Dobro si ...The BEN10 wrote:Šta je reći, dokle je stigao raspad?
SDA se raspada
- Banksy
#76 Re: SDA se raspada
- nikad_vise
#77 Re: SDA se raspada
Ja i nisam glasao za njih,i svako ko prati moje pisanje mogao je uvidjeti na temi Fahrudina Radoncica da ih uopste ne mirisem i mnogo puta sam ih prozivao.Ja ne vidim zasto da po nekom automatizmu ako glasam za SBB moram da mrzim DF,SDA,SDP ili bilo koju drugu opciju.Ljudi su izasli na izbore,dali legitimitet SDA i ja im zelim sve najbolje i da urade sto vise dobrih stvari za ovu drzavu.jazzer wrote:A u tom javasluku prethodnih godina ucestvovali su americki demokrati, njemacki CDU i britanski liberali?nikad_vise wrote:Ne vidim razlog da se bilo ko nasladuje nekim cijepanjima u SDA.To je stranka koja je pobjedila na izborima i najmanje sto nam treba je da zbog svojih unutarstranackih problema izgubi politicku snagu da pokrene bilo sta u drzavi.
Nisam glasao za SDA ni na jednom nivou ali je cinjenica da ce oni u naredne 4 godine biti motor drzave i federacije i moj interes kao i interes svih gradjana je da izaberu najbolje ljude i pokusaju nesto da urade.Onaj javasluk koji smo gledali u dosadasnjim godinama tesko da se moze ponoviti.
Najbolji su mi ovi ''nisam ja glasao za SDA ali...'', a onda ovo boldirano![]()
Sto se tice poteza SDA nakon izbora,po meni je sassvim ok sto su izbacili Dodika,isto tako podrzavam i ovog Fadila Novalica za premijera jer znam o kome se radi.Isto tako se ne slazem sa nacinom izbora direktora razvojne banke,ili sa javnim zaposljavanjem u KS zbog cega je nastao problem sa DF koji u ovom slucaju ima moju punu podrsku.Za Komsica recimo nisam glasao ali smatram da je to jedan posten i cestit covjek ali isto smatram da covjek nije bas za politicara,i nije me bas odusevio svojim dosadasnjim doprinosom u vlasti.
U interesu mene kao gradjanina je da SDA napravi sto vise dobrih stvari.U interesu mene kao gradjanina je i da DF napravi sto vise dobrih stvari.Ako ce oni doci na vlast i uraditi ono sto sam prizeljkivao od SBB-a,ne vidim nikakav razlog da im nakon 4 godine mandata dam glas.SDA je stranka sa najvecim kapacitetom ali i sa najvecim lopovlukom.Ako ovaj kapacitet i kvalitet SDA kadrova uspije da se izbori sa lopovlukom,ta stranka ce imati jako finu perspektivu.Ali da cu se nasladjivati njihovom raskolu i urusavanju najjace Bosnjacke stranke,samo zato sto je u interesu SBB-a,mislim koja glupost. Cak je i Fahrudin Radoncic bio otvoren po tom pitanju i rekao da je SDA pobjedila i da im zeli svu srecu i to je to.Volja naroda se mora postovati.
- It_is_a_Leclerc
#78 Re: SDA se raspada
Zato nam je - za mašanla. Najsiromašniji dio FBiH, najviše nezaposlenih, najmanje pismenih, svaka nas bijeda i jad snašli.Helena2014 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Na hiljadu se dijelova raspali dabogda.Salmir Kaplan jučer je javno preko “Saffa” otkrio što se događalo na sjednici u četvrtak i to bi moglo izazvati nove potrese u vrhu SDA.
- Nakon što je Salko Sokolović kazao da stranku vode sarajevski “minderi”, javio sam se za riječ i rekao da on i Zijad Hadžiomerović takav “minder” vode u Mostaru. Hadžiomerović mi je rekao da je on to osnovao kada sam ja bio u pelenama. Uputio mi je pred svima prijetnje da će mi grkljan iščupati nakon što sam rekao da je nedopustivo što je dao odobrenje za mirovinu ratnom zločincu Vojislavu Šešelju (Hadžiomerović je ravnatelj Instituta za medicinska vještačenja – op.a.). Na to mi je on pred svima rekao “da mi Šešelj majku”. Ustao sam i napustio sastanak uz opasku da ne mogu sjediti na sjednici na kojoj mi se psuje majka – ispričao je Kaplan i dodao:
Krajšnik koji mrzi SDA![]()
Pa tamo barem uvijek pobjeđuju, ko bio, ko ne bio u drugim dijelovima BiH(osim kad je bio Lipovača, LAST 10 YEARS)
20 najtežih godina zajedno !
-
Innovation
#79 Re: SDA se raspada
Krajisnici najsiromasniji.

- It_is_a_Leclerc
#80 Re: SDA se raspada
Ako imaš brojke koje govore drugačije, bring it on.Innovation wrote:Krajisnici najsiromasniji.![]()
Sirotinja, jad, bijeda, na svakom koraku.
