Danguba wrote:nema ih jos...mora da su na FB lajkuju
saĆe najezda
Danguba wrote:nema ih jos...mora da su na FB lajkuju
Pa je li si bre racionalan ?!razonoda wrote:Nedavno je bilo u novinama o Oricu i Vasvijine izjave kako to Srbija mora da povuce.
Ocigledno ga je ona nasamarila.
Ima pravo da putuje a kao sto vidis ima pravo neko i da ga UHAPSI.
Ma oni postupaju prema potjerniciL u c i f e r wrote:Citam clanak o Durakovicu.
Koje su i oni Svicarci ksenofobne pickice...
Jeste i Svicarska nije clanica EU.Progressive House wrote:Interpolu je sjedište u Švici? jel tako
U ovo bih povjerovao da se radi o prvoj lakrdiji koju je srbijansko tuzilastvo priredilo interpolu.insomnia78 wrote:Ma oni postupaju prema potjerniciL u c i f e r wrote:Citam clanak o Durakovicu.
Koje su i oni Svicarci ksenofobne pickice...
Nemaju oni pojma ko je Naser i sta se dogadja sa citavom tom pricom
Nije, u LyonuProgressive House wrote:Interpolu je sjedište u Švici? jel tako
O'zone wrote:Ne BiH da budem padobranac ali Jel iko od nadležnih provjerio da li je povučena Interpolova potjernica?
Mislim lako je govoriti da potjernica ne važi nakon oslobađajuće presude ali da li je iko provjerio Jel na potjernicu ili nije.
Pa ministarstvo pravde, osa, sipa, MVP, sud, tuzilastvo,sta ja znam ko god je zadužen za torazonoda wrote:O'zone wrote:Ne BiH da budem padobranac ali Jel iko od nadležnih provjerio da li je povučena Interpolova potjernica?
Mislim lako je govoriti da potjernica ne važi nakon oslobađajuće presude ali da li je iko provjerio Jel na potjernicu ili nije.Nadlezni ? Na koga mislis.
O njemu se brine Vasvija koju neko placa. Ko ?
bosan wrote:Vecih heroja u ratu i vecih supaka u miru kao sto smo mi ,ja mislim da nema na ovoj planeti. Srbija ne prestaje sa napadima a mi smo se vec odavno prestali braniti. Nek nas jebu kad smo supci i kad smo izabrali jos vece supke da nas vode i predstavljaju.
Progressive House wrote:živa istina
sad' trebamo udariti kontru i proganjati srbe širom EU
Hajde deProgressive House wrote:živa istina
E jesi dosadan sa tim babunima. Da nemaš jednog u kući?emillio estevez wrote:Hajde deProgressive House wrote:živa istina
Doma ih ne mozes ,kamoli u Europi.
Neka babuni iz Sirije to rjese.
Trebao je pitati tebe za mišljenje.General War wrote:a koji ce racku u svici, lakse i blize je da je otisao u srebrenicu
Da daaldinjo wrote:E jesi dosadan sa tim babunima. Da nemaš jednog u kuči?emillio estevez wrote:Hajde deProgressive House wrote:živa istina
Doma ih ne mozes ,kamoli u Europi.
Neka babuni iz Sirije to rjese.
Bošnjaci odavno ne drže ni do vjere, kulture, jezika, prošlosti, nacionalnosti. Jednom riječju "popucali po svim šavovima".bosan wrote:Vecih heroja u ratu i vecih supaka u miru kao sto smo mi ,ja mislim da nema na ovoj planeti. Srbija ne prestaje sa napadima a mi smo se vec odavno prestali braniti. Nek nas jebu kad smo supci i kad smo izabrali jos vece supke da nas vode i predstavljaju.
ALI.kad je po ---djepu--- BIKGO ili KONZUM. reaguju.aldinjo wrote:Bošnjaci odavno ne drže ni do vjere, kulture, jezika, prošlosti, nacionalnosti. Jednom riječju "popucali po svim šavovima".bosan wrote:Vecih heroja u ratu i vecih supaka u miru kao sto smo mi ,ja mislim da nema na ovoj planeti. Srbija ne prestaje sa napadima a mi smo se vec odavno prestali braniti. Nek nas jebu kad smo supci i kad smo izabrali jos vece supke da nas vode i predstavljaju.