Poredim se s njegovom bivsom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
MercyfulFate1989
#76 Re: Poredim se s njegovom bivsom
Da je išta valjala ne bi bila bivša

- dust in the wind
#77 Re: Poredim se s njegovom bivsom
mislis?MercyfulFate1989 wrote:Da je išta valjala ne bi bila bivša![]()
![]()
![]()
-
arslanbey
#78 Re: Poredim se s njegovom bivsom
da je valjala cemu nebi je izradio ha yadust in the wind wrote:mislis?MercyfulFate1989 wrote:Da je išta valjala ne bi bila bivša![]()
![]()
![]()
-
MercyfulFate1989
#79 Re: Poredim se s njegovom bivsom
dust in the wind wrote:mislis?MercyfulFate1989 wrote:Da je išta valjala ne bi bila bivša![]()
![]()
![]()
Bivšim se treba zahvaliti što nisu valjale
- walter kurtz
#80 Re: Poredim se s njegovom bivsom
Da si prava zena pozvala bi je utroje 
- ho oponopono
#81 Re: Poredim se s njegovom bivsom
...uuu kad mi se pocne izmotavati kao zivcira ga ta spika...a uredu je ispricati mu sve o tvojim frajerima i o tvome zivotu to se podrazumijeva...
... ali kad trazis povratnu info, ma nema sto jezika aman, ti si bolesna ovo, ono a koji se klinac duris ako te ne dotice, da je pregrmio to ne bi tersao o tome...vec bi najnormalnijim tonom sve ispricao sto te zanima jer koji klinac imas sta tajiti u jednom odnosu svakako sve se sazna kad tad...
...ma mars u pizdu materinu( bez da prostis) i uvijek se ispostavi da mi on sa razlogom bude bivsi i da nije onakav kakvim se izdaje ...pak jedno govori, drugo misli a trece radi...
... ali kad trazis povratnu info, ma nema sto jezika aman, ti si bolesna ovo, ono a koji se klinac duris ako te ne dotice, da je pregrmio to ne bi tersao o tome...vec bi najnormalnijim tonom sve ispricao sto te zanima jer koji klinac imas sta tajiti u jednom odnosu svakako sve se sazna kad tad...
...ma mars u pizdu materinu( bez da prostis) i uvijek se ispostavi da mi on sa razlogom bude bivsi i da nije onakav kakvim se izdaje ...pak jedno govori, drugo misli a trece radi...
-
Gabrielo
#82 Re: Poredim se s njegovom bivsom
Sta sve zene rade zbog straha od samoce.ZenaZbrkovima wrote:ćiribiribela wrote:ZenaZbrkovima wrote: jes'![]()
umjesto pravog napravi lazni i dodaj je u raju![]()
Ja bivse stalkam samo kad mi zafali samopouzdanja i sve u sebi govorim, eeee moj ti, koja sam ti ja lutrija, lu-tri-ja![]()
![]()
Ko nikad nije stalk'o nek' baci prvi kamen.
za sve bivse koje sadie_forever uhodi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#83 Re: Poredim se s njegovom bivsom
Predlazem orgijewalter kurtz wrote:Razbijte ljubomoru soft swingom prvo pa kasnije i pravim
- HAVANA
#84 Re: Poredim se s njegovom bivsom
dust in the wind wrote:lijepo se porediti, mozda skontas kakva trebas biti.hehhehe.
Al ne mogu sise narast.Ja od svih ozenio onu s najmanjim sisama.
Sjooo
- insomnia78
#85 Re: Poredim se s njegovom bivsom
HAVANA wrote:dust in the wind wrote:lijepo se porediti, mozda skontas kakva trebas biti.hehhehe.
Al ne mogu sise narast.Ja od svih ozenio onu s najmanjim sisama.![]()
Sjooojebace mi mater ako procita
![]()
Ha ja,dosta sam je falio,da je narezilim malo.
Mogu ba, ima ono belgijsko pivo ka'e rastu sise od njeg
- Ramzess Veliki
#86 Re: Poredim se s njegovom bivsom
Kad hoćeš da se praviš važan ...
Ovo moram ispričati ...
Završim u krevetu sa jednom dobrom prijateljicom (nekad davno), dugo smo se ujedali ko je bolji u krevetu i ... joooj bilo je za sjećanja, u neka doba mi kaže da kakva sam životinja, da ne može više. I tako ja sav važan, opuštena priča, i ja moram usrat' pa počnem priču za jednog poznanika sa kojim je bila.
- Jaooo ... on kad se skinuo, nije mi trebala predigra, odmah sam se ovlažila a bio mu je opušten ... kad se digne to je čudovište od 34 cm, danima sam hodala kao da sam konja jahala ...
Sorry, jesmo li počeli o onome da je tehnika važnija od veličine ???
Ovo moram ispričati ...
Završim u krevetu sa jednom dobrom prijateljicom (nekad davno), dugo smo se ujedali ko je bolji u krevetu i ... joooj bilo je za sjećanja, u neka doba mi kaže da kakva sam životinja, da ne može više. I tako ja sav važan, opuštena priča, i ja moram usrat' pa počnem priču za jednog poznanika sa kojim je bila.
- Jaooo ... on kad se skinuo, nije mi trebala predigra, odmah sam se ovlažila a bio mu je opušten ... kad se digne to je čudovište od 34 cm, danima sam hodala kao da sam konja jahala ...
- HAVANA
#87 Re: Poredim se s njegovom bivsom
Dje ja sprcah sedam godina u belgiji a ne odoh u nabavkuinsomnia78 wrote:HAVANA wrote:dust in the wind wrote:lijepo se porediti, mozda skontas kakva trebas biti.hehhehe.
Al ne mogu sise narast.Ja od svih ozenio onu s najmanjim sisama.![]()
Sjooojebace mi mater ako procita
![]()
Ha ja,dosta sam je falio,da je narezilim malo.
![]()
![]()
![]()
![]()
Mogu ba, ima ono belgijsko pivo ka'e rastu sise od njeg
- insomnia78
#88 Re: Poredim se s njegovom bivsom
Hahah
Ma jok, ba
Zove se Bozha, nije valjda sipac pravio
Napravljeno kao pomoc u ishrani dojilja al je navodno kao nus pojava primjecen rast grudi pa...
Ilustracija

