Znaci opet je dokazani zlocin i genocid jednak necemu sto pise u knjizi koju postuje jedno milijarda i po ljudi. Zbogom logikoHenry Chinaski wrote:Neko to treba da određuje. Opšte je poznata činjenica da ovo vrijeđa trećinu stanovništva na planeti i to treba poštovati.jefferson wrote: Razumijem ja sta ti govris, placamo sve je to OK. Ali ko je taj koji odredjuje sta je uvredljivo a sta ne?
Hajde neka neko ispriča vic o jevrejima u Aušvicu na vijestima (sloboda govora).
Ovo nema nikakve veze sa muslimanima nego sa zdravom logikom.
FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
-
Bodkin
#76 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
- It_is_a_Leclerc
#77 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
Ne može.escobar__ wrote:Već sam navik'o na gluposti s tvoje strane al' ova je definitivno među top pet.It_is_a_Leclerc wrote:Ovo je demokratija, koliko-toliko, slobodna država. Kome ne paše, što kaže Ahmed Moutalib, gradonačelnik ćafirskog Roterdama, "Neka spakuje kofere i odjebe".Ako ti ne paše što muslimanima u BiH smetaju karikature Poslanika a.s., možeš spakovat kofere i odjebat. Je l' može ovako?
Meni ne smeta što je ovo slobodna zemlja u kojoj se ne mora svaki vjernik ponaosob konsultovati šta mu smeta, a šta ne.
Kome smeta, može :
a) otići iz nje
b) promijeniti njen status i od slobodne napraviti vjersku državu poput Irana ili Vatikana
-
eeeeeee
#78 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
kako god al ono sto sam htio reci jeste da su bosnjaci (bar ovih 50% iz mog posta) organizovni kao sto su hrvati koji NIKAD nece placati pretplatu dok ne dobiju svoj tv kanal, i da su u ovakvoj situaciji svi odjebali ftv i rekli e pa dosta je vidio bi ja da li bi ikad vise objavili nesto sto je 2006. godine pokrenulo toliku lavinu i sto je nazalost 2015. godine rezultiralo ubijanjem 18 ljudi.jao_situacije wrote:taksu ne treba plaćati tj. čekam kad će prestati prikazivati LP da ih totalno prekrižim. Programska šema im se sastoji od 65464316354 političke emisije, par serija, bingo showa i tjt.eeeeeee wrote:Hajmo malo ovako ko placa FTV-taksu??? kolika je naplata po zapadnoj hercegovini???
99% bosnjaci, hrvati jedno 1% (govorimo samo ko je placa)
Nek od ovih 99%, 50% ima zamjerku na objavljivanje karikature (a sigurno ima) ne zato sto je vjernik ili ide u dzamiju vec zato sto mu je nana-tradicija tako rekla.
Cemu objavljivanje da se pokazemo kako smo mi zemlja sa slobodom govora??? A zadnjim smo u mnogo cemu u cemu bi se trebali pokazati i biti prvi... da se pojedinci pokazu kao veći katolici od pape, kao Bosna ima vec prava od pojedinih zemalja pa ima muda da objavi karikature??? Sta je svrha objavljivanja???
Ono sto pojedinici u ovom trenutku mogu jeste jednostavno da prestanu placati pretplatu i vozdra, a islamski zajednica ce vjerovatno preduzeti odredjene korake naravno sa zakasnjenjem jedno 5-10 dana sjetimo se samo Torabija trebalo im je jedno dva mjeseca da izdaju fetvu da je prevarant.
- escobar__
#79 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
Ok, ali smatraš li da je uredu da se nečije svetinje vrijeđaju i ismijavaju u ime slobode govora? Mislim, nebitno sad je l' vjeruje u Allaha ili Annunaki bića s planeta X? Jebo te, pa to su osnove bontona ponašat se k'o insan i prema drugima se odnosit s poštovanjem.It_is_a_Leclerc wrote:Ne može.escobar__ wrote:Već sam navik'o na gluposti s tvoje strane al' ova je definitivno među top pet.It_is_a_Leclerc wrote:Ovo je demokratija, koliko-toliko, slobodna država. Kome ne paše, što kaže Ahmed Moutalib, gradonačelnik ćafirskog Roterdama, "Neka spakuje kofere i odjebe".Ako ti ne paše što muslimanima u BiH smetaju karikature Poslanika a.s., možeš spakovat kofere i odjebat. Je l' može ovako?
