Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!

Gojeni H

#76 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!

Post by Gojeni H »

It_is_a_Leclerc wrote:
Jack Be Nimble wrote:Image

Ja bi joj dao i cetvrti entitet.
Ovo nije ta žena nikako.

Al' dobro. Stavite možda još koji put. Ne bunim se ja. Ko je, da je :lol:

Osim toga, hito bih podvući da je Srpska Radikalna Stranka osudila izjave Milorada Dodika povodom izjava Kolinde Grabar Kitarović.

Svašta.
Sjooj, ovo sinoc kad su objavili, ja konto objavit' rat Hrvatskoj i jednu diverzantsku na Predsjednicu ... namah. :D
... I onda chorak. :( Nije to vele ta ...
Pismonosa

#77 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!

Post by Pismonosa »

Bogme i mi... ljepotica u politici za trku imamo :izet:

Image

Kako bi tek ona šarmirala one žute i anemične dedice u Evropskom parlamentu. Izlobirala bi po bar 4 entiteta mjesečno.
muha_sa

#81 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!

Post by muha_sa »

naso naku Segmedinu turat pored viseg nivoa :-) :D
Pismonosa

#82 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!

Post by Pismonosa »

muha_sa wrote:naso naku Segmedinu turat pored viseg nivoa :-) :D
To je bilo lagano zagrijavanje sa Segmedinom. Znaš, lakapo. A ti potrčo pa odmah glavnog Asa zaljepio na temu :D
daddy-kool

#85 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!

Post by daddy-kool »

Jeste li se zagrijali više? :-)
Hafis

#88 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!

Post by Hafis »

Ništa ovo. Čini mi se da je mala najdeblja u koljenu.
SaraFina

#90 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!

Post by SaraFina »

jao_situacije wrote:
muha_sa wrote:Image
Povratiću, nemoj molim te.

Ove meni iz SNSD-a nekako ko dvospolci. I muškarci i zene.

Gledam Majkićku i Cvijanovićku.. Pa za njih treba biti fakat biseksualan muškarac :D
SaraFina

#91 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!

Post by SaraFina »

video wrote:Bajina ergela :D

Image

A vidju ove s kosom. Muško i ona. Polovicno :)

Jedino mu je šefica kabineta riba i po :)
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#92 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!

Post by Zviz »

video wrote:Bajina ergela :D

Image
Ova ljevo ista Minka iz Nadrealista. :D
jao_situacije

#93 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!

Post by jao_situacije »

SaraFina wrote:
jao_situacije wrote:
muha_sa wrote:Image
Povratiću, nemoj molim te.

Gledam Majkićku i Cvijanovićku.. Pa za njih treba biti fakat biseksualan muškarac :D
Dobro je pa nema prenos sjednica na tv-u ljudi bi bacali televizore kroz prozor :zid:
P.S. ovo joj se slika s mature.
SaraFina

#94 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!

Post by SaraFina »

jao_situacije wrote:
SaraFina wrote:
jao_situacije wrote:

Dobro je pa nema prenos sjednica na tv-u ljudi bi bacali televizore kroz prozor :zid:

Jok. Za osobnu i putovnicu. Piše da putovnicu i to prvu dobila u pedesetoj :D
jao_situacije

#95 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!

Post by jao_situacije »

SaraFina wrote:
jao_situacije wrote:
SaraFina wrote:

Jok. Za osobnu i putovnicu. Piše da putovnicu i to prvu dobila u pedesetoj :D
Ja to stvarno ne razumijem pa bar mi imamo lijepih i žena i muškaraca, a sve nekakvi gollumi u politiKi
Da ne bude samo po hanumama :run:
Image
Image
ZenaZbrkovima

#96 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!

Post by ZenaZbrkovima »

SaraFina wrote:

prije nekako "bespolci", ovo realno ne mozes svrstati ni u jedan kos, a kamoli u oba :D
RIZVA

#97 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!

Post by RIZVA »

Ovi snsd-ovci kao da su grobaru sa lopate pobjegli,ne zna se koji je gori
Blek Stena

#100 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!

Post by Blek Stena »

Ova sa "bogatim" poprsjem me podsjeti na onaj vic o babi I lancu od bicikla, ako iko zna? :D
:oops: ne valja se rugat...
Post Reply