Reakcije javnosti :Dan pomena na zrtve genocida u Srebrenici

_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#76 Re: Reakcije javnosti :Dan pomena na zrtve genocida u Srebrenici

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote: Moj post na ovoj istoj stranici koji si secirao hiruški precizno da bi ispao pametan ili me diskreditirao glasi :

Je li piše ovo??? I zašto si zanemario dio postavgdje sam tačno napisala za što je Srbija presudjena tj pitanja upućena tebi?

Jeftino...
Sta je jeftino u tome?

Prvo vrdis da nije uopce, pa se onda upustas u stepenovanje sta jeste i koliko jeste.

Znaci odluci se:

a) Srbija nije nikad osudjena nego se cekaju Ratko i Rašo koji su "kljucni" (tvoje rijeci)

b) Srbija JESTE presudjena, ali ne onako kako ti smatras da treba
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#77 Re: Reakcije javnosti :Dan pomena na zrtve genocida u Srebrenici

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote:Ja ništa .. Sami ljudi detektiraju okolo :D
Sad bih i ja tebi trebao, kao ti meni onomad, "jesi to dovela raju da te brani na forumu" :D :lol:
SaraFina

#78 Re: Reakcije javnosti :Dan pomena na zrtve genocida u Srebrenici

Post by SaraFina »

SaraFina wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote:
Radovan i Ratko izvode prestave, a ključni su za presudu..Da ne govorim o tome koliko dugo ih je Srbija skrivala naočigled civiliziranog svijeta.
Pa kupila sitne beneficije njihovim hapšenjem, zeleći ujedno skinuti i negativni imidz devedesetih.
Kakvu presudu?

Presudjeno je Srbiji.

Ne vjeruj u djecije price. Sadama nadju u rupi u onolikom Iraku, a da ne mogu ovu dvojicu. Kakva Srbija i skrivanje. Sve se znalo, Ratko se nije ustrucavao dolaziti na slave i svadbe. Samo se cekao povoljan trenutak.

Srbija bi svakako dobila beneficije, jer je Zapad i dalje vidi kao najmocniju drzavu na Balkanu.

Za što je presudjeno Srbiji?
Srbiji je presudjeno što nije spriječila genocid i stradanja???? Dakle laički neposredni krivac???
Nigdje ne postoji presuda da je Srbija odgovorna za genocid u Srebrenici i agresiju na BiH. Prosvijetli me ako ima.
Ti si pravnik i trebao bi znati to.
Ovo su naši orginalni postovi sa predhodne strane.

1.Dakle Srbija jeste presudjena za nesprečavanje genocida, kao što ja pod rečenicama sa upitnicima tebi i tvrdim..što ujedno demantira tvoj upis i pokusaj diskreditiranja da ne poznajem materiju.

2.Srbija nije presudjena za ucešće u genocidu i agresiji na BiH.

Sad ti razgranici ta DVA pojma.

I tezinu koji nosi pojam po :

1. tačkom

2.tačkom

Nadam se da ti se ovakvi lapsusi neće u buducnosti dešavati :D

Treba tu karijeru usmjeriti makar na trećerazredne razvode, ili tuzbe oko sporova sa medjama :lol:

Znam lično par pravnika iz ZG i sveučilišnog profesora takodje iz ZG, koji bi te vjerovatno na susjednom forumu bukvalno uhakali.

Smiješ pokušati? :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#79 Re: Reakcije javnosti :Dan pomena na zrtve genocida u Srebrenici

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote: Ovo su naši orginalni postovi sa predhodne strane.

1.Dakle Srbija jeste presudjena za nesprečavanje genocida, kao što ja pod rečenicama sa upitnicima tebi i tvrdim..što ujedno demantira tvoj upis i pokusaj diskreditiranja da ne poznajem materiju.

2.Srbija nije presudjena za ucešće u genocidu i agresiji na BiH.

Sad ti razgranici ta DVA pojma.

I tezinu koji nosi pojam po :

1. tačkom

2.tačkom

Nadam se da ti se ovakvi lapsusi neće u buducnosti dešavati :D

Treba tu karijeru usmjeriti makar na trećerazredne razvode, ili tuzbe oko sporova sa medjama :lol:
1) Upitnik, kao interpunkcijski znak, se koristi za pitanje, a ne za tvrdnju.

2) Srbija JESTE presudjena za ucesce u genocidu, a tuzba za agresiju je pala.

I ponovo, pises o pojmovima o kojima ne znas dovoljno. Po tome si poznata na ovom forumu. Ja bih na temama o psihologiji gledao sta ti pises, a ne raspravljao se sa tobom, jer je to smijesno.

Ne studira se pravo bezveze, treba znati citati pravne akte, sto ti, hvala bogu, ne znas i to se vidi.

I jos bi da ti se ne pise sa visine, a ti bi kao malo vrijedjala :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#80 Re: Reakcije javnosti :Dan pomena na zrtve genocida u Srebrenici

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote: Znam lično par pravnika iz ZG i sveučilišnog profesora takodje iz ZG, koji bi te vjerovatno na susjednom forumu bukvalno uhakali.

Ovo si dodala, pa nisam vidio.

