kad sam bio mali prije boljeg zivota
Peksinizam Vol 1 & 2 (Spojene 'smrdljive' teme)
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#76 Re: Kupanje jednom sedmično
samo pred spavanje se kupam...
- animals
#77 Re: Kupanje jednom sedmično
Ma teske gluposti, da su Turci ili Arapi cisci od zapadnjaka..
samo pogledajte, sela i gradove u zapadnoj Evropi..a ko je bio u Egiptu ili u nekim manjim mjestima u Turskoj,
zna i sam..
samo pogledajte, sela i gradove u zapadnoj Evropi..a ko je bio u Egiptu ili u nekim manjim mjestima u Turskoj,
zna i sam..
-
detroit-mercy
#78 Re: Kupanje jednom sedmično
Jos nisam bio ni kod jednog Amera da te odmah sa vrata ne upozori da se izujes (da se parket ne izgrebe). Stvarno mislis da neko cio dan na poslu provede u cipelama i onda onako sa posla pravu u spavacu pa se baci nako u cipelamaP308 wrote:Meni je to uvijek fascinantno bilo. Ko zna po cemu si sve gazio tokom dana i onda u istim tim cipelama se hladno prosetas po kuci ili stanuBambi_na_kofeinu wrote:..... i izuvanje u kući nepoznanica, a većini zapadnjaka jeste.
Drugi stil života.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#79 Re: Kupanje jednom sedmično
Ne laje kuca zbog seladetroit-mercy wrote: Sad mi je jasno sto se Lajavom udvaras na drugoj temi
-
razonoda
#80 Re: Kupanje jednom sedmično
Queen_of_hearts wrote:Ma odakle samo vadite te budalastine o neizuvanju i nehigijeni ,iz srednjeg vijeka ?! anblivbl![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj u cipelama hodaju u zapadnoj Evropi,a osmanlije ih "ucile " cistoci........eno vam djanm-djanm safunjara,slabo im ide ono izuvanje pred kamerama,doduse ljepsi guzovi u stiklama i salonkama jamacno
- animals
#81 Re: Kupanje jednom sedmično
Ma budalestine ove vrste pisu oni koji nikad nisu vidjeli zapada...detroit-mercy wrote:Jos nisam bio ni kod jednog Amera da te odmah sa vrata ne upozori da se izujes (da se parket ne izgrebe). Stvarno mislis da neko cio dan na poslu provede u cipelama i onda onako sa posla pravu u spavacu pa se baci nako u cipelamaP308 wrote:Meni je to uvijek fascinantno bilo. Ko zna po cemu si sve gazio tokom dana i onda u istim tim cipelama se hladno prosetas po kuci ili stanuBambi_na_kofeinu wrote:..... i izuvanje u kući nepoznanica, a većini zapadnjaka jeste.
Drugi stil života..
-
detroit-mercy
#82 Re: Kupanje jednom sedmično
Egipcani, boze dragi, zar i ono moze bitanimals wrote:Ma teske gluposti, da su Turci ili Arapi cisci od zapadnjaka..
zna i sam..
Glede tih bratskih naoroda, moj rahmetli djed je davne 70 i neke bio na hadzu. I recenica koja je meni bila najupecatljivija je "Da od Arapa nije vidio vecih pesnita."
- Queen_of_hearts
#83 Re: Kupanje jednom sedmično
Normano da jesu,dobropoznati balkanski primitivizam-ostavljanje cipela pred vratimarazonoda wrote:Queen_of_hearts wrote:Ma odakle samo vadite te budalastine o neizuvanju i nehigijeni ,iz srednjeg vijeka ?! anblivbl![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj u cipelama hodaju u zapadnoj Evropi,a osmanlije ih "ucile " cistoci........eno vam djanm-djanm safunjara,slabo im ide ono izuvanje pred kamerama,doduse ljepsi guzovi u stiklama i salonkama jamacno
kad na zapadu ,ispred ulaznih vrata vidis masu ciepa, znas da su ---balkanci
- P308
#84 Re: Kupanje jednom sedmično
Nazalost vidio svojim ocima, od poznanika, inace Francuza. A kada sam prodavao stan u Sarajevu i dodjose muz i zena da pogledaju, Amerikanci, hladno udjose u cipelama. Skidose tek nakon sto ih je agent za nekretnine upozorio, i to se jos cudedetroit-mercy wrote:Jos nisam bio ni kod jednog Amera da te odmah sa vrata ne upozori da se izujes (da se parket ne izgrebe). Stvarno mislis da neko cio dan na poslu provede u cipelama i onda onako sa posla pravu u spavacu pa se baci nako u cipelamaP308 wrote:Meni je to uvijek fascinantno bilo. Ko zna po cemu si sve gazio tokom dana i onda u istim tim cipelama se hladno prosetas po kuci ili stanuBambi_na_kofeinu wrote:..... i izuvanje u kući nepoznanica, a većini zapadnjaka jeste.
Drugi stil života..
-
detroit-mercy
#85 Re: Kupanje jednom sedmično
Nemoj se vadit_BataZiv_0809 wrote:Ne laje kuca zbog seladetroit-mercy wrote: Sad mi je jasno sto se Lajavom udvaras na drugoj temi
-
razonoda
#86 Re: Kupanje jednom sedmično
detroit-mercy wrote:Egipcani, boze dragi, zar i ono moze bitanimals wrote:Ma teske gluposti, da su Turci ili Arapi cisci od zapadnjaka..
zna i sam...
Glede tih bratskih naoroda, moj rahmetli djed je davne 70 i neke bio na hadzu. I recenica koja je meni bila najupecatljivija je "Da od Arapa nije vidio vecih pesnita."
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#87 Re: Kupanje jednom sedmično
Ne vadim, ja to do krajadetroit-mercy wrote: Nemoj se vadit, vidis da je raja primjetila
.
- Russki
#88 Re: Kupanje jednom sedmično
ja se perem kabašom
jeste normalni, gdjećte se kupat jednom sedmično, pogotovo zimi ? Jedno mjesečno ljudi moji dragi! SAVE THE WATER!
jeste normalni, gdjećte se kupat jednom sedmično, pogotovo zimi ? Jedno mjesečno ljudi moji dragi! SAVE THE WATER!
- Matzan
#89 Re: Kupanje jednom sedmično
Ljudi moji, prči li se iko od vas?
Valjda je neki red da se istuširaš i prije, a i poslije sexa.
-
detroit-mercy
#90 Re: Kupanje jednom sedmično
To za gledanje stana mogu i da razumijem, obicno kada ljudi kupuju kuce/stanove masa njih prolazi kroz iste, pa ko vele sto da se skidam. Vec kad su kod svoje kuce ili kad dodju kod tebe u posjetu onda je druga prica.P308 wrote:Nazalost vidio svojim ocima, od poznanika, inace Francuza. A kada sam prodavao stan u Sarajevu i dodjose muz i zena da pogledaju, Amerikanci, hladno udjose u cipelama. Skidose tek nakon sto ih je agent za nekretnine upozorio, i to se jos cudedetroit-mercy wrote:Jos nisam bio ni kod jednog Amera da te odmah sa vrata ne upozori da se izujes (da se parket ne izgrebe). Stvarno mislis da neko cio dan na poslu provede u cipelama i onda onako sa posla pravu u spavacu pa se baci nako u cipelamaP308 wrote:
Meni je to uvijek fascinantno bilo. Ko zna po cemu si sve gazio tokom dana i onda u istim tim cipelama se hladno prosetas po kuci ili stanu.
Ne kazem da su vecina ovi sto ne skidaju cipele, ali definitivno ima i takvih
- astala_vistala
#91 Re: Kupanje jednom sedmično
Ne sikiraj se bosnjo je to posle sve uredno naplatiorazonoda wrote:astala_vistala wrote:Nije zdravo ni dobro kupati se svaki dan,pored toga to su veliki narcisi i picajzle,osobno OKUPAM se 2 do 3 puta sedmično i mislim da je to neka mjera jer ne valja ni previse al ne valja ni kada neko smrdi posebno ako bar odjecu redovno ne mjenja,elem i drugi na smatraju cistim rece mi kolegica neki dan kaze vi balije ste ljudi cistog supka i prljavog obrazaneka ''vlahnja''''.
- Russki
#92 Re: Kupanje jednom sedmično
samo prljav seks!Matzan wrote:Ljudi moji, prči li se iko od vas?
- animals
#93 Re: Kupanje jednom sedmično
Odes u neko Austrijsko selo, ili Svicarsko..sve blista, ko u bajci..detroit-mercy wrote:Egipcani, boze dragi, zar i ono moze bitanimals wrote:Ma teske gluposti, da su Turci ili Arapi cisci od zapadnjaka..
zna i sam...
dok oni drugi jos spavaju sa kozama u istoj sobi
-
razonoda
#94 Re: Kupanje jednom sedmično
Russki wrote:ja se perem kabašom
-
detroit-mercy
#95 Re: Kupanje jednom sedmično
Vala, mene od malih nogu ucili da nevalja dzulupast hodat okoloMatzan wrote:Ljudi moji, prči li se iko od vas?
- Matzan
#96 Re: Kupanje jednom sedmično
detroit-mercy wrote:Vala, mene od malih nogu ucili da nevalja dzulupast hodat okoloMatzan wrote:Ljudi moji, prči li se iko od vas?
Valjda je neki red da se istuširaš i prije, a i poslije sexa.. Baksuzluk ide na tebe
. Ja ne znam sta je sa ovim sto se kupaju hefticno ili nekako dobace dva puta
guzel oni sta
.
Na tome i jeste naglasak.
Inače, mislim da je pravilno reći đunup.
- p206
#97 Re: Kupanje jednom sedmično
Osmanlije su jedno, a Turci nešto sasvim drugo...kad bi stavio jednog i drugog da popričaju ne bi se razumjeli, al ti to ne znaš naravno...Queen_of_hearts wrote:Ma odakle samo vadite te budalastine o neizuvanju i nehigijeni ,iz srednjeg vijeka ?! anblivbl![]()
![]()
![]()
![]()
većina najpoznatijih Osmanlija nisu bili etnički Turci
govorio sam o prošlom vremenu, a to što su sad ovi na zapadu čišći i napredniji od ovih sa istoka, jer su se zapustili je drugi par opanaka
- muha_sa
#98 Re: Kupanje jednom sedmično
štaŠ se kupat kad ceš se opet isprljat.
-
Fudo387
#99 Re: Kupanje jednom sedmično
Ima ih svakakvih, od urednog svijeta do pesina da ti oci stanu.detroit-mercy wrote:Jos nisam bio ni kod jednog Amera da te odmah sa vrata ne upozori da se izujes (da se parket ne izgrebe). Stvarno mislis da neko cio dan na poslu provede u cipelama i onda onako sa posla pravu u spavacu pa se baci nako u cipelama
- Queen_of_hearts
#100 Re: Kupanje jednom sedmično
Ma ozbiljno ? Cuj nije isto,svi ti narodi pod osmanlijama,a velis nisu turci ?!p206 wrote:Osmanlije su jedno, a Turci nešto sasvim drugo...kad bi stavio jednog i drugog da popričaju ne bi se razumjeli, al ti to ne znaš naravno...Queen_of_hearts wrote:Ma odakle samo vadite te budalastine o neizuvanju i nehigijeni ,iz srednjeg vijeka ?! anblivbl![]()
![]()
![]()
![]()
većina najpoznatijih Osmanlija nisu bili etnički Turci
govorio sam o prošlom vremenu, a to što su sad ovi na zapadu čišći i napredniji od ovih sa istoka, jer su se zapustili je drugi par opanaka