Hafis wrote:Ne znam. Ja sam po tvojoj prići shvatio da je u Neumu več hatma što se tiće tih stvari. O Stocu ne trebam ni govoriti, a u Mostaru se več sprema smjena na ćelu Grada, Klinike, Sveućilišta, skidanje križa na Humu, preimenovanje ulica, ukidanje fašističkog školskog programa, preuzimanje vidženijih poslovnih prostorta...kad ništa, samo ćućanje i duga kanafa.
Imaš li ti kume kakve provjerenije informacije ili češ opet nastaviti sa smajlovima?
Pa zato sam ja tu da te naućim znanju..i onda jedno pitanje malecko...pa što je žalostan nisi bio stavljaš kad nemaš pojma ko je na slici? Ali čovjek "rovi" po kontejneru pa je automatski slika Bošnjačke bijede? De se ti raspitaj kod "tvoji domaćih" ko je čovjek sa one slike jer ako ti ja kažem ko je ispast će da te ponižavam.Ne znam
Pa naravno da jeste. Eno ti dokumenata na stranci Vlade Federacije. Čak šta više stari su najmanje 3 godine...a ako tome ne vjeruješ onda te mogu odvest u kafanu pa ćeš ćuti koju i o "treČem samo što nije"..Ja sam po tvojoj prići shvatio da je u Neumu več hatma što se tiće tih stvari
Mislim da o Stocu ipak trebaš govoriti jer je Bošnjački uspjeh u njemu zaista fasninirajući..O Stocu ne trebam ni govoriti
Vidi, čak ti dajem i link...
HDZ + HDZ 1990 dobili su 866 glasa
Pro Bosanske stranke dobile su 1594 glasa. Tu uključujem SDA, SDP, DF, SBB i Sefera.
Izborne jedinice koje pripadaju gradu su Gorica 1, Stolac 2, Stolac 3,Podgrad 2, Gorica 2, Stolac 1B
http://izbori.ba/Potvrdjeni2014/Finalni ... stine.aspx
Sudeći prema rezultatima ovih izbora, sve je tako kao što si napisao...a u Mostaru se več sprema smjena na ćelu Grada, Klinike, Sveućilišta, skidanje križa na Humu, preimenovanje ulica, ukidanje fašističkog školskog programa, preuzimanje vidženijih poslovnih prostorta....
evo vidi..sve ćisto ko suza..
Vego "doture"..primjećuješ li ti porast Bošnjačkih glasaća koji je u direktnoj korelaciji sa nestankom Lijanovića?Mostar prema rezultatima zadnjih izboraHrvatski 21469
Probosanski 25101
Srbi 538
Ukiupno 47108
http://izbori.ba/Potvrdjeni2014/Finalni ... stine.aspx
Ja fakat ne znam koliko provjerenija informacija može biti od ovih iz CIK-a? Jedino da te dovedem u kafanu gdje ti sakupljaš informacije o "meDŽunarodnoj potpori" i "trečem smo što nije"..pa nek bude kako tvoji reknu ...ha jaImaš li ti kume kakve provjerenije informacije ili češ opet nastaviti sa smajlovima?