Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
-
StupskaBitanga
#76 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
pa ako imaju zemlju država im može pomoći da opremom i mašinama da rade doprinose i zarađuju a ukoliko kažem nisu sposobni za rad ima invalidska penzija
SDA mašinerija je je raznoraznim dodacima htjela da se enormno zaduži da bi ovako kupovala socijalni mir ali to na ovakav način ne ide
Drugi par rukava su oni koji su poginuli ili imaju invalididtet i koji su zbog borbe za državi ostali usraćeni za rad i doprinos i naravno za njih država treba i mora da brine ali ako ti je 20 i nešto godina jednina životna referenca što si se borio a nećeš da se boris u miru i na takav način izgrađuješ državu ja ne znam. Isto tako ne znam ove mnoge po Sarajevu koji su iza sebe ostavili dulume zemlje koji zjape prazni a oni ovdje u Sarajevu kukaju i krive sve i svakog a sebu prvo neće da pomognu
SDA mašinerija je je raznoraznim dodacima htjela da se enormno zaduži da bi ovako kupovala socijalni mir ali to na ovakav način ne ide
Drugi par rukava su oni koji su poginuli ili imaju invalididtet i koji su zbog borbe za državi ostali usraćeni za rad i doprinos i naravno za njih država treba i mora da brine ali ako ti je 20 i nešto godina jednina životna referenca što si se borio a nećeš da se boris u miru i na takav način izgrađuješ državu ja ne znam. Isto tako ne znam ove mnoge po Sarajevu koji su iza sebe ostavili dulume zemlje koji zjape prazni a oni ovdje u Sarajevu kukaju i krive sve i svakog a sebu prvo neće da pomognu
- ilkbahar
#77 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
Inace nam je policija u top formi. KO djeca oko igrackeO'zone wrote:Može se reći i da najbrojnija policija u Europi efektivno nastupa![]()
![]()
- Neil Robertson
#78 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
@trktamo Evo ja te javno pozivam da se vidimo licno i da mi to direktno kazes u lice ako smijes. Kunem ti se bogom da bi metak u celu instant dobio, jebem li ti pleme cijelo!!!!vivak wrote:trktamo wrote:
ko prvo ne vrijeđaj ako ne znaš diskutovat idi se zapali
ja vec reko mrs stoko uhljebljena pizdo podrumaska idi me prijavi boli me qrac za tebe i take ko ti,ti mi znas diskutovat marvo,vrjedjas one koji su za ovu zemlju dali djecu muzeve bracu sestre djelove tjela,stoko nezahvalna
- agent_zero
#79 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
Sve je ovo krivica Alije i SDA zelenih kmera koji od 90te uništavaju BiH i Bošnjački narod.
A sad je to nastavio i riđobradi mafijaš.
-
trktamo
#80 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
jesi zajeban internet huligan pravi, što se mene tiče idi se zapali, ti si samo metak vidio onako kad ga s leđa dobiješ, onako usput jel i tebi propala koja donacija?Neil Robertson wrote:@trktamo Evo ja te javno pozivam da se vidimo licno i da mi to direktno kazes u lice ako smijes. Kunem ti se bogom da bi metak u celu instant dobio, jebem li ti pleme cijelo!!!!vivak wrote:trktamo wrote:
ja vec reko mrs stoko uhljebljena pizdo podrumaska idi me prijavi boli me qrac za tebe i take ko ti,ti mi znas diskutovat marvo,vrjedjas one koji su za ovu zemlju dali djecu muzeve bracu sestre djelove tjela,stoko nezahvalna
- ilkbahar
#81 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
A vjeruj da ce uskoro i doci do ovakve situacije.zvizdan wrote:Nevezano direktno za ovaj slucaj, ali najjaci su mi ovi (uglavnom budzetski paraziti), kad kazu: hebo politicare, njih ne treba gledati, neka se svako snalazi, to je zivot. Ma bas? Tesko izokretanje teze, u korist onih koji su nas i doveli u ova govna. Pa drzava je ta koja treba stvoriti uslove u kojima se covjek moze snaci. Taman ko sto te roditelji othrane, odgoje, skoluju, pa se onda, je li, snalazi. Ili je ok da te babo napravi, majka rodi, i ostave pred vratima sirotista, pa se snalazi, zivot te ceka.
Ako cemo drugacije, pa koji ce nam tuki inace drzava? Sta ce mi opcina, kanton, kurac-palac? Sta imam placati jebeni PDV da takvima osiguram platu?Hajmo se lijepo snalaziti. Evo, recimo, ovim kancelarijskim misevima sto zagovaraju snalazenje, dodjem fino s rajom s kalasima pred kucu, orobimo ih, a zenu i djecu mu prodamo na trzistu. Dobar business plan. Lahko, a parali![]()
Zna se ko je odgovoran za sve i kome treba adresirati sav jad ove zemlje. Zemlja je, kao sto joj i samo ime kaze, zemlja, onaj ko se laktao da joj bude gazda i vrtlar treba i da je obradjuje. Inace ce zarasti u korov i siblje.
Znam odredjene ljude, parali ljude koji su bogati i spadaju u ovu elitu, al eto svojim radom su zaradili, privatnici su.
Vjerujes li mi da su bili kupili avionske karte i spakovali kofere i svu vrijednu pokretnu imovinu u februaru prosle godine, kada je pocelo paljenje. Kazu da bi prvi stradali ako anarhija zavlada.
A takvo nam je stanje sve blize. Jer ako se ova drzava odrekla svojih gradjana vrlo brzo ce se i gradjani odreci svoje drzave. E kukala nam onda majka svima.
i ponavljam DRZAVA NIJE SAMA SEBI SVRHA!
