Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post Reply
PeppermintSA

#76 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by PeppermintSA »

Lokman wrote:https://www.youtube.com/watch?v=CoNgUDKuoxg#t=50

Aktivirao se Tihićev ideolog i partner u višegodišnjem urušavanju bošnjačke političke i ekonomske pozicije. Sulejman Tihić je najveći izdajnik u historiji bošnjačkog naroda, a njegov prvi saradnik je bio prijeratni sekretar komunističke partije u Novom Sarajevu Mirsad Kebo. Nakon što nisu uspjeli da postignu legitiman rezultat na nedavnim izborima, islamofobna i izdajnička opcija, pokušava delegitimizirati izbornu pobjedu Bakira Izetbegovića etiketiranjem za islamski radikalizam. To rade u izuzetno osjetljivom trenutku neposredno nakon terorističkog napada u Parizu. Ono što ne mogu uraditi samostalno u unutarnjoj političkoj borbi pokušavaju postići monstruoznim planom agitacije i krivokletstva. Bakir Izetbegović je legitimni demokratski pobjednik izbora i to je narodna volja koju negira komunjara Kebo, a koji se u skladu sa svojim udbaškim mentalitetom lažno predstavlja kao progresivni proevropaski političar. Koliku su bijedu i nesreću bošnjačkom narodu donijeli on i Tihić najbolje govori njegov izborni rezultat na zadnjim izborima, kao i to da Tihić, nako debakla protiv Silajdžića, nikada nije imao hrabrosti da bude direktan kandidat na izborima. Oni su omraženi i prezreni u bošnjačkom narodu, i bitan razlog pobjede SDA na zadnjim izborima jeste u činjenici da je omraženi Tihić umro neposredno pred izbore što je relaksiralo narod i povratilo vjerodostojnost stranci SDA.
svašta bih ti nagovorio, ali ću samo reći da mi se povraća od ove tvoje neosmanske retorike.
palermo

#77 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by palermo »

hrasno38 wrote:
@Palermo druze mozes naci ovdje masu mojih komentara o Tihicu a ovo je bila samo usporedba sa Bakirom i Bakircicima. Vjeruj mi da tu nema ni minimum postovanja ali podobro ironije.
Druže mislim da znam što si hotio reći, i ne slažem se sa tobom. Rahmetli Sulejman Tihić je za mene najpogubnija lićnost bošnjačke političke scene zadnjih dvadeset godina. Čovjek koji je uspio da bošnjački narod u potpunosti izbezumi, čovjek koji je jednostavnim manipulacijama (biraj uvijek lošije od sebe i one koji imaju oraha u džepu) uspio da stvori sistem partijski sistemu kojem je on vječito tu, čovjek koji je svojom ljigavošću uspio da radikalizira Bošnjake da ne nabrajam dalje......nadam se da će SDA kao partija koja htjeli mi to ili ne utječe na naše živote, moći da eliminiše, makar većim dijelom, nasljeđe Tihićeve vladavine.

A ono poređenje o kvaziljevičarima koji žale za Tihićem (kao političarem) pa druže dugo si na forumu, pročitaj šta neki pišu......
Ali Kemal

#78 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Ali Kemal »

Istorija se odvija u ciklusima, pa ce tako i ova primitivna faza da se zavrsi i desice se veliko pregrupisavanje, kao sto se desilo ono poslije pada komunizma, kada su svi odjednom postali turbo-vjernici. Ovaj put ce odbaciti "turbo" dio i ostace vjernici oni koji to zaista jesu i religija ce postati ono sto treba da bude, intimna stvar covjeka, a ne sredstvo pomocu kojeg se prosipa mrznja prema drugacijem.
Mirsad Kebo je upravo posao tim putem i ako istraje uci ce u istorije ove zemlje kao jedan od svijetlih likova!
ušće

#79 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by ušće »

Ko zna zašto je dobro ovo što je Kebo pokrenuo ..neka odgovara svako za ono što je učinio ili za ono što je znao ..Neka se zakotrlja i neka sudstvo radi svoj posao ...Neka idu i svi Đaferovići i svi Izetbegovići i svi ini u zatvor ili gdje im se mjesto odredi ...ali neka Kebo i,fahraon i bratija iz Dodikovog okruženja ostanu dosljedni i neka nam onda kažu ko je odgovoran za i ko je znao Foču , Višegrad ,Sreberenicu , Dretelj , Ahmiće , Prijedor , Bjeljinu , Vlasenicu ... itd..Neka se kotrlja do najmanjeg jer nema Bošnjačkog sela u Srpckoj a da u njemu nije pobijeno ,zaklano , spaljeno bar po 5-10 Bošnjaka ...neko je znao i neko zna ....ali samo neka se kotrlja pa da vidimo... Neka bude Kebo istorijska ličnost ništa protiv već upravo suprotno ...Nek se konačno počne istina kazivati ....
Reisova

#80 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Reisova »

ma ne branim Baku ali ovaj Kebo meščini je "cikno" još imam noćne more od njegove plave perike i crvenih štikli :D :D :D
filosofman

#81 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by filosofman »

Potpredsednik Federacije BiH Mirsad Kebo dostavio je juče Tužilaštvu BiH nove dokaze o zločinima bošnjačkog ratnog rukovodstva, među kojima se, između ostalog, nalazi i spisak za likvidaciju "nepodobnih" Bošnjaka!
http://pressrs.ba/sr/vesti/vesti_dana/s ... ke%21.html
Banksy

#82 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Banksy »

Skijaš wrote:
Sarajevo nema šta da krije i ako je neko kriv neka odgovara. Ali prije ću sam sebe peglom utući nego ozbiljno shvatiti bilo kakvo moralisanje Sarajevu sa frekvencija genocidnog RTRS-a, a Kebo jaše upravo na tim talasima, jebo ga RTRS u uho. Sarajevo je otvaralo pitanje ratnih zločina (uslovno rečeno) "naših" i u ratu i nakon rata. Sve se one koje je Hag tražio spakovalo i proslijedilo bez skrivanja po Kanarskim ostrvima i Zemunima, samo je Sarajevo bilo kooperativno i sad da se neko prenemaže po RTRS-u i dijeli lekcije, neće moći.

Kako rekoh, Kebo je proslijedio dokumentaciju i u tom ima moju podršku i podršku svih onih kojima je stalo do istine. Sve ostalo, pametovanje iz Banja Luke, pokušaji izbacivanja jedne stranke iz vlasti kako bi se ubacilo drugu, sve to što prati Kebin angažman je dovoljno da ga se prezire čak i više nego gnjide iz SDA.
To je to.

I nadam da će se tužilaštva u ovom slučaju ozbiljno prihvatiti posla, bez obzira na motive i tajming ovih prijava. Optužbe su prekrupne da bi ih se gurnulo na dno ladice.
Mister Yes

#83 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Mister Yes »

Najvažnija tema u BiH trenutno. Ja sam ovdje neodlučan na čiju stranu da se stavim. Kao ateista i veliki fan zapada izrazito sam protiv islamizacije, muslimanskog bratstva i samim tim protiv Bakira Izetbegovića jer on očigledno ide u tom smjeru. Ali sa druge strane veliki sam fan Alije Izetbegovića i svih njegovih poteza i to me emotivno stavlja na stranu porodice Izetbegović pa samim tim i Bakira. Sve se nadam da je Bakirova islamizacija (iako sa njegove strane iskrena) u službi očuvanja BiH u smislu poruke zapadu "ako dozvolite podjelu BiH imaćete ovdje islamsku državu". Nadam se da Bošnjaci ipak nisu toliko na tom putu islamizacije. Ali zadnja dešavanja u Francuskoj, to jest reakcije na ta dešavanja koje smo vidjeli u BiH mi govore da smo već dosta duboko u tom problemu. Možda je već vrijeme da se tome stane u kraj.

U svakom slučaju ovo jeste najvažnija tema za Bošnjake i BiH. Ja neću puno učestvovati jer sam na granici i nisam još siguran ali pratim sa velikim interesovanjem.
Alfa_Ze

#84 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Alfa_Ze »

''expert za terorizam'' Galijasevic, Nemanja Kusturica, Kebo ''pravednik'', a danas u ''Nezavisnim'' nekakav istoričar iz Sjenice i dobitnik Kočićeve nagrade za 2013. godinu Salih Selimović !!

