NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN
- Šveđanin
#76 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN
Nema sanse da OBN uzme NBA kad to danas drze mnogo ozbiljniji igraci.
Generalno sportklub i arenasport su pokupovali sve bitnije stvari iz svijeta sporta, tako da..
Generalno sportklub i arenasport su pokupovali sve bitnije stvari iz svijeta sporta, tako da..
-
Sunny-7
#77 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN
dječak sa šibicama wrote:Mala nevjesta je vrh vrhova, ta serija postoji valjda 15 godina, ona stara baka je vec trebala tri puta umrijeti.
Jednom sam se natjerao da pogledam 15 minuta jedne epizode, u to 15 minuta bile su ravno dvije scene... prvo kamera zumira njega, nekog tamo sta ja znam ko je, dramaticna muzika, tam tam tamaaaaaaa, pa ga zumira jos vise, on ima neki stravicni izraz lica... onda kamera zumira nju, i opet muzika tam tam tamaaaaa, pa je zumira jos vise, njena faca je tragicna, samo sto ne zaplace, onda vrati na njega, pa na nju, to traje 15 minuta i u to ce reklame.
Ko to prati, meni nije jasno.
Zamisli rezisera serije, daje upute ekipi, grupna scena, masa Indijaca i Indijki u prostoriji... Napeto je, zadrzite taj zaprepasteni izraz lica brat-bratu 20 minuta, zoom na jedno, pa zoom na drugog, treceg...17-og, a izmedju krupnog plana tih faca muzicka podloga: prasak, dramaticno da ne moze bit dramaticnije!
I ono ljuljanje, micanje glavom, bradom, ne kontam...
- avetinja
#78 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN
Indijske serije zaslužuju najveću medijsku pažnju, jer su najrealnije. Nema tu da u toku serije izbace naslov "Nakon dvije godine", već radnja teče tačno toliko dok se ne desi željeni scenario. Nema tu nenadanih smrti glumaca. On otpada iz scenarija tek onda kada zaprave ispusti dušu. Ustalom, ekonomične su. Nema tu mnogo šminkanja, već joj samo udare onaj pečat na čelo i na scenu. Garderoba ne mora biti skupocjena, čak naprotvi. Malo bolje zavjese mogu poslužiti kao haljine.
-
kakavdanakneiskustvu
#79 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN
Šveđanin wrote:Nema sanse da OBN uzme NBA kad to danas drze mnogo ozbiljniji igraci.
niko ovdje to nije ni spomenuo koliko sam upratio
- Thorgerson
#80 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN
Pa generalno OBN je uvijek imao karina program, ali su nekako odradili i dobre stvari koji se sigurno svi sjecaju.
NBA i NBA Action na OBN-u nisam propustao. Sto se toga tice fkt su jaki bili.
Zatim onaj show sto je Amel pobijedio, generalno nije bilo tih emisija, pa je bilo i zanimljivo. Vec danas to je isfurano. Plus sto je sam show bio ok, pjevali su super pjesme vecina.
I onaj rat bendova je isto bio zanimljiv.
Ne znam, sto se tice ostalog programa i ne sjecam ga se pretjerano. Bilo je ponekad nekih filmova, nesto, ali tankosava.
Zatim onaj show sto je Amel pobijedio, generalno nije bilo tih emisija, pa je bilo i zanimljivo. Vec danas to je isfurano. Plus sto je sam show bio ok, pjevali su super pjesme vecina.
Ne znam, sto se tice ostalog programa i ne sjecam ga se pretjerano. Bilo je ponekad nekih filmova, nesto, ali tankosava.
- sheilak
#81 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN
Hajvan wrote:sheilak wrote:da, al nemaju mjere u reklamama. a vecinom su to lose, nekvalitetne, haman pijacne reklame (dakle, domace), repetitivne do besvijesti i nekako sizofrene.al nije samo obn tu problem. ja uopce ne gledam nase tv.
sheilak wrote:isto.johnlock071 wrote:Ne gledam TV i nije mi jasno kako ta tehnologija nije propala.
pa jel' gledaš ili ne gledaš?
pa ne gledam.
- dječak sa šibicama
#82 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN
Prvi su uveli Velikog brata na nasim prostorima, trajalo jedan vikend, pobijedio neki tip iz BeogradaThorgerson wrote:Pa generalno OBN je uvijek imao karina program, ali su nekako odradili i dobre stvari koji se sigurno svi sjecaju.
Ali najjaci su bili NTV99, Hayat i TV Vogosca nakon rata, pustanje tada najnovijih filmova sa VHS kaseta svaku noc
-
kakavdanakneiskustvu
#83 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN
Thorgerson wrote:Pa generalno OBN je uvijek imao karina program, ali su nekako odradili i dobre stvari koji se sigurno svi sjecaju.
tad im je vlasnik bio ivan ćaleta čini mi se kao i novoj tv pa su te music talente i kopirali sa nove tv,i fakat su dobro uboli sa tim
- Anestezija
#84 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN
Sevap ukinut sve kanale gdje je turbofolk,pa ove farme,pa ove indijke s tackurinama,serije 6 sati traju,naruci drva u utorak dođu joj u petak.Ostavit Discovery, nek djeca uče od malena neke normalne stvari 
-
bumerangss
#85 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN
slazem se, udavise sa reklamama a pogotovo one medicinske sa prosirenim venama, graviolom...
iako ja gledam telering (ovisno o gostu), dejanu (ovisno o temi) i stol za 4 i to kad mi vrijeme dopustsa
iako ja gledam telering (ovisno o gostu), dejanu (ovisno o temi) i stol za 4 i to kad mi vrijeme dopustsa
-
RtrnOfSalisbury
#86 Re: NAJGORA TV U REGIONU --TV OBN
nest kontam mogli bi uradit i neku koprdukciju sa indijom: sinan sakic, saban saulic i ostali sabani kao specijalni gosti. pa to bi se gledalo na stadionima