Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

johnlock071

#76 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by johnlock071 »

KatarinaKosaca wrote:
johnlock071 wrote:Ne znam ko ste i odakle se javljate :skoljka: Al bošnjaci nemaju baš pravo na mišljenje, jer ako je ono dovoljno "radikalno" onda odmah taj bošnjak ide pod lupu medija i SIPE i kojekakvih antiterorističkih postrojbi, zbog toga što u svim tim organizacija glavnu, ili veoma bitnu, riječ imaju pro-četnički orijentisani ljudi poput ovog izmeta Gorana Dakića koji su čist dokaz da je etničko čišćenje Bošnjaka sa planete zemlje i dalje aktuelna ideja.

Čist primjer, da nebi lupao bezveze poput tebe, je Sanel Menzil koji je uhapšen prije par dana zbog facebook statusa. A četnička orgijanja, genocidne parole, koje svakodnevno uljepšavaju facebook statuse mnogih u republici mrskoj NIKAD ma ni jednom nisu bili predment istraživanja SIPE ili bilo koga drugog.

Tako da pusti se šuplje, očito nemaju svi pravo na mišljenje.
Istina... ali i to treba posmatrati globalno, dakle u svjetskoj antimuslimanskoj histeriji predvođenom SAD-om, što našim lokalnim fašistima i regionalnim šovinistima jako dobro dođe.
Sigurno, a ovim lokalnim je to postala glavna karta na koju igraju. Siju mržnju na entitetskom nivou i odgajaju novu generaciju na Gorskom Vijencu i veličanju ratnih zločinaca, a pažnju svijeta usmjeravaju na par pojedinaca usijanih glava koji im čine uslugu.

Nebi me čudilo da idući pokušaj genocida nazovu preventivnom akcijom, još uvjere svijet da štite Evropu od terorističke bagre.
johnlock071

#77 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by johnlock071 »

sinuhe wrote:Bio je Nenad Stevandic juce u Sarajevu, donio cvijeca i niko nista nije rekao. Ovi iz Saffa su valjda upratili Dakica nakon sto je objavljen intervju sa Rajkom Vasicem pa hoce sad nesto da podmetnu klixu.
Image
bingov buraz

#78 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by bingov buraz »

Ja da mrzim BL nikad ne bih pisao za tamosnji medij,toliko o karakteru subjekta teme.

A sto se vecine Sarajlija tice da navedeni kaze "pa mozda sam i napravio par greskica u proslosti" dobio bi sestoaprilsku nagradu po hitnom postupku :mrgreen:
sinuhe

#79 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by sinuhe »

Jasno da je klixov novinar ali sta ovi iz Saffa hoce? Kao da klix svjesno ima cetnika za novinara :-)
bach

#80 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by bach »

Image

Nije ovo loša poezija...koju riječ izbaciti, zamijeniti i to je to...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#81 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by KatarinaKosaca »

sinuhe wrote:Jasno da je klixov novinar ali sta ovi iz Saffa hoce? Kao da klix svjesno ima cetnika za novinara :-)
Prvi su to objavili. Samo što postoji takav odio prema njima, da čak i ako imaju exluzivu ne valjaju, dok se na tuđe exluzive svršava kolektivno... crvena demagogija i smajlikojipovraća
sinuhe

#82 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by sinuhe »

Propust. Pa bio je i Faruk Vele urednik klixa.
tandmand

#83 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by tandmand »

kritichar wrote:a sad kad treba da se Saff pohvali nećete
Stvarno bi trebalo. U masi Šija, ovaj Dakić im nije promakao ispod radara koji pokriva Bliski istok. :D
kritichar

#84 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by kritichar »

KatarinaKosaca wrote:
sinuhe wrote:Jasno da je klixov novinar ali sta ovi iz Saffa hoce? Kao da klix svjesno ima cetnika za novinara :-)
Prvi su to objavili. Samo što postoji takav odio prema njima, da čak i ako imaju exluzivu ne valjaju, dok se na tuđe exluzive svršava kolektivno... crvena demagogija i smajlikojipovraća
:thumbup:
mirza_15

#85 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by mirza_15 »

Na vecini tema moderatori ucestvuju i kao forumasi. Interesantno je da ovu temu zaobilaze. :mrgreen: S druge strane, za pohvaliti je da nije zakljucana, tj. da je dozvoljeno komentarisanje ovog "slucaja".
SpiritCrusher

#86 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by SpiritCrusher »

johnlock071 wrote:
SpiritCrusher wrote:Ne kontam gdje ti to pročita kod mene al hajd ako si baš navalio. Normalno da imaš, pravo na mišljenje isto ko i on, dok god ne diraš nikog misli šta hoćeš, koga boli kurac.
Ne znam ko ste i odakle se javljate :skoljka: Al bošnjaci nemaju baš pravo na mišljenje, jer ako je ono dovoljno "radikalno" onda odmah taj bošnjak ide pod lupu medija i SIPE i kojekakvih antiterorističkih postrojbi, zbog toga što u svim tim organizacija glavnu, ili veoma bitnu, riječ imaju pro-četnički orijentisani ljudi poput ovog izmeta Gorana Dakića koji su čist dokaz da je etničko čišćenje Bošnjaka sa planete zemlje i dalje aktuelna ideja.

