Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
-
Drinski
#76 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
A u sarajevu nikada nisi vidio sahovnicu?
-
dezurni_ucenik
#77 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
hrasno38 wrote:Jedna je stvar sta mi iz F BiH mislimo o zastavi sa ljiljanima a druga je stvar sta o njoj misle Srbi i Hrvati kao konstitutivni narodi. Da je neko dosao u Sarajevo i ispred predsjednista rasirio zastavu sa 4C veliko je pitanje da li bi policija stigla da reaguje prije nego sto bi popio batine a isto vazi i za sahovnicu. Naravno dolazak ispred predsjednista sa takvim zastavama nije nesto sto ce rijesiti nase probleme nego cista provokacija. E sad zasto taj isti Tokic svoje herojstvo nije pokazao od 92-95 sa puskom u ruci kao i veliki broj drugih kvazi-politicara koji kada nestanu iz politickog zivota na savki moguci nacin pokusavaju ponovo da skrenu paznju na sebe. U ovom trenutku zastavi sa ljiljanima nije mijesto u centru Banja Luke ne zato sto ja ne smatram da BL nije BiH nego jednostavno sto svako iole normalan zna da je to cista provokacija koja apsolutno nece nista donijeti pozitivno osim reinkarnacija Sejfudina Tokica. Da ga nisu uhapsili neko bi ga namariso pa mozda i lisio zivota sto nikako nama koji zivimo u ovoj zemlji ne treba pored svih mogucih sranja koje svakodnevno dozivljavamo.
Moja zastava zauvijek i u mom srcu je zastava sa ljiljanima ali odlicno znam koja je drzavna zastav i koja su drzavna obiljezja a tu ljiljana nema osim na stitovima jedinica OS BiH. Ovo je cisto Sejfudinovo preseravanje jer je izgleda propalo uzgajanje gljiva i neki projekti koje je izmamjmunisao daok je bio u politici pa sad gleda na svaki moguci nacina da se vrati.
Sta mu je sa onom emisijom na ALFA TV.Ubere maslacak na nekoj livadi i onda sat vremena vazi o ljekovitim svojstvima istog.
-
dječak sa šibicama
#78 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Uzgoj gljiva nije izgleda propao, prokockao je to Sejfo u Coloseumu ima deceniju najmanje.
-
Drinski
#79 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Sto se agresorski podmladak pomamio!
- GeeTnT
#80 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Pa i da ništa ne napišu...isto bi ti bilo, jer gore ne može. Ako neko misli da ovo što se dešava nije "rat" onda taj misli da je rat samo "odlazak" na liniju, kopanje rova i čekanje "manjerki"..dječak sa šibicama wrote:Uz svesrdnu podrsku patriJota iz Francuske, Njemacke, Belgije, da ne zaboravim.
Dobro rasplamsati medjunacionalne odnose, a onda iz tople fotelje navijati udri ga Mehmede.
- insomnia78
#81 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Ne mora te cetnik samo puskom napasti, ne brini uskoro ce vam to postati jasno, samo sto iz te opsade nema deblokadezateznistub wrote:Ne nerviras ti sebe, nerviraš ti i slični svve nas ovdje1 Veoma je lako naprđivati iz sigurne udaljenosti i pisati šta i kako.insomnia78 wrote:Sreca pa vas dvojica ne odredjujete sta ko mozefuneral blues wrote:Ili to, ili neka sjaši sa BH foruma, a zajaši FR. Sve drugo nije principijelno.
Al imas pravo, odjahacu s ove teme, sto da se dzaba nerviram
Odoh planirati sta obici po BiH da je djetetu prikazem na pravi nacin sad kad dodjem, jbg tablice i sara su Fr a posto nema ljiljana na njima, smijem i u RS
A vi se dobro sagnite mozda se smiluju pa vam dopuste ljiljane u Sarajevu
Au revoir
I ne sekiraj se nisam se ja saginjao '92, necu ni sad, nisam ja nigdje zbrisao...tu sam ja...
Sad stvarno idem sa teme, odo' iskoristiti ovo bolovanje pa odvesti dijete u igraonicu, malo smekati maajke
PS: Ne bih ja na tvome mjestu puno tu '92-u spominj'o da ti MUP PC-a ne zakuca na vrata
-
dječak sa šibicama
#82 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Da je rat, nebi Sejfo nosa promolio u Banjaluku.
Tako da, mirno spavajte za sada
jer, zna Sejfo sta radi.
