Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ljakan wrote:Na zgradu, uzet stolicu,gajbu piva,pokrit se dekom,odvrnut radio,nema dalje.
To stanujes na Chwili 2 u neboderu?
A ja, ja mrzim Novu Godinu - tj. necu nigdje, tj. kuci cu biti... Jos mi i mater dolazi u posjetu, pa se mozda posvadjamo na mrtvo ime, kao i obicno - otvorena sam za sve opcije.
Ljakan wrote:Na zgradu, uzet stolicu,gajbu piva,pokrit se dekom,odvrnut radio,nema dalje.
To stanujes na Chwili 2 u neboderu?
A ja, ja mrzim Novu Godinu - tj. necu nigdje, tj. kuci cu biti... Jos mi i mater dolazi u posjetu, pa se mozda posvadjamo na mrtvo ime, kao i obicno - otvorena sam za sve opcije.
kazu da ce gradonacelnik sarajeva ivo komsic novu godinu slaviti u becu a ne u sarajevu i da ce ranije potpisati isplatu decembarskih plata svojim uposlenicima...svi zadovoljni, a ovce nek se mrznu ispred bbi
starii wrote:kazu da ce gradonacelnik sarajeva ivo komsic novu godinu slaviti u becu a ne u sarajevu i da ce ranije potpisati isplatu decembarskih plata svojim uposlenicima...svi zadovoljni, a ovce nek se mrznu ispred bbi
Vala ko večeras bude ispred BBI-a ili je pjan ili nije normalan U BBI-u je ledara a kamo li ispred.
starii wrote:kazu da ce gradonacelnik sarajeva ivo komsic novu godinu slaviti u becu a ne u sarajevu i da ce ranije potpisati isplatu decembarskih plata svojim uposlenicima...svi zadovoljni, a ovce nek se mrznu ispred bbi
Vala ko večeras bude ispred BBI-a ili je pjan ili nije normalan U BBI-u je ledara a kamo li ispred.
Ima Hanka da prehladi glasnice
Ma ne možeš biti toliko pjan pa da budeš tamo. Možeš biti samo nenormalan, dobro udaren u glavu.
nezznalicaa wrote:Da li je neko slavio Ng na Vlasicu? Kakva su iskustva?
doduse, prije par godina, bilo sve za 5+
bitno je da imas dobro drustvo.
+1
Isto tako i bilo mi je predobro. Drustvo, vikendica i uzivanje nekoliko dana.
U onim hotelima bude muzika uzivo i dernek do zore ali nije moj ukus pa ne idem tu, ali vidjela sam da se narod zabavlja i sve je u pozitivnoj atmosferi.