"Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#76 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

supercali wrote:Pa jesu polozili su da se zvizdi gostujucoj himnoj i uzvikivanja palestine koja nema nista s nama

Svaka cast
A kao sto rece bata bhf se mnogo kurci i uzima sebi za pravo oko zasluga za svasta nesto
Ako si navijacka skupina jedne drzave nemoj mjesati politiku posebno jer je ta drzava bih u kojoj je politika teg oko vrata

Uglavnom nek bhf odjebe od mene i ja cu navijati kako ja navijam a uvijek cu osuditi njihovo ponasanje kao ovo u zenici

Ps. Ne seri ni ti sa tim kosovo je srce srbije causesku i sl
Palestina se tice mene i svakoga ko je imalo insan. Ne zbog toga sto su muslimani, to mi je iskreno najmanje bitno. Na Izrael se popisam kao cionisticku tvorevinu, samim tim na njihove simbole kao sto su himna i zastava.

Naravno da se kurcimo 8)
supercali

#77 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Ako te se tice palestina tribina nije mjesto za ispoljavanje toga
Naravno kurcite se gdje mozete a to je tribina gdje ste vi
Na drugim mjestima srecom ne mozete

Eh da zaboravih i internet gdje ste najglasniji
elcaliente

#78 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by elcaliente »

Mene intersuje zasto se nekada namjerno pravi steta repki kroz to navijanje? Nas savez nije toliko bogat da bezveze placa hiljade franka radi nekih gluposti koji nece imati nikakvog pozitivnog odjeka u svijetu. Mozda bi veci odjek imalo stvarno to kao sto je ovaj momak prije naveo da se dali podrsku Palestini kroz minute cutanja ili tako nesto. Ovako nista se nije napravilo, los imidz se dobio a pare se moraju platiti.
Poslije gostovanja Izraelu pisalo se od strane navijacki grupa pa i BHF da ste odlicno primljeni tamo i da je organizacija bila bezprijekorna i da su vam cak i flasiranu vodu djelili na putu prema stadionu, zasto onda ovo gazenje zastave kao hvala na gostoprimstvu.
Za Palestinu razumijem da se covjek sazali i svima nam je zao, ali zasto dupli moral.
Pa i Kurdi su muslimani i njih Turci ugnjetavaju ali nikada nase navijacke grupe nisu upozorile na to.
Evo uskoro igramo protiv Belgije, njihov kralj Leopolod 2 je pobio vise od 10 miliona ljudi u Africi medju njima i muslimane i to na najbrutalnije nacine, klanjem, odsjecanjem polnih organa, ruku i nogu. Dali ce BHF uspozoriti na to i gaziti Belgijsku zastavu, jer ako nemaju duplog morala i ako su na strani zrtvi naravno da bi trebali.
General_Jackson

#79 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by General_Jackson »

A1fa wrote:
supercali wrote:Pa jesu polozili su da se zvizdi gostujucoj himnoj i uzvikivanja palestine koja nema nista s nama

Svaka cast
A kao sto rece bata bhf se mnogo kurci i uzima sebi za pravo oko zasluga za svasta nesto
Ako si navijacka skupina jedne drzave nemoj mjesati politiku posebno jer je ta drzava bih u kojoj je politika teg oko vrata

Uglavnom nek bhf odjebe od mene i ja cu navijati kako ja navijam a uvijek cu osuditi njihovo ponasanje kao ovo u zenici

Palestina se tice mene i svakoga ko je imalo insan. Ne zbog toga sto su muslimani, to mi je iskreno najmanje bitno. Na Izrael se popisam kao cionisticku tvorevinu, samim tim na njihove simbole kao sto su himna i zastava.

