Reuf Bajrović - All About
- pametolog
#76 Re: Reuf Bajrović - All About
Rece li sta interesantno kod Senada?
- gospodja profiterka
#77 Re: Reuf Bajrović - All About
Šahbo, upravo tako.Lokman wrote:PiromanBanksy wrote:
SULJAGIĆ O UKLANJANJU HRVATSKOG ZNAKOVLJA IZ EPHZHB: Reufe, ljubomoran sam!
Koji jeftini ublehaš.
-
155_mm
#78 Re: Reuf Bajrović - All About
rece li sta u vezi namjenske industrije. do sad je nije ni pomenuo a ministruje vec 20 dana. nikako mi reuf nije jasan. vuce se po propalom aluminiju kojeg niko vise spasiti ne moze umjesto da se pozabavi PRETIS-om.Haris.ba wrote:Nek ostane zapisano. Gledam intervju gosp. ministra na face tv. I na direktno pitanje, i opet ponovljeno, ko je vlasnik elektroprivrede hzhb kaze: resorno ministarstvo.
Neka, ovako nam i treba.
- York Light 100`s
-
ins
#80 Re: Reuf Bajrović - All About
Ne kontam sta je tu problem?Haris.ba wrote:Nek ostane zapisano. Gledam intervju gosp. ministra na face tv. I na direktno pitanje, i opet ponovljeno, ko je vlasnik elektroprivrede hzhb kaze: resorno ministarstvo.
Neka, ovako nam i treba.

Ima on vrlo dobar razlog zasto je to rekao
-
ins
#81 Re: Reuf Bajrović - All About
Polako, polako...155_mm wrote:rece li sta u vezi namjenske industrije. do sad je nije ni pomenuo a ministruje vec 20 dana. nikako mi reuf nije jasan. vuce se po propalom aluminiju kojeg niko vise spasiti ne moze umjesto da se pozabavi PRETIS-om.Haris.ba wrote:Nek ostane zapisano. Gledam intervju gosp. ministra na face tv. I na direktno pitanje, i opet ponovljeno, ko je vlasnik elektroprivrede hzhb kaze: resorno ministarstvo.
Neka, ovako nam i treba.
- GandalfSivi
#82 Re: Reuf Bajrović - All About
Regularno ima ministar svoju temu, ali hajde kada je istu imao i Sejo Radeljas, sto ne bi i neko malo obrazovaniji i pozitivniji.
Nego, ja fakat ne kontam vecinu forumasa ovdje. Pa mnogi od vas vise na podforumu politika i trebali bi biti do sada barem malo obrazovaniji, a ne da padate na iste floskule kao i vecina naroda (jednina ili mnozina, svejedno), o skidanju zastava, obiljezja ili cega vec. Zaboli Covica za obiljezja isto koliko i mene za visinu snijega na Himalajima.
Kompletna poenta price ovdje je da je nas vrli ministar (mala zvijezda, sada mi pade na pamet bukvalni prevod), udario tamo gdje najvise boli, po dzepu. Zvuci pravo idealisticko, ali kaze lik da hoce da vrati javno vlasnistvo tamo gdje i pripada, u ovom slucaju pod Ministarstvo Energetike, bla bla...
Taj jedan potez je jako vrijedan da se nazove revolucijom, jer u zadnjih 20 godina se tacno znalo sta kome pripada (stranacka pripadnost), odakle se pare izvlace, odakle se kampanje finansiraju, odakle se vikendice placaju. Normalno, jedini odgovor raznoraznih covica je da udare po nacionalnoj ugrozenosti, jer nemaju nikakvog drugog osnova da se zale.
Sada, koliko god ova vijest populisticki zvucala, tipa "zajebao Reuf Hrvate", fazon je sto to apsolutno veze s vezom nema, nego se pokusava boriti protiv vladajuce oligarhije. Vidjet cemo sta ce se desiti slijedeci put kada uradi istu stvar u Javnim Preduzecima koja su tradicionalno pod SDA. Nisam siguran pod kojim ministarstvom je BH Telecom (mislim da je to promet i komunikacije), ali zamislite samo panike ako isto pokusa (ili kroz funkciju koju ima sa svojim ministarstvom, ili kroz javni pritisak prema Minstarstvu prometa i komunikacija) jer ako se njegovi potezi prepoznaju, bilo bi jako tesko nastaviti sa dosadasnjom praksom.
