Poklon za godisnjicu veze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#76 Re: Poklon za godisnjicu veze
Meni bi bio lijep poklon krstarenje na Tahiti, pa ono romantika ispod palmi na pješčanoj plaži, ćevapi na roštilju i gajba pive a tamburaši sitno vezu i one Tahićanke mrdaju onim lišćem na guzama ... i još koja gajba pive ...

-
todd_smith
#77 Re: Poklon za godisnjicu veze
Joj ovoga, covjek fino pita ti se sprdas sa njim.Ramzess Veliki wrote:Meni bi bio lijep poklon krstarenje na Tahiti, pa ono romantika ispod palmi na pješčanoj plaži, ćevapi na roštilju i gajba pive a tamburaši sitno vezu i one Tahićanke mrdaju onim lišćem na guzama ... i još koja gajba pive ...
Cuj cevapi, valjda pastete i paradajza i hljeba zadrobi
- Ramzess Veliki
#78 Re: Poklon za godisnjicu veze
Ma meni je to vrh, Tahiti, čiste pješčane plaže, uljudan svijet oko tebe a ti ono bošnjački razmašeš roštilj, cvrče ćevapi a dim se digao do stratosfere.todd_smith wrote:Joj ovoga, covjek fino pita ti se sprdas sa njim.Ramzess Veliki wrote:Meni bi bio lijep poklon krstarenje na Tahiti, pa ono romantika ispod palmi na pješčanoj plaži, ćevapi na roštilju i gajba pive a tamburaši sitno vezu i one Tahićanke mrdaju onim lišćem na guzama ... i još koja gajba pive ...
Cuj cevapi, valjda pastete i paradajza i hljeba zadrobi
I pivara klipača.
- sema911s
#79 Re: Poklon za godisnjicu veze
Ramoo zaboravio si luk za cevape,.,
Samo kako Na vrucini okretat rostilj,, moras naci kaku domorodkinju da dobro mase
Samo kako Na vrucini okretat rostilj,, moras naci kaku domorodkinju da dobro mase
-
todd_smith
#80 Re: Poklon za godisnjicu veze
Najbolje je janje, doneses akumulator i neka vrti
- Ramzess Veliki
#81 Re: Poklon za godisnjicu veze
Glavicu luka i odvališ je ručetinom da se raspadne da vide tajladđanke ko je glavni baja u selu.sema911s wrote:Ramoo zaboravio si luk za cevape,.,
- sema911s
#82 Re: Poklon za godisnjicu veze
Ramzess Veliki wrote:Glavicu luka i odvališ je ručetinom da se raspadne da vide tajladđanke ko je glavni baja u selu.sema911s wrote:Ramoo zaboravio si luk za cevape,.,
Zagrizes ko jabuku, negulis, I koru pljunes ustranu I dreknes se., garaaavaaa, dodji vamoi, sjedio tuuu, a ona jadnica nezna balkanski sjede, a Ti haveru pored jest dobra u pm, aaaaa
-
bang and blame
#83 Re: Poklon za godisnjicu veze
Vikend na planini. Vas dvoje u etno ambijentu, kraj kamina pijuckate kuhano vino sa cimetom 
- supercali
#84 Re: Poklon za godisnjicu veze
Ako si musko poklonis joj kitu cvijeca
Ako si zensko picu cetiri godisnja doba
Ako si zensko picu cetiri godisnja doba
- Ramzess Veliki
#85 Re: Poklon za godisnjicu veze
Čista petica. Ključaj temu i traži šerpe za kuhati vino.bang and blame wrote:Vikend na planini. Vas dvoje u etno ambijentu, kraj kamina pijuckate kuhano vino sa cimetom
- bong
#86 Re: Poklon za godisnjicu veze
dok ona lezi u krevetu doneses kuhano vino.. stavis pored nje i naravno bacis se u horizontalu.. kad se ona okrene da ga uzme
ti joj ga zabiberis

