Sta bi vi da vam se ovo desi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Zoya

#76 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Zoya »

razonoda wrote:
Zoya wrote:A mozda je to samo u afektu rekao :-? Ili se sluzi onom da je napad najbolja odbrana? Neka ste malo ohladili jer te je ocigledno poceo uzimati zdravo za gotovo. Daj sebi vremena i vidi. U slucaju da predjes preko toga onda si ne dozvoljavaj slicne stvari. Ja bih znala kako bi ja :)
:-) Mozda te u afektu nazove, pa ti u afektu opet sa njim, pa ce on u afektu da te udari ..... ne brini ,nista strasno, samo je on u --afektu-----proci ce ga. :zoka:
Gdje je sad madner da me odbrani :-? Vidi sto me napadose.
Znaci ako covjeku dodjes na onu stvar stalnim zvocanjem i on se naljuti na tebe odmah treba prekinuti odnos? Jer je opcepoznato da su ljudi jako tolerantni i nikad ne dreknu jedni na druge.
prog321

#77 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by prog321 »

Ako joj je mama garib onda je grijeh sto ju je oPsovao.
Ako je pak rijec o utegnutoj raspustusi, onda je razumljivo. Ljudski. Prenijeli ga osjecaji :-D
Last edited by prog321 on 04/05/2015 17:13, edited 1 time in total.
dobar osjecaj

#78 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by dobar osjecaj »

Zoya wrote:
razonoda wrote:
Zoya wrote:A mozda je to samo u afektu rekao :-? Ili se sluzi onom da je napad najbolja odbrana? Neka ste malo ohladili jer te je ocigledno poceo uzimati zdravo za gotovo. Daj sebi vremena i vidi. U slucaju da predjes preko toga onda si ne dozvoljavaj slicne stvari. Ja bih znala kako bi ja :)
:-) Mozda te u afektu nazove, pa ti u afektu opet sa njim, pa ce on u afektu da te udari ..... ne brini ,nista strasno, samo je on u --afektu-----proci ce ga. :zoka:
Gdje je sad madner da me odbrani :-? Vidi sto me napadose.
Znaci ako covjeku dodjes na onu stvar stalnim zvocanjem i on se naljuti na tebe odmah treba prekinuti odnos? Jer je opcepoznato da su ljudi jako tolerantni i nikad ne dreknu jedni na druge.
Ma hajde. Sigurna sam da zena poput tebe ne bi nikada dozvolila da dodje u situaciju da joj covjek kojeg voli i postuje povisi ton a ne opsuje majku. Samo ubijas tmurno poslijepodne pisuci nesto sto ni sama ne bi nikada dozvolila :)
razonoda

#79 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by razonoda »

Jos mi nije 'osovo''' a debelo :stasreko:
madner

#80 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by madner »

Opsovao, auuuu :D
broj dva

#81 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by broj dva »

Ako neko jos neki licni problema ima samo ih na forum iznesite, to je ljek za sve. Raja sve zna, sve probleme rjesi a jos besplatno!
Last edited by broj dva on 05/05/2015 15:02, edited 1 time in total.
supercali

#82 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by supercali »

lijecim preko tastature
skidam uroke sihire i nevinost
javite se na broj xxx xxx xxx ili na privatnu poruku
ferratilis

#83 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by ferratilis »

kad god se loše osjećam, dođem na ovaj podforum da se podsjetim da sam potpuno normalan 8-)

nekad pomislimd a ljudi iz zaebancije pišu gluposti samo da vide reakcije drugih, jer jbg niko nikom ne zna ime
Walther

#84 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Walther »

arslanbey wrote:(nije moj nick ne mogu da cekam da mi adminstratori moj odobre,jer sam u dilemi ,pa se nadam savjetima)

U pitanju je svadja izmedju mene i decka mog,neki dan mi rekao da zeli da se ne druzim s jednom djevojkom jer mu se ista ne svidja.Na moje pitanje ZASTOv nije htio odgovoriti vec je insistirao samo na tome da se ne druzim s njom.E onda sam ja rekla da vjerovatno nesto krije,ili je nesto s njom imao ili ona nesto zna o njemu nekoj njegovoj bivsoj semi ili sl.Na to on meni rece _ebem ti mater dosta mi je svaki dan da me ovako provjeravas.I ja sam nakon toga spustila slusalicu,i evo nismo se culi od tada,sta bi vi u ovoj situaciji?
ako se radi o nekoj qurvestiji onda ga razumijem... s'kim si takav si ;)
Walther

#85 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Walther »

Ramzess Veliki wrote:
arslanbey wrote:(nije moj nick ne mogu da cekam da mi adminstratori moj odobre,jer sam u dilemi ,pa se nadam savjetima)

U pitanju je svadja izmedju mene i decka mog,neki dan mi rekao da zeli da se ne druzim s jednom djevojkom jer mu se ista ne svidja.Na moje pitanje ZASTOv nije htio odgovoriti vec je insistirao samo na tome da se ne druzim s njom.E onda sam ja rekla da vjerovatno nesto krije,ili je nesto s njom imao ili ona nesto zna o njemu nekoj njegovoj bivsoj semi ili sl.Na to on meni rece _ebem ti mater dosta mi je svaki dan da me ovako provjeravas.I ja sam nakon toga spustila slusalicu,i evo nismo se culi od tada,sta bi vi u ovoj situaciji?
Upoznaj me sa prijateljicom, garant je na dobrom glasu. 8-)
namirisio odma, huh? :lol:
U-zap

