SEX na radnom mjestu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#76 Re: SEX na radnom mjestu

Post by _BataZiv_0809 »

berenice wrote:
berenice wrote:Ode vam tema u helac.
Mislim ovu usranu pricu o tome kako se vecina zena guzi za visi polozaj na poslu.
Hahaha još jedna tema koja rusi FAMU o ženskom spolnom organu kao zlatnom i optocenom dijamantima. :D
oskarboy

#77 Re: SEX na radnom mjestu

Post by oskarboy »

naravno da ima al ne u tolikoj mjeri kao sto se prica.ljudi vole svasta pricat i to prepricavat price od drugih koji su isto negdje culi.to je nesto kao ono obozavam sex,drug mi pricao,on gledao :lol:
berenice

#78 Re: SEX na radnom mjestu

Post by berenice »

_BataZiv_0809 wrote:
berenice wrote:
berenice wrote:Ode vam tema u helac.
Mislim ovu usranu pricu o tome kako se vecina zena guzi za visi polozaj na poslu.
Hahaha još jedna tema koja rusi FAMU o ženskom spolnom organu kao zlatnom i optocenom dijamantima. :D
Zasto pises hahaha? Tvoj stav spram zena mi je poznat, tako da... nista.

Pozz iz zemlje zlata i dijamanata!
emko1234

#79 Re: SEX na radnom mjestu

Post by emko1234 »

Jebo ti to, meni su najjače dobrodržeće koke sa strane.
Dođe ovdje, završi fax. Prije nego je došla znala je da joj koka nije samo za pišanje. Ovdje je niko ne zna. Da vidiš laktanja i širenja nogu po potrebi. A sve papanke utegnute, na kajmaku odraslo, zdravo, rumeno, jedro. Sise stoje ko pištolji u John Wayne-a, a ne ove naše sive trebe. Ali bukvalno sive, odrasla u neboderu od 30 spratova, nikad se pješke na treći nije popela, rumena bude samo subotom navečer kad se namaže ko Winetu.
I onda kukaju kako im ove sa strane ukradoše frajere. A ova rumena mala, pa zna mu svaku mahanu a nije joj mrsko ni radit.
Zato živio sex na radnom mjestu s trebama iz provinicije koje se krhaju ko da im je zadnji put.
JThomas

#80 Re: SEX na radnom mjestu

Post by JThomas »

sad si najeb'o, ali to si znao i prije nego što si pritisnuo submit...
emko1234

#81 Re: SEX na radnom mjestu

Post by emko1234 »

JThomas wrote:sad si najeb'o, ali to si znao i prije nego što si pritisnuo submit...
ja? :D
L u c i f e r

#82 Re: SEX na radnom mjestu

Post by L u c i f e r »

emko1234 wrote:Jebo ti to, meni su najjače dobrodržeće koke sa strane.
Dođe ovdje, završi fax. Prije nego je došla znala je da joj koka nije samo za pišanje. Ovdje je niko ne zna. Da vidiš laktanja i širenja nogu po potrebi. A sve papanke utegnute, na kajmaku odraslo, zdravo, rumeno, jedro. Sise stoje ko pištolji u John Wayne-a, a ne ove naše sive trebe. Ali bukvalno sive, odrasla u neboderu od 30 spratova, nikad se pješke na treći nije popela, rumena bude samo subotom navečer kad se namaže ko Winetu.
I onda kukaju kako im ove sa strane ukradoše frajere. A ova rumena mala, pa zna mu svaku mahanu a nije joj mrsko ni radit.
Zato živio sex na radnom mjestu s trebama iz provinicije koje se krhaju ko da im je zadnji put.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
JThomas

#83 Re: SEX na radnom mjestu

Post by JThomas »

da ti emko.
hanamontanaa

#84 Re: SEX na radnom mjestu

Post by hanamontanaa »

Ti degustatore,ti :mrgreen: mene samo interesuje kako je papanka iz Ključa napredovala tako sto se tucala s tobom,pripravnikom? Ove tri su odmah u stidu,svaka cast! Sta bi s tom anemicnom Sarajkom?da joj otac pozivi,ona jadna sigurno samo piski,kad dijamante skine
avetinja

#85 Re: SEX na radnom mjestu

Post by avetinja »

Te djevojke sijena i životinjske balege nisu kao ove sa asfalta. Hoće ga primiti, a i znaju znanje. Ti misliš šta će ona seljanka neinformisana, a mala čitavu teoriju pročitala i još se na selu malo ispraksirala. Najveći podbačaj su ove djevojke iz sorbone. Misliš sve znaju, a pojma nemaju. One bi da se žagaju, a da im ne uleti. Još od tebe očekuju da obaviš posao za oboje. Šta ja znam, meni su te kajmakčanke bolje. Hem su direktne i brže ćeš sklopiti posao, dok na ove ode jedna prosječna penzija, dok dođeš do poligona.
emko1234

