ne ne ne.JThomas wrote:a da ipak pođemo od toga da autobusi počnu voziti normalno i na vrijeme?
trebamo se zadužiti par milijardi eura jer je tako zanimljivije, a i brže je doći iz hrasnice.
Moderator: anex
ne ne ne.JThomas wrote:a da ipak pođemo od toga da autobusi počnu voziti normalno i na vrijeme?
dobro je da nisi ostao bez ličnih dokumenata i para koje si imao sa sobom...muha_sa wrote:nisu u stanju održavat jebeni trolejbus a oni bi metro![]()
![]()
neki dan imadoh tu cast da se provozam par stanica trolejbusom---da bog mili sacuva u koju šklopociju udjoh![]()
![]()
jao_situacije wrote:dobro je da nisi ostao bez ličnih dokumenata i para koje si imao sa sobom...muha_sa wrote:nisu u stanju održavat jebeni trolejbus a oni bi metro![]()
![]()
neki dan imadoh tu cast da se provozam par stanica trolejbusom---da bog mili sacuva u koju šklopociju udjoh![]()
![]()
zamisli tek cirkusa u metrou hahahahmuha_sa wrote:jao_situacije wrote:dobro je da nisi ostao bez ličnih dokumenata i para koje si imao sa sobom...muha_sa wrote:nisu u stanju održavat jebeni trolejbus a oni bi metro![]()
![]()
![]()
![]()
zna čaršijaner prepoznat hahareu mene mi hanumi cijeli život objašnjavam kako hahari to izvode po tramvajima, trolejbusima, gužvama.............................i ona jedan dan dodje i kuka kako su joj hapili novcanik u troli izmedju dvije stanice
kad je nisam ubio
![]()
nije do novcanika vec što nije naucila lekciju kojom sam je ucio
Zašto ne pročitaš u potpunosti prvi post, pa onda komentarišeš.mayab wrote:Ko je ovaj kolega sto je ovu temu otvorio, čini mi se da se za_ebava??!
Kakav metro u ovom jadu od grada?
Ja smatram da sa prometom ici "pod zemlju" ima tek smisla i ekonomske racunice, kad se iscrpe mogucnosti na površini , u Sa ima jos puno toga da se uradi (tu mislim na izgradnju cesta koje su nekad vec isplanirane), kao i da se postojeci tzv.javni prevoz dovede na civilizacijski nivo, ali o GRAS-u ima već gomila tema na forumu, kao i tema o tzv. nasim vlastima, korupciji, talovima, "ugradnji" itd
Pročitao sam, naravno, i smatram ovo sasvim legitimnim i odmjerenim komentaromSo What! wrote:Zašto ne pročitaš u potpunosti prvi post, pa onda komentarišeš.mayab wrote:Ko je ovaj kolega sto je ovu temu otvorio, čini mi se da se za_ebava??!
Ja smatram da sa prometom ici "pod zemlju" ima tek smisla i ekonomske racunice, kad se iscrpe mogucnosti na površini , u Sa ima jos puno toga da se uradi (tu mislim na izgradnju cesta koje su nekad vec isplanirane), kao i da se postojeci tzv.javni prevoz dovede na civilizacijski nivo, ali o GRAS-u ima već gomila tema na forumu, kao i tema o tzv. nasim vlastima, korupciji, talovima, "ugradnji" itd
Očigledno da nisi jer ideja o metrou stavljena tek kao naslov koji je zanimljiviji od npr "Reogranizacija javnog prijevoza u Sarajevu", što bi bio adekvatniji naziv za temu. A lijepo naglašeno da je tema o idejama, a ne o tome koliko je GRAS loš i koliko nam je država u haosu, jer toga smo svi svjesni.mayab wrote:Pročitao sam, naravno, i smatram ovo sasvim legitimnim i odmjerenim komentaromSo What! wrote:Zašto ne pročitaš u potpunosti prvi post, pa onda komentarišeš.mayab wrote:Ko je ovaj kolega sto je ovu temu otvorio, čini mi se da se za_ebava??!