Naravno da se kurcimo 8)
Ako je tako, gdje je onda bila podrška civilima koji stradavaju u Ukrajini, Siriji, Jemenu, Iraku, Južnom Sudanu i da ne nabrajam dalje?!
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#80 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Oni bi jos odredjivali ko treba da navija za Bosnu :roll:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#81 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by hrasno38 »

UltraMatematicar wrote:Koliko si gluposti napisao, Boze sacuvaj... govoris da je politika ta koja upravlja navijačima, a svaki vikend na desetine uhapsenih...
nebitno, necu ti palamuditi, imaj svoje misljenje, vidim da si jedan od onih koji podrzavaju vranjesa i njegovu tetovazu, brane cifute i nisu za to da se da podrska palestini. I treba da se daje, na svakom koraku, gdje god se stigne, svi da daju, i oni sto znaju za palestinu i oni sto ne znaju, al vidim da si ti neki antifa koji nam pokusava utuviti pricu o suzivotu nekom... uzivaj, svako ima pravo na svoje misljenje, i treba da ima.
Usput, navijaci su ti koji svake sedmice brane zastavu sa ljiljanim po vukojebina u Rs-u, to si zaboravio ili nisi htio napisati :thumbup:
Je li to sve sto si uspio da skontas iz gore napisanog???????
avetinja

#82 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by avetinja »

Kako vas je lik navuk'o. Otvorio temu, navaljao i što zna i što ne zna, što je istina i što nije, još malo začinio sa BiH - Izrael gdje su uvijek varnice i ispario se.
hrasno38

#83 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by hrasno38 »

A1fa wrote:
It_is_a_Leclerc wrote: Zašto bih ja učio ljude u kasnim 20-tim i ranim 30-tim da nije kulturno gaziti zastavu gostujuće reprezentacije ? To je izišlo iz disfunkcionalnih porodica, neodgojeno, zapušteno, drogirano, ogrezlo u kriminal, neuspješno i propalo po svim standardima po kojima ljudsko biće može propasti. Misliš da njima bilo ko šta može dokazati i objasniti ?! Pa nema u navijačkim grupama ekonomista, pravnika, ljekara, novinara. Nema studenata, pametne djece koja vole sport, svoj grad i državu...Nema. Sve gol huligan koji popije dvije pive klipače i šutira kante za smeće po gradu.

I tu ne mislim na navijačke klubove kakav npr. postoji u Tuzli gdje se grupa ozbiljnih ljubitelja Slobode organizovala i pomaže svom klubu u svakom mogućem smislu, već na ove što pate da negdje nekom budu bitni, pa makar to bilo i na tribinama.
E ovako pametnjakoviću, u ranim sam 30tim, član BHF-a od 2006 (onaj što plaća članarinu, ne zbog kupljene dukserice na Baščaršiji). Fakultetski obrazovan, govorim tečno engleski i njemački, radim u privatnoj firmi, neto plata 4 cifre ispred zareza (u Bosni). Ima malo zastava od kojih bi noge obrisao, jedna od tih je cionistička zastava zemlje koja vrši teror i tlači nedužne već 70 godina. Da se razumijemo, nisam antisemit niti imam išta protiv jevreja, ali Izraelu se konstantno treba stavljati do znanja da to sta oni rade nikada nece biti presuceno..

A javi se u Belgiji na slijedecem okupljanju, da te upoznam sa nasim momcima koji ce sigurno zadovoljiti tvoju potrebu za kretanjem u high society društvu visoko edukovanih persona.. 8-)
Ha cuj fakultetski obrazovan. Pa danas fakultet nema samo onaj koji nece da ga ima i onaj koji nema para da ga zavrsi. Ajmo dalje...sta kazes....dva jezika govoris...engleski i njemacki....pa tesko da danas iole obrazovan klinac ne govori ta dva jezika + japanski posto im je anime postao neka furka. Ali nejse ne omalovazavam tvoje obrazovanje ali i te kako da covjek sa takvim obrazovanjem se kao nesto pali na furku BHF-a i brisanje nogu necijim zastavama. Kad su nam obrazovani takvi onda oni bez skole su potpuno u pravu sto prave pizdarije jer oni zaista i ne znaju kao sto neko napisa ni gdje je Plaestina ni gdje je Izrael. I jos bi ono nesto stavljalo do znanja a dolazi iz drzave sa kojom svako ziv na zemlajskoj kugli se sprda. Pa kako se nece sprdati kad nam fakultetski obrazovani ljudi koji govore dva svjetska jezika razmisljaju na nivou djece iz osmogodisnje skole.
Neto plata kazes 4 cifre ispred zareza...pa to moze biti i 1000,00 KM a to i nije neka plata sa kojom bi se mogao sad ko nesto kofrciti i pokazivati neku nadmoc.
I da pun mi je kurac vise ovih "najvecih" navijaca nase reprezentacije iz svjetskih okvira. Dodju, naprave sranje i onda mi u BiH ga pusimo li pusimo. I jos se hvali da je u ranim 30-tim....da je u ranim 20-tim pa hajde, mladost ludost!!!!
A1fa

