Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Šveđanin

#76 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by Šveđanin »

Mislim da snimci sa jutjuba ne mogu biti potvrda za grupu od 3.5 milijarde jedinki.
To sto zene kazu da im je bitna sigurnost, ne znaci nista lose, pogotovo ako u stvaranju te sigurnosti ona zeli da ucestvuju oboje. Sto je na neki nacin i prirodno, da covjek, kako stari ima sve izgradjenije kriterije. I logicno ako si obrazovan, ako si nesto stekao u zivotu, da ces traziti osobu koja je na istome kao i ti, valjda se obicno takvi najlakse uklope. :)

Puna su nam usta nekih sponzorusa sto dodjose iz bijede, milionera i tako nekih drugih parova gdje su kao sve moguce ogromne razlike.. a istina je vrlo jasna.. 80% ljudi ide za sebi slicne.. za sebi iste.
JThomas

#77 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by JThomas »

hornet wrote:
JThomas wrote:kad prestane mogućnost izbora i prođu vozovi, odlučiće se i za golog i bosog. sve zahtjeve zamijeni "pa jeste, takav je, ali je moj, ja njega volim" :D
Al kako objasniti da ima lijepih,finih, obrazovanih cura u srednjim tridesetim, koje se nisu udale? Imale neke svoje principe, nisu se pravo zaljubile ili sta vec?
pa iz niza različitih razloga. principi, kriteriji, karakter...
dječak sa šibicama

#78 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by dječak sa šibicama »

Pola ovih "prank" sranja sa YT su namjestaljka, tako i ovaj gold diger serijal dobrim dijelom. Ili pecaju dok ne upecaju neku, za to vrijeme 10 ili 20 djevojki prodje pored i nema snimka jer nisu interesantne.

Mislim, onaj Vitaly, pravi se mutav dakle ne govori, vozi Lamburginija ili nesto slicno, i samo isareti glavom djevojkama da udju u auto. Samo ludjakinja moze uci u takvo auto, prvo sto lik i ima facu manijaka, drugo sto se ponasa ko manijak :D pa da vozi Enterprajz, neces mu uci u auto jbt.

Ali eto, par tuka se nadje, i udju u auto. Po meni, namjestaljka, ne vjerujem da postoje tako glupe osobe.

Mada, u AmeriKu je sve moguce, opiceno sve :D

Da padaju na pare, nema sumnje, ali bas tako ocito...
JThomas

#79 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by JThomas »

naravno da postoje takve osobe. ima ih mnogo u svim dijelovima svijeta. ali stoji i da ono što nije zanimljivo ili ne ide u prilog ne slovu isjeku...
Šveđanin

#80 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by Šveđanin »

Ovi snimci su jako podlozni manipulaciji. Samo je potrebno da izaberes koja krajnja reakcija gledaoca da bude, ides redom, snimas i sijeces sta tebi ide u prilog, biras sta hoces. Ne mozete na osnovu klipova suditi...

Isto tako imate one snimke, asking guys/klix for sex.. idem redom, snimam, prilazim i pitam.. sijecem sta mi odgovara i onda predstavim u svijetlu kakav vec hocu. Imate milion tih snimaka gdje zenska ide i pita muskarce da li su za seks, pa ono kad je bila u evropi, svi rekose da. :D Dok je kod zena situacija ipak malo drugacija. :D
nightvision

#81 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by nightvision »

@ngel wrote: Vidi se da slabo poznajete zene i njihovo razmisljanje, zato vam slabo i ide :D

Zene sto su starije to ih je teze zavesti pricom i lijepim rijecima, zene kako su starije vise razmisljaju o relanom zivotu i onome sta ih ceka u braku, svjesnije su problema koji nastaju u nedostatku novca a samim tim i sigurnosti, pa je mnogo teze u nekim zrelijim godinama da ce se odluciti za nekog kokuza

Zato kokuzaneri i ovi sto sve karte bacaju na pricu i sarm, fokusirajte se na nesto mladje i nezrelije, mozda tu eventualno neka suplja prica i upali :D
A cime je to lako zavesti te starije zene koje razmisljaju o realnom zivotu, i koje su svjesne problema koji nastaju u nedostatku novca?
Sta to, po tvojim standardima, nije suplja prica? Auto od 100 000 i posao koji zaradjuje 5000?
Samo ti jos etiketa s cijenom fali. Mogla si je i staviti kao profilnu fotografiju, ima ovde momaka sto su se raspitivali za to.
Blago kuci koju zaobidjes.
dobojlija81

#82 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by dobojlija81 »

žene su ko vino,sto starije to imaju više godina
reče neko jednoČ
@ngel

#83 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by @ngel »

nightvision wrote:
@ngel wrote: Vidi se da slabo poznajete zene i njihovo razmisljanje, zato vam slabo i ide :D

Zene sto su starije to ih je teze zavesti pricom i lijepim rijecima, zene kako su starije vise razmisljaju o relanom zivotu i onome sta ih ceka u braku, svjesnije su problema koji nastaju u nedostatku novca a samim tim i sigurnosti, pa je mnogo teze u nekim zrelijim godinama da ce se odluciti za nekog kokuza

Zato kokuzaneri i ovi sto sve karte bacaju na pricu i sarm, fokusirajte se na nesto mladje i nezrelije, mozda tu eventualno neka suplja prica i upali :D
A cime je to lako zavesti te starije zene koje razmisljaju o realnom zivotu, i koje su svjesne problema koji nastaju u nedostatku novca?
Sta to, po tvojim standardima, nije suplja prica? Auto od 100 000 i posao koji zaradjuje 5000?
Samo ti jos etiketa s cijenom fali. Mogla si je i staviti kao profilnu fotografiju, ima ovde momaka sto su se raspitivali za to.
Blago kuci koju zaobidjes.
Samo idete iz krajnosti u krajnost, ili nema kafu da plati ili voza auto od sto hiljada, pa ima valjda neka sredina majka mu stara

Siguran posao, normalan auto, ambicioznost i odlucnost, planovi za buducnost...to su neke stvari koje svaka ozbiljna djevojka ocekuje od nekog ozbiljnog muskarca
Danguba

#84 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by Danguba »

poslije ove dvije rijeci ne mozes ni do wc a ti vidi sta ces i kako ces. :roll:
S4mpion

#85 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by S4mpion »

@ngel wrote:
Samo idete iz krajnosti u krajnost, ili nema kafu da plati ili voza auto od sto hiljada, pa ima valjda neka sredina majka mu stara

Siguran posao, normalan auto, ambicioznost i odlucnost, planovi za buducnost...to su neke stvari koje svaka ozbiljna djevojka ocekuje od nekog ozbiljnog muskarca
Siguran sam da je mnogo takvih djevojaka, ali su, po mom mišljenju, 100 puta vrijednije žene koje veći dio tih stvari ne očekuju od muškarca, već ih stvaraju zajedno s njim.

Tih "ozbiljnih" ima previše, naći ovakvu kakvu sam naveo je već izazov.
shandrprcSA

#86 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by shandrprcSA »

S4mpion wrote:
@ngel wrote:

Siguran sam da je mnogo takvih djevojaka, ali su, po mom mišljenju, 100 puta vrijednije žene koje veći dio tih stvari ne očekuju od muškarca, već ih stvaraju zajedno s njim.

:thumbup: jednom rijecu, gotovanke :D

kljucaj
@ngel

#87 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by @ngel »

S4mpion wrote:
@ngel wrote:

Svakako nema nista lose u tome da zajedno stvaraju, ali u tom slucaju mora se imati potencijal i ambicije za stvaranje, neke realne sanse za to, ukoliko je muskarac neambiciozan, neskolovan, lijen, nesnalazljiv...tesko se od njega moze ocekivati da se ozbiljno uhvati u kostac sa svim problemima koje zakednicki zivot i buducnost nosi...pogotovo ako takav muskarac vec gazi 30-te, u tim godinama bi trebao biti ostvaren koliko toliko
Last edited by @ngel on 28/02/2015 19:32, edited 1 time in total.
JThomas

#88 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by JThomas »

ozbiljnih ljudi je kod nas vrlo malo, kako muškaraca tako i žena. mi kao narod većinski hoćemo da se "uvalimo", u svakom pogledu. u nas riječ "karijera" znači stručni saradnik u nekom od ministarstava za istraživanje ruda i gubljenje vremena, da platica kapa, a da se ne radi ništa. da nešto dobijemo nizašta ili za vrlo malo. i kad tražimo muža, i kad tražimo posao, i kad tražimo auto da kupimo, itd. pa prije podnošenja liste zahtjeva, hajmo se malo zapitati šta mi to nudimo i koliko smo mi to ustvari ozbiljni.

a prvi se ožene i udaju oni koji nisu ozbiljni ni u kojem pogledu ni za naše uslove, dok se ovi ostvaruju fukara skuca po troje djece :D
ultima_palabra

#89 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by ultima_palabra »

Pa ona koja se "ostvarila" i ne treba da ide za svakog... samo koliko je zaista takvih?

Što neko reče, kod nas raja ide za "sličnim"... fukara za fukarom, klošarka za klošarom, bogata za bogatim, vjernica za vjernikom. Ne mora biti nikakva garancija da će brak biti uspješan, ali ipak su najveće šanse.
@ngel

#90 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by @ngel »

ultima_palabra wrote:Pa ona koja se "ostvarila" i ne treba da ide za svakog... samo koliko je zaista takvih?

Što neko reče, kod nas raja ide za "sličnim"... fukara za fukarom, klošarka za klošarom, bogata za bogatim, vjernica za vjernikom. Ne mora biti nikakva garancija da će brak biti uspješan, ali ipak su najveće šanse.
Tako bi trebalo biti..., al kod nas klosar trci za djevojkom koja je bogata, obrazovana, ambiciozna, pa kad ga ova odbije on na sva usta prica kako je ona sponzorusa :-)

Pasa moj solidni, iz svoje baste beri cvijet :)
Capajebo

#91 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by Capajebo »

A sta ako nemam cvijeca u basti? :sad:
JThomas

#92 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by JThomas »

e samo je još to falilo, duboke životne mudrosti prvog kantautora u bošnjaka.
RNG_25

#93 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by RNG_25 »

Prvo, gore navedena relacija nije tačna. Drugo, samim time što nije tačna, svaka pojedinačna stvar, ili kombinacija stvari se mogu imati sa ili bez nekih ili većine od navedenih stvari.
hornet

#94 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by hornet »

A sta znaci biti ostvaren? Ima djevojaka koje kao imaju uspjesnu karijeru, prikazuju se kao uspjesne a ustvari su obicne tuke, osrednjih sposobnosti al eto ono se laktalo, guralo il sta vec i prikazuje se kao ostvarena. Takvi su uspjesni i ostvareni, isto ko i vecina nasih politicara. Hocu reci sve je to relativno. Isto vazi i za muskarce. Mene to nista ne impresionira, imam svoj kriterij. Ako je po mojoj procjeni pametna, ne mora uopste biti ostvarena, niti imati karijeru. Naravno, to je moj stav.
ultima_palabra

#95 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by ultima_palabra »

@ngel wrote:
ultima_palabra wrote:Pa ona koja se "ostvarila" i ne treba da ide za svakog... samo koliko je zaista takvih?

Tako bi trebalo biti..., al kod nas klosar trci za djevojkom koja je bogata, obrazovana, ambiciozna, pa kad ga ova odbije on na sva usta prica kako je ona sponzorusa :-)

Hm, a meni se čini da ima više obrnutih slučajeva...
@ngel

#96 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by @ngel »

ultima_palabra wrote:
@ngel wrote:

Hm, a meni se čini da ima više obrnutih slučajeva...
Mozda ali muskarcima to mnogo manje smeta nego zenama, mnogim muskarcima je bitnije da zena posjeduje neke druge kvalitete, a ako je uz to jos i obrazovana i ostvarena to moze biti samo dodatni plus
ultima_palabra

#97 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by ultima_palabra »

Muškarci nisu izbirljivi kad treba voditi u krevet :D Kad su u pitanju ozbiljnije stvari, mogu biti izbirljiviji od žena.
@ngel

#98 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by @ngel »

Capajebo wrote:A sta ako nemam cvijeca u basti? :sad:
Ima kod komsije :razz: :D
@ngel

#99 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by @ngel »

ultima_palabra wrote:Muškarci nisu izbirljivi kad treba voditi u krevet :D Kad su u pitanju ozbiljnije stvari, mogu biti izbirljiviji od žena.
Pa pricamo o ozbiljnim stvarima, izbirljivi svakako, ali vecini nije presudno to da li je uspjesna, visokoobrazovana i da li ima ostvarenu karijeru...vise se gledaju druge stvari poput karaktera, postenja pa i ljepote na kraju
Capajebo

#100 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by Capajebo »

@ngel wrote:
Capajebo wrote:A sta ako nemam cvijeca u basti? :sad:
Ima kod komsije :razz: :D
Da me komsija snajperom... :oops: :mrgreen:
Post Reply