Mr.Robot

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
karanana

#76 Re: Mr.Robot

Post by karanana »

upravo sam ugasio 4. epizodu (3. bez pilota) u 30. minuti i zavrsio sam sa ovim sranjem.

nakon pilota koji je bio sasvim solidan i obecavajuci, ovo je sve krenulo nizbrdo. onaj okac mi nije nikako bio simpatican ali ovo sto sam u 4. vidio, pa dosta jebemu majku. zaboli me neka stvar za njegove tripove i halucinacije. osim toga, prica ne vodi nigdje a mogla se fino razviti nakon pilota ili cak prve epizode (2. ako racunamo da je pilot prva). ovo sad je jedna velika karinana. losa gluma, bezveze dijalozi i price, plot je neka mjesavina ne znam ni ja cega, mozda v for vendetta, hackersa, ne znam, mozda matrixa, fight cluba (ako je c. slater zaista okchev imaginary friend)....kita sve u svemu i veliko razocarenje. moguce je da ce mozda ponovo i izaci serija na nesto, ali ja sam s njom svrsio. moguce da ova hackovanja, droge, tripovi i nisu moj neki fah i serija mozda nije za svakoga a mozda se nekoj raji ovo svidja ali meni je chundara i patnja i smor za gledat.
jastuk1

#77 Re: Mr.Robot

Post by jastuk1 »

karanana wrote:upravo sam ugasio 4. epizodu (3. bez pilota) u 30. minuti i zavrsio sam sa ovim sranjem.

nakon pilota koji je bio sasvim solidan i obecavajuci, ovo je sve krenulo nizbrdo. onaj okac mi nije nikako bio simpatican ali ovo sto sam u 4. vidio, pa dosta jebemu majku. zaboli me neka stvar za njegove tripove i halucinacije. osim toga, prica ne vodi nigdje a mogla se fino razviti nakon pilota ili cak prve epizode (2. ako racunamo da je pilot prva). ovo sad je jedna velika karinana. losa gluma, bezveze dijalozi i price, plot je neka mjesavina ne znam ni ja cega, mozda v for vendetta, hackersa, ne znam, mozda matrixa, fight cluba (ako je c. slater zaista okchev imaginary friend)....kita sve u svemu i veliko razocarenje. moguce je da ce mozda ponovo i izaci serija na nesto, ali ja sam s njom svrsio. moguce da ova hackovanja, droge, tripovi i nisu moj neki fah i serija mozda nije za svakoga a mozda se nekoj raji ovo svidja ali meni je chundara i patnja i smor za gledat.
Upravo tako. Katastrofa. Počeo gledati od 1 sve u komadu do 4-te epi. Prve 2 ok, 3. smor, 4. karastrofa od fuša i niđe ničega. Nema ništa da se uhvatiš da valja - neorginalno, dosadno, ni dosta solidna gluma ne spasi ovo utjelovljenje egoizma. Fuj, fuj, fuj...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#78 Re: Mr.Robot

Post by Velkoski »

sranje serija od prve epizode.

glupa, nepovezana i dosadna priča. nema čak ni dobre trebe pa da zbog nje gledam. aufviderzen :D
harač

#79 Re: Mr.Robot

Post by harač »

se*ete ko foke, nije loša :D

posebno u poređenju s ponudom
relativno84

#80 Re: Mr.Robot

Post by relativno84 »

Prica ide gore dole :-) samo jedno je konstantno :D

Image
__Phoenix__

#81 Re: Mr.Robot

Post by __Phoenix__ »

Vjerovatno najbolja serija ove godine...
dezurni_ucenik

#82 Re: Mr.Robot

Post by dezurni_ucenik »

Zadovoljan sam sa 4-tom epizodom. :thumbup: .Kome je dosadno eno nek gleda True Detective 2 :lol:
karanana

#83 Re: Mr.Robot

Post by karanana »

ne valjaju ni jedna ni druga.
valja cekat fargo i better call saul.
dezurni_ucenik

#84 Re: Mr.Robot

Post by dezurni_ucenik »

USA Network is giving a major vote of confidence to its new series Mr. Robot. Hours before the hacking drama premieres tonight, the network has renewed it for a second season of at least 10 episodes.
nema me tamo

#85 Re: Mr.Robot

Post by nema me tamo »

Ma znalo se da ce biti i druga sezona..
Meni je serija malo je reci vrh, samo me iznerviralo sto su vise od pola epizode bacili na narkomanski trip.
dezurni_ucenik

#86 Re: Mr.Robot

Post by dezurni_ucenik »

nema me tamo wrote:Ma znalo se da ce biti i druga sezona..
Meni je serija malo je reci vrh, samo me iznerviralo sto su vise od pola epizode bacili na narkomanski trip.
Htjeli da pokazu sve njegove slabosti. Da je on, koliko god bio moralan lik, ipak podlozan nekim negativnostima.
Tyke

#87 Re: Mr.Robot

Post by Tyke »

dezurni_ucenik wrote:
Htjeli da pokazu sve njegove slabosti. Da je on, koliko god bio moralan lik, ipak podlozan nekim negativnostima.
Sve je to ok, ta paranoja i povlacenje u sebe pa zbog toga i ovisnost o drogama, ali previse je tripa ubaceno u seriju, sve sporija i sporija radnja. I ja sam ocekivao vise, pogotovo nakon pilota.