#84 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

hrasno38 wrote:
A1fa wrote:
It_is_a_Leclerc wrote: Zašto bih ja učio ljude u kasnim 20-tim i ranim 30-tim da nije kulturno gaziti zastavu gostujuće reprezentacije ? To je izišlo iz disfunkcionalnih porodica, neodgojeno, zapušteno, drogirano, ogrezlo u kriminal, neuspješno i propalo po svim standardima po kojima ljudsko biće može propasti. Misliš da njima bilo ko šta može dokazati i objasniti ?! Pa nema u navijačkim grupama ekonomista, pravnika, ljekara, novinara. Nema studenata, pametne djece koja vole sport, svoj grad i državu...Nema. Sve gol huligan koji popije dvije pive klipače i šutira kante za smeće po gradu.

I tu ne mislim na navijačke klubove kakav npr. postoji u Tuzli gdje se grupa ozbiljnih ljubitelja Slobode organizovala i pomaže svom klubu u svakom mogućem smislu, već na ove što pate da negdje nekom budu bitni, pa makar to bilo i na tribinama.
E ovako pametnjakoviću, u ranim sam 30tim, član BHF-a od 2006 (onaj što plaća članarinu, ne zbog kupljene dukserice na Baščaršiji). Fakultetski obrazovan, govorim tečno engleski i njemački, radim u privatnoj firmi, neto plata 4 cifre ispred zareza (u Bosni). Ima malo zastava od kojih bi noge obrisao, jedna od tih je cionistička zastava zemlje koja vrši teror i tlači nedužne već 70 godina. Da se razumijemo, nisam antisemit niti imam išta protiv jevreja, ali Izraelu se konstantno treba stavljati do znanja da to sta oni rade nikada nece biti presuceno..

A javi se u Belgiji na slijedecem okupljanju, da te upoznam sa nasim momcima koji ce sigurno zadovoljiti tvoju potrebu za kretanjem u high society društvu visoko edukovanih persona.. 8-)
Ha cuj fakultetski obrazovan. Pa danas fakultet nema samo onaj koji nece da ga ima i onaj koji nema para da ga zavrsi. Ajmo dalje...sta kazes....dva jezika govoris...engleski i njemacki....pa tesko da danas iole obrazovan klinac ne govori ta dva jezika + japanski posto im je anime postao neka furka. Ali nejse ne omalovazavam tvoje obrazovanje ali i te kako da covjek sa takvim obrazovanjem se kao nesto pali na furku BHF-a i brisanje nogu necijim zastavama. Kad su nam obrazovani takvi onda oni bez skole su potpuno u pravu sto prave pizdarije jer oni zaista i ne znaju kao sto neko napisa ni gdje je Plaestina ni gdje je Izrael. I jos bi ono nesto stavljalo do znanja a dolazi iz drzave sa kojom svako ziv na zemlajskoj kugli se sprda. Pa kako se nece sprdati kad nam fakultetski obrazovani ljudi koji govore dva svjetska jezika razmisljaju na nivou djece iz osmogodisnje skole.
Neto plata kazes 4 cifre ispred zareza...pa to moze biti i 1000,00 KM a to i nije neka plata sa kojom bi se mogao sad ko nesto kofrciti i pokazivati neku nadmoc.
I da pun mi je kurac vise ovih "najvecih" navijaca nase reprezentacije iz svjetskih okvira. Dodju, naprave sranje i onda mi u BiH ga pusimo li pusimo. I jos se hvali da je u ranim 30-tim....da je u ranim 20-tim pa hajde, mladost ludost!!!!
Oprostite, na koju adresu da vam dostavim diplome za verifikaciju i 3 zadnje platne liste :-)