Bilo bi dobro kada bi ovi nasi praznoglavi politicari malo prostiali koju knjigu iz hostorije i sociologije mozda bi shvatili bit njihovog postojanja.
Last edited by ilkbahar on 14/04/2015 11:14, edited 1 time in total.
-
StupskaBitanga
#82 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
ali sve njih postavljaju i biraju upravo ovakviagent_zero wrote:Sve je ovo krivica Alije i SDA zelenih kmera koji od 90te uništavaju BiH i Bošnjački narod.
Da ovu dvoje pitaš za koga su glasali rekli bi za naše tj SDA
- vjesticanametli
#83 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
zakljucati temu
ionako se nece spaliti niko .....zavrseno je...dobice kao i radnici iz TZ paketic 
- Neil Robertson
#84 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
@trktamo Nisam nikakav internet huligan, pozivam te javno da mi to u lice kazes...
- ilkbahar
#85 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
SDA IZ DEVEDESETIH NIJE ISTO STO I SDA IZ NOVOG MILENIJAStupskaBitanga wrote:ali sve njih postavljaju i biraju upravo ovakviagent_zero wrote:Sve je ovo krivica Alije i SDA zelenih kmera koji od 90te uništavaju BiH i Bošnjački narod.
-
trktamo
#86 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
za koga drugog u jedinstvu je laHka paraStupskaBitanga wrote:ali sve njih postavljaju i biraju upravo ovakviagent_zero wrote:Sve je ovo krivica Alije i SDA zelenih kmera koji od 90te uništavaju BiH i Bošnjački narod.
-
StupskaBitanga
#87 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
sa jedinstvom i zajedno u bankrot
-
trktamo
#88 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
bolje da tu frustraciju izraziš kroz samozapaljenje onako javno budi mudonja a ne internet tetkicaNeil Robertson wrote:@trktamo Nisam nikakav internet huligan, pozivam te javno da mi to u lice kazes...
- Ljakan
#89 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
dade im cesko ugovor o radu samo sto sipad se gasi to je prica za sebe 
-
StupskaBitanga
#90 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
benzinom na vatru
-
trktamo
#91 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
oće se i oni spontanius palit?Ljakan wrote:dade im cesko ugovor o radu samo sto sipad se gasi to je prica za sebe
- Neil Robertson
#92 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
Debeli majmune, nemoj u usta uzimati tu casnu kategoriju boraca i porodice sehida, da si mangup javio bi se a ne preko tastature ispunjavao svoj bijedni zivot. Jebem ti svu mrtvu familiju bijedo jadna!!!!trktamo wrote:bolje da tu frustraciju izraziš kroz samozapaljenje onako javno budi mudonja a ne internet tetkicaNeil Robertson wrote:@trktamo Nisam nikakav internet huligan, pozivam te javno da mi to u lice kazes...
- Ljakan
#93 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
@trka
sve je moguce
sve je moguce
-
fantabox
#94 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
I kakvu poruku ovo salje ostalima (citaj: nezaposlenima, nezadovoljnima, nesretnima....)?
c/p: Direktor preduzeća Šipad Esad Ćesko ponudio je jutros demobilisanim borcima Šefiku Muminoviću i Džemilu Zahiroviću ugovore o radnom odnosu na godinu dana u ovoj firmi za platu od 400 KM i uplaćene doprinose, a da pritom ne moraju raditi.
c/p: Direktor preduzeća Šipad Esad Ćesko ponudio je jutros demobilisanim borcima Šefiku Muminoviću i Džemilu Zahiroviću ugovore o radnom odnosu na godinu dana u ovoj firmi za platu od 400 KM i uplaćene doprinose, a da pritom ne moraju raditi.
-
lokalni_razdjevicar
#95 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
pa vidiš i sam da je to sve uštimano.fantabox wrote:I kakvu poruku ovo salje ostalima (citaj: nezaposlenima, nezadovoljnima, nesretnima....)?
- ilkbahar
#96 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
ovo je sigurno ostvarenje njihovih snovafantabox wrote:I kakvu poruku ovo salje ostalima (citaj: nezaposlenima, nezadovoljnima, nesretnima....)?
- Ljakan
#97 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
sipad nema para da svoje isplati sto rade a nudi drugim ugovor za neradfantabox wrote:I kakvu poruku ovo salje ostalima (citaj: nezaposlenima, nezadovoljnima, nesretnima....)?
Code: Select all
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/259624-Sutra-strajk-upozorenja-sindikata-Sipad-Komerc-namjestaja-Sarajevo.html- don vito
#98 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
Ovo je za Ginisa i Riplija. Pune 4 strane komentara a jos nijedan post od SDA-budzetlija kako je ovo Fahrino maslo.
Gdje su, sta rade Agron P, innovation, pumica, HM 2011...
Gdje su, sta rade Agron P, innovation, pumica, HM 2011...
Last edited by don vito on 14/04/2015 11:38, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#99 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
Prodali su zgradu nedavno. Valjda. Mislim vise se ni ne zna nista, ja konto da ju je Džeko kupio jos prosle godine 
- fidoremilienko
#100 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
E ovakvi su najgori. Ohladi jaraniko.Neil Robertson wrote:@trktamo Evo ja te javno pozivam da se vidimo licno i da mi to direktno kazes u lice ako smijes. Kunem ti se bogom da bi metak u celu instant dobio, jebem li ti pleme cijelo!!!!vivak wrote:trktamo wrote: