Ima ovdje fine raje iz Zenice, ne brini za cigare i kafu
MURIJA TRKELJA KLIX
- jazzer
#76 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Chmoljo, izdrzi!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#77 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
a ni ljubavi mi neće faliti, jel de?jazzer wrote:Chmoljo, izdrzi!![]()
- O'zone
- Globalni moderator
#78 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Trinaesta plataspreca wrote:Kolko je sudija dobio u dzep za ovo?
- spreca
#79 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
jarane bjezi ti u ilegalu....dok nije kasnoChmoljo wrote:a ni ljubavi mi neće faliti, jel de?jazzer wrote:Chmoljo, izdrzi!![]()
- Ned071
#80 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
drama bez ikakve veze. cuj borke rudic, terorizam. ajd malo u 3pm...
na desetine ovdasnjih novinara je saslusavano ili su im policajci ulazili u prostorije. pa nisu pravili dramu.
dakle, pisao sam vec jednom o ovoj temi pa ne napadose ali cu ponoviti. klix je objavio ilegalno snimljeni razgovor. snimljena trazi da se vidi odakle im snimak i ko ju je ILEGALNO snimao. prvo su urednici saslusani prije nekoliko dana koliko se sjecam, vjerovatno nisu htjeli reci. sada policija to radi. po nalogu tuzilastva.
naravno da je gadno kad ti policija upadne na radno mjesto. ali buraz, hocete bit zaj..ni, objavljivati eksluzive? ok, svaka cast. al onda stisnite to na cemu sjedite pa se spremite da vas se ispita odakle vam i ko vam je doturio. nije vise 97 da mozes lupetat sta ti padne na pamet o nekom iz rs i obratno i da za to nemas nikakvu odgovornost.
na desetine ovdasnjih novinara je saslusavano ili su im policajci ulazili u prostorije. pa nisu pravili dramu.
dakle, pisao sam vec jednom o ovoj temi pa ne napadose ali cu ponoviti. klix je objavio ilegalno snimljeni razgovor. snimljena trazi da se vidi odakle im snimak i ko ju je ILEGALNO snimao. prvo su urednici saslusani prije nekoliko dana koliko se sjecam, vjerovatno nisu htjeli reci. sada policija to radi. po nalogu tuzilastva.
naravno da je gadno kad ti policija upadne na radno mjesto. ali buraz, hocete bit zaj..ni, objavljivati eksluzive? ok, svaka cast. al onda stisnite to na cemu sjedite pa se spremite da vas se ispita odakle vam i ko vam je doturio. nije vise 97 da mozes lupetat sta ti padne na pamet o nekom iz rs i obratno i da za to nemas nikakvu odgovornost.
- spreca
#81 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
ili u buducnosti mjesto vrhovnog sudijeO'zone wrote:Trinaesta plataspreca wrote:Kolko je sudija dobio u dzep za ovo?
- Streptokok
#82 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Last edited by Streptokok on 29/12/2014 14:42, edited 3 times in total.
- jazzer
#83 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Zaboravi na saFun neko vrijeme, jebo licnu higijenuChmoljo wrote:a ni ljubavi mi neće faliti, jel de?jazzer wrote:Chmoljo, izdrzi!![]()
- O'zone
- Globalni moderator
#84 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Ko se bolan još kupa po vakoj zimijazzer wrote:Zaboravi na saFun neko vrijeme, jebo licnu higijenuChmoljo wrote:a ni ljubavi mi neće faliti, jel de?jazzer wrote:Chmoljo, izdrzi!![]()
-
test_test
#85 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Ned071 ti spominjes odgovornost?!?!?! Ok upravu si nema problema sve sto pricas da ne ponavljam, ali za pvih 20ak godina odgovornost je rijec koja vise gubi svaki smisao a znas na sta prvo mislim kada kazem odgovornost a to je politika,vlast,upravljanje...znaci losa vlast moze sprovodit tu "odgovornost" kako hoce bilo to legalno ili ne a narod treba uopce zaboraviti tu rijec da postoji u rjecniku...
-
bella_ciao
#86 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Policija samo provodi zakon.
Ovdje se ne radi o slobodnom novinarstvu, ovdje se radi o neovlastenom spijuniranju i snimanju razgovora.
Ovdje se ne radi o slobodnom novinarstvu, ovdje se radi o neovlastenom spijuniranju i snimanju razgovora.