Svako ima svoju ,,furku'', tvoja je gluma neke snobovske elite kojoj se ,,gade'' navijacki ekscesi....pretpostavljam Hrasno da si ti u pauzama slusanja Wagnerovih opera nekom slucajnoscu naletio na ovu i ostale fudbalske teme gdje stalno palamudis i filozofiras a mrsko ti se pomaknuti da ista u svom zivotu uradis konkretno... ;-)

Navodjenje mog konkretnog primjera je za francuza koji je sebi kreirao neku sliku kako jedan navijac treba da izgleda, samo jer je nekad od nekog dobio samar ko je imao dres i sal na sebi...
A1fa

#85 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

General_Jackson wrote:
A1fa wrote:

Svaka cast

Naravno da se kurcimo 8)
Ako je tako, gdje je onda bila podrška civilima koji stradavaju u Ukrajini, Siriji, Jemenu, Iraku, Južnom Sudanu i da ne nabrajam dalje?!
Polahko, bit će, 8-) cim nas izvuku u grupi sa Islamskom Državom, Rusijom i Sjevernim Sudanom
MyTao

#86 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by MyTao »

Podrzavam pljuvanje igazenje zastava... slijedeca treba da bude Turska zbog onog sto su uradili Armencima.

:|
Tomahawk11
Globalni moderator

#87 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Tomahawk11 »

Ko god dolazi na utakmicu s motivom da razbija, pali, gazi zastave, uopste da pravi probleme i zastupa neke druge interese od ekipe koju je dosao da prati - fino ga ispratiti sa stadiona, zabiljeziti i nema vise. Zato ce ostali koji sljedeci put budu imali na umu da brane prava Aboridzana na sljedecoj utakmici dobro razmisliti da li je to pravo mjesto za to.
Od prazne price ionako nema nista. Pricalo se i pred ovu utakmicu, nemojte, pa sta bi? Mi kako vidimo, nista. Da vidimo kako to vide iz UEFA-e.
A1fa

#88 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

MyTao wrote:Podrzavam pljuvanje igazenje zastava... slijedeca treba da bude Turska zbog onog sto su uradili Armencima.
Ja bih to prvo uradio, ali prvenstveno zbog onoga sta su ucinili Bosni, no to je za drugih tema...ne mogu da vjerujem koliko ste zapjenili zbog jebene izraelske rezimske zastave :|
Last edited by A1fa on 16/06/2015 12:25, edited 2 times in total.
UltraMatematicar

#89 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by UltraMatematicar »

hrasno38 wrote:
UltraMatematicar wrote:Koliko si gluposti napisao, Boze sacuvaj... govoris da je politika ta koja upravlja navijačima, a svaki vikend na desetine uhapsenih...
nebitno, necu ti palamuditi, imaj svoje misljenje, vidim da si jedan od onih koji podrzavaju vranjesa i njegovu tetovazu, brane cifute i nisu za to da se da podrska palestini. I treba da se daje, na svakom koraku, gdje god se stigne, svi da daju, i oni sto znaju za palestinu i oni sto ne znaju, al vidim da si ti neki antifa koji nam pokusava utuviti pricu o suzivotu nekom... uzivaj, svako ima pravo na svoje misljenje, i treba da ima.
Usput, navijaci su ti koji svake sedmice brane zastavu sa ljiljanim po vukojebina u Rs-u, to si zaboravio ili nisi htio napisati :thumbup:
...
Last edited by UltraMatematicar on 16/06/2015 12:25, edited 1 time in total.
UltraMatematicar

#90 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

UltraMatematicar wrote:
hrasno38 wrote:
Imao bih ja jos dosta toga napisati, ali mi se neda naglabati sa vama, navijanje se ne moze objasniti na forumu. Iz njegovog posta se vidi da je o navijačima slusao preko portala i vijesti, koji svakodnevno crnce navijace. Kad treba crnciti navijace onda svi skacu i svi iznose neka svoja misljenja, a kada treba nesto dobro napisati onda se svi povuku u fazonu "ma ima dobrih al nije to to". Zaboravljate ko je najvise pomagao kada su bile poplave, ko je zasukao rukave, kopao,cistio, skupljao pakete, pare, slao u gradove, dok je pola vas ovdje sjedilo za kompjuterom i komentarisali iste te poplave, blatili drzavu kako ne pomaze, a isti se ko i oni, sjedili ste po kucama. Lako je palamuditi na internetu i biti pametan. Bilo je jos dosta stvari i humantiranih akcija koje su organizovali navijaci sirom Balkana, al to niko ne spominje, jer to ocito nije bitno, bitno je samo gledat crnu stranu...

