Moguće da je i ZenaZbrkovima postavila dijagnozu
Brak bez sexa
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ridjobrki
#76 Re: Brak bez sexa
Ovi nemaju problem sa romantikom nego mehanikom, nemojmo brkati stvari.
- SaraFina
#77 Re: Brak bez sexa
Romantika bi ubrzala mehaniku.
Sigurno!
Sigurno!
- Ridjobrki
#78 Re: Brak bez sexa
Pa šta rade tri godine, ljudi su za manje Vranduk probili 
-
ZenaZbrkovima
#79 Re: Brak bez sexa
romantika je precijenjena.SaraFina wrote:Romantika bi ubrzala mehaniku.
Sigurno!
- Ridjobrki
#80 Re: Brak bez sexa
A i sex je, ako ćemo pravo.ZenaZbrkovima wrote:romantika je precijenjena.SaraFina wrote:Romantika bi ubrzala mehaniku.
Sigurno!
-
ZenaZbrkovima
#81 Re: Brak bez sexa
i to sto kazes, brkati kolega.Ridjobrki wrote:A i sex je, ako ćemo pravo.ZenaZbrkovima wrote:romantika je precijenjena.SaraFina wrote:Romantika bi ubrzala mehaniku.
Sigurno!
- SaraFina
#82 Re: Brak bez sexa
Zeno, pišeš ti poeziju vidjela sam ja! Znači ima neka romantična nit u dubini tvoje duše 
-
emko1234
#83 Re: Brak bez sexa
Da si se sexala u vakat, sad ti ne bi bio problem.durnalist wrote:Molim pomoć. Sa dečkom sam bila 3 godine prije braka, za to vrijeme nismo spavali zajedno. Nisam to htjela iz vjerskih razloga (mada sad kad razmislim možda je jedan od razloga zapravo bio i strah). U braku smo 2 mjeseca ali svaki put kad treba doći do tog "čina" ja ga odgurnem, jednostavno ne smijem. Bojim se penetracije. Imam osjećaj da će me to boljeti, da nema dovoljno prostora "unutra", ne mogu zamisliti da će to biti nešto ugodno, imam osjećaj da će me unutra povrijediti![]()
.
Što se tiče muža on je divan, pažljiv, nije u njemu problem.
Šta da radim, polako gubim nadu,2 mjeseca su prošla a ja svaki put mislim da će možda sljedeći put biti bolje tj. da ću nekako uspjeti. Ovako kad razmišljam mislim: ma što će mi biti, preživjet ću, stisnuti zube pa šta bude, nije to toliko strašno ali kad treba doći do toga jednostavo se preplašim. Pomalo razmišljam i o posjeti doktoru.
Molim bez podrugljivih komentara i sl. pišem jer mi treba pomoć.
AKo pijetel, maznite flasu vina, on nek ima za svaki slučaj pri ruci kakvo pomagalo, da slučajno mali ne podbaci. I onda kad se ti razulariš i skontaš da ide, nek te razdjeviči i vaginalno i analno. Kakve je sreće, ko zna kad će opet biti sexa
- Ridjobrki
#84 Re: Brak bez sexa
Džaba sva ljubav i romantika kad se to ovako opruži pa ti de:SaraFina wrote:Zeno, pišeš ti poeziju vidjela sam ja! Znači ima neka romantična nit u dubini tvoje duše

-
Dick Wanker
#85 Re: Brak bez sexa
Ne mogu da vjerujem sta sam procitao.... Zar i ovakvih slucajeva ima...durnalist wrote:Molim pomoć. Sa dečkom sam bila 3 godine prije braka, za to vrijeme nismo spavali zajedno. Nisam to htjela iz vjerskih razloga (mada sad kad razmislim možda je jedan od razloga zapravo bio i strah). U braku smo 2 mjeseca ali svaki put kad treba doći do tog "čina" ja ga odgurnem, jednostavno ne smijem. Bojim se penetracije. Imam osjećaj da će me to boljeti, da nema dovoljno prostora "unutra", ne mogu zamisliti da će to biti nešto ugodno, imam osjećaj da će me unutra povrijediti![]()
.
Što se tiče muža on je divan, pažljiv, nije u njemu problem.
Šta da radim, polako gubim nadu,2 mjeseca su prošla a ja svaki put mislim da će možda sljedeći put biti bolje tj. da ću nekako uspjeti. Ovako kad razmišljam mislim: ma što će mi biti, preživjet ću, stisnuti zube pa šta bude, nije to toliko strašno ali kad treba doći do toga jednostavo se preplašim. Pomalo razmišljam i o posjeti doktoru.
