Nema ni Giovinco na igricama veze sa Giovincom na terenu, ali eto vidio si da se pikaLogovan wrote:Ali to nema veze sa fudbalom.todd_smith wrote:Lik 5-6 godina krisomLogovan wrote:Raul, Giggs, Scholes, Xavi, Casillas, Pirlo, Iniesta, Zidane, itd.![]()
zenu od vlastitog brata, ali hajde
![]()
Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#76 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
- Logovan
#77 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
todd_smith wrote: Nema ni Giovinco na igricama veze sa Giovincom na terenu, ali eto vidio si da se pika
- Ludzak
#78 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Najdraži: Raul, Zidane, Ronaldo (debeli
), Rise, Del Piero, Davids, Roberto Karlos, Trezeguet, Drogba itd.
Najmrži: Roben, Nejmar, Ibrahimovic, Nasri ...
Najmrži: Roben, Nejmar, Ibrahimovic, Nasri ...
- Pryda
#79 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Izdvojio bi samo jednog

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#80 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Diplomirani pravnikultima_palabra wrote:klopan wrote:Sjeti se još jednog mahera, dok ultima nabraja ove Realovce- Redondo.Prof.dr. fudbala
Nije otisao na Mundijal 1990, svojom voljom, radi zavrsetka studija
- SmokingMan
#81 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Odabrat ću dva najdraža,o mrskim nećemo....Najviše cijenim lojalne i borbene igrače,koji stasaju u klubu i u istome ostanu do kraja karijere,a oni su izuzetno rijetki danas.Veliki spomen pripada velikim igračima...

- Logovan
#82 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Xabi Alonso 
-
Teufik
#83 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Zidane i Scholes. Mogao sam ih gledat danima.
Najmrzi - nema takvih.
Najmrzi - nema takvih.
- Romanista 101%
#84 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Najmrzi: reprezentacija Grcke, Nigerije i Francuske, od klubova lazio, Juventus (osim Del Pjera i Buffona), M. City (osim Dzeke), PSG, Olimpiyakos i Glasgow Rangers.
Najdrazi: Damiano Tomassi, John Arne Riise, Marco Cassetti, Vincent Candela, Totti, De Rossi, Christian Panucci...Raul, Maldini, Zlatan Ibrahimovic...Zlatan Bajramovic, Elvir Baljic i na kraju Emir "THE KING" Spahic
Najdrazi: Damiano Tomassi, John Arne Riise, Marco Cassetti, Vincent Candela, Totti, De Rossi, Christian Panucci...Raul, Maldini, Zlatan Ibrahimovic...Zlatan Bajramovic, Elvir Baljic i na kraju Emir "THE KING" Spahic
-
salle_eh1986
#85 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Najdrazi: Bufon, Nedved, Kamoranezi, Trezege, Delpiero
od mrskih za sad cu samo izdvojiti Totija...
od mrskih za sad cu samo izdvojiti Totija...
- cyprus
#86 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Primjećujem da mnogo ljudi gotivi Čehe... To je recimo jedna od rijetkih stvari gdje nisam mimo svijet
Nedved, Poborsky, Kuka, Čech, Kouba, Bejbl, Koller, Rosicky, Šmicer, Berger, Lokvenc, Baroš, Latal, Nemec, Suchoparek, Baranek (onaj što nam je složio sa 30 metara
) - ne znam, nekako meni baš gotivni igrači... Samo mi nejasno kako su sa ovakvih imena u samo nekoliko godina spali na maltene anonimuse kakvi im igraju sad 
Nedved, Poborsky, Kuka, Čech, Kouba, Bejbl, Koller, Rosicky, Šmicer, Berger, Lokvenc, Baroš, Latal, Nemec, Suchoparek, Baranek (onaj što nam je složio sa 30 metara
- Logovan
#87 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Edgar Davids 
- Ridjobrki
#88 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
A onaj 1998 je propustio jer se nije htio ošišati. Gigant._BataZiv_0809 wrote:Diplomirani pravnikultima_palabra wrote:klopan wrote:Sjeti se još jednog mahera, dok ultima nabraja ove Realovce- Redondo.Prof.dr. fudbala
![]()
Nije otisao na Mundijal 1990, svojom voljom, radi zavrsetka studija
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#89 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Ja ba. Onaj mentol Pasarela naredio sisanje. Je li se Batistuta osisao , nesto se ne sjecamRidjobrki wrote: A onaj 1998 je propustio jer se nije htio ošišati. Gigant.
- Ridjobrki
#90 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Ili se ošišao ili je popustio Pasarella, ne znam ali znam da Redondo nije htio igrati dok ovaj nije dobio otkaz
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#91 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Najdrazi:
Oliver Kahn-legendarni golman, dobitnik nagrade za fer plej, osvojio sve osim SP (ima srebro i broncu), veliki ratnik i borac.
Miroslav Klose-najbolji strijelac Mundijala, gospodin u kopackama, postenjak koji ponistava sopstvene neregularne golove, fubalski vitez u svakom smislu.
Javier Zanetti-legenda Intera, covjek radi kojeg mi je bilo drago kad je osvojio LP, iako protiv Bayerna. Nikad povrijedjen, nikad u aferama, 2 crvena kartona u karijeri, a odbranbeni igrac ..