Meni ne smeta što je ovo slobodna zemlja u kojoj se ne mora svaki vjernik ponaosob konsultovati šta mu smeta, a šta ne.
Kome smeta, može :
a) otići iz nje
b) promijeniti njen status i od slobodne napraviti vjersku državu poput Irana ili Vatikana
Šta misliš da se krenemo šegačit s homićima, misliš li da bi to prošlo glatko u svijetu slobode govora, ljudskih prava i ostalih šarenih laža za priglupe narodne mase?
-
muzicar_iz_parka
#80 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
Jedni otišli turistički u Siriju, a drugi po koncertima domaćih i prekodrinskih folk diva.Prpa.ba wrote:Sreca pa su nasi mali zeleni mahom po minderima i kladionicama, kao i da nemamo bliskoistocnih azilanata na slobodi.
-
PeppermintSA
#81 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
escobar__ wrote:
Ok, ali smatraš li da je uredu da se nečije svetinje vrijeđaju i ismijavaju u ime slobode govora? Mislim, nebitno sad je l' vjeruje u Allaha ili Annunaki bića s planeta X? Jebo te, pa to su osnove bontona ponašat se k'o insan i prema drugima se odnosit s poštovanjem.
Šta misliš da se krenemo šegačit s homićima, misliš li da bi to prošlo glatko u svijetu slobode govora, ljudskih prava i ostalih šarenih laža za priglupe narodne mase?
mislim da je uredu i čak poželjno, kada je ta svetinja ideologija.
-
eeeeeee
#82 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
PeppermintSA wrote:escobar__ wrote:
Ok, ali smatraš li da je uredu da se nečije svetinje vrijeđaju i ismijavaju u ime slobode govora? Mislim, nebitno sad je l' vjeruje u Allaha ili Annunaki bića s planeta X? Jebo te, pa to su osnove bontona ponašat se k'o insan i prema drugima se odnosit s poštovanjem.
Pa dobro hajd otvori jednu temu o pederima na ovom forumu/bilo gdje i poci ih prospiati i pljuvati pa da vidimo kako ces zavrsiti... Toliko o slobodi govora
Last edited by eeeeeee on 14/01/2015 18:55, edited 1 time in total.
-
eeeeeee
- fosna2014
#84 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
@escobar
Jesi li se ikad zapitao koliko vjere vrijedjaju NEVJERNIKE? Jesi citao ikad Bibliju, Kuran etc. Sta bi nevjernici trebali kazati na stav nekih vjera po pitanju ljudi koji uopce ne vjeruju recimo u Boga???
To ne vrijedja, jel?
(navukli ste me na to da ja moram braniti ateiste
)
Jesi li se ikad zapitao koliko vjere vrijedjaju NEVJERNIKE? Jesi citao ikad Bibliju, Kuran etc. Sta bi nevjernici trebali kazati na stav nekih vjera po pitanju ljudi koji uopce ne vjeruju recimo u Boga???
To ne vrijedja, jel?
(navukli ste me na to da ja moram braniti ateiste
-
nekitamopd
#85 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
Vjere stalno i otvoreno pricaju protiv nevjernika i jos dobijaju toliko medijskog prostora i opet im nije po volji, vec bi nametali sta ti isti mediji smiju, a sta ne.
- sadie_forever
#86 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
SkyLimit wrote:Bezobrazno je sve građane BiH koji ne žele gledati karikature poslanika Muhameda svoditi na selefije.
Da se postavi anketno pitanje muslimanima u BiH:"Da li ste za prikazivanje karikatura poslanika Muhameda na javnim servisima?", vjerovatno bi 90% ispitanika izabralo opciju NE.
Ali da na tome nisu inzistirali neki portali koji su odmah poslije dnevnika raspleli o FTV, teško da bi iko i primjetio. I ja sam prvi gledao dnevnik, čak i taj trenutak kad je prikazana karikatura, ali uopće mi taj detalj nije zapao za oko. Tek kasnije kad sam pročitao na portalima o tome sjetio sam se karikature.
