Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
L u c i f e r wrote:Dobro ba serafina, i pozdravi mi dinu...
Zakaj si otvorio temu ako ti je jedini argument protiv lika što jede kifle na skupštini?
Meni to snobovski. Lik iz gradske raje opušten
Što ne bi jeo?
Ja vec nekoliko puta ponavljam
Da nema obrazovanja, znanja i iskustva
Da ima
Nek jede i somune
Kakve veze ima obrazovanje ako je opće poznato da ljudi imenovani na ovakve pozicije ne sluze dobrobiti gradjana i drzave nego općem dobru svoje stranke?
E vala nek su ga imenovali - ružno je reć al drago mi je jer tebi nije drago. Odnosno, samo ti je krivo što ti nisi na njegovom mjestu. Koliki si osuđivač svega... Kako no ide pjesma. Ljub, ljub, ljuubomoraaa. tana nananana na nana na. Na kraju krajeva, nije li dobio oko direktnih 10,000 glasova na izborima. !!!!!!
Kakve veze ima obrazovanje ako je opće poznato da ljudi imenovani na ovakve pozicije ne sluze dobrobiti gradjana i drzave nego općem dobru svoje stranke?
ne kontam majke mi mazohisticko odgovaranje i ukljucivanje u diskusiju sa likom koji te konstantno kao suptilno zove seratorkom....al eto
ne kontam majke mi mazohisticko odgovaranje i ukljucivanje u diskusiju sa likom koji te konstantno kao suptilno zove seratorkom....al eto
Pa cuj to je njegova osobna kultura. ( glupo prijavljivati postove liku koji zamjeri donošenje kifli na skupštinu) očigledan dokaz uvod je jelte koji je to mentalni kapacitet
A meni gušt što SDP- ovci balave. ( kao da su oni nešto napravili bilo za kanton ili drzavu) ljubili sliku egomanijaka Zlaje i dan danas po forumu pišu po partijskoj direktivi
A nije ni da volim ove iz SDA.. I tako.
"Lucifer"
Moju analizu nećeš čuti, nisam ja ovdje nikakav analitičar. Ja samo čitam ovaj forum.
Ali onako, u većini komentara da se naslutiti samo neka zavist i gorčina, a svi znaju lik i dijelo dotičnog nevjerovatno dobro, kao da su sa njim živjeli, radili, ili šta već.
Ne znam, ja da bih nekog nazvao grobarom kk bosne, morao bih znati finansijske rezultate prije i poslije njega. Šta je čovjek tačno napravio da bi ga zvao grobarom. Ko mu je to dozvolio itd. Ostalo navedeno ne vrijedi ni komentarisati.
Ali dobro neko reče, najbolji smo mi što spavamo do podne, a od podne kritikujemo sve živo.
Pozdrav odoh spavati, valja sutra raniti.
Imas temu o KK Bosni pa se informisi zasto je grobar.
Ukratko, nagomilao je dugove tako sto nije uplacivao PIO/MIO, te je pravio stipendijske ugovore i slicne karafeke kako bi imao vise para da manipulise. Ti milioni duga, koje je grobar napravio, su na kraju i presudili KK Bosni.
Sto je najgore, grobar to opste ne porice, samo se pravi lud.
Org wrote:"Lucifer"
Moju analizu nećeš čuti, nisam ja ovdje nikakav analitičar. Ja samo čitam ovaj forum.
Ali onako, u većini komentara da se naslutiti samo neka zavist i gorčina, a svi znaju lik i dijelo dotičnog nevjerovatno dobro, kao da su sa njim živjeli, radili, ili šta već.
Ne znam, ja da bih nekog nazvao grobarom kk bosne, morao bih znati finansijske rezultate prije i poslije njega. Šta je čovjek tačno napravio da bi ga zvao grobarom. Ko mu je to dozvolio itd. Ostalo navedeno ne vrijedi ni komentarisati.
Ali dobro neko reče, najbolji smo mi što spavamo do podne, a od podne kritikujemo sve živo.
Pozdrav odoh spavati, valja sutra raniti.
SaraFina wrote:Napisala sam samo da je i na kljucnim/vaznijim entitetskim i drzavnim pozicijama bilo i neucinkovitijih/poluobrazovanih političkih kadrova. Ništa ni više ni manje.
SaraFina wrote:Napisala sam samo da je i na kljucnim/vaznijim entitetskim i drzavnim pozicijama bilo i neucinkovitijih/poluobrazovanih političkih kadrova. Ništa ni više ni manje.
Dakle, tebi je ok svako od koga može gore?
Ma jok. Nego mi je bedasto ovoliko iščudjavanje. Kao da je Konakovic usamljeni slučaj a njegov izbor presedan kad je politička pozicija i nestrucnost u pitanju.
Pa ovi forumski boemi, njihove političke opservacije i uvodi.
Linkaju vijest i 4 smajlija
Kao uvod na temu.
Da nabrajam dalje?
Ah da, ovi SDP-ovci što se pripremaju da ih politički " ogasule" prije zatrpavanja i njihova lafo ironična pametovanja i tako ...a oni su osvirali uvertiru za još gori scenario u proteklom periodu..
"Paralelno s tim razvijamo pokretačke procese koji će doprinijeti razvoju određenih procesa u dijelu prihodovne strane budžeta. Imamo nekoliko vrlo jasnih ideja i vizija", kazao je mandatar za sastav Vlade KS.