Utakmica je pravedna ako se vodi izmedju ravnopravnih takmaca. Dakle sta ima jedan postdiplomac, magistrant protiv univerzitetskog profesora traziti?

Daj nekog ravnog meni i sto kaze Mamic: sve cu vas pobijediti, 100 na jednoga :lol: Salim se naravno. Ko si ti da se ja tebi dokazujem :)

A to sto tebe frustira tvoje neznanje, pa prijetis u smislu "imam starijeg brata koji te moze prebiti" govori dovoljno o tebi.
SaraFina

#81 Re: Reakcije javnosti :Dan pomena na zrtve genocida u Srebrenici

Post by SaraFina »

Sad je problem što su moje tačne tvrdnje upucene pod znakom pitanja? :lol:

Pa kako drugačije da pitam nešto za što sam sigurna, a ti si predhodno rekao " Srbiji je presudjeno"

Dakle svrha rečenica pod znakom pitanja bila je da utvrdimo za što je Srbija ustvari presudjena.

:D

Znam da se pravo ne studira " tek onako", ali isto tako znam i da je to " kako gdje"

I sportski je priznati poraz. Dzentlmenski i muški ..
Ovo gubitničko insistiranje moze se okarakterizirati kao izraz nesigurnosti i strah od suprotnog spola.

SaraFina

#82 Re: Reakcije javnosti :Dan pomena na zrtve genocida u Srebrenici

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote: Znam lično par pravnika iz ZG i sveučilišnog profesora takodje iz ZG, koji bi te vjerovatno na susjednom forumu bukvalno uhakali.

Ovo si dodala, pa nisam vidio.

Utakmica je pravedna ako se vodi izmedju ravnopravnih takmaca. Dakle sta ima jedan postdiplomac, magistrant protiv univerzitetskog profesora traziti?

Daj nekog ravnog meni i sto kaze Mamic: sve cu vas pobijediti, 100 na jednoga :lol: Salim se naravno. Ko si ti da se ja tebi dokazujem :)

A to sto tebe frustira tvoje neznanje, pa prijetis u smislu "imam starijeg brata koji te moze prebiti" govori dovoljno o tebi.

Neću više, jači si :D :lol:
bh.tornjak

#83 Re: Reakcije javnosti :Dan pomena na zrtve genocida u Srebrenici

Post by bh.tornjak »

neki su na izgleda na bolovanju....propustaju postrojavanje...

http://forum.klix.ba/cetnici-u-visegrad ... #p11172350
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#84 Re: Reakcije javnosti :Dan pomena na zrtve genocida u Srebrenici

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote:Sad je problem što su moje tačne tvrdnje upucene pod znakom pitanja? :lol:

Pa kako drugačije da pitam nešto za što sam sigurna, a ti si predhodno rekao " Srbiji je presudjeno"

Dakle svrha rečenica pod znakom pitanja bila je da utvrdimo za što je Srbija ustvari presudjena.

Znam da se pravo ne studira " tek onako", ali isto tako znam i da je to " kako gdje"

Ovo gubitničko insistiranje moze se okarakterizirati kao izraz nesigurnosti i strah od suprotnog spola.

Znam da vise volis Covica, ali:

Bodkin

#85 Re: Reakcije javnosti :Dan pomena na zrtve genocida u Srebrenici

Post by Bodkin »

SaraFina wrote:
Jeftino i amaterski :D
otprilike kao i tvoje paralele i tvoj hrvatski 8-) :evil:
SaraFina

#86 Re: Reakcije javnosti :Dan pomena na zrtve genocida u Srebrenici

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote:Sad je problem što su moje tačne tvrdnje upucene pod znakom pitanja? :lol:

Znam da vise volis Covica, ali:

Imaš novog idola? Vrijeme je za promjenu avatara :izet:
Sanjarko

#87 Re: Reakcije javnosti :Dan pomena na zrtve genocida u Srebrenici

Post by Sanjarko »

insomnia78 wrote:
Vizionar 1985 wrote:
SaraFina wrote:

Kao sto rece @!insomnia, poslije svakog rata nasa teritorija se smanjuje...ali to je vec veca politika i globalizam.
Nece nam se teritorija vjecno smanjivati i mi cemo se negdje probit ko i Kurdi tad kad.
Da, kljuc svega ovoga je u nama
Mi smo ti koji trebaju promjeniti pristup
Pri tome ne mislim kako se trebamo okrenuti vjeri da nam se ne ponovi genocid

Kakvi Kurdi, Izrael je drzava na koju se treba ugledati
Pa buduci Kurdistan ce ti biti slican Izraelu,ali mislim da je se na Iran bolje ugledati i Jevreji teze prema takvom uredzenju slicnom Iranu.Najbolji model po meni je miks Iranskog i Izraelskog modela. Teokratija + Nesto sto sam Smislio bolje od kapitalizma i demokratije koji buducnosti nemaju, i demokratija i kapitalizam ce propasti u buducnosti vec danas polako propadaju.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#88 Re: Reakcije javnosti :Dan pomena na zrtve genocida u Srebrenici

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote:

Imaš novog idola? Vrijeme je za promjenu avatara :izet:
Imam, moras mi prepustit svoj avatar.
Post Reply