Na stranu sve, i ko je u pravu i ko nije, ali u svakom slučaju je najbolje ne podizati preveliku prašinu oko toga, kad je IZ BiH to prešutila jasno je da zaista nije momenat.
- jao_situacije
#87 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
pa to je do nas da za 15 dana 300 000 ljudi ne plati taksu ovi bi umrli od gladi.eeeeeee wrote:kako god al ono sto sam htio reci jeste da su bosnjaci (bar ovih 50% iz mog posta) organizovni kao sto su hrvati koji NIKAD nece placati pretplatu dok ne dobiju svoj tv kanal, i da su u ovakvoj situaciji svi odjebali ftv i rekli e pa dosta je vidio bi ja da li bi ikad vise objavili nesto sto je 2006. godine pokrenulo toliku lavinu i sto je nazalost 2015. godine rezultiralo ubijanjem 18 ljudi.jao_situacije wrote:taksu ne treba plaćati tj. čekam kad će prestati prikazivati LP da ih totalno prekrižim. Programska šema im se sastoji od 65464316354 političke emisije, par serija, bingo showa i tjt.eeeeeee wrote:Hajmo malo ovako ko placa FTV-taksu??? kolika je naplata po zapadnoj hercegovini???
99% bosnjaci, hrvati jedno 1% (govorimo samo ko je placa)
Nek od ovih 99%, 50% ima zamjerku na objavljivanje karikature (a sigurno ima) ne zato sto je vjernik ili ide u dzamiju vec zato sto mu je nana-tradicija tako rekla.
Cemu objavljivanje da se pokazemo kako smo mi zemlja sa slobodom govora??? A zadnjim smo u mnogo cemu u cemu bi se trebali pokazati i biti prvi... da se pojedinci pokazu kao veći katolici od pape, kao Bosna ima vec prava od pojedinih zemalja pa ima muda da objavi karikature??? Sta je svrha objavljivanja???
Ono sto pojedinici u ovom trenutku mogu jeste jednostavno da prestanu placati pretplatu i vozdra, a islamski zajednica ce vjerovatno preduzeti odredjene korake naravno sa zakasnjenjem jedno 5-10 dana sjetimo se samo Torabija trebalo im je jedno dva mjeseca da izdaju fetvu da je prevarant.
- GeeTnT
#88 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
Još malo pa će i čitulje izlazit sa smajlijima uz obavezu da umrli ima karikaturu od slike...a u nastavku će pisati hahahaha
ožalošćeni hihihihih
... sinovi hahahhaha .....kćerke hohoho
Nemoj slučajno da bi se ko bunio!
Nemoj slučajno da bi se ko bunio!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#89 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
evo bht je blurovao novinu
- Freamon Lester
#90 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
Ovdje ulazimo malo u sivu zonu cijele price oko slobode govora. Iako i sam podrzavam Charlie Hebdo da pise, crta i radi sta god zeli jer se radi o privatnom mediju ovdje je situacija znatno drugacija. Ovdje se radi o mediju koji je finansiran kroz namet svakom gradjaninu ove drzave i kao takav ne bi smio da ga vrijedja niti da vrijedja njegova religijska uvjerenja.
Tako recimo TV1 je privatna televizija i mogu objaviti sta god zele, dok FTV ipak mora paziti sta objavljuje. I zbog toga cu se ovaj put prikloniti onima koji kritikuju FTV po ovom pitanju. Ako neku u FTV-u smatra da treba objaviti takav sadrzaj nek si osnuje privatnu televiziju pa neka po vazdan objavljuje karikature koga god zeli.
TV1 zivi od glednosti i marketinga, i ako oni naprave nesto cime vrijedjaju svoje gledaoce onda ce im se to odbiti od glavu jer ih ljudi nece gledati. FTV ipak ce nastaviti svoj zivot kroz ubiranje novca od pretplate, a uzimati novac nekome da ga vrijedjas je izuzetno bolesna stvar.
Dakle imaju jos 26. minuta da se pokriju po usima i iz dubine duse izvine svim onima koje su uvrijedili.
