja pa niti " medijski mrak".
mora biti bar neka nadlezna bar nad entitetskom policijom i sl
Pa eto, ti kazes da znas pravo, ti reci koja je to institucija.
sumirprimus

#81 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by sumirprimus »

pa kako se brinu o nama,ja misim daj rijec o ministarstvu pravde srbije il unutarnjih poslova... :D
SmokingMan

#82 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by SmokingMan »

Što bi se institucije RS-a bavile ovom problematikom,pa iste su ovakvu omladinu i stvorili...
supercali

#83 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by supercali »

SmokingMan wrote:Što bi se institucije RS-a bavile ovom problematikom,pa iste su ovakvu omladinu i stvorili...
a institucije bih?
McMoy

#84 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by McMoy »

limeni wrote:1. Svako ko misli da je rat u BIH zavrsen zivi u zabludi, ovo je sad nazalost samo primirje.
2. Prije su stari ljudi govorili da srbin kojeg ispod stola drzis vezanog i onog srbina kojeg hranis isto ti misle, tj. daj mu da zdere nakon poplave ili ne on ti zeli smrt jer je taj kompleks od "turaka" dio njih, tj. tradicije i identiteta.
3. Kako mozete braniti rs kada je nastala na genocidu, kada su prvi ljudi tog smeca bili karadzic, mladic i gosp. plavsic?
Srbi su danas kao svabe 1918. porazeni ali ne i slomljeni, opet ce oni napraviti nemir na balkanu samo je pitanje gdje, kad i ko ce ih slomiti, dal europska unija ili amerika..

A sad ocekujem opet dezurne branitelje pravoslavnih terorista koji su prvi kada BOSNJAKE treba popljuvati!

:thumbup:

Čudi me da još uvijek nisu okrenuli priču u pravcu "da su ih Bošnjaci provocirali što su iftarili na otvorenom"!
SpecialOffer

#85 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by SpecialOffer »

Prica o Doboju za vrijeme poplava i ovo orgijanje ratnim zlocincima je prica o zabi i skorpiji.
Taj zlocinacki mentalitet je u samom bicu njihovog postojanja. Oni ne znaju drugacije. Kukavice protiv ravnopravnih, junaci protiv slabijih.
SmokingMan

#86 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by SmokingMan »

supercali wrote:
SmokingMan wrote:Što bi se institucije RS-a bavile ovom problematikom,pa iste su ovakvu omladinu i stvorili...
a institucije bih?
Sve je to inertno,očigledo političkim frakcijama u BIH i odgovaraju ovakvi scenariji,inače kako bi se održao njihov trend među narodom.Svi ONI "vole" svoju avliju i svoje poslušno stado,a kada se nešto desi u tuđoj,onda se to uglavnom poprati samo nekom ispraznom pričom o ugorženosti svoga naroda,bez reakcije.Obična svita je za takav soj ljudi pa gotovo i nebitan čimbenik,bitan je VLASTITI cilj,nisu bitna sredstva.U konačnici,žali Bože prolivene sperme,e tu bi se složio u potpunosti.
SmokingMan

#87 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by SmokingMan »

McMoy wrote:
:thumbup:

Čudi me da još uvijek nisu okrenuli priču u pravcu "da su ih Bošnjaci provocirali što su iftarili na otvorenom"!
O vehabijama da i ne govorim,kako oni samo po srpskim šumama terorišu čanove lovačkog društva i brane im da love divljač,pogotovo divlje svinje.Kažu im da se gone u 3 p***e materine,hoće valjda teroristički kamp da grade.Tako barem prenosi Press rs. :oops:
Last edited by SmokingMan on 22/06/2015 10:29, edited 2 times in total.
samog_sira

#88 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by samog_sira »

Tomahawk11 wrote:Skupila se grupa mladica da velica ratnog zlocinca na iftarskom skupu....ko ima i malo obraza, nece pokusati ni jednom rijecju to opravdati.
Ovim gore je sve receno, a ovoj spodobi kojoj mladic nije ratni zlocinac jer jos nije osudjen i koja se satra da okrene temu u drugom pravcu momentalno dozivotni ban uruciti.
insomnia78

#89 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

DoZeN wrote:Mislim da djeca u Doboju odrastaju u BIH, i to srpska djeca kojoj vi iz Federacije niste pruzili ruku, kojoj vasi politicari iz FBIH ne zele da pokazu pravi put,jer imate vasu djecu koja uce o Agresiji.
Ne moze to rodjace, hocete BIH drzavu svih gradjana i naroda, a sta radite da bude takva?
Image
insomnia78

#90 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

DoZeN wrote:
Tomahawk11 wrote: Nesredjeno drustvo je upravo poligon za nesto kao sto je fasizam. Kako bi ti nazvao isticanje ratnog zlocinca na vjerskom skupu?
Naivan si ako mislis da ces ti i onaj iz RS koji je bio u VRS imati isto misljenje o Mladicu,usput Mladic jos nije osudjen
Image
sunceKOtepsija

#91 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by sunceKOtepsija »

zakljucajte temu, otisli smo u offtopic
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#92 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by pici »

jadna li je nacija kojima je Usranko moralna vertikala...jadna
sumirprimus

#93 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by sumirprimus »

najgore sto su u srbiji nafurani da su ko rusija jaki (nicim izazvani),a da su svi oko njih ko dzordzija, i kolko jos drine krive treba ispravit,dok se popne iz guzice...
Paul F.

