Udala se babina princeza

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
MJAU - da

#76 Re: Udala se babina princeza

Post by MJAU - da »

nasa wrote:Ja ne kontam sto se kod nas niko od bogatijih ne fura na umiljatost i sl. da bar odglumi, svi na bahatost, digni glavu i ko je kao ja...mislim da zato idu na zivce
jer se nekako ponasaju da je i njima samima najvaznije imati, i onda kad pricaju sasvim suprotno...
Meni ona i ne djeluje da nosom para po oblacima, ili je nisam nešto previše pratila. Inteligentna je, živi od svog rada koliko znam, a sad, kakva je, takva je.
Heller

#77 Re: Udala se babina princeza

Post by Heller »

Dajte sliku princeze
bumerangss

#78 Re: Udala se babina princeza

Post by bumerangss »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Čuj Oliva se udala...e neka je sa srećom.
Oliva :nokti: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
insomnia78

#79 Re: Udala se babina princeza

Post by insomnia78 »

Joj koje pljuvanje po zeni
Bas me zanima da l' bi bila dopustena tema o npr dzekinoj polovnjaci?
dezurni_ucenik

#80 Re: Udala se babina princeza

Post by dezurni_ucenik »

It_is_a_Leclerc wrote:Opterećenost ljudima koji su uspješniji od vas ukazuje na strahovite komplekse pomiješane sa malograđanskim primitivizmom, da na kažem mahalovštinom.

U svakom slučaju, postoji lijek i za to, a zove se Get A Life Forte.

:lol: :lol: :lol:

Vidim to ti je specijalnost u zadnje vrijeme. Isto si to napisao i za Sebiju, pa kad smo poceli od tebe traziti dokaze o "top ten", samo si pobjegao sa teme.
fidoremilienko

#81 Re: Udala se babina princeza

Post by fidoremilienko »

insomnia78 wrote:Joj koje pljuvanje po zeni
Đeš Đekinu polovnjaču dirati? Svaki članak koji kiks objavi o njoj ima unaprijed zaključane komentare. Đeko naredio. :D

Zajednička slika njih dvoje može se naći na netu.
DoZeN

#82 Re: Udala se babina princeza

Post by DoZeN »

Ne diraj mi Amru :oops:
cLo

#83 Re: Udala se babina princeza

Post by cLo »

fidoremilienko wrote:
Đeš Đekinu polovnjaču dirati? Svaki članak koji kiks objavi o njoj ima unaprijed zaključane komentare. Đeko naredio. :D

Pa i treba se ključati kao i ova tema, ne znam koja je svrha fkt :-)
I zašto ljudi misle da su njihova mišljenja o tuđem privatnom životu bitna?
I zašto nas takve stvari uopšte interesuju?
Šta mi imamo od Eminine udaje i Amrine veze? :-)
calculator

#84 Re: Udala se babina princeza

Post by calculator »

ho oponopono wrote:...ma ko je jebe... :pusi2:

teško je ono jebat'
It_is_a_Leclerc

#85 Re: Udala se babina princeza

Post by It_is_a_Leclerc »

dezurni_ucenik wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Opterećenost ljudima koji su uspješniji od vas ukazuje na strahovite komplekse pomiješane sa malograđanskim primitivizmom, da na kažem mahalovštinom.

Vidim to ti je specijalnost u zadnje vrijeme. Isto si to napisao i za Sebiju, pa kad smo poceli od tebe traziti dokaze o "top ten", samo si pobjegao sa teme.
Pa jeste. Opterećeni ste i uglavnom lajete na zvijezde, što je iritantno.

Što se te teme tiče, dozvolit ćete mi pravo da o tome kakvo je čije znanje iz oblasti ginekologije ne raspravljam sa ljudima koji misle da je ovarium klub u Italiji. :) To su ipak stručne teme i o njima treba razgovarati s ljudima koji nešto znaju.
Drvosjeca iz Dejcica

#86 Re: Udala se babina princeza

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

bumerangss wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Čuj Oliva se udala...e neka je sa srećom.
Oliva :nokti: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Tako je narod od milja zove, nisi znao? :mrgreen:
fidoremilienko

#87 Re: Udala se babina princeza

Post by fidoremilienko »

cLo wrote:
fidoremilienko wrote:

Pa i treba se ključati kao i ova tema, ne znam koja je svrha fkt :-)
I zašto ljudi misle da su njihova mišljenja o tuđem privatnom životu bitna?
I zašto nas takve stvari uopšte interesuju?
Šta mi imamo od Eminine udaje i Amrine veze? :-)
Kako je zaključati kad jedan od moderatora jedva dočekao da prokomentariše.

Al haj, saće ovaj 11. juli i možda orića puste, pa će se preći na neke druge teme. Svako čudo tri dana. :D
SmokingMan

#88 Re: Udala se babina princeza

Post by SmokingMan »

asker wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
jao_situacije wrote:
od babe ?
Otkud njemu. Istrazi malo kako je dosao do one kuce npr ;-)
Neznam za kucu al znam da je in da pishamo po svemu i svacemu.