"Aj izađi malo napolje, tamo gdje je akcija,
da vidis stvarnost van novinskih redakcija,
da cujes, iz prve ruke, kako stoje stvari,
pa da vratimo se nazad vrijednostima starim !"
A1fa

#91 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

Tomahawk11 wrote:Ko god dolazi na utakmicu s motivom da razbija, pali, gazi zastave, uopste da pravi probleme i zastupa neke druge interese od ekipe koju je dosao da prati - fino ga ispratiti sa stadiona, zabiljeziti i nema vise. Zato ce ostali koji sljedeci put budu imali na umu da brane prava Aboridzana na sljedecoj utakmici dobro razmisliti da li je to pravo mjesto za to.
Od prazne price ionako nema nista. Pricalo se i pred ovu utakmicu, nemojte, pa sta bi? Mi kako vidimo, nista. Da vidimo kako to vide iz UEFA-e.
Cuj sta bi? Pa nije bilo fasistickih parola ni poziva koje bi svi jedva docekali, od komsija u Srbiji i Hrvatskoj do Izraelaca samih....na to se dobro pazilo i kad bi kakva pijana budala i krenula da se nesto dere, takvi su sasjeceni u startu...

Gazenje zastave, zvizdanje himni, to je minimum sta su mogli ocekivati....opet kazem, publika u Zenici cista 10ka, osim onih na jugu koji se pomarisase izmedju sebe zbog nekog razloga..
OpijumKrajiski

#92 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by OpijumKrajiski »

Uspjeli ste djelomično uništiti temu. Ovdje ne pričamo O TURCIMA, JEVREJIMA, GENOCIDU NAD ARMENIMA itd itd. Postoje teme za to.. Jevreje i ove incidente sam samo spomenuo da bi pokazao kakvo je generalno razmišljanje tih grupa.

O čemu pričamo?
Pričamo o nekome ko za sebe sa 28 godina kao glavni životni uspjeh kaže da je navijač. Pričamo o pojmu "VOĐA NAVIJAČA".

Ajde izdvojite svojih par minuta i pogledajte ovo....Ono što se trenutno dešava u Srbiji će doći i u Bosnu.. a vođe postaju mali bogovi.

hrasno38

#93 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by hrasno38 »

hrasno38 wrote:Ha cuj fakultetski obrazovan. Pa danas fakultet nema samo onaj koji nece da ga ima i onaj koji nema para da ga zavrsi. Ajmo dalje...sta kazes....dva jezika govoris...engleski i njemacki....pa tesko da danas iole obrazovan klinac ne govori ta dva jezika + japanski posto im je anime postao neka furka. Ali nejse ne omalovazavam tvoje obrazovanje ali i te kako da covjek sa takvim obrazovanjem se kao nesto pali na furku BHF-a i brisanje nogu necijim zastavama. Kad su nam obrazovani takvi onda oni bez skole su potpuno u pravu sto prave pizdarije jer oni zaista i ne znaju kao sto neko napisa ni gdje je Plaestina ni gdje je Izrael. I jos bi ono nesto stavljalo do znanja a dolazi iz drzave sa kojom svako ziv na zemlajskoj kugli se sprda. Pa kako se nece sprdati kad nam fakultetski obrazovani ljudi koji govore dva svjetska jezika razmisljaju na nivou djece iz osmogodisnje skole.
A1fa wrote:Oprostite, na koju adresu da vam dostavim diplome za verifikaciju i 3 zadnje platne liste :-)