Tako da, mirno spavajte za sada
-
ticoroman
#83 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Da, to je realno očekivati da će se dešavati na RTRS, ali to nema nikakve veze. Sve što se glasnije i duže brani neodbraniv stav kredibilitet tone. I na kraju u najboljem slučaju se ispada "glup", a nakon toga nepoželjan i nepouzdan. Fašističke ideje se ne mogu odbraniti, što ih više braniš sve više činiš uslugu protivniku.dječak sa šibicama wrote:Ma ultragenijalan, taman da RTRS ima desetak dana materijala za pricu "novi ataci na Republiku Srpsku, muslimanski fanatici provociraju po Banjaluci".ticoroman wrote:Nemam nikakvo ranije mišljenje o Tokiću, ni dobro a ni loše, ali ovo je objektivno iz patriotske perspektive gledano genijalan potez. Dok se u svatovima pod sumnjivim okolnostima hapse u javnosti nepoznati i nebitni "mali" ljudi reakcije izostaju. Ovo će međutim malo jače "odjeknuti" u javnosti, i ultimativno u nekoj budućnosti sumnjiva hapšenja kao ova se neće moći opravdavati ni u RS-u. Možda ne nakon Tokića, ali biti će još "Tokića".
Ali istini za volju, sta bi Sejfo, Dodik i slicni paraziti da nema ovakvih stvari, kako bi vladali i pljackali ako nece raspirivati medjunacionalne tenzije. Nece valjda o ekonomiji, zaduzenosti, penzijama koje kasne sve vise, platama koje su sve manje.
Jebo to, daj zastavu.
Ekonomija, zaduženost i penzije su veoma bitne stvari ali nisu relevantne u ovoj priči.
-
VjecitiStudent
#84 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Pozvali se novinari, sve se odmah postavilo na FB.
Besprijekorno odrađeni PR Sejfe, povratnika u politiku
https://www.facebook.com/13849299951235 ... =1&theater
- drunken tiger
#85 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Ne znam šta ti je čudno. RS je druga država samo nama iz Federacije još niko to nije javio. Svima je jasno da je RS samostalna i da je samo pitanje dana kada će to objaviti. Sada se možete praviti pametni i pametovati kako to nije tako ali ako ste malo pratili događaje zadnjih mjesec dana vidjeli ste da država BIH nema nikakvog uticaja na RS. Ima utiaja koliko ima i na Dansku, Kirgistan, Tadžikistan, Njemački itd. Druga je stvar što Fatmir Alispahić, Sejfudin Tokić, mediji i ostala stoka konstantno potpaljuju i priželjkuju neko novo krvoproliće-.Drinski wrote:Jeli to znaci da vise niko na teritoriji RS ne može imati bilo kakvo obilježje Republike BIH? I gdje je granica do koje se može ići?
http://www.klix.ba/vijesti/bih/tokic-za ... /150522071
-
dječak sa šibicama
#86 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Kakve fasisticke ideje, zdrav razum kaze "odnijeti zastavu sa ljiljanima u Banjaluku bice shvaceno kao provokacija".ticoroman wrote: Da, to je realno očekivati da će se dešavati na RTRS, ali to nema nikakve veze. Sve što se glasnije i duže brani neodbraniv stav kredibilitet tone. I na kraju u najboljem slučaju se ispada "glup", a nakon toga nepoželjan i nepouzdan. Fašističke ideje se ne mogu odbraniti, što ih više braniš sve više činiš uslugu protivniku.
Ekonomija, zaduženost i penzije su veoma bitne stvari ali nisu relevantne u ovoj priči.
Gotova prica.
Kakvo priznanje, kakva Republika. Provokacija i nista drugo. Sto je htio, to je postigao.
Ne moze bolan vjecno dupli standardi, dodju oni u Dobrovoljacku "aaaaa uuuu provokacija". Ode Sejfo u Banjaluku sa ljiljanima, "pa sta, normalno". Oboje je provokacija, ili nijedno.
Toliko od mene na temu ovog smijesnog lika Tokica.
- zateznistub
#87 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
No sikiriki, nemam ja nista kompromitirajuće u kući!insomnia78 wrote: PS: Ne bih ja na tvome mjestu puno tu '92-u spominj'o da ti MUP PC-a ne zakuca na vrata![]()
![]()
A nedao bog da se zagovna, nebi me našlop ne spremnog...
-
dječak sa šibicama
#88 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
I Bedija iz Svedske "izdominirala" komentarom.VjecitiStudent wrote:Pozvali se novinari, sve se odmah postavilo na FB.
Pametnom dosta.
-
Drinski
#89 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Pa nisu onda krivi niti mediji, niti Fatmir i Sejfo, zbog toga. To bi isto bilo ko kada bi sada ubili glasnika...drunken tiger wrote: Ne znam šta ti je čudno. RS je druga država samo nama iz Federacije još niko to nije javio. Svima je jasno da je RS samostalna i da je samo pitanje dana kada će to objaviti. Sada se možete praviti pametni i pametovati kako to nije tako ali ako ste malo pratili događaje zadnjih mjesec dana vidjeli ste da država BIH nema nikakvog uticaja na RS. Ima utiaja koliko ima i na Dansku, Kirgistan, Tadžikistan, Njemački itd. Druga je stvar što Fatmir Alispahić, Sejfudin Tokić, mediji i ostala stoka konstantno potpaljuju i priželjkuju neko novo krvoproliće-.