Ovaj covjek nije dangubio po forumima

Dr. Ganić has a ScD. in Engineering Science from Massachusetts Institute of Technology located in Cambridge, Massachusetts. Dr. Ganić is fluent in the English language.

He worked as a researcher at University of Belgrade, where he received a master's degree, as well as a bachelor's degree in engineering.

Dr. Ganić also worked as an assistant researcher at Massachusetts Institute of Technology, researcher at Union Carbide Corporation-Linde Division (New York City), assistant lecturer at New York University and University of Chicago, lecturer at University of Illinois, director of UNIS Institute (Sarajevo, Bosnia and Herzegovina) and guest lecturer at Lomonosov Moscow State University.

Dr. Ganić published over one hundred publications, among them books such as Handbook of Heat Transfer Fundamentals, Experimental Heat Transfer and Engineering Turbulence Modelling and Measurements. In 2002, he published a book called Engineering Companion, published by McGraw-Hill.[2] He is a member of the American Nuclear Society and many other professional societies
I ja pišem svoju prvu knjigu iz područija koje dobro poznajem,a iz svoga džepa ću naravno platiti izdavanje samo jednog primjerka,za razliku od gospodina Ganića koji može,i kada mu je ćeif,izdati neki svoj rad."Para na paru uš na fukaru",snašao se čoik,a i kćer mu,ha ja... 8-)
Last edited by SmokingMan on 20/06/2015 11:24, edited 2 times in total.
dezurni_ucenik

#89 Re: Udala se babina princeza

Post by dezurni_ucenik »

It_is_a_Leclerc wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Što se te teme tiče, dozvolit ćete mi pravo da o tome kakvo je čije znanje iz oblasti ginekologije ne raspravljam sa ljudima koji misle da je ovarium klub u Italiji. :) To su ipak stručne teme i o njima treba razgovarati s ljudima koji nešto znaju.

:lol:

Pa sto nas ne prosvjetlis, o ti veliki Leclerce... :lol:
supercali

#90 Re: Udala se babina princeza

Post by supercali »

nasa wrote:Ja ne kontam sto se kod nas niko od bogatijih ne fura na umiljatost i sl. da bar odglumi, svi na bahatost, digni glavu i ko je kao ja...mislim da zato idu na zivce
jer se nekako ponasaju da je i njima samima najvaznije imati, i onda kad pricaju sasvim suprotno...
Ima tih bogatih koji su umiljati i ne glume samo sto njih nema na malim ekranima jer im to ne treba da bi hranili svoj ego

Znam momka inace prijatelja koji je sin stvarno bogatog covjeka a kad ga upoznas i druzis s njim imas osjecaj haman da je socijalni slucaj al uvijek je tu da plati ako fali da posudi ako kome treba
Al to radi samo onima koji su dobili njegovo povjerenje
JThomas

#91 Re: Udala se babina princeza

Post by JThomas »

It_is_a_Leclerc wrote:

nek' je eto tvoje bolje. a pitao te na toj temi ponešto i čovjek koji jeste ginekolog i samo si razgulio.
nasa

#92 Re: Udala se babina princeza

Post by nasa »

MJAU - da wrote:
Meni ona i ne djeluje da nosom para po oblacima, ili je nisam nešto previše pratila. Inteligentna je, živi od svog rada koliko znam, a sad, kakva je, takva je.
Ma ne mislim na nju konkretno vec generalno...a nije ni njoj mane, ono Pismo kad su trajali protesti je bilo :-)
Drvosjeca iz Dejcica

#93 Re: Udala se babina princeza

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

SmokingMan wrote:
asker wrote:
Neznam za kucu al znam da je in da pishamo po svemu i svacemu.

Ovaj covjek nije dangubio po forumima

Dr. Ganić has a ScD. in Engineering Science from Massachusetts Institute of Technology located in Cambridge, Massachusetts. Dr. Ganić is fluent in the English language.

He worked as a researcher at University of Belgrade, where he received a master's degree, as well as a bachelor's degree in engineering.

Dr. Ganić also worked as an assistant researcher at Massachusetts Institute of Technology, researcher at Union Carbide Corporation-Linde Division (New York City), assistant lecturer at New York University and University of Chicago, lecturer at University of Illinois, director of UNIS Institute (Sarajevo, Bosnia and Herzegovina) and guest lecturer at Lomonosov Moscow State University.

