Pomoć.... Zaj me...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ho oponopono

#76 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by ho oponopono »

jale-sarajevo wrote:E ovako... nisam mlad, nisam dijete, ovi mojih godina su uglavnom i ozenjeni :p imam strasan problem ljudi i neznam sta da radim... nekada pocetkom godine sam upoznao jednu curu, brzo je bio neki klik i poceli smo se dop na fbu... ja sam imao dugu vezu,ona takodjer al smo se dop, poceli izlaziti i raz i o vezama... u medjuvremenu sam ja prekinuo a ona je sama od sebe rekla da ce prekinuti jer se ne slaze s tim momkom, ne voli ga, ne odgovara joj nikako i tako... u tome smo mi poceli nesto mutiti, ona je prekinula i mi kao zajedno... nakon nekoliko mjeseci smo se posvadjali i nakon par dana me zove da idemo na kafu... izasli mi, ona place i kaze da se pomirila, kako joj je to greska i slicno... nastavili smo se cuti i sve je odgadjala prekid do momenta kada sam ja rekao da se vise necemo cuti ako prekine... i odmah je prekinula i sve je bilo ok opet... ma blistalo... neki opusteni prijateljski odnos sa malo kao u vezi... medjutim odjednom ja saznam da je prije nekoliko dana opet izasla 2 puta s tim momkom... ja je pitam jel se to pomirila a kaze da nije i da joj je to trebalo da rascisti sama sa sobom u glavi... i bila je zestoka svadja al eto opet se kao cujemo pa cemo polako... cura mi je stvarno legla, uvijek mi je sa njom zanimljivo, po 5 sati pricamo i ne dosadi mi, privlaci me, kroz vrijeme mi je stvarno pocela znaciti puno... al me je sada strah... sta da radim? :? da li da se natjeram i odem (al neznam kako jer mi znaci puno)... svjestan sam da bi to mozda bilo najbolje al kako... jednostavno nemogu... a s druge strane me tako strah da mi se isto ponovi... sta da radim ljudi, imal neko slicnih iskustava,.. jel opet laze.. sta cu... a zelim je i dalje... al da li da joj kazem da se vise do kraja razmisli ili se nastavim truditi uz ovo neko cudno stanje... ma sve bude super i onda naleti njenih ludih nekoliko dana i poslije opet sve super.... pomagajte...
...ko koga ovde jebe(da prostiš) pobogu?!Image
bang and blame

#77 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by bang and blame »

Kako ne kontas? :mrgreen:
Walther

#78 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by Walther »

bang and blame wrote:Kako ne kontas? :mrgreen:
koliko sam ja skontao:
qurvali se oboje
pa si bili zajedno
raskinuli
pa se ona qurvala
pa su bili zajedno
pa se opet qurvala
i on sad konta jel treba da ode ili ne....ipak ni jasno hoce li ponoviti, laze li, itd...

:run:
trcicu trceci

#79 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by trcicu trceci »

a sve mu se to desilo za 7 dana :D :izet:
Miss_E25

#80 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by Miss_E25 »

Kazes nisi mlad? Evo glava ako neko nakon 20-e godine moze tako nezrelo razmisljati, te se zaljubiti i sve to prozivjeti u roku od 5 dana, i jos traziti pomoc po forumima :D
jao_situacije

#81 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by jao_situacije »

A što se vi ne pomarišete oko nje ? Ko ostane na nogama njegova je :izet: šalu na stranu..žene su zlo jaro, traži drugu.
Onome ko ti je oteo žensko najgore ćeš se osvetiti ako mu je ostaviš. :wink:
Ja sam zapamtio jedan citat i jako mi se svidio, a ti razmisli čak i ako te voli... "Ljubav ženu čini bistroumnom, a muškarca zbunjenim"
bang and blame

#82 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by bang and blame »

jao_situacije wrote:A što se vi ne pomarišete oko nje ? Ko ostane na nogama njegova je :izet: šalu na stranu..žene su zlo jaro, traži drugu.
Ja sam zapamtio jedan citat i jako mi se svidio, a ti razmisli čak i ako te voli... "Ljubav ženu čini bistroumnom, a muškarca zbunjenim"
Ljubav ne čini nikog bistroumnim :)
"Pobenave" svi :-D
jao_situacije

