a dje su tu cifutiA wrote:Nametnuto od strane srbo-cetnicke silePrenj wrote:Inace, i Arapi u Libanu se takodje ljube tri puta, pa sta onda?![]()
Komunisticko-masonske...
3x ljubljenje?!
-
St.Germain
-
Wilson
#78 Re: 3x ljubljenje?!
Covjek je iskren, mora se priznati. A zbijanje sala povodom ovog komentara je cini mi se mnogo gore, od samog komentara.edu wrote:Nesto sam danas se vrzmao po gradu..cekam druga kod sebilja kad prilaze dvije cure (ne meni)..ono kao nasle se..i poljubise se 3x..nisam nacionalista..postujem druge..drugacije..ali mi to nesto zasmeta..interesuje me sta vi mislite o tome..bi li vama to zasmetalo..sta znaci uopste to ljubljenje 3x???
-
Prenj
Surfaj jos malo.Šandor wrote:http://diesel.booksense.com/NASApp/stor ... ardId=2551
Ili se nisam zajebo.Evo ovdje pise da je za hroniku.
-
Šandor
Ma ne surfam.Prenj wrote:Surfaj jos malo.Šandor wrote:http://diesel.booksense.com/NASApp/stor ... ardId=2551
Ili se nisam zajebo.Evo ovdje pise da je za hroniku.
Moze covjek pogrijesit.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#84 Re: 3x ljubljenje?!
Daj nam primjer odgovarajuceg komentara.Wilson wrote:Covjek je iskren, mora se priznati. A zbijanje sala povodom ovog komentara je cini mi se mnogo gore, od samog komentara.edu wrote:Nesto sam danas se vrzmao po gradu..cekam druga kod sebilja kad prilaze dvije cure (ne meni)..ono kao nasle se..i poljubise se 3x..nisam nacionalista..postujem druge..drugacije..ali mi to nesto zasmeta..interesuje me sta vi mislite o tome..bi li vama to zasmetalo..sta znaci uopste to ljubljenje 3x???
-
digger
Eh evo, Sandor nam daje predavanje iz nase blize istorije (nema veze sto nije sa temom) i to sa podacima koje je pokupio iz stripova.Sˇandor wrote:3 x ljubljenje :-) jeste srpski obicaj ali je prije rata bio nametan i ostalima. Kao i jos mnogo toga.
U Sarajevu je taj uticaj (nevezano za 3 x ljubljenje) bio jako izrazen u razdoblju 1918-1992. Iako Srbi nikad nisu cinili vecinu u Sarajevu. Osim u vrijeme kad su se Bosnjaci morali izjasnjavati kao Srbi ili Hrvati. :roll:
Ono sto se meni gadi je to sto se od Ive Andrica ucila samo "Na Drini Cuprija". I to samo onaj dio kad nabijaju onog Srbina na kolac. Islo se u najsitnije detalje.
Iako je Nobelovu nagradu dobio za djelo "Travnicka hronika" sirom svijeta u prvom planu je djelo "Na Drini Cuprija". Provjereno, u srednjim skolama sirom Evrope sve sto se uci od Andrica je to djelo.
U bivsoj SFRJ maltene niko nije ni znao da Andric nije dobio Nobelovu za to djelo. :? Toliko se to djelo forsiralo.
Nazalost, to je sve sto je mogao napabirciti. Uredinistvo se ispricava.
- sorge_sa
moderator Upisano: 19. apr. 2005. 19:10 Naslov poruke:
--------------------------------------------------------------------------------
pitt (citat):
Zvali su ga Neobuzdani
tachnije......neoubuzdan dok spava...
jes dobro si svako jutro carsaf na balkon, na strik, na susenje........nocne polucije.........probudi se u vas goloj vodi
- pitt
to ga kiselina muchila vas cijelu nocsorge_sa wrote:moderator Upisano: 19. apr. 2005. 19:10 Naslov poruke:
--------------------------------------------------------------------------------
pitt (citat):
Zvali su ga Neobuzdani
tachnije......neoubuzdan dok spava...
jes dobro si svako jutro carsaf na balkon, na strik, na susenje........nocne polucije.........probudi se u vas goloj vodi![]()
![]()
![]()
![]()