#86 Re: SEX na radnom mjestu

Post by emko1234 »

hanamontanaa wrote:Ti degustatore,ti :mrgreen: mene samo interesuje kako je papanka iz Ključa napredovala tako sto se tucala s tobom,pripravnikom? Ove tri su odmah u stidu,svaka cast! Sta bi s tom anemicnom Sarajkom?da joj otac pozivi,ona jadna sigurno samo piski,kad dijamante skine
Pa ja sam joj bio fula definitivno. Mislim sigurno bolje jebem od sudije koji ima 55 i pusi tri kutije dnevno, a na pauzi strusti koju travaricu i nema par zuba. Ili od advokata s čičkovim uljem u kosi koji koristi Brion i nosi karirane košulje :D Ali nekog drugog vele hajra nije imala od mene :D
L u c i f e r

#87 Re: SEX na radnom mjestu

Post by L u c i f e r »

Kajmakuše razvaljuju... 8-)
Bodkin

#88 Re: SEX na radnom mjestu

Post by Bodkin »

u banci gdje sam ja bio je bilo bas svega. masa zena i malo muskaraca :D a znam ih par koje su i napredovale pofino iako su propuh u glavi ali sa dobrom dusom :izet: u jacim stranim firmama gdje su svi pod stresom od posla se na putevima i okupljanjima redovno desavalo da kolege zaglave nakon par casica. valjda ventil za ispustanje stresa :-D
Alkos

#89 Re: SEX na radnom mjestu

Post by Alkos »

emko1234 wrote:Jebo ti to, meni su najjače dobrodržeće koke sa strane.
:lol: :lol: :thumbup: :thumbup:
avetinja wrote:Te djevojke sijena i životinjske balege nisu kao ove sa asfalta. Hoće ga primiti, a i znaju znanje. Ti misliš šta će ona seljanka neinformisana, a mala čitavu teoriju pročitala i još se na selu malo ispraksirala. Najveći podbačaj su ove djevojke iz sorbone. Misliš sve znaju, a pojma nemaju. One bi da se žagaju, a da im ne uleti. Još od tebe očekuju da obaviš posao za oboje. Šta ja znam, meni su te kajmakčanke bolje. Hem su direktne i brže ćeš sklopiti posao, dok na ove ode jedna prosječna penzija, dok dođeš do poligona.
:mrgreen:
JThomas

#90 Re: SEX na radnom mjestu

Post by JThomas »

Bodkin wrote:u banci gdje sam ja bio je bilo bas svega. masa zena i malo muskaraca :D a znam ih par koje su i napredovale pofino iako su propuh u glavi ali sa dobrom dusom :izet: u jacim stranim firmama gdje su svi pod stresom od posla se na putevima i okupljanjima redovno desavalo da kolege zaglave nakon par casica. valjda ventil za ispustanje stresa :-D
sad će ti pojasniti da ti ustvari nisi znao prepoznati profesionalne kvalitete tih kolegica, i da toga ustvari nema...
hanamontanaa

#91 Re: SEX na radnom mjestu

Post by hanamontanaa »

emko1234 wrote:
hanamontanaa wrote:Ti degustatore,ti :mrgreen: mene samo interesuje kako je papanka iz Ključa napredovala tako sto se tucala s tobom,pripravnikom? Ove tri su odmah u stidu,svaka cast! Sta bi s tom anemicnom Sarajkom?da joj otac pozivi,ona jadna sigurno samo piski,kad dijamante skine
Pa ja sam joj bio fula definitivno. Mislim sigurno bolje jebem od sudije koji ima 55 i pusi tri kutije dnevno, a na pauzi strusti koju travaricu i nema par zuba. Ili od advokata s čičkovim uljem u kosi koji koristi Brion i nosi karirane košulje :D Ali nekog drugog vele hajra nije imala od mene :D
Bodkin

#92 Re: SEX na radnom mjestu

Post by Bodkin »

JThomas wrote:
Bodkin wrote:u banci gdje sam ja bio je bilo bas svega. masa zena i malo muskaraca :D a znam ih par koje su i napredovale pofino iako su propuh u glavi ali sa dobrom dusom :izet: u jacim stranim firmama gdje su svi pod stresom od posla se na putevima i okupljanjima redovno desavalo da kolege zaglave nakon par casica. valjda ventil za ispustanje stresa :-D
sad će ti pojasniti da ti ustvari nisi znao prepoznati profesionalne kvalitete tih kolegica, i da toga ustvari nema...
nemam ja problem sa tim. nisam jednom iskoristio to sto je na suprotnoj strani u razgovoru zensko kojem se onako malo svidjam. pa tako sam posao jednom dobio :) postenije rasiriti noge za posao nego stelu naci. ovako si bar sam dobio posao :izet:
Svakodobro!