#83 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by jao_situacije »

bang and blame wrote:
jao_situacije wrote:A što se vi ne pomarišete oko nje ? Ko ostane na nogama njegova je :izet: šalu na stranu..žene su zlo jaro, traži drugu.
Znam ja ljudi tj. žena koje dok se ne zaljube onako uče i rade, a kad se zaljube prekucaju i fax i ispite i svaki posao kojeg se uhvate. :D
jao_situacije

#84 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by jao_situacije »

Eurosa wrote:
jao_situacije wrote:
bang and blame wrote:
Znam ja ljudi tj. žena koje dok se ne zaljube onako uče i rade, a kad se zaljube prekucaju i fax i ispite i svaki posao kojeg se uhvate. :D
Istina :D
Ne daj mi lagati :D Iako ni meni nije jasno, ja kad se zaljubim.. Bože sačuvaj :lol:
yoyo13

#85 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by yoyo13 »

bang and blame wrote:
yoyo13 wrote:Ako je sex dobar nista ne barci :D :D :D svakako neces ostati sa njom :) :)
Jaoooo... Dobar si :lol:
Otaj rad :perverzna: :perverzna: :D :D :D

Kako se zavrsi ova njegova potjera...jel sad igraju jedan na jedan.....ili je grupno ganjaju :D :D
sedma_7

#86 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by sedma_7 »

Miss_E25 wrote:Kazes nisi mlad? Evo glava ako neko nakon 20-e godine moze tako nezrelo razmisljati, te se zaljubiti i sve to prozivjeti u roku od 5 dana, i jos traziti pomoc po forumima :D
vjeruj da moze. :lol:
sedma_7

#87 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by sedma_7 »

avetinja wrote:
jale-sarajevo wrote:E ovako... nisam mlad, nisam dijete, ovi mojih godina su uglavnom i ozenjeni :p imam strasan problem ljudi i neznam sta da radim... nekada pocetkom godine sam upoznao jednu curu, brzo je bio neki klik i poceli smo se dop na fbu... ja sam imao dugu vezu,ona takodjer al smo se dop, poceli izlaziti i raz i o vezama... u medjuvremenu sam ja prekinuo a ona je sama od sebe rekla da ce prekinuti jer se ne slaze s tim momkom, ne voli ga, ne odgovara joj nikako i tako... u tome smo mi poceli nesto mutiti, ona je prekinula i mi kao zajedno... nakon nekoliko mjeseci smo se posvadjali i nakon par dana me zove da idemo na kafu... izasli mi, ona place i kaze da se pomirila, kako joj je to greska i slicno... nastavili smo se cuti i sve je odgadjala prekid do momenta kada sam ja rekao da se vise necemo cuti ako prekine... i odmah je prekinula i sve je bilo ok opet... ma blistalo... neki opusteni prijateljski odnos sa malo kao u vezi... medjutim odjednom ja saznam da je prije nekoliko dana opet izasla 2 puta s tim momkom... ja je pitam jel se to pomirila a kaze da nije i da joj je to trebalo da rascisti sama sa sobom u glavi... i bila je zestoka svadja al eto opet se kao cujemo pa cemo polako... cura mi je stvarno legla, uvijek mi je sa njom zanimljivo, po 5 sati pricamo i ne dosadi mi, privlaci me, kroz vrijeme mi je stvarno pocela znaciti puno... al me je sada strah... sta da radim? :? da li da se natjeram i odem (al neznam kako jer mi znaci puno)... svjestan sam da bi to mozda bilo najbolje al kako... jednostavno nemogu... a s druge strane me tako strah da mi se isto ponovi... sta da radim ljudi, imal neko slicnih iskustava,.. jel opet laze.. sta cu... a zelim je i dalje... al da li da joj kazem da se vise do kraja razmisli ili se nastavim truditi uz ovo neko cudno stanje... ma sve bude super i onda naleti njenih ludih nekoliko dana i poslije opet sve super.... pomagajte...

