Četnici u Višegradu

Post Reply
mO k3

#76 Re: Četnici u Višegradu

Post by mO k3 »

Slo Burner wrote:http://dobojski.info/drustvo-i-politika ... zali-borce

I DOboj Konje za trku ima

Image
:shock: poturice ..... Nisu ništa naučili iz prošlosti
Sezam

#77 Re: Četnici u Višegradu

Post by Sezam »

To je balijama hvala sto su potrcali da spasavaju ovu genocidnu bagru nakon poplava. :evil:
Ko nakon svega i dalje vjeruje Srbima, sam se kocka sa sudbinom svoje djece.
L u c i f e r

#78 Re: Četnici u Višegradu

Post by L u c i f e r »

nisu svi ljudi isti

pa i nasi su huligani ista govna

neodgojena balavurdija koja ne zna za bolje
Sezam

#79 Re: Četnici u Višegradu

Post by Sezam »

L u c i f e r wrote:nisu svi ljudi isti

Daj nam neki slikovit primjer slican ovom iznad ili prestani relavitizirati.
limeni

#80 Re: Četnici u Višegradu

Post by limeni »

nisu vise ni cetalji sto su nekad bili, ostalo im je samo guslanje kao zenturine kakve a bogme i kad pogledas ove starce, smote i cetnikuse kako su primitivni ostaje samo smjeh jer bi ovakve pomeli za 48 sati :D
nisu svi srbi isti, ogromna vecina se i sama smije ovim sto paradiraju i guslaju.
L u c i f e r

#81 Re: Četnici u Višegradu

Post by L u c i f e r »

pa eno ti slikovit primjer

napadose djecu iz sirokog

i prave sranje po ferhadiji

tebi ako nasa govna mirisu, smo snjofaj i uzivaj, nemam nista protiv
bach

#82 Re: Četnici u Višegradu

Post by bach »

Image
insomnia78

#83 Re: Četnici u Višegradu

Post by insomnia78 »

Ma predizborna ba, sta vam je
Bakir organizov'o
escobar__

#84 Re: Četnici u Višegradu

Post by escobar__ »

insomnia78 wrote:Ma predizborna ba, sta vam je
Bakir organizov'o
:D
nosara

#85 Re: Četnici u Višegradu

Post by nosara »

amerikenjci, u koje se kunete btw, su ove uredno proglasili antifasistima, cak su im i odlikovali tatu... U cemu je problem...? :?
Anestezija

#86 Re: Četnici u Višegradu

Post by Anestezija »

Propalice sve :)
mO k3

#87 Re: Četnici u Višegradu

Post by mO k3 »

Sezam wrote:To je balijama hvala sto su potrcali da spasavaju ovu genocidnu bagru nakon poplava. :evil:
.... zaista je tako ,ali mi imamo obraza
escobar__

#88 Re: Četnici u Višegradu

Post by escobar__ »

mO k3 wrote:
Sezam wrote:To je balijama hvala sto su potrcali da spasavaju ovu genocidnu bagru nakon poplava. :evil:
Ne, samo smo glupi.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#89 Re: Četnici u Višegradu

Post by Slo Burner »

S druge strane imas tuzitelje bosnjake koji ne jebu ovo cetnikovanje ni 2%
L u c i f e r

#90 Re: Četnici u Višegradu

Post by L u c i f e r »

nosara wrote:amerikenjci, u koje se kunete btw, su ove uredno proglasili antifasistima, cak su im i odlikovali tatu... U cemu je problem...? :?
srecom su tu rusi da nas brane od cetnika
Stjui

#91 Re: Četnici u Višegradu

Post by Stjui »

limeni wrote:nisu vise ni cetalji sto su nekad bili, ostalo im je samo guslanje kao zenturine kakve a bogme i kad pogledas ove starce, smote i cetnikuse kako su primitivni ostaje samo smjeh jer bi ovakve pomeli za 48 sati :D
nisu svi srbi isti, ogromna vecina se i sama smije ovim sto paradiraju i guslaju.
:?:
što nisu prijavili tomašicu ako većina nije ovakva?svi su znali...
Stjui

#92 Re: Četnici u Višegradu

Post by Stjui »

escobar__ wrote:
mO k3 wrote:
Ne, samo smo glupi.
jesam vam ja pričao kako nisam rizikovao da i jedna moja pašteta zaglavi kod njih? :)
hAZNADAR

#93 Re: Četnici u Višegradu

Post by hAZNADAR »

Postoji i razlika izmedju huligana iako su svi agresivni i glupi. To je ideoloska pozadina. Fasisticka simbolika i poruke talijanskih i hrvatskih navijaca, rasizam i bacanja banana na crne igrace, doskora tabut zastave na nsim tribinama,..... je nesto sto je ipak iznad tek obicnog huliganizma. Pa tako i ova mitomanija od srpskih gdje pokazuju gdje im je korijen mrznje. A ta mrznja se znala ispoljiti i mimo tekmi.
hAZNADAR

#94 Re: Četnici u Višegradu

Post by hAZNADAR »

Slo Burner wrote:S druge strane imas tuzitelje bosnjake koji ne jebu ovo cetnikovanje ni 2%
Problem je u tome sto je cetnicka ikonografija i paradiranje izvan naseg dometa - tu smo nemocni da ista uradimo. Nemamo ni politicku ni pravnu,. nikakvu moc da sprijecimo cetnicko pradiranje u Visegradu, Banjaluci,... jer je dejtonom RS poklonjena i ta teritorija izvan nase kontrole.