Anyhow, rano je jos komentarisati ucinak nakon 20 dana, ali je dobro poceo, s tim sto me je strah da je uledio u osinje gnjezdo bez toliko jakih ledja.
Nego, ja fakat ne kontam vecinu forumasa ovdje. Pa mnogi od vas vise na podforumu politika i trebali bi biti do sada barem malo obrazovaniji, a ne da padate na iste floskule kao i vecina naroda (jednina ili mnozina, svejedno), o skidanju zastava, obiljezja ili cega vec. Zaboli Covica za obiljezja isto koliko i mene za visinu snijega na Himalajima.
Kompletna poenta price ovdje je da je nas vrli ministar (mala zvijezda, sada mi pade na pamet bukvalni prevod), udario tamo gdje najvise boli, po dzepu. Zvuci pravo idealisticko, ali kaze lik da hoce da vrati javno vlasnistvo tamo gdje i pripada, u ovom slucaju pod Ministarstvo Energetike, bla bla...
Taj jedan potez je jako vrijedan da se nazove revolucijom, jer u zadnjih 20 godina se tacno znalo sta kome pripada (stranacka pripadnost), odakle se pare izvlace, odakle se kampanje finansiraju, odakle se vikendice placaju. Normalno, jedini odgovor raznoraznih covica je da udare po nacionalnoj ugrozenosti, jer nemaju nikakvog drugog osnova da se zale.
Sada, koliko god ova vijest populisticki zvucala, tipa "zajebao Reuf Hrvate", fazon je sto to apsolutno veze s vezom nema, nego se pokusava boriti protiv vladajuce oligarhije. Vidjet cemo sta ce se desiti slijedeci put kada uradi istu stvar u Javnim Preduzecima koja su tradicionalno pod SDA. Nisam siguran pod kojim ministarstvom je BH Telecom (mislim da je to promet i komunikacije), ali zamislite samo panike ako isto pokusa (ili kroz funkciju koju ima sa svojim ministarstvom, ili kroz javni pritisak prema Minstarstvu prometa i komunikacija) jer ako se njegovi potezi prepoznaju, bilo bi jako tesko nastaviti sa dosadasnjom praksom.
Anyhow, rano je jos komentarisati ucinak nakon 20 dana, ali je dobro poceo, s tim sto me je strah da je uledio u osinje gnjezdo bez toliko jakih ledja.
-
155_mm
#83 Re: Reuf Bajrović - All About
harise ba e jesi ga usro ono bas pravo. hahahah hahahahah hahhhahaha hahahahah.ins wrote:Ne kontam sta je tu problem?Haris.ba wrote:Nek ostane zapisano. Gledam intervju gosp. ministra na face tv. I na direktno pitanje, i opet ponovljeno, ko je vlasnik elektroprivrede hzhb kaze: resorno ministarstvo.
Neka, ovako nam i treba.Ta tvrdnja je 100% ispravna! Pardon, 90,0110% ispravna!
![]()
Ima on vrlo dobar razlog zasto je to rekao
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#84 Re: Reuf Bajrović - All About
nisam znao da je ovaj suljaghic tolika balijetina
nasilnik i komunjara jeste to je ocito ajde mozda se i to moze oprostiti
svakom nesto fali
cak i balinluk nije sporan ako se zadrzi u svom dvoristu umu kuci ili narodu
svakom nesto fali
- Danguba
#85 Re: Reuf Bajrović - All About
JP ''Elektroprivreda HZ HB'' d.d. Mostar Mile Budaka 106 A 88000 Mostar
Slijedeci put Reuf mora cekic ponijeti radi one ploce na ulazu u EP.
Slijedeci put Reuf mora cekic ponijeti radi one ploce na ulazu u EP.
- Teniser
#86 Re: Reuf Bajrović - All About
Reuf - Emir - Sifet 0 raspad DF,idemo dalje,otkrivajte lica koste i kakvi ste,koliko poštujete sve narode u BiH i svakog čovjeka.