Dr. Ganić published over one hundred publications, among them books such as Handbook of Heat Transfer Fundamentals, Experimental Heat Transfer and Engineering Turbulence Modelling and Measurements. In 2002, he published a book called Engineering Companion, published by McGraw-Hill.[2] He is a member of the American Nuclear Society and many other professional societies
I ja pišem svoju prvu knjigu iz područija koje dobro poznajem,a iz svoga džepa ću naravno platiti izdavanje samo jednog primjerka,za razliku od gospodina Ganića koji može,i kada mu je ćeif,izdati neki svoj rad."Para na paru uš na fukaru",snašao se čoik,a i kćer mu,ha ja... 8-)
Ja sam imao priliku da upoznam Dr. Ganića lično, da razgovaram desetak minuta sa njim i mogu reći da me ničim nije impresionirao. Pola konverzacije se svelo na mahalsko raspitivanje od koje sam loze,ko mi je deda, čukun deda, valjda tražio begovske korjene za kčerku :shock: , pa kada je vidio da sam radničko dijete okrenuo na poslovno zbog kojeg sam i došao do njega. :mrgreen: Iskreno vrlo oskudno znaje je pokazao ali eto on je Dr.
SmokingMan

#94 Re: Udala se babina princeza

Post by SmokingMan »

Šta se može,ko' zna zna,ko' ne zna dva... 8-)

Rat je od radničke klase stvorio sirotinju,a nekadašnje šibicare,harmonikaše,dezertere učinio iznimno bogatim ljudima,koji su danas i ogledalo BH društva,a ko pita za one na margini...I to je umjetnost.
It_is_a_Leclerc

#95 Re: Udala se babina princeza

Post by It_is_a_Leclerc »

JThomas wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

nek' je eto tvoje bolje. a pitao te na toj temi ponešto i čovjek koji jeste ginekolog i samo si razgulio.
Maksuz išao da vidim ko je to meni tako silno replicirao, a ja promašio da odgovorim. I sad te pitam - jel ti mene zezaš ?! Pa šta je ono, crni JThomas, "bu-hu..ona ima jednu operaciju, a mi deset... ona ima zvanje i radove, i ništa više..bu-hu..šmrrrc". Klasično mahalanje. I još lik ubaci dolje reklamu.
Uglavnom, imaš tamo temu, slobodno mi odgovori.

Što se tiče ove teme, mislim da je sve rečeno.
JThomas

#96 Re: Udala se babina princeza

Post by JThomas »

ganić je naučnik sa međunarodno relevantnim referencama. ali je i dio halke, a priča za vilu je manje više opštepoznata.
cLo

#97 Re: Udala se babina princeza

Post by cLo »

Ne zna se ko je besposleniji, ili oni kojima je bitno plasirati sliku o sebi ili ovi kojima bi nešto bilo da tu sliku ne prokomentarišu, uglavnom jedni bez drugih su 0, ista sorta. Niti bi Emina bila neki faktor da nema pljuvača, niti bi pljuvači bili ispunjeni da nema Emine. Ali viša matematika je skontati tu jednostavnu računicu. Pa tako i postavljač teme postiže kontra efekt, namjera bila popljuvati, a nabija joj popularnost i stavlja u žižu interesovanja. Da bog sačuva, pa haj'. De se skontajte Allaha vam šta želite postići :D ...Ramazan, a tračate ccc :D
friskyoreo

#98 Re: Udala se babina princeza

Post by friskyoreo »

Nije mi jasno sta je to tako fascinantno ljudima sto je studirala na Oxfordu. Naravno, treba imati soli u mozgu da se i to zavrsi, ali ima puno ljudi koji su inteligentniji od nje i sposobniji, ali nisu sebi mogli priustiti studiranje, ne samo na Oxfordu, nego ni na drzavnom faxu u BiH.
JThomas

#99 Re: Udala se babina princeza

Post by JThomas »

It_is_a_Leclerc wrote:
Maksuz išao da vidim ko je to meni tako silno replicirao, a ja promašio da odgovorim. I sad te pitam - jel ti mene zezaš ?! Pa šta je ono, crni JThomas, "bu-hu..ona ima jednu operaciju, a mi deset... ona ima zvanje i radove, i ništa više..bu-hu..šmrrrc". Klasično mahalanje. I još lik ubaci dolje reklamu.
Uglavnom, imaš tamo temu, slobodno mi odgovori.

Što se tiče ove teme, mislim da je sve rečeno.
pozitivne tvrdnje se dokazuju i argumentuju. ti za svoju (vrlo ambicioznu) tvrdnju nisi ponudio apsolutno nikakve argumente osim "ja tako rek'o", ali tražiš da te neko s doktoratom iz oblasti ginekologije pobija dokazima. i isto tako radiš šta god da je tema.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#100 Re: Udala se babina princeza

Post by Chmoljo »

cLo wrote:Ne zna se ko je besposleniji, ili oni kojima je bitno plasirati sliku o sebi ili ovi kojima bi nešto bilo da tu sliku ne prokomentarišu, uglavnom jedni bez drugih su 0, ista sorta. Niti bi Emina bila neki faktor da nema pljuvača, niti bi pljuvači bili ispunjeni da nema Emine. Ali viša matematika je skontati tu jednostavnu računicu. Pa tako i postavljač teme postiže kontra efekt, namjera bila popljuvati, a nabija joj popularnost i stavlja u žižu interesovanja. Da bog sačuva, pa haj'. De se skontajte Allaha vam šta želite postići :D ...Ramazan, a tračate ccc :D
ne poste svi, ccc :D
Locked