Ima li neka jaca serija na fazon hackovanja, da je brza?
dezurni_ucenik

#88 Re: Mr.Robot

Post by dezurni_ucenik »

Tyke wrote:
dezurni_ucenik wrote:
Sve je to ok, ta paranoja i povlacenje u sebe pa zbog toga i ovisnost o drogama, ali previse je tripa ubaceno u seriju, sve sporija i sporija radnja. I ja sam ocekivao vise, pogotovo nakon pilota.

Ima li neka jaca serija na fazon hackovanja, da je brza?
Od serija ne znam. Od filmova tu su Hackers sa Angelinom Jolie i Net sa Sandrom Bullock.
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#89 Re: Mr.Robot

Post by Decerto »

dobra peta epizoda pa vi pricajte :D
nema me tamo

#90 Re: Mr.Robot

Post by nema me tamo »

Dobra, dobra..
deyan

#91 Re: Mr.Robot

Post by deyan »

M-o-n-s-t-r-u-o-z-n-a serija, poslednja u nizu (5) je pravo malo savrsenstvo (nisam trepn'o).
Ne razumem majstore koji posle svake epizode nesto zakeraju, ovde se ide korak po korak i na kraju svode pravi računi.
Rami Malek "vozi" za 10, ako postoji savrsena gluma, svake srede, ovaj čovek nam to vesto demonstrira (doduse, ni ostali ne zaostaju, u ograničenju svojih likova).
U rangu najboljih, sa nadom da usput neće nesto uprskati.

I ne slusajte razne karanane i karabanane, kojima je apoteoza komad golog dupeta i kadar dobro napumpanih sisa, pogotovo kad, već posle pola sata "otkače" u nemogućnosti da pohvataju ko je ko i sta se zapravo u seriji zbiva.
Last edited by deyan on 26/07/2015 15:51, edited 1 time in total.
__Phoenix__

#92 Re: Mr.Robot

Post by __Phoenix__ »

Jednostavno je dobio ulogu života, kao Heath Ledger Jokera ili Keanu Reeves kao Neo, teško da može "bolje" s obzirom kakav je u stvarnosti https://www.youtube.com/watch?v=pb7OGhsUsnA
natt

#93 Re: Mr.Robot

Post by natt »

__Phoenix__ wrote:Jednostavno je dobio ulogu života, kao Heath Ledger Jokera ili Keanu Reeves kao Neo, teško da može "bolje" s obzirom kakav je u stvarnosti https://www.youtube.com/watch?v=pb7OGhsUsnA
Sta god mislio pod tim "s obzirom kakav je u stvarnosti" meni je u 4 minute intervjua savrsen. :D
__Phoenix__

#94 Re: Mr.Robot

Post by __Phoenix__ »

Tjeskobno djeluje i u stvarnosti :x
karanana

#95 Re: Mr.Robot

Post by karanana »

slusajte mene. serija je kita!
pogledajte malo deyine preporuke i vidjecete da covjek tripuje vise od okca sa nekakvim nadrealisticko-kvaziumjetnickim prijedlozima od filmova....
tripuje. mozda se zato i nalazi sa okchevim likom i djelom.
i naravno da su guzovi i sise zakon a postene guzice i sise u ovoj seriji nema. i to joj je minus.
cassius

#96 Re: Mr.Robot

Post by cassius »

deyan wrote:M-o-n-s-t-r-u-o-z-n-a serija, poslednja u nizu (5) je pravo malo savrsenstvo (nisam trepn'o).
Ne razumem majstore koji posle svake epizode nesto zakeraju, ovde se ide korak po korak i na kraju svode pravi računi.
Rami Malek "vozi" za 10, ako postoji savrsena gluma, svake srede, ovaj čovek nam to vesto demonstrira (doduse, ni ostali ne zaostaju, u ograničenjima svojih likova).
U rangu najboljih, sa nadom da usput neće nesto uprskati.

I ne slusajte razne karanane i karabanane, kojima je apoteoza komad golog dupeta i kadar dobro napumpanih sisa, pogotovo kad, već posle pola sata "otkače" u nemogućnosti da pohvataju ko je ko i sta se zapravo u seriji zbiva.
+1
karanana

#97 Re: Mr.Robot

Post by karanana »

-1

+1-1=0
bierkof

#98 Re: Mr.Robot

Post by bierkof »

Savrsena serija, u svakom pogledu. Glumci su fantasticni, radnja napreduje dobrim tempom, ni sporo ni brzo. Dijalozi su ok, sto je meni vrlo vazno. Kadrovi su predivno snimljeni. Jedva cekam novu epizodu svake sedmice.

Trebalo bi banovati karananu zbog loseg ukusa. Zbog 'takih nam je sad ovako... :-D
zijancer

#99 Re: Mr.Robot

Post by zijancer »

serija pravi presjek likova u drustvu, i bavi se njihovim ''greskama''
na tom nadri presjeku gradi pricu, koja je zagusljiva, cumur
ako je to htio reci da je sve cumur, pa to vec svi znaju
ako je htio gurnuti publiku prema kakvom pitanju, nije mu poslo za rukom
deyan

#100 Re: Mr.Robot

Post by deyan »

Kari, prijatelju dragi, bocnes li ti sto sta...mislim ovako u RL-u?
Cenim da ti "umetnost" sa Red Tube-a mnogo bolje lezi i da tamo nemas nikakvih problema da pohvatas radnju. ;-p
Post Reply