ako me poslusas uzivaces u miru i tisini

ako me poslusas uzivaces u miru i tisini
- sheilak
#87 Re: Poklon za godisnjicu veze
KPNCTNJAH wrote:Sad ti odjednom dovoljno zanimljiv da mu uradis natalnu...sheilak wrote:glupaca. trebala je ajfon 6 sacekati.sema911s wrote:dive,., budi ko ja,., prva gdosinjica ajfon4, druga putovanje zajedno, treca golf5(popola), cetvrta ajfon 5,. nakon 3 mjeseca dobio nogu u dupe![]()
a sorry, sema. jos si mlad. sigurna sam da ti se zene bacaju o vrat.(i da, nisam ti zaboravila na natalnu, samo nisam imala vremena.
)
![]()
meni je sema uvijek zanimljiv. bez obzira sto je velikodusan.
- Dr Kova
#88 Re: Poklon za godisnjicu veze
Pacco Rabanne Lady million
- spreca
#91 Re: Poklon za godisnjicu veze
Posalji je materidiv22 wrote:Cao svima. E ovako trebam malu pomoc, znaci za 8 dana mojoj djevojci i meno je 4 godine veze i zelim da joj napravim nesto posebno, u zadnje vrijeme nam je veza klimava i tako to, a to zelim da bude kao npvi pocetak nakon svega. Sve sto smislim nije mi nekako to to. A zajedno zivimo i neke stvari mi je tesko uraditi tj.pripremiti a da ne skonta i da ne budem ocigledan. U frci sam i konszantno nervozan jer ne znam sta da pripremim i da napravim a da opet nije puno skupo a da je prelijepo i da vidi da je volim i poslije svih problema. Hvala svima unaprijed.
- spreca
#92 Re: Poklon za godisnjicu veze
sto god drugo da uradi ,ispasce da joj se ulizuje 
- spreca
#93 Re: Poklon za godisnjicu veze
samo jos da me poslusa....bio bi mi zahvalan do kraja zivotamoda56 wrote:spreca wrote:sto god drugo da uradi ,ispasce da joj se ulizuje
ima smisla
- spreca
#94 Re: Poklon za godisnjicu veze
nek se onda jos muci 
- spreca
#95 Re: Poklon za godisnjicu veze
ja samo kazem...zovni i vidi jel ti ima neko kuci
.........ogmah pita stas jesti piti ...hoces jastuce da ti stavim za ledja itd.

- Jstat
#96 Re: Poklon za godisnjicu veze
Nek joj ga zabiberi, pa je pošalje materi.spreca wrote:Posalji je materidiv22 wrote:Cao svima. E ovako trebam malu pomoc, znaci za 8 dana mojoj djevojci i meno je 4 godine veze i zelim da joj napravim nesto posebno, u zadnje vrijeme nam je veza klimava i tako to, a to zelim da bude kao npvi pocetak nakon svega. Sve sto smislim nije mi nekako to to. A zajedno zivimo i neke stvari mi je tesko uraditi tj.pripremiti a da ne skonta i da ne budem ocigledan. U frci sam i konszantno nervozan jer ne znam sta da pripremim i da napravim a da opet nije puno skupo a da je prelijepo i da vidi da je volim i poslije svih problema. Hvala svima unaprijed.
Autor teme se ne javlja, zanima nas kako idu planovi i postoji li neka opcija web-cama ili live-showa da i mi gledamo kako biberi.

- Secer_033
#97 Re: Poklon za godisnjicu veze
I sta ste jednom drugom poklonili?
Steta sto nisam vidjela tvoj post prije, za cetvrtu godisnjicu se daje cvijece, voce ili po modernom: kucni aparati. Kupis joj novi sporet
Steta sto nisam vidjela tvoj post prije, za cetvrtu godisnjicu se daje cvijece, voce ili po modernom: kucni aparati. Kupis joj novi sporet