Roberto Carlos-kralj slobodnjaka
Luis Nazario da Lima
-najbolji fudbaler kojeg sam gledao u zivotu
Clarence Seedorf-masina, neunistiv igrac
Pippo Inzaghi-sta reci za Super Pippa? Covjek da go, a ni ne gleda utakmicu
Ima ih jos, ali ovo je ovako na prvu.
Oliver Kahn-legendarni golman, dobitnik nagrade za fer plej, osvojio sve osim SP (ima srebro i broncu), veliki ratnik i borac.
Miroslav Klose-najbolji strijelac Mundijala, gospodin u kopackama, postenjak koji ponistava sopstvene neregularne golove, fubalski vitez u svakom smislu.
Javier Zanetti-legenda Intera, covjek radi kojeg mi je bilo drago kad je osvojio LP, iako protiv Bayerna. Nikad povrijedjen, nikad u aferama, 2 crvena kartona u karijeri, a odbranbeni igrac ..
Roberto Carlos-kralj slobodnjaka
Luis Nazario da Lima
Clarence Seedorf-masina, neunistiv igrac
Pippo Inzaghi-sta reci za Super Pippa? Covjek da go, a ni ne gleda utakmicu
Ima ih jos, ali ovo je ovako na prvu.
- Ridjobrki
#92 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Pippo je....... jednostavno Pippo. Ono majka više ne rađa.
Kad se rodio babica je podigla ofsajd-zastavicu, čovječe...
Majstor frljavih golova - NIKO nije mogao utrpati ono što je njemu ulazilo ali zato kad on zapuca zicer u kuruze...
Kad se rodio babica je podigla ofsajd-zastavicu, čovječe...
Majstor frljavih golova - NIKO nije mogao utrpati ono što je njemu ulazilo ali zato kad on zapuca zicer u kuruze...
- Edin H.
#93 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Najmrzi - podrazumjeva se onaj svedski mufljuz Ibrahimovic
Najdrazi - DzeFko
Najdrazi - DzeFko
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#94 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
A u i privatnom zivotu se natrpaoRidjobrki wrote:Pippo je....... jednostavno Pippo. Ono majka više ne rađa.![]()
![]()
![]()
Kad se rodio babica je podigla ofsajd-zastavicu, čovječe...![]()
![]()
![]()
Dok sam igrao mali fudbal, tj. termine, jedno 70% mojih golova su bili Pippo style. Guzicom, ledjima, pogodi me lopta itd
- Ridjobrki
#95 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Takva je i moja ekipa bila_BataZiv_0809 wrote:A u i privatnom zivotu se natrpaoRidjobrki wrote:Pippo je....... jednostavno Pippo. Ono majka više ne rađa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Majstor frljavih golova - NIKO nije mogao utrpati ono što je njemu ulazilo ali zato kad on zapuca zicer u kuruze...![]()
Dok sam igrao mali fudbal, tj. termine, jedno 70% mojih golova su bili Pippo style. Guzicom, ledjima, pogodi me lopta itd
Trebao bih provjeriti ali mislim da Pippo ima jednu nevjerovatnu statistiku u utakmici iz snova - pobjeda na Liverpoolom u finalu LP 2007. Mislim da je Pippo tu dao dva gola a imao jedan šut na go!
U finalu LP!!!!!
Pirlo je šutao a od njega se odbila lopta u go, a drugi je dao sam. Statistički, jedan šut u okvir i dva gola.
Samo Pippo.
- suadfor
#96 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
haj reko da nadjem kakav smijesan gol na yt, drag je pippo.Ridjobrki wrote:Pippo je....... jednostavno Pippo. Ono majka više ne rađa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odavno se ne ismijah ovako
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#97 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Da, da 2007. je dao oba gola u pobjedi nad Liverpulom, s tim da je drugi odbijanac od njega nakon slobodnjakaRidjobrki wrote: Takva je i moja ekipa bila![]()
![]()
![]()
Trebao bih provjeriti ali mislim da Pippo ima jednu nevjerovatnu statistiku u utakmici iz snova - pobjeda na Liverpoolom u finalu LP 2007. Mislim da je Pippo tu dao dva gola a imao jedan šut na go!![]()
![]()
![]()
U finalu LP!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Pirlo je šutao a od njega se odbila lopta u go, a drugi je dao sam. Statistički, jedan šut u okvir i dva gola.![]()
Samo Pippo.
Sjecas se onog gola u 1/4 finalu protiv Bayerna, mislim 2007 isto, kad frljavo zahvati loptu na gol liniji, ode mu u zrak, a onda je zazdi glavom
Ili onaj kung fu lob
- Lakat Jebić
#98 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
nije odbijanac, pa da je prikuca, nego ga pogodila lopta na putu do gola
doduse drugi je majstorski zaobisao reinu, al dva gola iz jednog suta u finalu lige prvaka.. jbg 
-
todd_smith
#99 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Najmrzi: Nisterloy, Keane, Bommel
Najdrazi: Ronaldo, Rivaldo, Carlos, Denilson, Ronaldinho, Cafu, Bebeto, Tafarel, ma svi Brazilci iz perioda 1998-2003
Najdrazi: Ronaldo, Rivaldo, Carlos, Denilson, Ronaldinho, Cafu, Bebeto, Tafarel, ma svi Brazilci iz perioda 1998-2003
- Logovan
#100 Re: Najmrži i najdraži fudbaleri, i zašto
Nistelroy? Zašto?todd_smith wrote:Najmrzi: Nisterloy, Keane, Bommel