Izmjena međuentitetske linije razgraničenja

Nomo

#76 Re: Izmjena međuentitetske linije razgraničenja

Post by Nomo »

SaraFina wrote:Htjela sam reci da se istovjetna tema ne otvara na dva foruma u jednom danu slucajno, cilj je naravno jasan. Cak su i diskutanti sa foruma hb presli ovamo.
A spinovi jeftini.
na istoku nista novo , na zapadu stare price :)
Nomo

#77 Re: Izmjena međuentitetske linije razgraničenja

Post by Nomo »

sedan wrote:
Travnicanin101 wrote:Prigovaraju "emigraciji", a vlastito im okupljaliste (hb forum) vrvi od bojovnika iz Holandije, Njemacke, Austrije, Kanade i Australije. :lol:

Sto se tice mistera yesa, sudeci po njegovim upisima i izrazito prosrpskim stajalistima izrazenim u istima, taj lik vjerovatno i nije Bosnjak vec obicni srpski provokatorcic. A sto se "odricavanja" tice, Hrvati mozda jesu halali, Bosnjaci nisu.
Koliko ja vidim mnogi Bošnjaci zastupaju teoriju...jebo RS, držmo federaciju.
Onako pošteno bil ti da ostane ovako , kako je ili da federacija bude bošnjačka, bez onih švercera s pokojim Hrvatom za pokazivanje a može i9 brez toga a RS ..eto im tamo..
:-D tipican trol . proziran si kao celofan a tanak ko jufka . Slabo vidis . Ne poznajem niti jednog Bosanca odnosno Bosnjaka koji zastupa tu teoriju . Ti si dva dana na forumu , nikad u zivotu nisi vidio crnca , indijanca uppsssss pardon Bosnjaka i vec znas kakavu teoriju mnogi zastupaju . Jeftino i plitko provokativno pitanje . Ja , licno , pitanje slicne sadrzine ne bi uputio ni mentalno retardiranoj osobi jer to je jednostavno bezveze i idiotski . U najmanju ruku . Kao da pitas one jadne bolesnike u kolicima sa velikom glavom da li mu je drazi krastavac ili kukuruz . Hocu reci da si opasno pao na nivo bolesnika , ( jedne druge sorte ) jer ovakava pitanja postavlja osoba koja je takodje bolesna ali na jedan drugi nacin . Bez obzira na sve ja cu ipak odgovoriti . BiH , Hr , Sloveniju , CG itd vidim u medjunarodno priznatim granicama . Moja obitelj je prolila mnogo krvi da bi npr Hrvatska izgledala danas onako kako izgleda . Dakle granice AVNOJ a po kojima je Badanterova komsija priznala republike bivse SFRJ su za mene zakon . I za vecinu Bosnjaka u cije ti ime govoris . S kojim pravom ? Trolas dakle . I jos nesto . Sa takvim nacinom razmisljanja ti si veliki neprijatelj hrvtaske drzave i hrvatskog naroda . Sa ovakvim nacinom razmisljanja ( o ponasanju da ne govorim ) ja sam veliki prijatelj hrvatskog naroda i hrvatske drzave . Bio i ostao . Ja sam za Hrvtasku u ovim granicama AVNOJ . Tako cijeli napredni svijet misli . Extremisti misle da bi se mogla prosiriti . Jedni extremisti proizvode druge . Ja sam protiv extremizma . Ja sam za ove granice . I da ja sam za ukidanje entiteta i pravljenje R BiH kakava je bila prije rata . Tada nam je svima bilo dobro .
Post Reply