#86 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by U-zap »

pa jel imao seksualni odnos sa tvojom majkom? Ako ne onda je lazljivac!
Henry Chinaski

#87 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Henry Chinaski »

U-zap wrote:pa jel imao seksualni odnos sa tvojom majkom? Ako ne onda je lazljivac!
I snošaj je morao biti baš u tom trenutku jer je rekao "_ebem ti mater", a ne "_ebao sam ti mater".
razonoda

#88 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by razonoda »

:shock: I jel se dasa javio?
U-zap

#89 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by U-zap »

Henry Chinaski wrote:
U-zap wrote:pa jel imao seksualni odnos sa tvojom majkom? Ako ne onda je lazljivac!
I snošaj je morao biti baš u tom trenutku jer je rekao "_ebem ti mater", a ne "_ebao sam ti mater".
Pa da, prezent. Da je pametnija pitala bi majku gdje je bila u tom trenutku.
sadie_forever

#90 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by sadie_forever »

Ups
Rockefeller

#91 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Rockefeller »

Momak ti je veoma kulturan.
pakica_

#92 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by pakica_ »

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:
skuterumoj

#93 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by skuterumoj »

Koja uzivancija kad nisi ni u kakvoj vezi.
Drinski

#94 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Drinski »

Kazi mu da si zasnovala lezbijsku vezu sa tom curom.
eluna

#95 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by eluna »

johnlock071 wrote:I ako hoće nekoga ko će je cjeniti i vrijednovati, a ne nekog krkana papka seljaka koji će joj psovati mater, najsigurnije je naći vjernika. ;-)
:facepalm:
eluna

#96 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by eluna »

nightvision wrote:Znaci, momak ti opsovao majku i ti se pitas sta dalje?! Ili si mazohista, ili ga plaho volis i u vezi ste pet godina pa kontas da li da bacis pet godina zivota niz vodu, ili je kod tebe zaradio velike sadake da (mozda) zasluzuje i drugu sansu. Da se razumijemo, takvih nemilih dogadjanja i teskih rijeci bude i izmedju ljudi koji su u braku i koji (opet mozda) moraju preci preko toga jer postoje drugi fakti za ostanak u braku jaci nego li je 'sovanje razlog za rastavu. Sto definitivno nije slucaj sa (kratkotrajnim) "hodanjem". U tom slucaju, da se predje preko 'sovanja" majke moras debelo pogrijesiti i biti kriv/kriva, pa da zbog toga prihvatis da je druga strana u nekom afektu tako reagovala. U svakom drugom slucaju 'sovanje je sasvim opravdan povod da tu osobu izbrises iz zivota. Po tvojoj verziji price taj idiot zasluzio je nogu u guzicu. Isto kao sto to zasluzuje svaki idiot koji curu gleda kroz to je li li nevina ili nije. Znaci, sutaj to nogama od sebe ako si imalo "o sebi pri sebi" jer ce te takav momak danas-sutra u braku mlatiti. Osim ako ne uzivas u batinama. U tom slucaju baci se pred njega na koljena i pusti ga nek te suta nogama, kad vec nemas nimalo samopostovanja.
:thumbup: podapisujem
nema me tamo

#97 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by nema me tamo »

Ocigledno zna momak da je sumnjivog morala i zato ti je i rekao da se prestaneš druziti..
Samo još budala nije shvatio da ga varaš konstantno.
ovo_mi_je_nick

#98 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by ovo_mi_je_nick »

eluna wrote:
nightvision wrote:Znaci, momak ti opsovao majku i ti se pitas sta dalje?! Ili si mazohista, ili ga plaho volis i u vezi ste pet godina pa kontas da li da bacis pet godina zivota niz vodu, ili je kod tebe zaradio velike sadake da (mozda) zasluzuje i drugu sansu. Da se razumijemo, takvih nemilih dogadjanja i teskih rijeci bude i izmedju ljudi koji su u braku i koji (opet mozda) moraju preci preko toga jer postoje drugi fakti za ostanak u braku jaci nego li je 'sovanje razlog za rastavu. Sto definitivno nije slucaj sa (kratkotrajnim) "hodanjem". U tom slucaju, da se predje preko 'sovanja" majke moras debelo pogrijesiti i biti kriv/kriva, pa da zbog toga prihvatis da je druga strana u nekom afektu tako reagovala. U svakom drugom slucaju 'sovanje je sasvim opravdan povod da tu osobu izbrises iz zivota. Po tvojoj verziji price taj idiot zasluzio je nogu u guzicu. Isto kao sto to zasluzuje svaki idiot koji curu gleda kroz to je li li nevina ili nije. Znaci, sutaj to nogama od sebe ako si imalo "o sebi pri sebi" jer ce te takav momak danas-sutra u braku mlatiti. Osim ako ne uzivas u batinama. U tom slucaju baci se pred njega na koljena i pusti ga nek te suta nogama, kad vec nemas nimalo samopostovanja.
:thumbup: podapisujem
Opštepoznato je da se djevojke lože na opasnije likove, što ponekad dobiju štoc ispod oka ili sjećanje familije sa je i be.

Oni koji ih paze i čuvaju dobiju epitete: piCHke, papučari i sl.
Avetinho

#99 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Avetinho »

Neki dan stocirala me zenska iz sve snage pravo u njokalicu. Krvavih usta i sa dva rsklimana prednja zuba hrabro sam joj odbrusio: "E sad smo izjednaceni".
prog321

#100 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by prog321 »

Wtf? :shock:

Što si dopustio da ti zube izbija pobogu? :?
Post Reply