Organizovana hajka i pljuvanje !!Ko stoji iza toga ?? :roll:
Lokman

#85 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Lokman »

BANJALUKA - Potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo najavio je da će uskoro iznijeti dokaze da je nekadašnji predsjednik Predsjedništva BiH Alija Izetbegović doveo mudžahedine u BiH.

Kebo, koji je dosad iznio niz dokaza koji povezuju mnoge bošnjačke političare sa ratnim zločinima, rekao je da već neko vrijeme trpi razne vrste pritisaka u Sarajevu, kao i da je dobijao dosta prijetnji, uglavnom pisanih i preko posrednika, i to od onih koji su obuhvaćeni dokaznim materijalom koji je predao Tužilaštvu BiH.

On je za "Pres Republika Srpska" istakao da je to dokaz da je "otvorio stvari koje su jedna od najvećih afera" poslije Dejtonskog sporazuma u BiH.

"Potpuno odgovorno kažem da je instalirana politička, vjerska, teroristička i medijska mafija koja ne bira sredstva da se obračuna sa protivnicima, iako dugo nisam vjerovao da je to tako", naglasio je Kebo.

On je napomenuo da je do sada iznio mnogo ozbiljnih dokaza, da šest hiljada dokumenata "nije malo", od kojih mnogi nose oznaku originalnosti, jer su došli iz Haškog tribunala, a dobio ih je od povjerljivih izvora.

Upitan da li misli da bi i njega Tužilaštvo BiH moglo da optuži za odgovornost za prikrivanje dokaza, Kebo je rekao da se nada da je to nemoguće, ali da će sigurno biti političkih pritisaka i da, ako se to desi, postoji Međunarodni sud pravde.

On je istakao da će, ukoliko odgovorne osobe ne budu procesuirane, slati pisma u UN, američki Kongres, da će ići u Brisel pred EU, ali i ličnom prijatelju japanskom caru kako bi se demontiralo "tajkunsko-političko jezgro koje je pustilo svoje pipke svugdje, pa tako i u pravosuđu".
a
Sada je Kebo otišao korak dalje u svojoj izdaji, zaslijepljen mržnjom i pritiskom situacije, proglašava japanskog cara ličnim prijeteljem, i plasira novu manipulaciju kojom želi Aliju Izetbegovića proglasiti pionirom Al Qaide i ideološkim mentorom rata civilizacija koji se aktuelizira terorističkim napadima islamofašista na zapadne metropole. Vjerovatno je svjestan kakve opasne posljedice ima takva montaža za čitav jedan narod, ali on pokazuje da su mu lični interesi i lične emocije jedini motiv u političkom radu. Kebo je klasični primjer mentaliteta komunističkog konvertita u SDA, bez ideologije i morala, osobe koja je deset godina bila najbliži saradnik notornog izdajnika Sulejmana Tihića, osobe koja deset godina bila šef kadrovske komisije SDA, osobe koja je u ime SDA postavila sav kadrovski ološ zbog kojeg smo doživjeli ekonomsku i političku katastrofu. Danas kada politički i biološki izumire više nije imao kočnice u svojoj mržnji prema svemu što predstavlja politika Alije Izetbegovića, i ta je mržnja eskalira u vidu najveće izdaje i blamaže koju koriste svi neprijatelji Bosne i bošnjačkog naroda. Naravno da je dovođenje mudžahedina u Bih i poslije ratna podrška uspostavi vehabijske infrastrukture velika greška, ali Kebo je zadnja osoba koja ima kredibiliteta da to pitanje pokreće, jer kada se to dešavalo, trenirani "udbaš" Kebo je šutio i sitnosićarski uživao privilegije SDA aparatčika. Zašto šuti jedan Rešad Hafizović koji je imao hrabrosti prozivati pogubnu politiku tajne podrške vehabijama kada to niko nije smio? Jer je svjestan trenutka u kojem se nalazimo i da Evropa preko noći može odabrati opciju totalnog obračuna sa islamom a tada je "kristalna noć" jedina sudbina za bošnjački narod.
Lokman