#93 Re: SEX na radnom mjestu

Post by Svakodobro! »

Moram uletiti s pitanjem, prostite, al moram.
A šta je s ovima koje su bez posla, koje ne rade? Suhe, šta li?
OT: Mislim da neke "ilegale" baš i nema, a i ako ima u mizernim je procentima. Oni koji se ipak uhvate te rabote, il se vidi da su zajedno, ili postoji hemija, ili izlaze već zajedno, ili se eto svide - ili sam ja samo nepopravljivi romantik :)
avetinja

#94 Re: SEX na radnom mjestu

Post by avetinja »

Svakodobro! wrote:Moram uletiti s pitanjem, prostite, al moram.
OT: Mislim da neke "ilegale" baš i nema, a i ako ima u mizernim je procentima. Oni koji se ipak uhvate te rabote, il se vidi da su zajedno, ili postoji hemija, ili izlaze već zajedno, ili se eto svide - ili sam ja samo nepopravljivi romantik :)
Te se štemaju da dobiju pos'o, ali izgleda bezuspješno. Možda usluge nisu kvalitetne.
Svakodobro!

#95 Re: SEX na radnom mjestu

Post by Svakodobro! »

avetinja wrote:
Svakodobro! wrote:Moram uletiti s pitanjem, prostite, al moram.
Te se štemaju da dobiju pos'o, ali izgleda bezuspješno. Možda usluge nisu kvalitetne.
Hahaha dobar :D
Bogtemazo, svi se štemaju, a ti se Muzafere kupaj :skoljka:
emko1234

#96 Re: SEX na radnom mjestu

Post by emko1234 »

avetinja wrote:Te djevojke sijena i životinjske balege nisu kao ove sa asfalta. Hoće ga primiti, a i znaju znanje. Ti misliš šta će ona seljanka neinformisana, a mala čitavu teoriju pročitala i još se na selu malo ispraksirala. Najveći podbačaj su ove djevojke iz sorbone. Misliš sve znaju, a pojma nemaju. One bi da se žagaju, a da im ne uleti. Još od tebe očekuju da obaviš posao za oboje. Šta ja znam, meni su te kajmakčanke bolje. Hem su direktne i brže ćeš sklopiti posao, dok na ove ode jedna prosječna penzija, dok dođeš do poligona.
Nas najviše jebe naš mentalitet. Naše trebe su slobodne kad odu u Budvu, a ovdje glumataju nešto
S druge strane naši frajeri jebu da bi imali šta pričat na kafama. Ženske se opet jebu iz interesa.
Majke mi, nekad kontam da se ovdje niko ne jebe iz čejfa.
gilla

#97 Re: SEX na radnom mjestu

Post by gilla »

emko1234 wrote:
Nas najviše jebe naš mentalitet. Naše trebe su slobodne kad odu u Budvu, a ovdje glumataju nešto
S druge strane naši frajeri jebu da bi imali šta pričat na kafama. Ženske se opet jebu iz interesa.
Majke mi, nekad kontam da se ovdje niko ne jebe iz čejfa.
Bas mentalitet, okruzenje, sta ce komsija reci.
Ja se ponudim da platim vikend u hotelu, planina.....NE vidjet ce me konobari, radi mi jaranica tamo i sl. Marssssssssss.
Vani odu....druga osoba.

Avetinja :D :thumbup:
Muskarac From Odakle

#98 Re: SEX na radnom mjestu

Post by Muskarac From Odakle »

Da mi se prvo zaposlit pa bi tek onda razmisljao o sexu na radnom mjestu.
spreca

#99 Re: SEX na radnom mjestu

Post by spreca »

Sexa ima bilo ga i bit ce ...mislim na poslu...........jedina zamjerka tom sexu je sto se to uglavnom odradi na brzinu i u vecini slucajeva stojeci........a cesto se pitam sto me to sad noge bole :mrgreen:
muha_sa

#100 Re: SEX na radnom mjestu

Post by muha_sa »

masta moze svasta--jos na tastaturi--tuto kompleto uzivanje :lol:
Post Reply