Nista ! Nece ici u Pariz. Ne moze da se oporavi. Evo sta kazu Italijani !radostan dan wrote:nisam upratio šta je sa raonićem, potvrdio učešće ili definitivno otkazao?
http://www.ubitennis.com/blog/2015/05/1 ... os-raonic/
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Nista ! Nece ici u Pariz. Ne moze da se oporavi. Evo sta kazu Italijani !radostan dan wrote:nisam upratio šta je sa raonićem, potvrdio učešće ili definitivno otkazao?
Kenjac..vidim da se razumiješ u tenis..pa mi reci,može li Đoković osvojiti ovo,s obzirom da nikad do sada nije osvajao,a kvota na njega je 1.75?KENJAC wrote:Nista ! Nece ici u Pariz. Ne moze da se oporavi. Evo sta kazu Italijani !radostan dan wrote:nisam upratio šta je sa raonićem, potvrdio učešće ili definitivno otkazao?
Samo ti mene slusaj pa ces gace na stapu odnijet. ! Moze ! Kratko i jasno. Bez zajebancije nikad do sada nismo usli u jedan GS sa ovakvim favoritom. Sta znaci ovo sto sam rekao ? Nista. Prica je jedno a los dan , vjetrovit dan , povreda , fenomenalan dan protivnika je nesto sasvim drugo. Ako ces u procentima , evo ti 65 % na Novaka.golman wrote:Kenjac..vidim da se razumiješ u tenis..pa mi reci,može li Đoković osvojiti ovo,s obzirom da nikad do sada nije osvajao,a kvota na njega je 1.75?KENJAC wrote:Nista ! Nece ici u Pariz. Ne moze da se oporavi. Evo sta kazu Italijani !radostan dan wrote:nisam upratio šta je sa raonićem, potvrdio učešće ili definitivno otkazao?
Ok,nismo se razumjeliKENJAC wrote:Ma covjece , kad kazem "nismo nikad bili ovoliko favoriti" mislim na Djokovica. On nikad nije bio ovoliki favorit. Na AO jest favorit ali tamo ima puno nekih koji mogu iznenadit. Mislim da je na zamlji i to u tri seta najmanja mogucnost da neko iznenadi. Puno je sporije , manji uticaj servisa .... ma u stvari kad bolje razmislim ... onaj bi procenat podigao i na 75% !

KENJAC wrote:Razumjet cemo se mi ... Nista ne brini. Jos malo pa ce nas svi razumit.

Da li su nam Južnoglimeni wrote:Kad ce vise zrijeb za naseg dzumija? Dajte nam Liverpool!
Održan je žreb za predstojeći Rolan Garos, a prvi protivnik Novaka Đokovića biće 86. teniser sveta, Finac Jarko Nieminen.
Rodžer Federer, Endi Marej i Tomaš Berdih će igrati protiv kvalifikanata na početku turnira, dok Rafael Nadal može da se sastane sa Novakom Đokovićem u četvrtfinalu. Prvi potivnik "kralja šljake" biće 19-godišnji Francuz Kventin Halis.
U projektovanom polufinalu, Đoković bi mogao da se sastane sa Endijem Marejem ili Davidom Fererom, a na drugoj strani mogući su četvrtfinalni dueli Kei Nišikori - Tomaš Berdih i Rodžer Federer - Stan Vavrinka.
Bio je i na USO direktno u MD.shake69 wrote:Damir Dzumhur na Rusa Mikhaila u prvom kolu, igraca koji je van forme i stalno na ivici povrede i predaje. Mogao je Sarajlija biti sretnije ruke, ali ako ponovi nesto od forme iz Maroka, nije bez izgleda.
Ipak, jedan teniser iz BiH prvi put je direktno u MD jednog GS. Mic po mic!
jedino to...što sam i pomenuo u nekom od prethodnih postova. ako već treba da se sretnu, nek se sretnu što ranije. pa bolji ili sretniji nek piči dalje.Blek Stena wrote:nema veze. lakse ce ga dobit u QF nego kasnije.
Idemo Noleee