#86 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Lokman »

https://www.youtube.com/watch?v=qETGpnVV_HU

Američka poslovica kaže "nija bitno šta se priča nego ko priča". Ko je Kebo da komentariše i inkriminiše Aliju Izetbegovića, a u stvari kriminalizira čitav jedan narod i njegovu borbu za opstanak? Gdje je bio Kebo kada se oslobađala Vozuča, komunistički konvertit bio je u centrali SDA i gradio svoju sitnosićarsku i beznačajnu karijeru od koje je ovaj narod imao samo štetu i ništa više.
branimir stulic

#87 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by branimir stulic »

Mislim da se ne trebamo sekirati. Ima sud koji ce sve to rijesiti.
moke_31

#88 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by moke_31 »

Lokman wrote:
BANJALUKA - Potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo najavio je da će uskoro iznijeti dokaze da je nekadašnji predsjednik Predsjedništva BiH Alija Izetbegović doveo mudžahedine u BiH.

Kebo, koji je dosad iznio niz dokaza koji povezuju mnoge bošnjačke političare sa ratnim zločinima, rekao je da već neko vrijeme trpi razne vrste pritisaka u Sarajevu, kao i da je dobijao dosta prijetnji, uglavnom pisanih i preko posrednika, i to od onih koji su obuhvaćeni dokaznim materijalom koji je predao Tužilaštvu BiH.

On je za "Pres Republika Srpska" istakao da je to dokaz da je "otvorio stvari koje su jedna od najvećih afera" poslije Dejtonskog sporazuma u BiH.

"Potpuno odgovorno kažem da je instalirana politička, vjerska, teroristička i medijska mafija koja ne bira sredstva da se obračuna sa protivnicima, iako dugo nisam vjerovao da je to tako", naglasio je Kebo.

On je napomenuo da je do sada iznio mnogo ozbiljnih dokaza, da šest hiljada dokumenata "nije malo", od kojih mnogi nose oznaku originalnosti, jer su došli iz Haškog tribunala, a dobio ih je od povjerljivih izvora.

Upitan da li misli da bi i njega Tužilaštvo BiH moglo da optuži za odgovornost za prikrivanje dokaza, Kebo je rekao da se nada da je to nemoguće, ali da će sigurno biti političkih pritisaka i da, ako se to desi, postoji Međunarodni sud pravde.

On je istakao da će, ukoliko odgovorne osobe ne budu procesuirane, slati pisma u UN, američki Kongres, da će ići u Brisel pred EU, ali i ličnom prijatelju japanskom caru kako bi se demontiralo "tajkunsko-političko jezgro koje je pustilo svoje pipke svugdje, pa tako i u pravosuđu".
a
Sada je Kebo otišao korak dalje u svojoj izdaji, zaslijepljen mržnjom i pritiskom situacije, proglašava japanskog cara ličnim prijeteljem, i plasira novu manipulaciju kojom želi Aliju Izetbegovića proglasiti pionirom Al Qaide i ideološkim mentorom rata civilizacija koji se aktuelizira terorističkim napadima islamofašista na zapadne metropole. Vjerovatno je svjestan kakve opasne posljedice ima takva montaža za čitav jedan narod, ali on pokazuje da su mu lični interesi i lične emocije jedini motiv u političkom radu. Kebo je klasični primjer mentaliteta komunističkog konvertita u SDA, bez ideologije i morala, osobe koja je deset godina bila najbliži saradnik notornog izdajnika Sulejmana Tihića, osobe koja deset godina bila šef kadrovske komisije SDA, osobe koja je u ime SDA postavila sav kadrovski ološ zbog kojeg smo doživjeli ekonomsku i političku katastrofu. Danas kada politički i biološki izumire više nije imao kočnice u svojoj mržnji prema svemu što predstavlja politika Alije Izetbegovića, i ta je mržnja eskalira u vidu najveće izdaje i blamaže koju koriste svi neprijatelji Bosne i bošnjačkog naroda. Naravno da je dovođenje mudžahedina u Bih i poslije ratna podrška uspostavi vehabijske infrastrukture velika greška, ali Kebo je zadnja osoba koja ima kredibiliteta da to pitanje pokreće, jer kada se to dešavalo, trenirani "udbaš" Kebo je šutio i sitnosićarski uživao privilegije SDA aparatčika. Zašto šuti jedan Rešad Hafizović koji je imao hrabrosti prozivati pogubnu politiku tajne podrške vehabijama kada to niko nije smio? Jer je svjestan trenutka u kojem se nalazimo i da Evropa preko noći može odabrati opciju totalnog obračuna sa islamom a tada je "kristalna noć" jedina sudbina za bošnjački narod.
To je to :thumbup: :thumbup:
kolegione