Molim bez podrugljivih komentara i sl. pišem jer mi treba pomoć.
- dale cooper
#86 Re: Brak bez sexa
I šta kažu? Kad se oženiš, biće redovan seks? Ko god je to rekao treba ga tužiti zbog lažnog reklamiranja. 
-
radostan dan
#88 Re: Brak bez sexa
zašto?dale cooper wrote:I šta kažu? Kad se oženiš, biće redovan seks? Ko god je to rekao treba ga tužiti zbog lažnog reklamiranja.
u braku ima različitih vrsta seksa...
-
ZenaZbrkovima
#89 Re: Brak bez sexa
jel istina da je najcesci onaj u zdrav mozak?radostan dan wrote:zašto?dale cooper wrote:I šta kažu? Kad se oženiš, biće redovan seks? Ko god je to rekao treba ga tužiti zbog lažnog reklamiranja.
mada, kad skontam, tog cesto ima i mimo braka, u svim varijantama
- dale cooper
#90 Re: Brak bez sexa
Čuo sam. Samo što većina toga nama ne odgovara.radostan dan wrote:zašto?dale cooper wrote:I šta kažu? Kad se oženiš, biće redovan seks? Ko god je to rekao treba ga tužiti zbog lažnog reklamiranja.
-
radostan dan
#91 Re: Brak bez sexa
jeste...ZenaZbrkovima wrote:jel istina da je najcesci onaj u zdrav mozak?radostan dan wrote:zašto?dale cooper wrote:I šta kažu? Kad se oženiš, biće redovan seks? Ko god je to rekao treba ga tužiti zbog lažnog reklamiranja.
ima, ali nema legitimitet...nije to to. nemaš Đe pobjeĆ...kao što kaže stara narodna -u braku se poznaju junaci-.mada, kad skontam, tog cesto ima i mimo braka, u svim varijantama
-
radostan dan
#92 Re: Brak bez sexa
nema veze, dvaput je dvaput...dale cooper wrote:Čuo sam. Samo što većina toga nama ne odgovara.radostan dan wrote:
zašto?
- dale cooper
#93 Re: Brak bez sexa
Pa kako god, a?radostan dan wrote:nema veze, dvaput je dvaput...dale cooper wrote:Čuo sam. Samo što većina toga nama ne odgovara.radostan dan wrote:
zašto?
- Steph
#94 Re: Brak bez sexa
3x dnevnodale cooper wrote:I šta kažu? Kad se oženiš, biće redovan seks? Ko god je to rekao treba ga tužiti zbog lažnog reklamiranja.
- al_akhisari
#95 Re: Brak bez sexa
...hm, romantika ne može biti precjenjenaZenaZbrkovima wrote:romantika je precijenjena.SaraFina wrote:Romantika bi ubrzala mehaniku.
Sigurno!
- Steph
#96 Re: Brak bez sexa
Nije bitna romantika nego kemija. 
- dale cooper
#97 Re: Brak bez sexa
Ali je li to tako kod tebe, ili si i ti čuo da bi tako trebalo?Steph wrote:3x dnevnodale cooper wrote:I šta kažu? Kad se oženiš, biće redovan seks? Ko god je to rekao treba ga tužiti zbog lažnog reklamiranja.
- Steph
#98 Re: Brak bez sexa
Čuo i jadale cooper wrote:Ali je li to tako kod tebe, ili si i ti čuo da bi tako trebalo?Steph wrote:3x dnevnodale cooper wrote:I šta kažu? Kad se oženiš, biće redovan seks? Ko god je to rekao treba ga tužiti zbog lažnog reklamiranja.
-
ZenaZbrkovima
#99 Re: Brak bez sexa
pa da. o tome vise mozes sa postavljacicom teme..al_akhisari wrote:...hm, romantika ne može biti precjenjenaZenaZbrkovima wrote:romantika je precijenjena.SaraFina wrote:Romantika bi ubrzala mehaniku.
Sigurno!što se tiče veze romantike i mehanike, definitivno bi se mogla naći uzročno-posljedična veza
- dale cooper
#100 Re: Brak bez sexa
Jebiga.Steph wrote:Čuo i jadale cooper wrote:
Ali je li to tako kod tebe, ili si i ti čuo da bi tako trebalo?![]()