Ja imam problem sa pisanjem saff-a i jos nekih novina i portala ali taman posla da bi trazio da se oni zabrane. To je medij koji se sam finansira iz svojih izvora i ljudi mogu pisati sta im je volja. Ali ako bi ostao nijem na ovakve nebuloze sa karikaturama Poslanika na FTV-u onda bi bio izuzetno licemjeran kada bi kritikovao sadrzaj slican onome koji izdaje saff ako bi se pojavio na FTV-u. Iako treba napomenuti da je Saff daleko od nebuloznih portala tipa mojummete i jos neki tako da mislim da Saff nije najbolja analogija u ovom slucaju.
Tako recimo TV1 je privatna televizija i mogu objaviti sta god zele, dok FTV ipak mora paziti sta objavljuje. I zbog toga cu se ovaj put prikloniti onima koji kritikuju FTV po ovom pitanju. Ako neku u FTV-u smatra da treba objaviti takav sadrzaj nek si osnuje privatnu televiziju pa neka po vazdan objavljuje karikature koga god zeli.
TV1 zivi od glednosti i marketinga, i ako oni naprave nesto cime vrijedjaju svoje gledaoce onda ce im se to odbiti od glavu jer ih ljudi nece gledati. FTV ipak ce nastaviti svoj zivot kroz ubiranje novca od pretplate, a uzimati novac nekome da ga vrijedjas je izuzetno bolesna stvar.
Dakle imaju jos 26. minuta da se pokriju po usima i iz dubine duse izvine svim onima koje su uvrijedili.
Ja imam problem sa pisanjem saff-a i jos nekih novina i portala ali taman posla da bi trazio da se oni zabrane. To je medij koji se sam finansira iz svojih izvora i ljudi mogu pisati sta im je volja. Ali ako bi ostao nijem na ovakve nebuloze sa karikaturama Poslanika na FTV-u onda bi bio izuzetno licemjeran kada bi kritikovao sadrzaj slican onome koji izdaje saff ako bi se pojavio na FTV-u. Iako treba napomenuti da je Saff daleko od nebuloznih portala tipa mojummete i jos neki tako da mislim da Saff nije najbolja analogija u ovom slucaju.
-
PeppermintSA
#91 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
Rekao sam kad je riječ o ideologiji. Svaka religija je prvenstveno ideologija, sistem vrijednosti i način života. Dakle, biti musliman/katolik/pravoslavac/budista je prvenstveno odluka, odnosno svjesno prihvatanje jednog sistema vrijednosti.eeeeeee wrote:PeppermintSA wrote:escobar__ wrote:
Pa dobro hajd otvori jednu temu o pederima na ovom forumu/bilo gdje i poci ih prospiati i pljuvati pa da vidimo kako ces zavrsiti... Toliko o slobodi govora
Homoseksualizam je stanje na koje se ne utiče. Ja mogu reći nekom k'o čita Koelja da je glup i nepismen, jer je Koeljo smiješan pisac, ali ne mogu reći crncu da je glup i nepismen zato što je crnac. To je razlika između govora mržnje i slobode govora. Svačiji odabir se može ismijavati i kritikovati, dok nečije prirodno stanje ne može. Antisemtizam podrazumjeva mržnju prema Jevrejima, a ne prema judaizmu. Jedno je etnička pripadnost na koju čovjek ne utiče, dok je drugo svjesna odluka da živiš i vjeruješ na određeni način.
Vrijeđati i pljuvati Islam spada pod slobodu govora jednako kao i vrijeđanje i pljuvanje demokratije, komunizma, ajurvede, teorija zavjere itd. Zar je tako nemoguće to razumijeti?
Zabranjeno je vrijeđati i kritikovati nekog zbog boje kože, nacionalne ili etničke pripadnosti, seksualne orijentacije i pola zato što ta osoba NE UTIČE na to. Dopušteno je, a po meni i poželjno, vrijeđati i kritikovati nekog zbog nijhovih odluka, što uključuje i nijhovu odluku da vjeruju u to što vjeruju.