-
ins
#87 Re: Reuf Bajrović - All About
Ovo je suština cijele price, i zato će sada iz dana u dan da slijede novi napadi na njega iz svih uporišta, i od SDA i od HDZ a i od SBB onako usput da se ogrebu.GandalfSivi wrote:Regularno ima ministar svoju temu, ali hajde kada je istu imao i Sejo Radeljas, sto ne bi i neko malo obrazovaniji i pozitivniji.
DF je na prvoj sjednici nove Vlade FBiH skinuo već pripremljenu i između SDA-HDZ tačku dnevnog reda o smjeni svih NO i uprava javnih preduzeća, koji su namjeravali između sebe sve podijeliti kao 1996.
-
sanjin_1
#88 Re: Reuf Bajrović - All About
ma eto te tamo pa ti to razaberi...meni je svejedno..zovite je vala kako god želite ..eroslav wrote:prvo bijelo polje na šahovnici je relikt ustaškog režima...sve ostalo je glupost u oku posmatračasanjin_1 wrote:Pa nađite brate drugu zastavu da se razlikuje..ha ja..nemoj meni "oĐe pametovat" dok ti nisam Reufa jope doveo..eroslav wrote: praviš li razliku između hrvatske i ustaške zastave...ili ti mozak linearno fercera?![]()
a što se tiče reufa...samo lakopo, jako brzo će lik biti manji od makova zrna...zipa šta ti rekoh
a Reuf..moj dedo rahmetli vazda je govoriJo da nema ništa gore ko kada ti se želje ispune..pa tako i ti..sabur jaHrane, ide proljeće saT će hraštika..
-
sanjin_1
#89 Re: Reuf Bajrović - All About
Hoš da te poštujemo ko "naroT" ili ko čovjeka? nemEre "obadvoje" nikako...Teniser wrote:Reuf - Emir - Sifet 0 raspad DF,idemo dalje,otkrivajte lica koste i kakvi ste,koliko poštujete sve narode u BiH i svakog čovjeka.
jesi li ti naroT ili si Ćovjek ?
-
sanjin_1
#90 Re: Reuf Bajrović - All About
Black swan wrote:nisam znao da je ovaj suljaghic tolika balijetina
svakom nesto fali
super hanuma..samo da ostane u tefteru..
-
155_mm
#91 Re: Reuf Bajrović - All About
samo lice otkriti? ili treba i teksturu lica otkriti?Teniser wrote:Reuf - Emir - Sifet 0 raspad DF,idemo dalje,otkrivajte lica koste i kakvi ste,koliko poštujete sve narode u BiH i svakog čovjeka.
pa reuf je jedini koji postuje sve podjednako. za njega su platformaski hrvati uhljebasi podjednako ljudi kao i HDZ-ovi hrvati uhljebasi.
HDZ je upravo taj koji ne postuje sve podjednako ni medju bosnaskim hrvatima. tako teniser prestani srati gluposti ovdje.
-
sanjin_1
#92 Re: Reuf Bajrović - All About
ma ko da ono konta šta laprda..kad shvati da mu je Reuf veći prijatelj od Čvoke ćiriliĆara tek tada će imati buduČnost u ovoj nahiji..do tada mrka mu je kapa...155_mm wrote:samo lice otkriti? ili treba i teksturu lica otkriti?Teniser wrote:Reuf - Emir - Sifet 0 raspad DF,idemo dalje,otkrivajte lica koste i kakvi ste,koliko poštujete sve narode u BiH i svakog čovjeka.
pa reuf je jedini koji postuje sve podjednako. za njega su platformaski hrvati uhljebasi podjednako ljudi kao i HDZ-ovi hrvati uhljebasi.
HDZ je upravo taj koji ne postuje sve podjednako ni medju bosnaskim hrvatima. tako teniser prestani srati gluposti ovdje.
-
sanjin_1
#93 Re: Reuf Bajrović - All About
jok eto moga če..hanuma kare da je Hrvat, ima utjecaj, ima podršku stranke, ima hrpu para, hoče da bidne Predjednik i Hrvat u isto vrijeme..eto ti je bona tamo pa sa njom vidi....bili to ti svega ti rekla Ivani da nema legitimitet? Ona kare da je Hrvat su dna kace..nisam njojzi ja kriv..Banksy wrote:Pa baš hrvatskog, teško ...sanjin_1 wrote:Upravo mi rekoše da je Reufova supruga Ivana naredni član Predsjedništva BiH iz reda Hrvatskog naroda...