Čist primjer, da nebi lupao bezveze poput tebe, je Sanel Menzil koji je uhapšen prije par dana zbog facebook statusa. A četnička orgijanja, genocidne parole, koje svakodnevno uljepšavaju facebook statuse mnogih u republici mrskoj NIKAD ma ni jednom nisu bili predment istraživanja SIPE ili bilo koga drugog.

Tako da pusti se šuplje, očito nemaju svi pravo na mišljenje.
Iz Sarajeva. A odakle se to ti jadničak javljaš pa si toliko ugrožen da nemaš ni pravo na mišljenje. :kiss:
Capsicum

#87 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by Capsicum »

Ne znam da li me ovo iznenadilo... Nekako mu ga dodje ocekivano. Odavno je poceo pad Sa-x-a, odnosno Klixa. Mozda ima nekih kojima ovo ne smeta, ali ja im preko ovog ne mogu preci. Zaposljavanjem cetnika u svoju redakciju su za mene postali cetnicki medij i ne namjeravam ih vise citati. Bojkot!
Banksy

#88 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by Banksy »

Kakav urednik, takva redakcija.

Impressum | Klix.ba

Glavni i odgovorni urednik: Jasmin Hadžiahmetović.
prethodno iskustvo:

BH NOVINARI
Lista članova

Jasmin Hadžiahmetović - Magazin Aura, časopis BH pčelar
sahara1428

#89 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by sahara1428 »

mirza_15 wrote:Na vecini tema moderatori ucestvuju i kao forumasi. Interesantno je da ovu temu zaobilaze. :mrgreen: S druge strane, za pohvaliti je da nije zakljucana, tj. da je dozvoljeno komentarisanje ovog "slucaja".
:thumbup:
sahara1428

#90 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by sahara1428 »

BH NOVINARI
Lista članova

Je li ovo istina!?

Klix je ipak jedna druga strana realnosti :D , čuj Aura...preko trnja do zvijezda, od Azire sa kašikama do...
escobar__

#91 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by escobar__ »

Baliluk klasični. Mi smo takav retardiran narod da je to neshvatljivo zdravom razumu.
Point.

#92 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by Point. »

Ima li ovoga cetalja na forumu?
insomnia78

#93 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by insomnia78 »

Banksy wrote:Kakav urednik, takva redakcija.

Impressum | Klix.ba

Glavni i odgovorni urednik: Jasmin Hadžiahmetović.
prethodno iskustvo:

BH NOVINARI
Lista članova

:lol: :lol: :lol:
sumirprimus

#94 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by sumirprimus »

aura i bh pcelar zar to nije sve avaz???
misim kad oduzmes al jazeru ko svjecki medij u nasoj zemlji,ovo ostalo je sve isto,ne vidim poentu ruganju?
sumirprimus

#95 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by sumirprimus »

Image
jes da je ovo u magazinu zdravijeg zivota visak,al savrsenstvo,niko... :lol: :lol:

a ima i onaj dobar fazon sa prstima, i prstenom..fakat ne mos razdvojit prstenjak... :D
sandzokan

#97 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by sandzokan »

Ne znam ko je jadniji - ovaj četnik što zarađuje platu od objekata njegove mržnje ili klix čije uredništvo nikada nije čulo za background check. A i ova šutnja od strane uredništa i vlasnika me iritira.
insomnia78

#98 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by insomnia78 »

mirza_15 wrote:Na vecini tema moderatori ucestvuju i kao forumasi. Interesantno je da ovu temu zaobilaze. :mrgreen: S druge strane, za pohvaliti je da nije zakljucana, tj. da je dozvoljeno komentarisanje ovog "slucaja".
Nemaju ba oni nikakve veze sa portalom
salik79

#99 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by salik79 »

Nego, zna li ko sta mu dodje Radoje (sem kak'ih para)?! :D
badalpur

#100 Re: Novinar Klixa Goran Dakić poštuje Karadžića, mrzi Sarajevo i njegov “neliberalni obični puk”!

Post by badalpur »

Ne znam ko je Goran Dakić. al znam da je Saff najfašističkiji portal, medij, stagod u ovo zemlji. Oni su i Ristu Đogu zajebali, a ko njima vjeruje, ima problema :run:
Post Reply