-
Bodkin
#92 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
nego hoce neko pojasniti koje se tacno grupe ne smiju vrijedjati? ili je to rezervisano za dvije religije 
-
eeeeeee
#93 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
Cekaj samo malo koga su oni ismijavali i crtali s bombama u turbanu i sl. i sada opet ne u tom kontektu, ali nacrtali...PeppermintSA wrote:Rekao sam kad je riječ o ideologiji. Svaka religija je prvenstveno ideologija, sistem vrijednosti i način života. Dakle, biti musliman/katolik/pravoslavac/budista je prvenstveno odluka, odnosno svjesno prihvatanje jednog sistema vrijednosti.eeeeeee wrote:
Homoseksualizam je stanje na koje se ne utiče. Ja mogu reći nekom k'o čita Koelja da je glup i nepismen, jer je Koeljo smiješan pisac, ali ne mogu reći crncu da je glup i nepismen zato što je crnac. To je razlika između govora mržnje i slobode govora. Svačiji odabir se može ismijavati i kritikovati, dok nečije prirodno stanje ne može. Antisemtizam podrazumjeva mržnju prema Jevrejima, a ne prema judaizmu. Jedno je etnička pripadnost na koju čovjek ne utiče, dok je drugo svjesna odluka da živiš i vjeruješ na određeni način.
Vrijeđati i pljuvati Islam spada pod slobodu govora jednako kao i vrijeđanje i pljuvanje demokratije, komunizma, ajurvede, teorija zavjere itd. Zar je tako nemoguće to razumijeti?
Zabranjeno je vrijeđati i kritikovati nekog zbog boje kože, nacionalne ili etničke pripadnosti, seksualne orijentacije i pola zato što ta osoba NE UTIČE na to. Dopušteno je, a po meni i poželjno, vrijeđati i kritikovati nekog zbog nijhovih odluka, što uključuje i nijhovu odluku da vjeruju u to što vjeruju.
Covjeka koji nije mogao birati da li ce biti Poslanik ili ne, vec mu je tako odredjeno.
O cemu govoris halo ja ne govorim ovdje o pljuvanju po islamu nego o pljuvanju na covjeku koji je taj isti Islam prenio covjecanstvu...
Supljiras gore kako homoseksualci nemaju izbora. Zasto onda vrijedjanje njega-Poslanika a.s???
Da su nacrtali nekod rejsa imama i sl pa hajde ali...
Last edited by eeeeeee on 14/01/2015 19:28, edited 3 times in total.
- Kikibombona
#94 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
Pisa nam se kler po uvjerenjima redovno, pa nikom nista.BHF_Manijak wrote:A ove komunjare i ateisti sa malicioznim komentarima i koji podrzavaju karikaturu su fuj fujeva, smradovi pravi! Kad govorimo o slobodi govora, kako bi se svi ateisti osjecali kad bih napisao da pisam po svim ateistima svijeta i da jos pride nacrtam katikarutu kako nekom od njih glavu odrubljujem, sto sta fali, imam pravo, neka je uvredljivo prema drugima, koga boli djon za osjecaje njihove? Kar'nu bi se tad izvlacili na slobodu govora i slobodu medija, izrazvanja, jebali bi mi mater i sve od do. Manite se suplje...
Nemoral ovo, nemoral ono.......
Kad oni mogu atakovati na uvjerenja drugih, zasto bi oni bili izuzetak u necemu?
-
PeppermintSA
#95 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
eh moj kolumbo....eeeeeee wrote: Cekaj samo malo koga su oni ismijavali i crtali s bombama u turbanu i sl. i sada opet ne u tom kontektu, ali nacrtali...
Covjeka koji nije mogao birati da li ce biti Poslanik ili ne, vec mu je tako odredjeno.
O cemu govoris halo ja ne govorim ovdje o pljuvanju po islamu nego o covjeku koji je taj isti Islam prenio covjecanstvu...
Supljiras gore kako homoseksualci nemaju izbora. Zasto onda vrijedjanje njega???
Zato što je crtež Muhameda stilska figura. Kad nacrtaš hitlerove brkove na nekog to jasno implicira nešto. Očigledno moraš prvo naučiti šta je to satira.
Plastičnije rečeno: Crtaju Muhameda zato što je zabranjeno njega crtati u Islamu. Dvoslojna provokacija, čime potvrđuju svoju početnu kritiku Islama.