Ma jok, ba
Zove se Bozha, nije valjda sipac pravio
Napravljeno kao pomoc u ishrani dojilja al je navodno kao nus pojava primjecen rast grudi pa...
Ilustracija

- HAVANA
#89 Re: Poredim se s njegovom bivsom
A moja radler pije,il vino.Jebo li je radler. 
-
Pirija
#90 Re: Poredim se s njegovom bivsom
moras mu bit bolja nego sto je ta bivsa hanuma bila
ne valja s konja na magarca prelazit...
ne valja s konja na magarca prelazit...
-
razonoda
#91 Re: Poredim se s njegovom bivsom
[quote="Ramzess Veliki"]Kad hoćeš da se praviš važan ...
Ovo moram ispričati ...
sta je OVO . TI kao da si potpisivao ugovor o kupovini kuce.
tako intimno -tako profesionalno
Ovo moram ispričati ...
sta je OVO . TI kao da si potpisivao ugovor o kupovini kuce.
tako intimno -tako profesionalno
- Njanjavi
#92 Re: Poredim se s njegovom bivsom
E moj ramke, ovo koke kazu bolan kad sivonja upire ko mazlum a ne zna guzit.Ramzess Veliki wrote:Kad hoćeš da se praviš važan ...
Ovo moram ispričati ...![]()
![]()
![]()
![]()
Djes vidio da zemsko kaze nemre vise sexa
- Aurelia Bronski
#93 Re: Poredim se s njegovom bivsom
De suti bolan, daj da je udomimo kod ovoga.Njanjavi wrote:Halali se ti od te veze, prnula si u chabar.
Sad che lagano crvic da nagriza psihu, i kolko god ga usutkavas, isplivace na desetim sitnicama.
Jbga sama si kriva, shta barches i chachkas sta ne treba.
Svaka bivsha je bivsha sa razlogom, i treba da respektujes proslost neciju bez trpanja nosingera u to.
Odvratno mi je takvo ponasanje zena.
U protivnom eto nam 4529 tema o prekidima i sta jesti da srce manje boli
- Njanjavi
#94 Re: Poredim se s njegovom bivsom
Aurelia Bronski wrote:De suti bolan, daj da je udomimo kod ovoga.Njanjavi wrote:Halali se ti od te veze, prnula si u chabar.
Sad che lagano crvic da nagriza psihu, i kolko god ga usutkavas, isplivace na desetim sitnicama.
Jbga sama si kriva, shta barches i chachkas sta ne treba.
Svaka bivsha je bivsha sa razlogom, i treba da respektujes proslost neciju bez trpanja nosingera u to.
Odvratno mi je takvo ponasanje zena.
U protivnom eto nam 4529 tema o prekidima i sta jesti da srce manje boli
Ma zvacemo joj mensu
- Aurelia Bronski
#95 Re: Poredim se s njegovom bivsom
Al' mora voljeti kanaFuNjanjavi wrote:![]()
![]()
![]()
Ma zvacemo joj mensu
Ne voli Menso kad ona samo dvaput vrisne
- Njanjavi
- ho oponopono
#97 Re: Poredim se s njegovom bivsom
...ma joj sve ima gore od goreg draga moja, jos kad te stane porediti sa ex...sadie_forever wrote:Imam problem,poredim se s bivsom njegovom(mislim ima ih vise ali meni zapala za oci ta zadnja prije mene) uglavnom svaki dan ulazim na njen profil..bolesno znam
kako se boriti protiv ovoga..on mi je objasnio da veza nikada nije bila ozbiljna,a sad vec ne smijem da spominjem vise jer ide mu na zivce
-
nightvision
#98 Re: Poredim se s njegovom bivsom
A jest to kod zena sve nesto komplikovano. Muski, kad se hoces porediti, lijepo pitas "jel' veci moj il' njegov". Ona kaze tvoj, i mirna bosna, jos ga sutra moRes zajebavat kad ga sretnes na ulici.ho oponopono wrote:...ma joj sve ima gore od goreg draga moja, jos kad te stane porediti sa ex...sadie_forever wrote:Imam problem,poredim se s bivsom njegovom(mislim ima ih vise ali meni zapala za oci ta zadnja prije mene) uglavnom svaki dan ulazim na njen profil..bolesno znam
kako se boriti protiv ovoga..on mi je objasnio da veza nikada nije bila ozbiljna,a sad vec ne smijem da spominjem vise jer ide mu na zivcei
-
Tirkiz
#99 Re: Poredim se s njegovom bivsom
de nam koju sliku nabaci...barem tijelo da i mi procjenimo...ja vec nekako vrlo specificno zamisljam tu bivsu 
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#100 Re: Poredim se s njegovom bivsom
ja sam samo Otaj Dećku ulazio na profil više od tri puta dnevno i jednoj maloj što ima dobra stopala dva puta jer je to optimalno. imaš problem, predlažem ti da skineš neki program koji uhodi računare i kad izjebeš frajera instaliraj to pa provjeri da li on gleda njene dojke dok je sam na mrezi.