- Helena2014
#81 Re: SDA se raspada
Innovation wrote:Krajisnici najsiromasniji.![]()
Krajina je najbogatija, kuče svaka sa po tri sprata, termo izolacija, ograde kovane, bila, vidjela
Čitala sam u nekom izvještaju, da u općini Cazin ima više registrovanih prodavnica nego uposlenih u tim prodavnicama
-
Innovation
#82 Re: SDA se raspada
Da nije ovo neka "tajna veza"?razonoda wrote:TO SVE SNIMAO I POSLAO FAHRI, nebi li ovaj crko od zavisti.
http://www.avaz.ba/clanak/154120/brat-f ... a-menhetnu
- Banksy
#83 Re: SDA se raspada
Nek dođe i u Sarajevu je otvori ... Ovoliki grad, nema poštene picerije.Innovation wrote:Da nije ovo neka "tajna veza"?razonoda wrote:TO SVE SNIMAO I POSLAO FAHRI, nebi li ovaj crko od zavisti.
- nikad_vise
#84 Re: SDA se raspada
Ma neka njega tamo,za sada imamo jednog Radoncica pa cirevi pucaju kod nekih pojedinaca,jos da dodje jos jedan uspjesan Radoncic..Banksy wrote:Nek dođe i u Sarajevu je otvori ... Ovoliki grad, nema poštene picerije.Innovation wrote:Da nije ovo neka "tajna veza"?razonoda wrote:TO SVE SNIMAO I POSLAO FAHRI, nebi li ovaj crko od zavisti.
-
HM 2011
#85 Re: SDA se raspada
Čitava tema nastala na par tekstova iz Abaz-a........
SAMO SDA, NA SVIM NIVOIMA, U JEDINSTVU JE SNAGA !
SAMO SDA, NA SVIM NIVOIMA, U JEDINSTVU JE SNAGA !
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#86 Re: SDA se raspada
al jes kreativan...vidi se da su brača ..ćuj "Manhattan Brick Oven Pizza"Innovation wrote:Da nije ovo neka "tajna veza"?razonoda wrote:TO SVE SNIMAO I POSLAO FAHRI, nebi li ovaj crko od zavisti.
trebo je još stavit Brickhead's ispred
- kamen spoticanja
#87 Re: SDA se raspada
Kakvo ba ljudi raspadanje...bakir je uspio poklati najodanije tihiceve kadrove međusobno. ..i lagano im pokazuje izlazna vrata...i niko, al bas niko za sadikom, adilom, zijom, budnjom i slicnim zaplakati nece
-
Innovation
#89 Re: SDA se raspada
Dvojicu zasada.nikad_vise wrote: Ma neka njega tamo,za sada imamo jednog Radoncica
-
razonoda
#90 Re: SDA se raspada
Banksy wrote:Nek dođe i u Sarajevu je otvori ... Ovoliki grad, nema poštene picerije.Innovation wrote:Da nije ovo neka "tajna veza"?razonoda wrote:TO SVE SNIMAO I POSLAO FAHRI, nebi li ovaj crko od zavisti.
-
Innovation
#91 Re: SDA se raspada
"razonoda" pitanje je bilo upuceno tebi. 
-
razonoda
#92 Re: SDA se raspada
koje pitanje.?Innovation wrote:"razonoda" pitanje je bilo upuceno tebi.
- Helena2014
#93 Re: SDA se raspada
razonoda wrote:koje pitanje.?Innovation wrote:"razonoda" pitanje je bilo upuceno tebi.
- jao_situacije
#94 Re: SDA se raspada
I kako napreduje raspad, dokle je ?
- Helena2014
#95 Re: SDA se raspada
jao_situacije wrote:I kako napreduje raspad, dokle je ?
Ništa, pomirili se
Večeras Osmanović na FTV, a Zvizdić na BHT, u isto vrijeme, isto govore
Nema frakcija, to je demokratija,važna funkcija, više kandidata, većinski izbor, svi sretni
- @mba
#96 Re: SDA se raspada
JoseMujica wrote:The BEN10 wrote:Šta je reći, dokle je stigao raspad?
polako nije im se još ni Alija raspo kako treba, a o Golumu da i ne govorim
a i ti ga pretjera jarane i to posteno!
pa mozes barem rahmetli predsjednika ostaviti namiru!
-
razonoda
#97 Re: SDA se raspada
Helena2014 wrote:razonoda wrote:koje pitanje.?Innovation wrote:"razonoda" pitanje je bilo upuceno tebi.
- jao_situacije
#98 Re: SDA se raspada
Ja gledao tupavca Adila, kud ne prebacih jedan nazad ehhhHelena2014 wrote:jao_situacije wrote:I kako napreduje raspad, dokle je ?
Ništa, pomirili se![]()
Večeras Osmanović na FTV, a Zvizdić na BHT, u isto vrijeme, isto govore
Nema frakcija, to je demokratija,važna funkcija, više kandidata, većinski izbor, svi sretni
- Helena2014
#99 Re: SDA se raspada
Innovation wrote:Da nije ovo neka "tajna veza"?razonoda wrote:TO SVE SNIMAO I POSLAO FAHRI, nebi li ovaj crko od zavisti.
Evo pitanja za @razonodu
Pita te @Innovation
Ja samo prenosim pitanje
-
razonoda
#100 Re: SDA se raspada
Helena2014 wrote:Innovation wrote:Da nije ovo neka "tajna veza"?razonoda wrote:TO SVE SNIMAO I POSLAO FAHRI, nebi li ovaj crko od zavisti.
Evo pitanja za @razonodu
Pita te @Innovation
Ja samo prenosim pitanje