- Ecci
- Vozim: Biciklam
#96 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
Kako je moguće da neko ne samo da ne želi da razumije da vjernike vrijeđa objavljivanje ovakvih slika,
nego čak to vrijeđanje i podržava i veseli mu se.
Žalosno je da mnogi forumaši upravo to rade.
Zašto je problem da ljudi u ovoj zemlji kažu mene je uvrijedilo to i to jer nipodaštava i ruga se mojim vjerskim osjećanjima.
Ovdje, vidim ima i ljudi koji bi da protjeruju. Strašno.
Rukovodstvo FTV zna da prikazivanje ovakvih slika ima za cilj ruganje vjernicima
Zna da ljudi ne vole da gledaju takve stvari i opet objavljuju.
Kome i šta žele da dokažu sa ovakvim ponašanjem?
nego čak to vrijeđanje i podržava i veseli mu se.
Žalosno je da mnogi forumaši upravo to rade.
Zašto je problem da ljudi u ovoj zemlji kažu mene je uvrijedilo to i to jer nipodaštava i ruga se mojim vjerskim osjećanjima.
Ovdje, vidim ima i ljudi koji bi da protjeruju. Strašno.
Rukovodstvo FTV zna da prikazivanje ovakvih slika ima za cilj ruganje vjernicima
Zna da ljudi ne vole da gledaju takve stvari i opet objavljuju.
Kome i šta žele da dokažu sa ovakvim ponašanjem?
-
augustini45
#97 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
?...mada prema tv hayat, nikada nisam pokazivao simpatije, ovaj put ih moram pohvaliti..!!...svaka cast na profesionalno obavljenom poslu prilikom komentarisanja "jeb'o charlie" situvacije,,!!....vrlo ukusno I strucno, tek u nekoliko minuta komentara, objavljena izjava zvanicnika sa "Al'-Azhara" - ne nasjedajte na provokacije!".........bravo,,!!!!....upravo tako...!!!!...kome je odraz demokratije ako celnik fashistickog, cionistickog rezima, koji svakodnevno ubija nevinu djecu, a da ne govorimo o odraslima civilima, zenama, starcima, u sred Pariza, za vrijeme skupa, na kojemu prisustvuje sva evropska politicka krema, izjavi da francuski jevreji trebaju napustiti tu drzavu I doci u izrael, gdje ce biti "bolje zasticeni", od njega je apsurd traziti da ima "obraza" (kako je univerzalan ovaj nas "lahki" jezik ) I pokaze respekt prema necemu sto bi moglo biti osjetljivo nekome ili mnogim nekima .....!!!!!,,,, bravo hayat,,!!!!...bravo Al Azhar,,,!!!!......
-
eeeeeee
#98 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
PeppermintSA wrote:eh moj kolumbo....eeeeeee wrote: Cekaj samo malo koga su oni ismijavali i crtali s bombama u turbanu i sl. i sada opet ne u tom kontektu, ali nacrtali...
O cemu govoris halo ja ne govorim ovdje o pljuvanju po islamu nego o covjeku koji je taj isti Islam prenio covjecanstvu...
Supljiras gore kako homoseksualci nemaju izbora. Zasto onda vrijedjanje njega???
Zato što je crtež Muhameda stilska figura. Kad nacrtaš hitlerove brkove na nekog to jasno implicira nešto. Očigledno moraš prvo naučiti šta je to satira.
Eh drug moj onda se prvo treba nauciti s cim se mozes saliti, a s cim ne. Jebiga
-
VjecitiStudent
#99 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
Cenzorske makaze rade na sve strane, ovima su žene problem

Ovo je originalni raspored na maršu, sa ženamaSmall Jewish ultra-orthodox newspaper Hamevaser digitally removed female world leaders present at Sunday’s unity march after Charlie Hebdo attacks

Last edited by VjecitiStudent on 14/01/2015 19:36, edited 1 time in total.
-
PeppermintSA
#100 Re: FTV i TV1 objavili karikature poslanika a.s
Sa Islamom i Muhamedom se možeš šaliti. Ne vjeruješ? Pitaj francusku vladu.eeeeeee wrote:
Eh drug moj onda se prvo treba nauciti s cim se mozes saliti, a s cim ne. Jebiga