Ma vuče te za nos, i tebe i tog momka. Bolje ti je da ne dozvoliš da radi budalu od tebe. Ne zbog naroda, već zbog tvog obraza i časti. Moj prijedlog ti je goni to od sebe. Vidiš da mala voli da sjedi na dvije stolice, izmakni joj svoju, pa kada ljohne neka materi plače.
jes ti slobodan, jesi? jel te ona zove da se vidite? zove. samo udri, al opusteno, uzivaj maksimalno, i iskoristi je (ovo malo ruzno zvuci, ali mislim iskoristi vrijeme dok si s njom :lol: ), i ne zamaraj puno glavicu time sta ce bit... sta bude bice, velik si momak. bice jos cura. haj pamet u glavu i sretno.
avetinja

#88 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by avetinja »

sedma_7 wrote:
avetinja wrote:

Ma vuče te za nos, i tebe i tog momka. Bolje ti je da ne dozvoliš da radi budalu od tebe. Ne zbog naroda, već zbog tvog obraza i časti. Moj prijedlog ti je goni to od sebe. Vidiš da mala voli da sjedi na dvije stolice, izmakni joj svoju, pa kada ljohne neka materi plače.
jes ti slobodan, jesi? jel te ona zove da se vidite? zove. samo udri, al opusteno, uzivaj maksimalno, i iskoristi je (ovo malo ruzno zvuci, ali mislim iskoristi vrijeme dok si s njom :lol: ), i ne zamaraj puno glavicu time sta ce bit... sta bude bice, velik si momak. bice jos cura. haj pamet u glavu i sretno.
Ja momku govorim za njegovo dobro. Vidiš da se jadan zaljubio, a ona bi da ga prima sa obje strane. Nemam ništa protiv protiv toga da je on s njom samo radi sexa, ali očito je da on nešto jače osjeća. Nije mi jasno kako muškarci tako lahko padaju na ženske suze.
sedma_7

#89 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by sedma_7 »

avetinja wrote:
sedma_7 wrote:
avetinja wrote:

Ja momku govorim za njegovo dobro. Vidiš da se jadan zaljubio, a ona bi da ga prima sa obje strane. Nemam ništa protiv protiv toga da je on s njom samo radi sexa, ali očito je da on nešto jače osjeća. Nije mi jasno kako muškarci tako lahko padaju na ženske suze.

Greškom sam quotala tvoj tekst, al' de kad smo već ušli u raspravu. Možda je djevojka zaista morala/imala potrebu raščistit nešto sa bivšim momkom (naročito ako je u pitanju duža veza - imala sam sličnu situaciju). Nisam pretendirala samo na seks, već generalno na vrijeme koje provede s njom (ako im je već lijepo). Mlad je, nema šta izgubit, naravno, bilo bi bolje kada bi osjećaje mogao malo maknuti u stranu i ne zalijetati se k'o budala, al reče da je stariji, pa valjda zna šta radi. Mene kad bi lik napao "šta imam s drugim", tu bi nam i bio kraj, naročito na početku.
hatemondays

#90 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by hatemondays »

Jale haveru ponudi joj brak ali shatro, ta ti se nikad vise nece javiti kunem ti se shabanom malim.Kako se te hebice boje braka chudo jedno.....
klixoris

#91 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by klixoris »

Otto Skorzeny wrote:Kao scenarij za Indijsku seriju trunje mu sitno

:D :D :D

http://www.grapheine.com/bombaytv/graph ... 4deb7.html
swanfilter

#92 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by swanfilter »

Najbolje bi bilo da se vas troje naroljate kakve brlje i dobro istaslacite. Ne samo vi nju, nego i vas dvojica jedan drugog. Nakon toga sigurno necete imati problema ...
zetareticula

#93 Re: Pomoć.... Zaj me...

Post by zetareticula »

klixoris wrote:
Otto Skorzeny wrote:Kao scenarij za Indijsku seriju trunje mu sitno

:D :D :D

http://www.grapheine.com/bombaytv/graph ... 4deb7.html
:lol: kvalitetna esperanca :D ja bi volio ovako jednu za chatanje i hvatanje :trepp:
Post Reply