#89 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by kolegione »

Lokman wrote:Kebu ne zanimaju zločini nad Srbima, njegov motiv je da nanese političku štetu SDA, a u stvarnosti će ojačati poziciju antibosanskih snaga koji svoju poziciju grade na islamofobiji. U petak u BiH dolaze njemački i britanski mvp i obojica će se sresti sa Izetbegovićem. On je legitimni i demokratski predstavnik bošnjačkog naroda i niko mu ne može fakturisati bilo kakav islamizam osim hohštaplera poput Kebe za kojeg su svi muslimani vjernici sumnjivi element. Tako je treniran u udbaškom duhu.
Vidi i ti si istreniran u nekom totalno pogresnom duhu, Kebo je nulta kategorija covjeka kao i svaki covjek u SDA, kao sto je i prosjecan glasac za istoimenu stranku (iskljucujemo uhljebljene) ima nultu kategorija razuma nego slusa hodze.

PS.
Volio bih da se Bosnjacka politicka elita sunovrati u bezdan povlacenjem ovakvi ili jos gorih dokaza
pod elitom mislim bas svaku stranku
jedino je to nas spas
salik79

#90 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by salik79 »

kolegione wrote:
Lokman wrote:Kebu ne zanimaju zločini nad Srbima, njegov motiv je da nanese političku štetu SDA, a u stvarnosti će ojačati poziciju antibosanskih snaga koji svoju poziciju grade na islamofobiji. U petak u BiH dolaze njemački i britanski mvp i obojica će se sresti sa Izetbegovićem. On je legitimni i demokratski predstavnik bošnjačkog naroda i niko mu ne može fakturisati bilo kakav islamizam osim hohštaplera poput Kebe za kojeg su svi muslimani vjernici sumnjivi element. Tako je treniran u udbaškom duhu.
Vidi i ti si istreniran u nekom totalno pogresnom duhu, Kebo je nulta kategorija covjeka kao i svaki covjek u SDA, kao sto je i prosjecan glasac za istoimenu stranku (iskljucujemo uhljebljene) ima nultu kategorija razuma nego slusa hodze.

PS.
Volio bih da se Bosnjacka politicka elita sunovrati u bezdan povlacenjem ovakvi ili jos gorih dokaza
jedino je to nas spas

Ako je "ovakvi", onda je, valjda, nekom analogijom, i "gori", a ne "gorih"!?
dpjokala26

#91 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by dpjokala26 »

Mister Yes wrote:Najvažnija tema u BiH trenutno. Ja sam ovdje neodlučan na čiju stranu da se stavim. Kao ateista i veliki fan zapada izrazito sam protiv islamizacije, muslimanskog bratstva i samim tim protiv Bakira Izetbegovića jer on očigledno ide u tom smjeru. Ali sa druge strane veliki sam fan Alije Izetbegovića i svih njegovih poteza i to me emotivno stavlja na stranu porodice Izetbegović pa samim tim i Bakira. Sve se nadam da je Bakirova islamizacija (iako sa njegove strane iskrena) u službi očuvanja BiH u smislu poruke zapadu "ako dozvolite podjelu BiH imaćete ovdje islamsku državu". Nadam se da Bošnjaci ipak nisu toliko na tom putu islamizacije. Ali zadnja dešavanja u Francuskoj, to jest reakcije na ta dešavanja koje smo vidjeli u BiH mi govore da smo već dosta duboko u tom problemu. Možda je već vrijeme da se tome stane u kraj.