-
ticoroman
#90 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Možda je događaj pozitivan PR za Tokića lično, ali ovo je malo šira slika i imati će daleko snažnije efekte.VjecitiStudent wrote:Pozvali se novinari, sve se odmah postavilo na FB.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#91 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
dječak sa šibicama wrote:Cemu hapsenje, kad ce raja to spaliti.pici wrote:dječak sa šibicama wrote:
Jest ono, ne hapsi se u Tuzli ili Sarajevu, ide to po kratkom postupku
i koga je to policija apsila zbog nosanja RvaCkiH il srBskijeH zastava...de .BA deČaće su žigama oHani
Ha ja...
ma naravno policija i raja jedno te isto...nauĆeni ste na pripovjetke
- zateznistub
#92 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Današnja BiH je jedno pogano tlo nadojeno mržnjom, i ko god bi se usudio mlatarati pogrešnom zastavom na pogrešnom terenu dobio bi belaj u najmanju ruku...
A političari to sjajno iskorištavaju
A političari to sjajno iskorištavaju
-
ticoroman
#93 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Koliko sam mogao vidjeti niko nije hapsio ljude koji svake godine dođu da se na svoj način i iz svojih ličnih razloga sjete događaja u Dobrovoljačkoj ulici. Provokacija se stvara kod posmatrača. Samo zato što neko misli da je nešto provokativno ne znači da je taj akt kažnjiv i da je hapšenje OK. Policija RS je organ vlasti i ovo će imati daleko opširnije dugoročne posljedice nego što mnogi misle.dječak sa šibicama wrote:Kakve fasisticke ideje, zdrav razum kaze "odnijeti zastavu sa ljiljanima u Banjaluku bice shvaceno kao provokacija".ticoroman wrote: Da, to je realno očekivati da će se dešavati na RTRS, ali to nema nikakve veze. Sve što se glasnije i duže brani neodbraniv stav kredibilitet tone. I na kraju u najboljem slučaju se ispada "glup", a nakon toga nepoželjan i nepouzdan. Fašističke ideje se ne mogu odbraniti, što ih više braniš sve više činiš uslugu protivniku.
Gotova prica.
Kakvo priznanje, kakva Republika. Provokacija i nista drugo. Sto je htio, to je postigao.
Ne moze bolan vjecno dupli standardi, dodju oni u Dobrovoljacku "aaaaa uuuu provokacija". Ode Sejfo u Banjaluku sa ljiljanima, "pa sta, normalno". Oboje je provokacija, ili nijedno.
Toliko od mene na temu ovog smijesnog lika Tokica.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#94 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
au Boga mi Bedija im dobro zaprijeti iz dalekog Motaladječak sa šibicama wrote:I Bedija iz Svedske "izdominirala" komentarom.VjecitiStudent wrote:Pozvali se novinari, sve se odmah postavilo na FB.
Pametnom dosta.
-
Naslovnica
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#96 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
A to sto si po vazdan na ovom forumu, to nistainsomnia78 wrote:Ne mislim valacalculator wrote:Dijaspora obično misli za nas u BiH
Nek vas jebu, ko sto ce vas i jebati
I trebaju, sa takvim razmisljanjem bolje od rezervata niste ni zasluzili
Ja svakako dodjem na jedan mjesec
Jedem, locem, landaram, vidim starce, sestru, jarane i odoh nazad
- karanana
#97 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
da ga nije policija uhapsila i sklonila, sigurno bi ga neko izlemo.
-
VjecitiStudent
#98 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Pa i ne bi. Pljušti kiša u BL, nigdje nikog na ulici osim Sejfe i novinara.karanana wrote:da ga nije policija uhapsila i sklonila, sigurno bi ga neko izlemo.
Nije ni Sejfo od jučer.
- radiša
#99 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Bi garant,prođi carsijom sa zastavom rs-a ako dođes do vjecne vatre ziv i zdrav jebi me.karanana wrote:da ga nije policija uhapsila i sklonila, sigurno bi ga neko izlemo.
-
ticoroman
#100 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Možda, ali u normalnom društvu bi zadatak policije trebao biti da ga zaštiti i sankcioniše nasilne osobe, i eventualno osigura siguran odlazak sa "opasnog" mjesta a ne da ga uhapsi. U tome je poenta.karanana wrote:da ga nije policija uhapsila i sklonila, sigurno bi ga neko izlemo.