Svako ima svoju ,,furku'', tvoja je gluma neke snobovske elite kojoj se ,,gade'' navijacki ekscesi....pretpostavljam Hrasno da si ti u pauzama slusanja Wagnerovih opera nekom slucajnoscu naletio na ovu i ostale fudbalske teme gdje stalno palamudis i filozofiras a mrsko ti se pomaknuti da ista u svom zivotu uradis konkretno... ;-)

Navodjenje mog konkretnog primjera je za francuza koji je sebi kreirao neku sliku kako jedan navijac treba da izgleda, samo jer je nekad od nekog dobio samar ko je imao dres i sal na sebi...
Ma da iskreno kazem jebe mi se da imas i tri doktorata kad ti je razmisljanje na nivou zavrsenog kursa. Meni se gadi sve sto se desava u sportu a nema veze sa sportom pa tako i vasa preseravanja. Ne sporim ja da medju vama ima sjajnih ljudi ali ne kaze se dzaba "s kim si onakav si". Figurativno receno....kada ti kao visokoobrazovan covjek dozvolis da te na tribini kao vodi krusko koji od skole ima samo citanku i 10 zuba u glavi onda se poseri na to svoje obrazovanje. kad ti kao visokoobrazovan covjek pljesces nekom debilu koji skace po zastavi druge drzave a svjestan si da ce to skupo kostati tvoju drzavu onda koja je razlika izmedju tebe i tog majmuna?????
Sta treba da ja uradim konkretno sa svojih 50 godina nego da vam kao neko koji je prosao u zivotu puno puno vise od vas skrenem paznju na stavri koje ne valjaju. I sam cu rado prihvatiti kritike od mladjih ljudi ako imaju osnove jer ne znaci uvijek stariji i pametniji.
Ne zaista ja bih bi presretan da i mi navijacki postanemo Engleska pa da drotovi par puta ubiju u pojedincima volju za zivotom sto batinama sto kaznama pa da tih recimo 10-20.000 mogucih franaka kazne za NS BiH stigne onom majmunu sto skace po zastavi.
i OK nisam ja covjek koji podrzava Izrael a ne podrzava Palestinu nego covjek koji podrzava civilizacijaske norme. kao sto neko napisa...hocemo li pod noge i Tursku zastavu radi genocida nad Armenima??????
supercali

#94 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Evo jos jednog ultrasa casual ovo ono
Kakve poplave i kakvi navijaci
O cemu ti baljezgas?
Pirija

#95 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Pirija »

dzaba vam diplome kad ste krezavi....
UltraMatematicar

#96 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

supercali wrote:Evo jos jednog ultrasa casual ovo ono
O cemu ti baljezgas?
ispravi me ako u necemu grijesim, hajde, sta sam pogresno rekao ili slagao?
supercali

#97 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Protiv rusa cecensku
Protiv kine moze tibet moze tajvan
Sta smo trebali protiv argentine brazilsku?
OpijumKrajiski

#98 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by OpijumKrajiski »

Velibor Dunjić.... 29 godina... optužbe za ubistvo, pucanje na policajca, 40 krivičnih prijava, na kraju izrešetan na splavu prošle godine.

0 dana radnog staža, vozi luksuzni BMW, a uspio završiti i privatni menadžment.. pravi intelektualac, zar ne?

Image

Šta su uradili navijači? Uzeli njegovu sliku, nabacili na zastavu.. i on im postao novi idol, evo zastave:

Video je pun tužnih videa prisjećanja na ovog nasilnika i huligana... ostaje im izgleda u srcima...

Pa jesu ono fukare skoro klicali i uzvikivali tipu iz njihove grupe koji je ubio ženu, rukomet ili košarka čini mi se..
supercali

#99 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

UltraMatematicar wrote:
supercali wrote:Evo jos jednog ultrasa casual ovo ono
O cemu ti baljezgas?
ispravi me ako u necemu grijesim, hajde, sta sam pogresno rekao ili slagao?
Slagao si u vezi navijaca da su prvi krenuli da ciste i da.pomazu poplavljenim podrucjima
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#100 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Nije ni meni odgovorio na pitanje otkud BHF pravo da odredjuje ko moze i na koji ce nacin navijati za reprezentaciju BiH.
Post Reply