#94 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Paul F. »

Partijaner wrote: Mozes ti sa njima biti u nekim dobrim odnosima, ali kod njih uvijek treba biti oprezan, jer znam kakvi su tamo ljudi posto imam kucu nedaleko od Sipova u jednom selu i provodim dosta vremena tamo, rekao bi covjek duse od ljudi kad te podju zvat na pivo i rakiju, a iz ociju mu vidim da bi me zaklao sutra
Poznajem jednog našeg povratnika u Šipovo. Kuću su mu više puta raskućili a on opet kući. Trebo mu produžni kabal jer su njegov ukrali. Pita komšiju srbina i ovaj mu posudi. Isti kabal koji je ovaj prvi sam sastavio. Nakon upotrebe je vratio kabal komšiji srbinu.
sumirprimus

#95 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by sumirprimus »

Paul F. wrote:
Partijaner wrote: Mozes ti sa njima biti u nekim dobrim odnosima, ali kod njih uvijek treba biti oprezan, jer znam kakvi su tamo ljudi posto imam kucu nedaleko od Sipova u jednom selu i provodim dosta vremena tamo, rekao bi covjek duse od ljudi kad te podju zvat na pivo i rakiju, a iz ociju mu vidim da bi me zaklao sutra
Poznajem jednog našeg povratnika u Šipovo. Kuću su mu više puta raskućili a on opet kući. Trebo mu produžni kabal jer su njegov ukrali. Pita komšiju srbina i ovaj mu posudi. Isti kabal koji je ovaj prvi sam sastavio. Nakon upotrebe je vratio kabal komšiji srbinu.
ha dobro sad,ovo je i kod nas radio prvi komsija ,a nema veze sa medjunacionalnom netrpeljivoscu... hapaca svugdje ima.
elcaliente

#96 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by elcaliente »

Paradoks. Dok takozvani navijaci i heroji gaze Izraelsku zastavu negledajuci interes svoje zemlje i tako izkazuju veliku ljubav prema Palestini sute kao zaliveni dok ima samo 25 km od Zenice u Vitezu skidaju Bosansku zastavu sa bandere ili kao prosle godine zapale je na banderi. 70 km od Zenice u Doboju sada ova dogadanja ali se ne gazi srpska zastava niti se reaguje.

Da razjasnim da nisam za gazenje ni jedne zastave i da zgrozen svim ovim dogadjajima od Zenice-Viteza do Doboja.
Last edited by elcaliente on 22/06/2015 10:53, edited 2 times in total.
BHCluster

#97 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by BHCluster »

Drinski wrote:Nemojte tako. RS je dio ove drzave i onu to mogu da rade.
Ako nista drugo radi suzivota.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#98 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by pici »

dje je podrska palestinaca...
bude

#99 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by bude »

svaka cast za necelnika Obrena koji je ovo sve organizovao i dogovorio sa Turcima, uprkos ovim idiotima :bih:
Sinapsa

#100 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Sinapsa »

McMoy wrote:

https://www.facebook.com/nasasvetinja?fref=ts

pa pogledaj ovu stranicu...Tamo je rijec o vjerskom terorizmu i pozivaju na akcije! Nacizam u sred Evrope u 21. vijeku :-)

par citata:

Alex Janković "Zabraniti taj vjerski terorizam na otvorenom!!!!"

Република Српска "Превише им дозвољавамо, крајње је вријеме да се будимо и збијамо у редове јер је питање опстанка Добоја у Републици Српској ако се овако настави!"

Милан Тадић BICE OPET PAKAO, BICE OPET LUDNICA EVO IDU CETNICI SA FOČANSKIH ULICA, PODRSKA ZA DOBOJ „heart“-Emoticon

Renata Jurkovic Jos kad bih ja znala sta je iftar!Sta je da je smrdi mi na loj!

Predrag Markovic Сaмo нekсe oни игрajу идући пуt нeћe oсtatи ниjeднa джaмиja нa свetoj Српсkoj зeмљи a бoгaми ниjeдaн муслимaн

Srdjan Babic "Tako i treba Doboj je SRPSKI grad i uvijek ce i bit u SRPSKJ REPUBLICI balijama treba da bude jasno nastavel ovako sa provokacijama lose im se pise pa ako vole nek izvole"

Vera Miletic TAKO TREBA IMA JOS PONOSNI SRBA SAMO SE DRZITE SVOJE VERE I SVOG POSTENJA NE NASEDAJTE VISE NA ONE FORE BILO PA PROSLO ,VISE SE NE PRASTA NISTA .ZIVI BILI SRBI MOJI I NE DOZVOLITE DA SA VAMA MANIPULISU.

Миљенко Србин Поштујем сваку вјеру, али ово је чиста провокација коју су спровели представници ИЗ-а и Обрен. Невјероватно ми дјелује да би нешто слично било дозвољено Србима у Сарајеву или Зеници. Браво за српске патриоте из Добоја.

Mladen Nevena Tosic Gradonacelnik Tuzle zabranio, a ovaj nas izdajnik dozvolio. Fuujjj! Duse prodane!!! (ja gradonacelnika vidio na otvorenom iftaru)

Италиано Даса Потурице одвратне много сте нам мрски а Добој је био и остаће српски!Ове Добојлије ме одушељују све више и више,праве Србенде „wink“-Emoticon

Milivoje Mitrovic poseremo imse na iftar zlo kuga i teror arapski teroristi zvjeri pod hitno turska
Post Reply