- Ned071
#87 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
majstore, kako ono kazu, ne moze se s rogatim bosti...
bella cia, tacno tako
bella cia, tacno tako
Last edited by Ned071 on 29/12/2014 14:47, edited 1 time in total.
- O'zone
- Globalni moderator
#88 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Ta riječ se ne odnosi na Izabrane zvaničnike i njihove pulene tačkatest_test wrote:Ned071 ti spominjes odgovornost?!?!?! Ok upravu si nema problema sve sto pricas da ne ponavljam, ali za pvih 20ak godina odgovornost je rijec koja vise gubi svaki smisao a znas na sta prvo mislim kada kazem odgovornost a to je politika,vlast,upravljanje...znaci losa vlast moze sprovodit tu "odgovornost" kako hoce bilo to legalno ili ne a narod treba uopce zaboraviti tu rijec da postoji u rjecniku...
- O'zone
- Globalni moderator
#89 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
PRAVDA ZA ŽELJKU!!!bella_ciao wrote:Policija samo provodi zakon.
- Streptokok
#90 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
pitam se, zašto ovako nije federalna tv pretresena kada je svojevremeno objavljivala raznorazne tajno snimane razgovore.
ps. daleko od toga da branim klix, nije ni njihovo za ramazana.
-
bella_ciao
#91 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
O'zone wrote:PRAVDA ZA ŽELJKU!!!bella_ciao wrote:Policija samo provodi zakon.
Ne branim Zeljku, gluho bilo, nikakva novost nije da se kupuju stolice na sve strane i zato ih treba sve na k... nabit. No poenta je da je neko neovlasteno prisluskivao, moguce ovi iz Klix-a. Sutra ce isto tako tebe il mene prisluskivati pa iskoristiti to da te sjebu, onda necete pricati o slobodnom novinarstvu.
Sto se tice klixa i novinarstva, ma ni u putu se nisu sreli.
- pumica
#92 Re: Zbog snimka premijerke RS-a policija upala u prostorije Klixa
I mene.VjecitiStudent wrote:Interesuje me samo koliko je ovaj bastion dupelizačkog novinarstva platio za upad policije?
-
VjecitiStudent
#94 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Koja crna Željka, ovo je sve u režiji cukećeg lobija i protivnika lika i djela Semira Efendica, svete se Klixu za sve duševne boli koje im je nanio svojim nepristrasnim novinarstvomStreptokok wrote:pitam se, zašto ovako nije federalna tv pretresena kada je svojevremeno objavljivala raznorazne tajno snimane razgovore.
- Streptokok
#95 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
ne vjerujem da su oni u stanju da to rade. nemaju opremu za to.bella_ciao wrote:O'zone wrote:PRAVDA ZA ŽELJKU!!!bella_ciao wrote:Policija samo provodi zakon.
Ne branim Zeljku, gluho bilo, nikakva novost nije da se kupuju stolice na sve strane i zato ih treba sve na k... nabit. No poenta je da je neko neovlasteno prisluskivao, moguce ovi iz Klix-a. Sutra ce isto tako tebe il mene prisluskivati pa iskoristiti to da te sjebu, onda necete pricati o slobodnom novinarstvu.
- Ned071
#96 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Streptokok wrote:pitam se, zašto ovako nije federalna tv pretresena kada je svojevremeno objavljivala raznorazne tajno snimane razgovore.
da li je ijedno tuzilastvo trazilo da im se dostave snimci ili izdalo nalog za pretres ftv?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#97 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Pošto je veliki fun murije, mislim da uživa..jazzer wrote:Chmoljo, izdrzi!![]()
- spreca
#98 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
smjeni Travarabella_ciao wrote:O'zone wrote:PRAVDA ZA ŽELJKU!!!bella_ciao wrote:Policija samo provodi zakon.
-
bella_ciao
#99 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
kaze se fan, cak i na engleskomKatarinaKosaca wrote:Pošto je veliki fun murije, mislim da uživa..jazzer wrote:Chmoljo, izdrzi!![]()
- Streptokok
#100 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
ne znam, al znam da je trebalo i moralo.Ned071 wrote:Streptokok wrote:pitam se, zašto ovako nije federalna tv pretresena kada je svojevremeno objavljivala raznorazne tajno snimane razgovore.
da li je ijedno tuzilastvo trazilo da im se dostave snimci ili izdalo nalog za pretres ftv?