Svaka čast gospođi Bajrović![]()
![]()
Lijepa žena.
Meni su samo rekli da je to naredni Ćlan Predsjeništva BiH iz reda Hrvatskog naroda i niko drugi neJma legitimiteta......ako se Hrvatima ne svidža nisam ja kriv..nek viĐu na onom njihovom saburu ili kako to veČ zovu....ha ja..
-
sanjin_1
#94 Re: Reuf Bajrović - All About
Pa ko je vlasnik bog te čvokno u desnu šlapu ? Jeli ti misliš da bi ti ja napemt ovdje napisao da je sljedeći korak promjena imjena te elektroprivede jer se mini (liĆno) to ime ne dopada....valjda si o sada skonto kako si se proveo u Mostaru..Haris.ba wrote:Nek ostane zapisano. Gledam intervju gosp. ministra na face tv. I na direktno pitanje, i opet ponovljeno, ko je vlasnik elektroprivrede hzhb kaze: resorno ministarstvo.
Neka, ovako nam i treba.
- JThomas
#95 Re: Reuf Bajrović - All About
federacija.
- JThomas
#96 Re: Reuf Bajrović - All About
mislim, stvarno ne sumnjam da je to stručnjacima za dubinske analize (što reče senad avdić za reufa) isto, ali ipak nije.
- gospodja profiterka
#97 Re: Reuf Bajrović - All About
Ma ni izbliza isto. A duša im dubinski analizirat'.JThomas wrote:mislim, stvarno ne sumnjam da je to stručnjacima za dubinske analize (što reče senad avdić za reufa) isto, ali ipak nije.
- It_is_a_Leclerc
#98 Re: Reuf Bajrović - All About
Reuf-hejteri se neopjevano sramote u pokušajima da ga diskreditiraju... Malo se skontajte...Materijalne greške poput ove s vlasništvom Elektroprivrede su nedopustive 
-
Hafis
#99 Re: Reuf Bajrović - All About
Klasično SDP-iovsko prodavanje magle za koje normalan čovjek smatra da više nema prolaza...ali vidim ima još ponegdje u provinciji i u turbopatriJotskim krogovima..
Proćiće Reufu mandat u nabilavanju s HDZ-om i u udaranju po prstima...i jel' im ga sukno ili nije.... i tako 4 godine.
Niti će itko imati fajde od tog šupljarenja, niti će kome išta biti bolje (hoće Reufu svakako),..a uprava EPHZB će i dalje biti gdje jeste, s istim obilježjima i na istoj lokaciji u ulici Mile Budaka.
Proćiće Reufu mandat u nabilavanju s HDZ-om i u udaranju po prstima...i jel' im ga sukno ili nije.... i tako 4 godine.
Niti će itko imati fajde od tog šupljarenja, niti će kome išta biti bolje (hoće Reufu svakako),..a uprava EPHZB će i dalje biti gdje jeste, s istim obilježjima i na istoj lokaciji u ulici Mile Budaka.
-
155_mm
#100 Re: Reuf Bajrović - All About
e reufe reufe. nisi ni prvu ministarsku placu dobio vec si postao trn ma sta trn stablo u oku za HDZ-ovce, SDA-ovce a izgleda i SBB-ovce. proglasise te ovdje glupim, nesposobnim poslasticarom.
srecom pa sve to ovdje osta zapisano a do kraja mandadata ima jos preko 3 godine. mozda i drugi zavrse nam ko stovani kolega forumas haris.ba. hahahahah hahahahah hahahah hahahhah hahahhah hahhahaha hahhahaah hahahha hahhaha.
srecom pa sve to ovdje osta zapisano a do kraja mandadata ima jos preko 3 godine. mozda i drugi zavrse nam ko stovani kolega forumas haris.ba. hahahahah hahahahah hahahah hahahhah hahahhah hahhahaha hahhahaah hahahha hahhaha.