U svakom slučaju ovo jeste najvažnija tema za Bošnjake i BiH. Ja neću puno učestvovati jer sam na granici i nisam još siguran ali pratim sa velikim interesovanjem.
:-) e,pa moj fanu,odbaci prve tri recenice. zavaravas samog sebe.
jao_situacije

#92 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by jao_situacije »

Hajmo sad ozbiljno, da li se vama Kebo čini normalan ?
dpjokala26

#93 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by dpjokala26 »

jao_situacije wrote:Hajmo sad ozbiljno, da li se vama Kebo čini normalan ?
nekima ni zene u crnom,kandicka i jos neki nisu cisti. :) a tebi?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#94 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by hrasno38 »

Lokman wrote:https://www.youtube.com/watch?v=qETGpnVV_HU

Američka poslovica kaže "nija bitno šta se priča nego ko priča". Ko je Kebo da komentariše i inkriminiše Aliju Izetbegovića, a u stvari kriminalizira čitav jedan narod i njegovu borbu za opstanak? Gdje je bio Kebo kada se oslobađala Vozuča, komunistički konvertit bio je u centrali SDA i gradio svoju sitnosićarsku i beznačajnu karijeru od koje je ovaj narod imao samo štetu i ništa više.
Gdje je bio Bakir kad se oslobadjao i jedan pedalj BiH da ne kazem Sarajevo??? Evo ja cu ti reci! Kao vojni obveznik skrivao se sa ocem u trezoru narodne banke!!!!! Ok Alija je bio predsjednik drzave pa sto nije svojim licnim primjerom poslao Bakira u A BiH da brani drzavu sa sirotinjom koja je ginula. Kebo ne kriminalizira narod nego jednu porodicu ili SDA mocnike koji su prije rata bili fukare a poslije rata BOGOVI!!!....bez prolivene kapi vlastite krvi.
salik79

#95 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by salik79 »

hrasno38 wrote:

Gdje je bio Bakir kad se oslobadjao i jedan pedalj BiH da ne kazem Sarajevo??? Evo ja cu ti reci! Kao vojni obveznik skrivao se sa ocem u trezoru narodne banke!!!!! Ok Alija je bio predsjednik drzave pa sto nije svojim licnim primjerom poslao Bakira u A BiH da brani drzavu sa sirotinjom koja je ginula. Kebo ne kriminalizira narod nego jednu porodicu ili SDA mocnike koji su prije rata bili fukare a poslije rata BOGOVI!!!....bez prolivene kapi vlastite krvi.
Istina, o ovome sam pisao u jednoj raspravi sa HM 2011.
jao_situacije

#96 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by jao_situacije »

dpjokala26 wrote:
:lol: Joj frajera nisam mislio kolokvijalno, nego doslovno da li vam se čini da je čovjek malo pogubio živce posenilio. Nadam se da je sad jasno. Uopće ne ulazim u sadržaj dokumenata njegov kredibilitet, da li je bilo ili ne, iskreno ni ne zanima me. Vidio sam ga na tv-u sinoć vrlo kratko, i čini mi se da se malo gubi..
dpjokala26

#97 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by dpjokala26 »

jao_situacije wrote:
dpjokala26 wrote:
:lol: Joj frajera nisam mislio kolokvijalno, nego doslovno da li vam se čini da je čovjek malo pogubio živce posenilio. Nadam se da je sad jasno. Uopće ne ulazim u sadržaj dokumenata njegov kredibilitet, da li je bilo ili ne, iskreno ni ne zanima me. Vidio sam ga na tv-u sinoć vrlo kratko, i čini mi se da se malo gubi..
nije se lako nositi sa svim pritiscima a ostati pribran. :sad:
klixo

#98 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by klixo »

hrasno38 wrote:

Ja sam cuo da je Obama svojevremeno ratovao u Afganistanu.
zambaklija

#99 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by zambaklija »

kako se zovu tj.nazivaju ljudi i narodi ,osobe koji svoj zločin,zločin svog plemena ne smatraju zločinom,štaviše osobe koje to žele rasčistiti nazivaju izdajom i izdajnicima???Za moj pojam takvi ljudi ne pripadaju ljudskoj rasi.Veličaju čovijeka koji je vjerovatno,vrijeme će pokazati,kriv za mnogo što,glasaju vazda za iste valjda po onoj ako me neko krade neka me moj krade,brat u vjeri ...ma jebo ti nas,znam ja nas.....
kolegione

#100 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by kolegione »

salik79 wrote:
kolegione wrote:

PS.
jedino je to nas spas

Ako je "ovakvi", onda je, valjda, nekom analogijom, i "gori", a ne "gorih"!?
Hvala na konsturktivnoj kritici gorih bi bio moj izbor
ako je stvar izbora :)
Post Reply