A problem je i obiman - cetnistvo je prisutono od obdanista, skole, institucija,.. pa nadalje,.. to samo novi rat moze rijesiti i silom nametanje zakona koji to zabranjuje. Zato mi je besmisleno spominjati cetnike na temi o nasim ekstemistima,.. jer je nazalost nemoguce pravdu rjesavati po redu - jednima ne mozes nista kao .
nosara

#95 Re: Četnici u Višegradu

Post by nosara »

L u c i f e r wrote:
nosara wrote:amerikenjci, u koje se kunete btw, su ove uredno proglasili antifasistima, cak su im i odlikovali tatu... U cemu je problem...? :?
Rusi nisu odlikovali drazu, amerikenjci jesu... Zvanicno, za vasingtonce, cica je antifasista, a cetnici iz IIWW antifasisticka gerila... To se ne uklapa u dupeuvlakacku koncepciju bh proamerikenjaca, ali je cinjenica...
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#96 Re: Četnici u Višegradu

Post by Slo Burner »

hAZNADAR wrote:
Slo Burner wrote:S druge strane imas tuzitelje bosnjake koji ne jebu ovo cetnikovanje ni 2%
Problem je u tome sto je cetnicka ikonografija i paradiranje izvan naseg dometa - tu smo nemocni da ista uradimo. Nemamo ni politicku ni pravnu,. nikakvu moc da sprijecimo cetnicko pradiranje u Visegradu, Banjaluci,... jer je dejtonom RS poklonjena i ta teritorija izvan nase kontrole.

A problem je i obiman - cetnistvo je prisutono od obdanista, skole, institucija,.. pa nadalje,.. to samo novi rat moze rijesiti i silom nametanje zakona koji to zabranjuje. Zato mi je besmisleno spominjati cetnike na temi o nasim ekstemistima,.. jer je nazalost nemoguce pravdu rjesavati po redu - jednima ne mozes nista kao .
Image

Kad navijacka skupina predvodjena konkretnim likom u centru grada iznese ovaj transparent nije li to sasvim dovoljno tuzitelju da pokrene istragu za kivicno djelo izazivanja rasne vjerske i etnicke netrpeljivosti. Isit frajer napsie na zfradi Kolji Balije, lijepo se ptpise i to objavi na fejsbuku. OVo nije politicko pitanje, pitanje odgoja ili nesto slicno, ovo je pitanje rada ili ne rada osoba koja to trebaju da procesuiraju.
L u c i f e r

#97 Re: Četnici u Višegradu

Post by L u c i f e r »

hAZNADAR wrote:

Postoji i razlika izmedju huligana iako su svi agresivni i glupi. To je ideoloska pozadina. Fasisticka simbolika i poruke talijanskih i hrvatskih navijaca, rasizam i bacanja banana na crne igrace, doskora tabut zastave na nsim tribinama,..... je nesto sto je ipak iznad tek obicnog huliganizma. Pa tako i ova mitomanija od srpskih gdje pokazuju gdje im je korijen mrznje. A ta mrznja se znala ispoljiti i mimo tekmi.
ista kita

princip je isti sve su ostalo nijanse

ni izmedju ovih nasih forumasa koji mrze srbe i srba koji mrze bosnjake nema nikakve razlike, ista govna
Avangardno

#98 Re: Četnici u Višegradu

Post by Avangardno »

limeni wrote:nisu svi srbi isti, ogromna vecina se i sama smije ovim sto paradiraju i guslaju.
A kad su svi Srbi bili isti?

Ovo je uostalom poenta ove teme.

Sezam wrote:

Daj nam neki slikovit primjer slican ovom iznad ili prestani relavitizirati.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150314067

Sad su naravno napisali huligani, da se odmah ograde da to nisu Sarajlije već samo huligani. E onda se uvijek treba ograditi. I ja znam dobro da većina Sarajlija ovo nikad nebi uradila.

Kad su u Bijeljini urinirali po džamiji, klix je odmah skočio i napisao Srbi to uradili. Ne Srbi, već pojedinci iz reda Srba, huligani, većina Srba ovo NIKAD nebi uradila.

Klix je bio prvi za senzaciju. Ali su narednu vijest preskočili. A znaš koja je to vijest? Mladići su skupili pare za prozor, došli su sa roditeljima koji su se stidjeli i djece i svega, izvinili su se hodži i rekli da ih je sramota, postiđeni su i tu su ako je ikakva pomoć potrebna.. što ih naravno ne opravdava. Ali definitivno potvrđuje činjenicu da nisu Srbi neki zlikovci koji jedva čekaju rat...

I da.. dvojica od trojice momaka koji su pravili ovaj nered gore su ti u vezama.. i pogodi šta, oba sa Muslimankama... ako ti šta znači. A pošto si ti nacionalista, znam da ti znači.
L u c i f e r

#99 Re: Četnici u Višegradu

Post by L u c i f e r »

nosara wrote:
L u c i f e r wrote:
Rusi nisu odlikovali drazu, amerikenjci jesu... Zvanicno, za vasingtonce, cica je antifasista, a cetnici iz IIWW antifasisticka gerila... To se ne uklapa u dupeuvlakacku koncepciju bh proamerikenjaca, ali je cinjenica...
mozes ti kenjati koliko hoces

usa je 95 bombardovala cete

dok su nas ruski dobrovoljci snajperisali i klali

pametnom dosta

samim time, znam da tebi nije
mO k3

#100 Re: Četnici u Višegradu

Post by mO k3 »

Radi ovakvih gleda se na čitavu etničku grupu kao da su svi taki , zašto iz etničke grupe niko ne ustane i ne osudi ovo okupljanje ???

Može li mi ko to objasniti
Post Reply